Söndagens klädsel.

2010-06-28 | 00:59:36 | Direktlänk | Dagens outfit | 3 Kommentarer





Haha fråga mig inte vad jag gör på andra bilden och hej solskenet som skiner in. I dag var det himla fint väder och enligt mig var det riktigt varmt ute men enligt Erika var det kallt hehe. Fast jag gick ut och in hela tiden idag, bar en massa grejor hela tiden, så inte underligt det blev varmt, min äldsta syster har flyttat i helgen och jag har burit som tusan upp för en massa trappor och in och ut ur bilen, idag städade vi också. Var där nästan hela dagen och bar+städade.

Drygt, men nu är det gjort och hon har flyttat till en jättefin,mycket större lägenhet i ett trevligare område! Där det inte bor några konstiga typer. Jag gillar inte mitt mörkröda hår, åt bruna hållet, men jag färgar väl om det om några veckor eller så, jag vill ha riktigt rött, men färgen såg ut att vara jätteröd men nä, då blev det mörkrött istället, men blev väl rätt fint ändå.

Igår åt Elins hund upp mitt cerat, elakt tycker jag haha, man ska inte ha saker så hon kommer åt det, det svider på mina läppar. Måste köpa nytt någon dag. Mitt hår var himla äckligt idag haha, massa hårspray och bajs, men nu sitter jag i myspys kläder och duschade ikväll. Har tittat på Heartbreak Hotel på tv och drömt om att hångla. Ja, jag är himla hångelsugen,hoppas jag får hångla en massa i sommar.

Fortsätt ställ frågor i min frågestund är ni rara och här kan ni buda på ett par guldleggings :)

Nu ska jag läsa klart alla blogginlägg som uppdaterat, men bloglovin är knasigt ibland, bloggar kan ha uppdaterat och sen tar det hundra år innan inlägget kommer dit haha eller så kommer det typ aldrig dit, knasigt. Lyssna på fin musik och sen hopp i säng.

Puss



Lo

tack så mycket, sötnos!

2010-06-28    08:26:47    http://thesatisfaction.devote.se
anna

fina färger!

ja flytt är jobbigt,tur att hon har dig som hjälper till!

Jeanette

ÅH! Så fin du är i håret! :)

2010-06-28    12:32:28    http://interruptedfashion.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback