Sista april

2010-05-01 | 00:23:35 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Dagen började med att jag fikade med Erika på bästa fiket Reuterdahls, en smaskens sallad, te,vatten och en liten kaka blev det, mums värre och sen köpte jag två fina bh:ar på rea, najselinajsigt. Gick på Saltmagasinet med Pappa (loppis) upptäckte att cykeln jag hade sett, var sönder haha, hur fan kan han sälja den då? Knäppt. Men pappa ska kolla upp vad det kostar att fixa den fina oväxlade cykeln vi har här hemma, som han fick av Farmor och Farfar för några år sedan. Så ska jag få använda den cykeln istället, ifall det inte är för dyrt att laga den hehe. Åt smaskens laxsås till middag och pommes fritz, inte den bästa kombinationen, nästa gång blir det pasta istället, pasta passar ju bättre till laxsås och köpt blåbärspaj till efterrätt, det som är så lätt att göra själv, men men. Slappade framför tvn ett tag med godis och te. Promenerade till Willys med hunden och köpte lite 2,25 cider. Sen vid nio åkte jag hem till Sanna, där drack jag lite cider, åt chips och toblerone, tittade på tv och slappade bara, blev en lugn sista april i år, men mysigt var det i alla fall och snart ska jag gå och sova tänkte jag, klev upp tidigt idag och är trött som tusan just nu, dessutom sitter jag uppe så tänker jag för mycket bara, för mår inte så himla bra just nu. Men ska inte klaga. Det blir ju alltid sämre på kvällen liksom, på dagarna gör man ju massa saker och tänker inte så mycket. Fast känns ju ändå rätt dåligt just nu, det hela går inte att förklara, man kan ju inte skriva ut allt i bloggen liksom. Då blir det ju för privat liksom.

Eftersom det är sista april idag, eller nu är det ju första Maj men ändå, så tänkte jag lägga upp en bild från sista april för några år sedan.



Bild från 2008 och jag hade nyss klippt mig en liten page och hade sår i ögonen haha, ja det ser ju ut som det, jag kanske hade det också haha, vet inte och frisyren var inspirerad av Audrey Tautou från filmen Amelie från Montmartre (min favoritfilm). Eller en utav mina favoritfilmer och det var sista April hehe. Värsta fin blus jag hade på mig också, den finns tyvärr inte kvar idag, tyckte typ jag såg tjock ut i den (tönt jag.) ehhhehe.

Puss



nicolina

söt ju! du passade bra i den frisyren.

2010-05-01    12:40:07    http://somettbrevutanslut.wordpress.com
Angelica

Fin bild!

Hoppas att du mår bättre idag. <3

2010-05-01    14:01:49    http://liillasyster.blogspot.com
michelle

FYFAN VAD SÖT! du borde ha den där söta frisyren igen :* helt fantastiskt fint. hjärta.

2010-05-01    19:06:55    http://tuvatrasslig.blogg.se/
Little Peaché

sv: ja redheads är heta!

2010-05-01    23:25:14    http://littlepeache.webblogg.se/
pelle

Cool back-in-the-days-frilla hörru!

2010-05-02    13:13:56    http://pellespersonliga.se
Becca

Ååå så himla fin i håret! Älskar färgen <3



Ja min helg har varit riktigt mys :) Hoppas din helg också varit fin myslisa!



KRAM

2010-05-02    16:30:22    http://beccatroll.blogg.se/
yasmine

söt bild!

2010-05-07    10:10:33    http://upprepat.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback