Ni fina som kommenterar

2009-10-31 | 22:45:29 | Direktlänk | Glädje | 7 Kommentarer
Vet ni att jag blir glad för varje liten fin kommentar jag får. När jag skapade den här bloggen fick jag knappt inga kommentarer och 2008 var det inte så mycket heller. Men nu känns det som fler hittar till min blogg och jag får mer och mer kommentarer.

Jag blir glad i hjärtat. Tack för att ni gillar min blogg och för att ni tar er tid att kommentera.

Ni får en liten puss.

Så puss på ni som gör mig glad!

Det är underbart då man kanske har en liten dålig dag också får jag  så fina kommentarer. Då blir jag genast lite gladare.

Puss och Kram på er!

Jag är en sån där vilsen tjej som älskar te och är festarsugen men istället får jag nöja mig med te och fina bloggar. Fast det är faktiskt rätt fint det med. Men jag skulle ju mest av allt vilja ligga och kramas med någon fin.

2009-10-31 | 22:37:00 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Lyssnar på Amanda Jensens nyaste skiva, spootify baby och dricker en kopp te. Har nyss ätit två chokladbollar och ikväll har jag frossat i lite annat gott, men det är ju det man har helgerna till. Då får man frossa bäst man vill tycker jag. Jag har vart enormt festarsugen och därför vart på lite dåligt humör idag. Men nu känns det lite bättre och jag ska nog dricka en massa mer te. Te är bra och gottigt! Har ni några tips på vad man kan göra när man är ensam och vill vara kreativ eller hitta på något roligt? Jag brukar kunna hitta på en massa saker själv, men jag skulle gärna vilja ha några tips eller så vad man kan hitta på. Förutom att titta på film,skriva brev,hänga här, läsa böcker, promenera osv. Kom med några tips mina fina! I morgon blir det en långpromenad och den ser jag framemot för nu ska den verkligen bli av :). Jag vill fota något någon dag, men har ni något tips på vad jag skulle kunna fota eller vad ni vill se mer utav i min blogg?

Jag har känt mig ful idag och jag hatar att känna mig det, men det är inte så ofta nuförtiden, ska färga håret någon dag, så jag får känna mig lite finare. Men vissa dagar känner man sig ful medans andra dagar kan man känna sig hur snygg som helst, hehe.

Nu ska jag fortsätta dricka te och sen kika i finfina bloggar.

Eftersom jag känner mig ful idag så lägger jag upp en bild där jag känner mig fin istället. Fniss.

.

Året var 2007 och det höll på bli vår och jag var glad och kände mig lite fin.

Puss

Lördag

2009-10-31 | 16:48:22 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Jag är så himla trött och det är så himla kallt och idag är jag på dåligt humör,för jag vill hitta på nått kul men svårt att göra det själv liksom. Fast det är klart att det går, bara man har lite fantasi. Men ikväll är det Dansbandskampen som jag ska mysa till med te och chokladbollar. Jag tror att det är mörkret som gör att man blir trött. Det blir mörkt vid fyra på eftermiddagen och sen är det mörkt tills morgonen och sen blir det mörkt nästan lika snabbt igen. Man hinner ju knappt se att det är ljust ute. Men jag gillar mörkret också för då kan man mysa med te och tända ljus.(Gammal bild som vanligt men fin är den!)

Hångla.

2009-10-31 | 02:54:31 | Direktlänk | Kärlek | 6 Kommentarer
Jag vill bara hångla. Ligga omslingrade tätt intill varandra och smekas. Uppleva lite sån där fin närhet. Lyssna på någon fin musik och vara nära. Somna nära och när man vaknar kan vi ligga kvar och kramas lite till innan vi går upp. Sen kan vi ta en morgonpromenad i solljuset och hålla varandra i handen.

En fin kappa

2009-10-30 | 17:33:10 | Direktlänk | Fina små saker | 8 Kommentarer
Jag hade länge kollat på kappan på Gina Tricots hemsida. Vi blev kära i varandra vid första ögonkastet. Jag tänkte den kommer väl hinna ta slut innan jag ska beställa? Men jag visste ju att Gina Tricot skulle komma hit till Örnsköldsvik. Så när jag väl gick dit första gången såg jag den här fantastiska kappan och den blev min. Jag ångrar inte inköpet en endaste sekund. Man kan ha den som både vår,höst och vinterkappa, hur bra som helst. Fast ska man ha den som vinterkappa får man ha en varm kofta under bara.

Puss på kappan helt enkelt.

Fredagens klädsel

2009-10-30 | 16:24:40 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer


Mysig kofta är alltid härligt att ha på sig. Jag fick tjocka strumpbyxor av mamma på stan, det är ju så himla kallt ute nu, så man måste ha tjocka på sig! Sedan köpte vi lite födelsedagspresenter till min syster som fyller år snart. Jag har inte klurat ut vad jag ska hitta på att ge till henne, men det ska bli något fint och bra i alla fall. Just nu lyssnar jag på Tegan and Sara, de är så himla bra!

Hoppas ni har en fin fredag.
PUSS

Fina pennburkar

2009-10-29 | 18:59:48 | Direktlänk | Pyssel | 16 Kommentarer
Jag har gjort två fina pennburkar med rosor på. Först hade jag gjort en med prickigt papper. Men så blev de finare med rosor på, så jag gjorde två såna istället. Lätt var det att göra och fint blev det! :)


Längtan

Jag har en längtan i kroppen efter kärlek. Vakna upp på morgonen och pussas. Hålla varandra i handen. Viska söta ord i varandras öron. Promenera hand i hand. Ha picknick uppe på taket mitt i natten och dricka te. Samtidigt som vi håller om varandra. Ligga under täcket och hångla. Någon dag dyker du nog upp som jag kan dela min kärlek med.

Dance with somebody

2009-10-28 | 13:19:59 | Direktlänk | Tankar | 19 Kommentarer
Solen skiner ute och jag drömde en massa dumma och läskiga drömmar inatt, jag blev mobbad som jag blivit så mycket i mina dar, polisen kom och allt var jätteläskigt. Men så när jag vaknade hade jag ett brev som jag öppnade och en brevvän jag hade i somras har kommit tillbaka. Gud så fint! Ikväll är det bonde söker fru och jag längtar lite redan,fniss och det blir supergod middag idag och en långpromenad eller skogspromenad. Det är lite tankar som mal omkring i mitt huvud, men jag är inte alls lika deppig som igår, fint!


Jag vill alltid ha en bild när jag bara skriver text för då blir inlägget så mycket finare och roligare tycker jag. Bilden är tagen 2008 i Mars utav min fina vän Susanne. Den dagen hade jag blivit sminkad på Make up store och kände mig lite het. Fniss. Fast jag lyckades väl aldrig sminka mig sådär igen, men jag tycker jag kan sminka mig rätt bra ändå. Den här hårfärgen är megafin fast det är sån där extremtoning så det knappt håller. Det är lite tråkigt.

Puss

Ta mig till Kärlek

2009-10-27 | 22:14:07 | Direktlänk | Tankar | 12 Kommentarer
Lyssnar på finaste Håkan Hellström, dricker te, min fjärde kopp i dag. Te är ju så himla gott och värmer en i kylan. Sista avsnittet utav den stora resan var sorgligt men så himla fint. Jag kunde inte låta bli att släppa en tår. Jag har ätit alldeles för många chokladbollar, men de blev ju så himla goda! Mums! Nu läser jag fina bloggar och njuter utav Håkan.
Jag känner mig svag. Men jag får känna mig svag. Man har sina perioder i livet, då allt inte är så himla bra. Men imorgon måste jag verkligen ta mig ut på en lång promenad, tänkt det hur länge som helst, men blir aldrig utav. Men det måste bli av i morgon. Jag ska verkligen se till så att det blir det. Jag har lagt upp lite nya auktioner på tradera också de kan ni hitta här: fina kläder och lite annat. Ta en titt, det är billigt! När pappa kommer hem ska vi fika som vanligt när han jobbar eftermiddag, det är mysigt.

Jag vill fika med någon vän och dricka en massa te, prata om allt och ingenting och jag är arg på mig själv för att jag inte tog mig upp i morse, men jag ska göra det nästa gång! Så här kan jag inte hålla på. Jag önskar jag var kär i någon och tillsammans med någon. Så man kunde vakna upp och gosa tillsammans. Göra fina saker ihop. Men kärleken dyker väl upp när den gör det. Bara sådär pang så kanske den dyker upp. Man vet aldrig med kärleken. Jag letar inte efter den och då kanske den bara plötsligt dyker upp någon dag.Puss

En sån där onödig lista.

2009-10-27 | 14:27:37 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer

Du heter: Lisa fast Johanna i andra namn.
Smeknamn: Majs förut, men nu vill jag bara heta Lisa!
Låt som när du är ledsen sörjer till: Hm,ingen särskild.
Vad tror folk om dig? Jag vet inte?

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, mitt hår ibland.

Vad säger du för att imponera på någon?  Att den är snygg haha.
Hur imponerar man på dig? Säg att jag är snygg om du är snygg, så kan vi hångla ok?

Brukar du skratta för dig själv? Ja,ibland

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jag orkar inte gå och hämta mobilen haha.
Var bor du? Örnsköldsvik
Trivs du där? Mjorå, men skulle gärna flytta.
Äger du några Converse: Gula slitna.
Brukar du bli för full: Nej inte ofta i alla fall
Är du allergisk mot något: Kiwi har jag upptäckt på senare dar.
Har du haft sex idag: Haha nä.


Nästa mål i ditt liv: Få ett jobb, flytta härifrån?
Hur svarar du i mobilen: Det är olika, jag ser ju vem det är som ringer, så jag kan nästan säga vad som helst beroende på vem det är.
Vem ringde du senast? Sanna
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon skulle komma hit och käka.
Antal timmar sömn inatt: Jag vet inte.
Sov du ensam: Ja.


Brukar du komma i tid: Oftast.
När mår du bra: Bra sömn, fina människor, något fint att göra just den dagen och god mat.
När blev du fotad senast: Jakob fotade en ful bild på mig i fyllan som är raderad.
Hur känner du dig nu: Frusen, lite ångest.
Vanligaste färg på dina kläder: Färgglatt. Jag har massa olika färger ju.
Vad tycker du om dina fötter: Haha jag vet inte!
Vad saknar du: Någon att vara tillsammans med som vill vara tillsammans med mig.
Hade du en bra kväll igår: Inte så värst.
Favoritdryck på morgonen: Te eller varm choklad.
Rakar du benen: När jag orkar så.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika, oftast för sent.
Är du blyg? Det händer.


Sysslar du med någon idrott: Promenerar haha.
Vill du hellre ha mail än brev: Det beror på, brev av mina fina brevvänner är fint, men mejl är också fint. Fast man ska inte börja brevväxla med någon man inte alls känner, för jag insåg nyss att jag och han hade inget gemensamt, så då är det bara att sluta brevväxla. Men med mina andra brevvänner går det fint.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hm, jag vet inte!

Har du spytt offentligt: Ja
Är du nöjd med ditt liv: Nej inte ännu.
Är du bortskämd: Nej eller lite!
Vad gör du i morgon: Det vet jag inte. Men det återstår att se!
Vad är det värsta du vet? Homofober,mobbare, elakhet,djurplågeri,pälsar och annat som jag inte kommer på nu.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det är olika.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Ingen aning, men Hanna Friden fast hon är väl inte så himla känd? Men hon har en stor blogg i alla fall och vart med i tv hehe.
Vad längtar du till? Sommaren ett tag kvar dock.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.
Vad använder du för shampoo? Massa olika. Just nu ett ifrån Wella.
Vad är det finaste du fått? Måste säga som Cissi Wallin här. Livet! Tack mamma och pappa!
Hur gammal är du: 19
Du samlar på: Fina muggar och glas eller samlar och samlar, de är ju bra att ha när jag fltytar sen också.


Gröna eller röda äppeln: Röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, jag skriver istället eller gör något annat.
Gillar du golf: Haha nä.
Vilken tid gick du upp idag: Alldeles för sent.
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Ja
Är det okej att gråta: Självklart!
När grät du senast: Det minns jag inte, men lite i söndagsnatt.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa,flytta, ge lite till fattiga barn,shoppa.
Bär du glasögon eller linser: Inget dera, jag har bra syn!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika.


Vill du gifta dig: Jag vet inte.
Vill du ha barn: Kanske.
Solar du ofta: Nej.
Är du bra på att laga mat: Ibland
Är du flygrädd: Nej, men har aldrig flugit heller så haha.
Hur vig är du: Inte så värst vig va.
Är du musikalisk? Inte direkt.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller juice.
Tror du på ett liv efter döden: Nej och det är väl just det som gör att jag kan bli tvärrädd för döden vissa nätter. Ja, det är bara just på nätterna döden hoppar upp i huvudet.
Tycker du om sushi: Aldrig smakat riktig sushi, bara hemgjord, men den var god.
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn!
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp! :)
Har du tandläkarskräck: Nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nej och har aldrig gjort.
Senaste låt du hörde: Det minns jag inte. Någon låt igår.


Två nyanser av rött

2009-10-26 | 23:14:04 | Direktlänk | Fina små saker | 6 Kommentarer
Jag har ett mörkrött och ett ljusare rött läppstift. Jag älskar rött läppstift och bara just läppstift och ingenting mer i sminkväg kan vara fint tycker jag. Vill ha ett orange också. Det ska jag skaffa någon dag. Den sista bilden är tagen för två veckor sen och då var mitt hår sådär fint. Jag måste färga håret snart igen!

Puss

Att fånga en fjäril

2009-10-26 | 15:45:30 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Det är så himla,himla kallt. Jag vet inte om jag fryser för att det är kallt eller för att jag kanske håller på att bli sjuk. Jag har känt mig i det stadiet några dagar nu, som om jag håller på att bli sjuk men det liksom bryter inte riktigt ut. Nu ska jag ta mig en kopp te och skriva ett brev i alla fall. Lyssnar på finaste Lars Winnerbäck också.


Jag får liksom ingen ordning

2009-10-26 | 13:41:02 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Ska man skriva ett inlägg när man är deppig och alla tankar som bara snurrar omkring? Eller ska man bara skriva glada inlägg. Jag mår inte så bra just nu och det kan bara bli bättre och bättre blir det nog om jag gör något utav det jag skjutit upp en tid. Så det ska jag ta tag i att göra. I alla fall en sak idag. Sen ska jag läsa ut Kafka på stranden, skriva ett litet brev och det är grått väder ute. Kan man bli annat än deppig då? Jag önskar jag kunde må bra, mer än bara några dagar. Men allt går ju upp och ner. Jag lyssnar på fin musik i alla fall. Att jag sen sover alldeles för länge varje dag, är nog dåligt också, man ska nog ha rutiner än fast man inte gör något vettigt. Jag känner mig bara så himla tragisk. Jag känner mig nästan lite värdelös, än fast jag vet att jag inte är det. Jag ska komma någonstans i livet och inte bara stampa på samma ställe hela livet. Så därför måste jag lära mig att ta tag i livet också och bara inte låtsas som att jag är tragisk, som stått på samma ställe ett tag nu. Så därför ska jag ta tag i det. Eller jag måste ta tag i det helt enkelt, för att börja komma någon vart igen. För jag mår inte bra nu och jag vill inte komma in i nån jävla depression igen, de har jag fått nog utav.


Det gör bara lite ont.

2009-10-25 | 22:55:16 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Det gör ont litegrann, det är för mycket tankar. Jag måste rensa mig, vilket jag nog ska göra imorgon. Sen fixa saker jag måste ta tag i. Sluta skjuta upp saker och ting, som jag alltid är så duktig att göra. Jag vill vara kär, men jag letar inte och det får dyka upp när det dyker upp helt enkelt. Jag är rädd, men samtidigt förväntansfull på vad som komma skall. Det känns som om jag håller på att bli sjuk. Det ösregnar ute och det är himla mysigt. Jag lyssnar på fin musik och ska nog gå och sova snart eller åtminstone försöka, eller titta på en film, eller kanske läsa lite. Jag drömmer om Paris, Stockholm och annat fint. Jag önskar mitt liv blir roligare snart och att jag kanske blir en lycklig människa någon gång, men det är klart jag blir.

Puss.

Om helgen

2009-10-25 | 21:39:09 | Direktlänk | Glädje | 4 Kommentarer
I fredags kom min vän på besök som jag inte hade träffat på över ett år. Vi ses inte så ofta. Men när vi väl ses så har vi det roligt ihop. I fredags söp vi oss fulla och lyssnade på Miss Li och Ramones. Tittade i mina gamla skolkataloger och han fick se lite andra gamla bilder och vissa var på pappa när jag hade sminkat honom haha, tittade på roliga klipp på youtube, såg Tillsammans och lite serier på hans dator tills jag höll på att somna. Så då var det läggdags. I lördags var vi sega och gjorde inte så mycket, tittade på Dansbandskampen och frossade i chips och godis, sedan shottade vi lite finsk vodka och lyssnade på knasig musik, gick intill stan i regnet och var allmänt party och lekte komiker, jag hette Kaj-Britt och Jakob blev Sven-Fredrik, vi pratade jätteroligt och hade det svinroligt på vägen intill stan. När vi väl var framme, var det astråkigt på tråkkrogen, så vi satt där ett tag,promenerade hem och skapade oss några knas personer. När vi var hemma igen drack vi te och åt mackor, samtidigt som vi tittade på Barnen på Luna och sen var det läggdags ungefär lika sent igen som dan innan, alltså vid femtiden på morgonen. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjort den här helgen, har fått mina skrattanfall.

Sen idag hann vi bara vakna innan han åkte vidare på sin roadtrip! Men jag har haft en kanonrolig helg! :) Det är bra med vänner som man kan skratta och bara säga helt galna saker till!
Jag ser helt knasig ut och Jakob ser lite rolig ut. Men är man full och go så är man! Fast där hade vi nyktrat till lite bara lite. Jag hade inte fixat håret och jag hade gått i regn, därför ser det helt knasigt ut, hehe.
Jag och Jakob för 2 år sedan, när vi träffades en snabbis vid busstationen när han var påväg uppåt i landet och stannade här en sekund hehe.

Fina vänner ska man ta vara på helt enkelt! :)

FYLLAN

2009-10-24 | 23:48:33 | Direktlänk | Glädje | 6 Kommentarer
JAG ÄR I FYLLAN OCH DET ÄR UNDERBART. SNART SKA VI GÅ TILL KROGEN OCH LEKA. JAG SKA SÄTTA PÅ MIG LITE RÖTT LÄPPSTIFT BARA OCH JAG HAR DUNDERKUL MED MIN FINA VÄN!

PUSSSSSSSSSSS

Fredag

2009-10-23 | 15:55:35 | Direktlänk | Tankar | 12 Kommentarer
Snart landar min vän här i Ö-vik, han har åkt från Haparanda! I kväll vet jag inte vad vi ska hitta på men det återstår att se! :) Jag fryser och ikväll blir det tacos till middag. Så himla gött är det! :)
Men nu ska jag måla naglarna i någon fin färg. Hoppas ni får en fin fredagskväll! :)PUSS


Busskompis och jag på Urkult 08

2009-10-23 | 01:25:05 | Direktlänk | Sommarminnen | 2 Kommentarer
Vi delade tält, jag fick sitta i hans knä när det inte fanns något att sitta på, vi kramades,stannade och hånglade lite överallt, låg i den mysiga backen och han somnade, han var så söt då, men tillsist blev jag uttråkad så jag väckte honom, vi låg och hånglade på något stenhårt trä, vi hade mysiga nätter i tältet och man slapp frysa, jag irriterade mig på att du borstade tänderna så länge för jag ville gå in i tältet och lägga mig där med dig. Jag bjöd på vårrullar och en dag när jag var borta med Luffy så skickade du sms att du saknade mig, men jag orkade inte supa och var ute på äventyr. När vi sågs på kvällen sen igen blev jag jätteglad och vi kysstes en massa igen. Urkult med en fin busskompis var helt enkelt klart finaste sommarminnet 2008.

Vi har inte setts sen dess men vi ska nog träffas någon gång i höst om han kommer och hälsar på. I såfall känner jag på mig att det kommer bli fint i alla fall.

Det dumma var att vi blev intresserade utav varandra efter Urkult men vi båda var fega, så det blev aldrig någonting. Men någon gång i livet kanske han och jag blir ihop. Vem vet. Om inte annat så var urkult 08, en massa fina minnen som jag bär med mig.
Torsdag

2009-10-22 | 22:50:28 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag sov för länge igen!, städat en massa, ätit risotto, druckit te, tittat på tv, skrivit brev och myst med tända ljus. Lyssnat på fin musik och imorgon kommer en vän på besök som jag inte träffat på över ett år. Men det blir fint i alla fall. Vi ska festa och sen lär vi väl hitta på annat fint. Just nu myser jag i pappas nya tröja som är jättemysig och har nyss ätit en jättegod chokladmuffins. Helt jättesmarrig! Försökte fota mig själv också, men blev inte vidare bra. Bättre lycka nästa gång. Ska nog spendera resten utav kvällen och titta på en film, fast vet inte vad jag skulle titta på, får se om jag orkar titta på någonting, annars ska jag nog läsa Kafka på stranden. I morgon blir nog en fin dag och resten utav helgen! :)

Nästa vecka eller på söndag ska jag ta tag i två saker också eller snarare jag måste och ska göra det!En gammal höstbild sen förra hösten. Hösten är verkligen fin!

Puss


Sommaren

2009-10-21 | 15:21:05 | Direktlänk | Glädje | 16 Kommentarer
Jag saknar sommaren. Jag vill kunna gå ut i bara shorts och linne och inte frysa. Nu måste jag pälsa på mig,jacka,långkalsonger,mössa,sjal osv, när jag ska ut med hunden på kvällen.  På sommaren behöver man bara dra på sig någon liten jacka  då man tog kvällspromenaden. Då var det inte sådär läskigt mörkt heller. Men jag vet ju att efter hösten,vintern,våren så dyker sommaren upp igen! Jag längtar redan! Fast det bästa med hösten är att man kan dricka en massa te och mysa under en filt. Finns mycket fint med hösten också. Man får inte glömma att man kan mysa med tända ljus!

Men eftersom jag saknar sommaren ändå. Så ska jag lägga upp en bild som ger mig sommarkänslor.(Det var sommaren 07 och jag var i Hörnsjön med min äldsta syster och Zoya, min fina klänning fanns fortfarande nu finns den inte mer för den blev jättefula fläckar på utav någonting tyvärr.)Fika bilder

2009-10-21 | 00:01:52 | Direktlänk | Fika | 27 Kommentarer
Eftersom jag älskar att fika tänkte jag lägga upp några fika bilder!Fotona är tagna med Susannes underbara kamera och jag saknar att fika med dig på Lundbergs. Det var underbart!
Brieost macka på UH är så jäkla gött!Dricka te och skriva brev är bland det mysigaste jag vet.En god smoothie på sommaren på UH med någon fin vän är också fint.En stor vegetarisk macka med grönsaker på och caffe latte med någon man nyss träffat på ett fint fik i Stockholm och sedan promenera och prata om en massa fint. Kan vara bland det finaste sommarminnet jag har. Men har sjukt många sommarminnen och gillar allihopa lika mycket.Lundbergsfika är bland det bästa. Om jag fick jobb på Lundbergs eller något annat fik i stan skulle jag nog vara lycklig ett litet tag.Sommarminnen som ni fina har

2009-10-20 | 15:38:40 | Direktlänk | Sommarminnen | 8 Kommentarer
Tyra

Åh, sommarminnen. Mitt finaste sommarminne var när jag var helt sjukt ångestig och sprang runt runt på emmabodafestivalen med svarta mascarakinder och mitt i allt ihop hittade en fin lundapojke. Han var också vilsen så vi var vilsna ihop och kedjerökte i mitt tält och kysstes.

sofia schöön
jag minns sommaren när jag var typ... 14, och fick min första kyss. det var en sådan där dimmig liten sommarnatt som luktade gott, och en sådan där liten, fjunig sommarkyss som egentligen var mer som en puss... <3Erika

Mitt bästa sommarminne är från barndomen.
Våra grannar hade en sommar hand om tre sommarhästar från en ridskola.
Varje dag sprang jag dit och red omkring i hagen. Jag hade värsta träningsvärken efter de första dagarna men det hindrade inte mig från att gå dit.
Sommar och sol och hästar = toppen =)

En annan sommar som vuxen var en där den började med att ett kort förhållande tog slut. Jag var helt förstörd och alla planer för sommaren var helt borta naturligtvis.
Men genom det förhållandet så hittade jag två vänner och med dem spenderade jag den sommaren. Jag saknar fortfarande den sommaren. Mycket bad, grillning, surströmmingsätning, nattdopp mm.

 

 

Sassy
Ett av mina bästa minnen från i somras var när jag och en av mina bästa vänner var på Peace & Love. Det kändes som om vi var i en helt annan värld, en sorglös värld där vi bara hade roligt, där det spelades underbar musik, det solen alltid sken och där alla var snälla och vänliga. Vi njöt av tillvaron som om den riktiga världen inte fanns och vi ville aldrig åka från denna värld!

Lisa

Jag kommer aldrig att glömma när vi hämtade min hund. Jag hade haft sommarlov i två dagar och så skulle vi hämta en söt liten valp. Jag var så himla glad och när jag vaknade på morgonen kändes allt så spännande. Äntligen!! liksom. Vovven är nu 2 år och heter Molle. Han är världens finaste. :)

 

panda

ett fint sommarminne är självklart arvika i somras! det var mys och jag är glad över att jag åkte!

 

Era sommarminnen var så himla fina att läsa om, det gillade jag. Blir fler sådana tävlingar någon gång. Vinnarminnena finns ju i ett annat inlägg :).


-

2009-10-20 | 14:11:26 | Direktlänk | AJ | 5 Kommentarer
Dålig dag. En sån där aj dag. Då allt känns åt helvete.

Men ni kan väl kika in här och titta om ni hittar något fint, jättefina kläder till urbilliga priser: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=927136&listtype=0

Det är två bra tvprogram på tv ikväll i alla fall. Alltid något. Nu ska jag titta på en bra tv serie på svt play.

Puss.


Sömnlöshet

2009-10-20 | 02:15:00 | Direktlänk | AJ | 6 Kommentarer
Jag borde sova.
Men när jag väl lägger mig så bara kommer alla tankar och jag ligger och vrider och vänder i tusen år. Jag måste ta tag i saker och ting.
Jag vill träffa dig också, men jag vet ju inte om du vill träffa mig. Fast än du säger det. Men jag är rädd.
Jag är gråtfärdig.
Jag vill bara kramas.

Håll om mig.
Säg att jag är bra och torka mina tårar.


Förresten vill ni att jag ska lägga upp nått jag skrivit någon dag?

Om något fint

2009-10-20 | 00:49:04 | Direktlänk | Sommarminnen | 5 Kommentarer
Jag kan berätta om ett av alla mina jättefina sommarminnen. Jag har rätt många fina. Men det var i somras. Jag hade vart på fest och smsat med en fin pojke hela kvällen och tjatat om att jag ville hångla med honom. Sen så åker han och hämtar mig. Så jag promenerar i regnet och vi åker iväg i hans bil. Det ösregnar ute och han säger "du ser inte ut att vara klädd för regnet". Väl framme i hans lilla stuga så sitter vi en liten bit ifrån varandra. Jag tittar på honom och vill mest av allt bara hångla upp honom. Men vågar inte. Vi pratar om allt och ingenting. Det är en brasa tänd och vi lyssnar på jättebra musik.

Plötsligt börjar vi hångla och sen går vi in till sovrummet och har det bara myspysigt. Vi somnar inte först vid 5 på morgonen någon gång och när jag vaknar är jag alldeles svettig, så mitt hår är sådär krulligt. Han skjutsar hem mig i hans lilla söta bil och vi kramar om varandra.

Det är ett fint sommarminne från i somras. Jag kommer aldrig glömma det.

Fina sommarminnen

2009-10-19 | 23:41:20 | Direktlänk | Sommarminnen | 3 Kommentarer
Anna

jag hade precis tagit studenten från världens jobbigaste gymnasieprogram. jag & linnea var tillsammans. då hade hon fortfarande långt rött hår och en dag låg vi i stadsparken i jönköping och åt jordgubbar. hon hade på sig sin vita klänning med nyckelpigor på och gula strumpbrallor. och hon är lite allergisk mot jordgubbar, men vi åt ändå (för det är ju så gott) så hon nyste ibland. där låg vi, hon på mage och jag på rygg. solen sken för allt vad den orkade och jag var fräknig och förälskad så att det sprängde i hjärtat. vi pussades och pratade och då, då bestämde vi att vi skulle flytta till london i september. september kom och vi flyttade, fortfarande så kära att romeo & julia skulle bleknat i jämförelse. sen tog sommaren slut. men inte minnena.

 

Rebecka

Jag vet inte vilket som är mitt bästa sommarminnne, men bland de bästa är alla de gånger jag och min bästis suttit uppe och pratat bort hela nätterna. De gånger vi upptäckt att vi missat den lilla stunden solen är nere och att det nästan inte är någon idé att försöka somna eftersom det är så ljust ute.


Russian Doll

Sommaren för 2 år sedan. Midsommar. Jag och ett gäng av mina bästa vänner tillbringade helgen på en väninnas landställe. Vi satt och hade picknick på gräsmattan runt midsommarstången och alla firade och dansade. Så börjar det ösregna! Alla försvinner utom vi! Vi kurade ihop oss och byggde på något sätt ett nästan tält av picknickmattan och satt alla därunder och gosade och fortsatte att äta vår matsäck! :) Typiskt svensk midsommar att det ska regna! Men vi gjorde det bästa av situationen. Det var så mysigt!

 

Vinnar minnena, ska publicera fler sommarminnen imorgon. För alla var verkligen jättefina! Tack för era fina minnen.


Vakna upp!

2009-10-19 | 19:14:27 | Direktlänk | Tips | 4 Kommentarer
Hörrni jag har ett musiktips http://www.myspace.com/strulamedsiri, så himla himla bra! Ni borde genast gå in och lyssna! Måste önska mig skivan i julklapp. Förresten så ska jag utse en vinnare i tävlingen ikväll! Det blir nog ett pris till en eller kanske tre pris. Ett stort och små mindre. Jag får se hur jag gör helt enkelt! Ska utse vinnaren senare ikväll. Nu ska jag rasta hunden och sen baka, efter det är det tv dags. Bloggar kanske mer senare ikväll. Ps, ni som kommenterar min blogg är jättefina blir jätteglad för varenda liten kommentar!

PUSS!

Jag har varit vilsen,Lisa

2009-10-18 | 23:56:50 | Direktlänk | Tankar | 17 Kommentarer


Såhär går jag runt hemma ibland, i långkalsonger och en jättemysig kofta från röda korset och jättemysiga tjocksockar.Jag har en fin t-shirt med rosetter på under också och orangea naglar. Mitt hår är sådär lagomt fluff och ruffsigt. Som vanligt efter jag har duschat och min hårfärg ser olika ut på varje bild jag tar typ haha.

Ni ser nu min nya design på min blogg, jag har länge velat ha något annorlunda och fint och nu har min finaste vän Susanne fixat till min blogg så den är helt underbart fin. Puss och tack så hjärtligt!


Ikväll har jag tittat på ensam mamma söker, ätit fil med flingor muuums, druckit smaskigt te, burit upp kassar åt min syster, eller jag tog en och myshunden. Suttit här vid datorn och läst fina bloggar. Lyssnat på fin musik. Nu ska jag kika på tradera och sen kanske se en film eller sova. I morgon ska jag komma upp i tid för att ta en morgonpromenad om det är fint väder ute!

Nu påminner jag er här istället om att tävla i min tävling här: http://popflickan.blogg.se/2009/october/tavling.html#comment

Stänger nog tävlingen imorgon eller någon dag i veckan. Har börjat klura mer och mer på vad priset ska bli nu faktiskt.

Här får ni lite fin musik att lyssna på också: http://open.spotify.com/track/29GuoJqjg7aMxUmEO3XLEp. Ni som inte har spotify så är det nämligen fantastiska Francoise Hardy jag lyssnar på just nu.

PUSS

Marsvinen

2009-10-18 | 19:27:03 | Direktlänk | Barndomen | 4 Kommentarer
När jag var liten så skaffade vi ett marsvin tills oss var. Vi hade tre marsvin var. De på djuraffären sa att de var tre killar men de var 2 flickor och en pojke, så det blev barn en dag, så Smulan som var pojken fick vi kastrera. Jag var ungefär tio år när vi skaffade dem och de levde i 3 år tror jag. Mitt marsvin hette Vitnos efter en bok som jag gillade när jag var liten, Sannas hette Lurvis tror jag eller något liknande. Den var lurvig och gosig medans min var helvit och Smulan han var lite brun och vit. Deras små ungar var jättesöta och det roligaste minnet jag har med ungarna, är när jag vaknar en morgon klockan 6 och hör att de är något som låter på mitt golv. Då har alla ungarna smitit ur buren, så himla små var dem. Så jag väckte min syster och vi fångade in dom till buren igen, hehe. Vi sålde alla ungar till en djuraffär inne i stan som fanns då och tjänade en liten,liten slant.

Våra marsin var dundersöta och lata, när de var ute på tomten brukade de bara mest gå runt lite lugnt och vi hade dem i sele haha, men det gick inte så bra att gå med dem i sele, haha. Morfar byggde en bur åt dem som de brukade vara i på somrarna. När man skulle klippa klorna på dem, så blev de sura och en gång eller några gånger bet Vitnos mig i bröstet och det gjorde minst sagt ont.

De var gosiga att gosa med och brukade låta och pipa så himla mysigt. Fast det var mest min syster Elin som brukade gosa med dem och byta i buren. För hon trodde inte att vi kunde det. Haha. Dessutom var hon ju äldst också. Jag var ju bara 10 år när vi skaffade dem tror jag. De sista dagarna med Vitnos var inte så roliga, jag badade henne och brydde sig inte och sen en dag när jag vaknade på morgonen, så berättade pappa att hon var död. Jag blev så himla ledsen och ville inte riktigt förstå det. Jag satt och såg på barnprogram eller jag satt och såg på Dr mugg som gick på tv då haha. Mitt marsvin dog 2001 eller 2000, så när vi skaffade marsvinet kanske jag var ännu mindre 7 eller 8 kanske. Minns inte riktigt. Men det var mitt första djur och vissa tyckte våra marsvin såg ut som råttor. Men det tyckte inte jag.

Smulan och Lurvis dog samma år. Smulan dog bara några dagar efter Lurvis, det var kanske bara någon dag efter varandra. Han blev helt enkelt för ensam. Det läskigaste med Lurvis var att hon blev bara smalare och smalare på rätt kort tid, innan hon dog.

Tyvärr har jag ingen bild på marsvinen som vi hade, för då hade jag ingen digitalkamera, då var inte de så himla vanligt, då det var flera år sedan.


Om min hund Zoya

2009-10-17 | 20:30:40 | Direktlänk | Barndomen | 18 Kommentarer
När jag var mindre, sisådär tolv år, så tjatade jag alltid om en hund, jag ville så himla gärna ha en hund. Tittade jämt i hundböcker och det var några raser jag gärna ville ha, en Collie,Golden Retriver, Labrador eller en Softcoated wheten terrier. Sen en dag när jag var 13 år så helt plötsligt ringer en kvinna från hundskolan i Sollefteå och säger att det finns en hund som behöver ett nytt hem som ska vara avelstik. Så en dag i Januari åker vi till Gullänget och tittar på hunden och tar med oss hem henne direkt. Hon var urgullig men lite blyg och följde efter en  hela tiden och när jag skulle äta mat den dagen, så ville jag knappt det. Jag ville bara gosa med Zoya hela tiden. Hon var även rädd för barn och små hundar. Så jag tror att i hennes förra hem i Göteborg och i Sollefteå, så var det någon som var elak emot henne. Men nu gillar hon små barn och små hundar. Sen blev Zoya med valpar och blev jättetjock. Vi åkte och hälsade på valparna och de var urgulliga. Sen gick det ett tag efter hon hade fått komma hem igen från hundskolan. Då blev hon dålig och gick upp en massa i vikt.

Det visade sig att hon fått fel på köldkörteln. Så vi fick henne och hon behövde inte ta några fler valpar. Eller hon kunde ju inte då hon var sjuk. I dag är hon sju år och världens finaste hund. Som jag älskar. Hon är den sötaste hunden i världen och den dagen hon går bort kommer det minst sagt kännas. Vill inte tänka tanken att hon en dag inte kommer finnas längre.

Hon älskar att bära skor i munnen och slicka en i ansiktet eller i örat. Jag la mig alltid på golvet när jag var mindre och lät henne slicka mig i ansiktet och i öronen, så allt är mitt fel haha. Hon blir även lika förvånad varje gång hon släpper en fis och går iväg, haha det är alltid lika roligt att se. När någon kommer och hälsar på eller när man kommer hem, blir hon jätteglad och viftar på rumpan. Eller vispar med svansen, vispar grädde med svansen som en gubbe sa en gång, fniss. Hon är världens goaste hund och finaste.När man är ledsen och deppig så kommer hon upp till en och vill kramas eller ligga nära en. Det är så mysigt och fint.

Ofta när jag ligger i soffan så ska hon alltid ligga nära en eller ha huvudet på mina ben.Jag brukar pussa på hennes nos också än fast jag vet att hon kan ha ätit massa äckligt. Men jag bryr mig inte om det och hon kommer och vill ha gos då och då. Då får man allt ställa upp!

Ibland är hon på bushumör och springer fram och tillbaka i huset det är roligt att se haha och leka med henne förstås. Vi brukar promenera lite överallt och hon älskar att vara lös för då får hon kuta fritt och äta blåbär är smarrigt. Fast majs är en stor favorit också. Fast egentligen gillar hon ju all mat, så hon är inte så kräsen med det. Fast inte riktigt allt, nu gillar hon inte bananer längre eller gurka. Men förut var det minsann gott. Hon blir hur glad som helst då hon får ett stort ben att gnaga på, fast det goda gnager hon bort på noll tid. Sen är det inte roligt längre. Så då gnager Ally på det istället.

Puss på dig finaste hundvän <3.

Lördags klädsel

2009-10-17 | 18:20:48 | Direktlänk | Dagens outfit | 8 Kommentarer


Idag körde jag på lite blommigt men nu har jag mysiga kläder på mig istället som tjocksockar och mjukisbrallor. Har gått på stan med min syster och hennes gubbe idag, sovit länge och bakat äppelsmulpaj. Ska promenera med pappa och hunden senare och titta på någon film kanske. Blir en lugn lördagskväll med andra ord. Kanske ska försöka skriva lite senare om inspirationen faller på.

Hoppas ni har en toppenlördag och glöm inte att tävla i min tävling här:
http://popflickan.blogg.se/2009/october/tavling.html#comment

Puss

Lördagsfika

2009-10-17 | 17:25:15 | Direktlänk | Fika | 1 Kommentarer


Mumsig chailatte och morotskaka, men jag fick kantbiten så jag fick inte glasyr över hela, men det gick bra ändå, haha. Det var extrapris idag på Brownies och browniesarna hade tagit slut, så vi fick morotskaka istället och det var ju minst lika gott. För en tjuga :). Mysig liten lördagsfika med Sanna och Robert.

För jag är en sån där tjej som gillar rött hår,blommigt,målade naglar i någon fin färg och rosetter. Även att sitta och se på fina filmer och dricka mängder med te.

2009-10-16 | 22:57:46 | Direktlänk | Glädje | 8 Kommentarer


Jag kände för att vara lite cool i mina åttiotals brallor! Egentligen så blev jag inte så nöjd med bilden, men Tyra tyckte den var söt. Så varför inte.Den här koppen+ ett fat fick jag av min äldsta syster i födelsedagspresent i efterskott idag, den är fin och med blommönster på!Det är najs att sminka sig och känna sig lite snygg för en sekund tycker jag.

I dag har jag världens blogginspiration och då tycker jag att man ska ta vara på den. För vissa dagar har jag ingen inspiration alls.

PUSS PÅ VÄRLDEN!

Fina ting

2009-10-16 | 22:47:30 | Direktlänk | Fina små saker | 1 Kommentarer


Jag har två fina glas i min hylla ifrån Lagerhaus som jag fick av Carro i födelsedagspresent. De är färgglada och fina. Jag vill ha flera. Fast andra färger. Omaka glas är fint tycker jag.Pillerburkar med blommönster på.

Bröst och längd

2009-10-16 | 22:38:49 | Direktlänk | Barndomen | 3 Kommentarer
Pelle önskade något random ur min barndom och jag kom på att jag kan ju faktiskt göra en kategori där jag berättar om olika ting ur min barndom. Har tänkt lite ikväll vad jag ska berätta om, kommit på några ting. Men en sak som är rätt rolig kan jag berätta om ikväll.

En gång när jag var sisådär 12 år kanske stod jag inne på mitt rum och tittade på mig själv i spegeln och tittade på mina bröst och sa men "Väx bröst för fan" Eller något i den stilen. Fast mina bröst har inte växt så mycket sen dess. Men i alla fall när jag var yngre var jag alltid avundsjuk på min syster att hon hade större bröst än mig och jag ville alltid ha större bröst. Men nu gillar jag mina små bröst. En stor fördel är ju att man slipper använda bh. Det är ju inte direkt så att mina bröst hoppar när jag går. Haha. Medans min syster alltid var arg på mig för att jag var mycket längre än henne. Men nu bryr hon sig inte så mycket om det i alla fall och jag bryr mig inte om att hon har större bröst än mig. För jag är nöjd med mina bröst. Aldrig i livet att jag skulle vilja göra dem större. Då de är bra som de är.

Nästa inlägg kommer att handla om hundar tror jag! :)

Önska

2009-10-16 | 17:11:13 | Direktlänk | Blandat | 8 Kommentarer
Som många andra bloggare, som väljer att läsarna ska få önska inlägg. Så ska ni få önska inlägg! :) Det kan vara om något ni vill ha mer utav eller helt enkelt vad som helst! Så önska på.


Tävling

2009-10-16 | 17:05:27 | Direktlänk | Blandat | 10 Kommentarer
Berätta om något fint sommarminne ni har. Så väljer jag ut det jag gillar mest. Det blir nog något andra och tredje pris kanske också.

Sen får jag se vad det blir för fin liten vinst! :)

Jag har tävlingen kvar tills det har blivit en hög som svarat.

Kommentera i detta inlägg med eran mejladress eller bloggadress, så jag kan meddela er sedan.Fredag

2009-10-16 | 13:34:50 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Det är kallt, jag har tjocksockar på mig+vanliga sockar, det är mysigt och blir varmt, har långkallingar och en tjock kofta på mig. Lyssnar på Lasse Lindh och dagens planer är att laga tacopaj, baka kladdkaka med chokladmousse ovanpå och fira mamma. Se på någon film ikväll kanske och mysa med chips,grönsaker och dipp. Men ska nog gå och läsa lite Kafka på stranden nu. Men mest av allt vill jag bara lägga mig ned i sängen med någon fin och hångla. Kanske dricka en kopp god varm choklad. I morgon ska jag och min syster gå lite på stan och jag vill fika på Brownies, för de har extra pris just imorgon bara, det regnar ute och det är mysigt.

Puss.


Tradera

2009-10-16 | 00:18:04 | Direktlänk | Blandat | 9 Kommentarer
Lagt upp en massa fint på tradera nu! :) Billigt och i bra skick. Den där kappan ska jag lägga upp senare. Den är jättefin ska jag meddela er. Fniss.Fin kenttröja.


Mina coola cheapmonday.Fin randig poppig tröja.Coola klänningen jag fick hem idag, den var för tajt för mig, jag anser att den måste vara en liten 38a då den var lite för tajt för mig, men eftersom det är 40, skrev jag det på auktion. Står ju liksom 40 i klänningen.

En massa annat fint hittar ni här: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=927136&listtype=0

Ta en titt och buda gärna :). Mycket fint!

Torsdagens klädsel

2009-10-15 | 17:11:33 | Direktlänk | Dagens outfit | 11 Kommentarer


Jeansleggings och min nya sköna t-shirt som jag köpte på Monki när jag var i Umeå. Jag gillar egentligen inte att ha bara en kort t-shirt till jeansleggings men eftersom de jag har är mer som jeans med fickor bak, så tycker jag att det är okej att ha så. Men det fulaste jag vet är de som har jeansleggings med t-shirt, men de är andra jeansleggings som mer som ser ut som leggings, de här ser ju ut mer som byxor. Hatar ju när folk har såna där lacktights eller såna där glansiga tights och bara en kort t-shirt, det är typ det fulaste jag vet. Snart blir det mat, vegetarisk rulle från Castello, mums. Just nu lyssnar jag på Markus krunegårds nya album.
Har prövat klänningen jag köpt ifrån tradera, den satt tight, men jag får se om jag säljer den vidare, ska pröva den en sista gång och bestämma mig. Den är ju jättefin, så någon annan skulle säkert vilja ha den :).

Puss

Dagens

2009-10-15 | 13:23:22 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Dagens tillstånd: Vet inte riktigt, lite småtrött, lite nedstämd, äh, en sån vecka helt enkelt!
Dagens borde: Renbädda!
Dagens planer: Renbädda,dammsuga hela huset, skriva brev till en fin flicka, duscha, hårinpackning,promenad, handla mat med mamma ikväll,titta lite på tv ,rengöra spisen.
Dagens klädsel: Klänning och tights från H&M,men senare ska jag byta till andra kläder.
Dagens irritationsmoment: Hundarna! Fast just nu är de lugna i alla fall. Men hunden äter ju bara gräs hela jävla tiden och spyr upp det. Men hon har inte spytt ännu i alla fall.
Dagens materiella vill ha: En resa till Stockholm eller något annat ställe. Behöver komma bort.
Dagens längtan: Fredag för då ska vi fira mamma, det blir mysigt!
Dagens vackraste: Solen, man borde gå ut och ta en höstpromenad.
Dagens bästa: Klänningen som jag fick hem idag som jag köpt ifrån tradera, den är söt,fast har inte provat den än,hoppas den passar mig! och ett fint brev.
Dagens blogg: Vad svårt. Vet inte riktigt men den här bloggen är alltid mysig att titta i och hon är så himla go, Fina tjejen i England
Dagens roliga: Brev <3.
Dagens textrad: Ingen särskild ännu.
Dagens låt: Har ingen dagens låt ännu.Min äldsta systers hund var så himla söt när hon bara var ett halvår eller så, men nu är hon stooooor!

Gå ut och var glad

2009-10-15 | 01:11:35 | Direktlänk | Glädje | 9 Kommentarer
Mat.
Idag har jag ätit en jättemassa god mat. Jag har ätit nybakat bröd som blev jättegott. En herrans massa tigerkaka som jag bakade till mamma idag för hon fyllde 47 år och på fredag ska vi fira henne och äta god middag och efterätt. Mums. Sen käkade jag och mamma skitgod sallad till middag med fetaost,grönsaker,kidneybönor och soltorkade tomater men de var inte så goda, de vi köpte förra gången var mycket godare och rökt lax. Ätit en massa clementiner.

Har ätit en massa gott idag helt enkelt.
Mat är gott och det ska man njuta utav.
Såhär några år senare kan jag ju inte förstå varför jag inte ville äta så mycket mat. För mat är det godaste som finns! Speciellt det man bakat själv. Mums. Sen har jag druckit smarrigt te och varm choklad. ÅH.

Mat helt enkelt <3. Jag låter som att jag är beroende utav mat. Men sånt man äter sällan som sallad och nybakat bröd och annat är så himla gott när man äter det. Fast jag är ju beroende utav mat, men jag är ingen matnarkoman precis, haha.

Puss!

Saker jag är stolt över

2009-10-14 | 17:03:00 | Direktlänk | Tankar | 16 Kommentarer
Hittade en utmaning i Pelles blogg. För jag är uttråkad. Så jag tänker göra den än fast jag inte är utmanad helt enkelt!

Saker jag är stolt över:

- Att jag vågar fara ut och resa till folk jag har aldrig träffat förut. Åker dessutom rätt långt ibland och tänker inte på vad som skulle kunna hända om personen inte dök upp. Åker bara och det har alltid gått bra. Med andra ord är jag rätt modig och galen.

- Jag har aldrig testat droger förutom alkohol och tobak då. Men folk har frågat mig om jag vill testa knark på festival tex och jag har alltid tackat nej.

- Jag är stolt över att jag vågade fortsätta vara mig själv än fast jag blev mobbad hela högstadiet då och då, över hur jag såg ut. Men jag fortsatte att se ut som jag ville ändå.

- Jag har tagit mig ur mina depressioner och ätstörningar utan hjälp. Jag lovar att det går. Jag klarar inte utav att gå till kuratorer. Jag tar mig ur dem själv ändå tillslut. Men visst det är väl bättre att gå till en kurator. Då går det nog snabbare att ta sig ur det.

- Mina vänner. För de är så himla fina.

- Att jag en gång när jag var tolv år vågade börja simma i stora bassängen, tog tid innan jag vågade det, för en gång när jag var liten höll jag på att drunkna, så jag blev rädd för vatten, men inte nu längre minsann.

Sen kommer jag inte på något mer jag är stolt över.

En lista

2009-10-14 | 16:43:04 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Eftersom jag inte har någon särskild blogginspiration så blir det en liten lista.

DAGENS VILL HA:
Glädje,kramar,fest,inspiration, mer ork

DAGENS KLÄDSEL:
Äckliga mjukisbyxor, t-shirt och en mysig kofta. Fast ska byta kläder till långfillingar och annat varmt sen när jag går ut med hunden senare i kväll.

DAGENS SMINK: Inget.

DAGENS FRISYR: Rufsigt. Hade världens morgonfrisyr när jag vaknade i morse och det ser väl inte så jäkla bra ut nu haha.

DAGENS HÄNDELSE:
Bakat tigerkaka och gott bröd.

DAGENS LÅT: Ingen särskild.

DAGENS PLANER:
Promenera med hunden senare ikväll, titta på tv, läsa mer i Kafka på stranden senare ikväll, kanske se någon film eller skriva lite, nörda dator som vanligt haha.

DAGENS SAKNAD:
Närhet

DAGENS DUMMASTE: Ingenting alls faktiskt.

DAGENS SJUKA:
Inget.

DAGENS DROG:
Inget alls ännu, men te brukar jag droga ibland. Det är ju mitt beroende.

DAGENS ROLIGASTE: Tror att Bonde söker fru kommer bli dagens roligaste då man får se 42 åringen dejta haha. Stackarn!

DAGENS FAVORIT:
Gott bröd och god kaka!

DAGENS KÖP: Ingenting alls. Har ju bara vart hemma ju. Fast man kan ju shoppa på internet också men i alla fall.

DAGENS HUMÖR:
Lite smådeppig och less på mig själv, uttråkad.

DAGENS ORD:
Inget särskilt ord alls.

Mina händer är fulla av blommor.

2009-10-14 | 00:09:42 | Direktlänk | Dagens outfit | 9 Kommentarer


Det här hade jag på mig idag och jeansleggings. Fast nu har jag på mig långkalsonger istället. Det är mysigt. Det man bara ser lite utav är en liten rosett.Ibland när jag har tråkig så sminkar jag mig och egoposar. Fast det är inte alls lika ofta som förut. Tack och lov. Då tog jag väl egokort typ jämt. Haha.Sådär fint,mysig och kort är mitt hår i nacken. Jag älskar min frisyr just nu, den är fin och lättstylad.

Nu dricker jag lakritshallonte och lyssnar på  Ingenting. Om det är fint väder i morgon ska jag ta en långpromenad. Promenader renar själen när man är lite deppig.

Puss
Sånt jag tycker om

2009-10-13 | 13:51:48 | Direktlänk | Glädje | 14 Kommentarer
Dricka gott te invirad i en filt framför en fin film.
Franska filmer speciellt med Audrey Tautou i spetsen.
Nyklippt hår,nyfärgat hår, nytvättat hår.
Köpa nya tesmaker.
Skriva brev och få brev.
Sitta och kika på tradera.
Shoppa på tradera.
Blogga och läsa andras fina bloggar.
Lyssna på musik i min mp3 när jag är ute och går och sjunga högt för mig själv. Sen skäms jag när någon hör mig.
Fika
Baka
Pyssla
Kramas och hångla.
Vara nära någon man tycker om.
Umgås med fina vänner.
Se på bra tv program.
Umgås med min fina syster.
Små fester
Dansa när man är lite smålullig.
Dricka vin.
Långpromenader.
Fotografera.
Skogen.

Och en massa mer.

Puss.

Tisdag

2009-10-13 | 13:11:44 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Jag tänkte först ta mig intill stan idag. Men ska nog dit på lördag istället. Hundarna skäller så det gör ont i huvudet och man blir galen på dem. De ser väl något bara. Jag lyssnar på fin musik och ska ta en skogspromenad ikväll, innan jag ser på lite tv program. Ska nog försöka börja skriva lite idag. Får se hur det går. Men försöka kan man alltid. Har nyss druckit upp en kopp med varm choklad och grädde. Ätit smarriga mackor och får se vad det blir till middag idag. Hoppas på något gott. Den här tisdagen kanske blir bra än fast jag är nedstämd.På Arvikafestivalen i somras skulle jag försöka få fast tältpinnarna men det gick inte så bra, så jag tog en konservburk då gick det lite bättre och jag gör en skitsnygg min hahahahah.

Jag måste ta nya bilder. Ska göra det ikväll. Om det inte är alldeles för mörkt ute.

Uppdatering:
Självklart glömde jag kameran. Men skogspromenaden var skön!

Puss.


Måndag

2009-10-12 | 18:57:56 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Druckit smarrigt te, målat naglarna limegröna med mitt nya nagellack,skrivit brev, lyssnat på fin musik som Miss Li, promenerat med hunden,sett på tråkiga tv program,haft tråkigt, torkat upp mindre mysig hundspya, min hund var nämligen ute och åt en massa gräs och de spyr ju alltid upp det sen,usch. Ätit god medelhavsgratäng och från klockan 20 ikväll kommer jag sitta bänkad framtill klockan 10 ikväll. Sådär halvtråkig måndag har jag haft. I morgon blir förhoppningsvis roligare.
Här är jag i mitt bakande. Baka är något utav det bästa jag vet. På onsdag ska jag nog baka ett bröd som verkar gott.

Bilden är sen Februari 08 och jag var glad. Nu känner jag mig lite smått nedstämd.

Festivalminne

2009-10-12 | 00:00:13 | Direktlänk | Glädje | 1 Kommentarer
Jag kommer aldrig glömma då jag och Carro på fyllan i arvika. Jag var nog lite för full. För jag lät en kille som nog hade bröstfetisch rita ett hjärta på mitt bröst. Då är man för full. Det är inte direkt så jag flashar brösten i vanliga fall. Men i sommar på mina för fulla fyllor har det råkat hänt. Den där killen satt nämligen med ett plakat. Det stod något. Jag minns inte och ritade på en massa tjejers bröst. Fattar inte hur jag lät honom göra det. Jävla äckliga kille. Men är det festival så gör man väl alltid någon knasig sak, haha.

Sen kom jag ju på hur jag kunde bli så full då mitt glas rymde en halv liter vin. Festival är det bästa jag vet på tal om ingenting. Man får vara hur galen som helst. Fast jag gör väl inga speciellt galna saker förutom det där då och går runt i bikinibh för att det är så varmt och där behöver man inte skämmas över att man känner sig tjock för det finns de som är tjockare än en. Hehe.
Också kan man trycka i sig riskakor. Nästa års festivaldiet ska nog bli riskakor och knäckebröd med tonfisk. Billig diet i alla fall. Slipper man köpa dyr fettig festivalmat. Som inte ens är god. Bara ibland. Fast man äter ju knappt något på festival. Man blir inte hungrig eller så är man snål.

Bild från årets arvika.

En liten lista

2009-10-11 | 23:42:42 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Nämn något som gjorde dig glad igår: Min fina t-shirt som jag hittade. Fast finns jättemycket fina kläder på Monki skulle vilja ha allt. Eller någon tjocktröja därifrån om jag hade mer pengar.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste bloggar.
Det sista du sa högt: Godnatt till pappa.
Det senaste någon sa till dig: Godnatt och sov så gott.
Vad har du druckit idag: Te, varm choklad och mjölk.
Vad var det senaste du åt: En smarrig chokladmuffins.
Vad var det senaste du köpte: Muffinsformar och doftljus på lagerhaus igår.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.
Vad är det för väder hos dig nu: Det är kallt.
Godaste glassmaken: De flesta glassarna är goda, men half baked med godaste och överskattade B&J.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Sover du tungt: Nä,vaknar jättelätt.
Drömmer du mardrömmar: Det har hänt.
Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb för tillfället.
Favoritklädsel: Strumpbyxor med något till. Så himla skönt! Eller mjukisbyxor men det är inte direkt något jag har på stan hehehe.
Favoritlåt just nu: Har ingen särskild.
Vad ser du om du tittar till höger: Fönstret.
Vad gör dig glad just nu: Ingenting för tillfället.

Vad ska du göra härnäst: Sova kanske.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Det är okej.
Favoritgodis: Choklad.
Kläder just nu: Mjukisbrallor, kofta, t-shirt, sockar och trosor fast de två sistnämnda har jag ju alltid på mig.
Sommarplaner: Festivaler som vanligt hoppas jag och bada, badade ju inget i somras! :(
Hur många kuddar sover du med: Tre när jag sover hemma, annars blir det väl en typ.
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon eller nattmänniska: Båda två, men mest natt.
Vad är viktigast för dig: Ingen aning. Finns mycket som är viktigt!
Är du kittlig: Ibland
Snarkar du: Det har hänt.
Stjärntecken: Vågen
Äckligaste insekten: Vet inte.
Längtar du mest efter just nu: Kramas med någon fin.

Söndag

2009-10-11 | 22:20:04 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Slappardagen då det är helt tillåtet att slappa, jag har sett på en jättebra film nämligen The Edge Of Love. Den var hur bra som helst! Färgat håret, det blev helt okej. Lagat god rotfruktssoppa och bakat hembakat bröd. Ska baka ett annat bröd till veckan som också verkar smarrigt. Promenerat med hunden och sett på ensam mamma söker. Skrivit ett brev till en fin människa som numera är bosatt utomlands ett litet tag. En mindre produktiv dag med andra ord. I morgon vet jag inte vad som händer förutom att jag ska laga en gratäng, som jag hoppas kommer bli smarrig. Nu ska jag gå och göra några mackor och dricka något gott te av alla mina teer. Hoppas ni fina läsare har haft en fin söndag!

Puss!


Eftersom som det är höst så passar ju en gammal höstbild bra från 07 och det där var på min födelsedag och allt. Ska sälja den där jackan på tradera någon dag, hoppas jag får den sålt. Fniss.

Fina pojkar

2009-10-10 | 20:13:46 | Direktlänk | Fina små saker | 21 Kommentarer
Idag insåg jag att det finns jättefina pojkar i Umeå. Jag dog. Det fanns jättemånga fina pojkar och flickor där. Tror jag ska flytta till Umeå och ragga på fina människor. Haha. Här i Örnsköldsvik ser alla pojkar bara likadana ut och de som är snygga är redan upptagna. Det är lite tråkigt.

Nu ska jag fortsätta läsa fina bloggar. Det är också en fin sak.

Lördag

2009-10-10 | 19:32:52 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Igår på festen hann jag aldrig bli full för det var en liten busig flicka som snodde massa vin utav mig, men det gör ingenting. Man blir busig ibland på fyllan. Men jag blev lite mysig bara och festen var trevlig! I dag var jag i Umeå och shoppade lite, det blev en fin t-shirt och ett fint linne, blåbärsdoftljus och blommiga muffinsformar och av Carro i födelsedagspresent i efterskott fick jag två jättefina glas från lagerhaus och spexiga plåster. Sen åt vi mums mat på mums pizzerian. De har grymt god pizza där. Nu är jag bara trött och ska kanske se på en film ikväll om jag inte somnat innan dess.

Hoppas ni haft en fin lördag.Jag har inte tagit någon ny bild och bjuder därför på en gammal fin bild.

Fredagskvällens outfit

2009-10-09 | 18:43:30 | Direktlänk | Dagens outfit | 17 KommentarerSPEXARN HAHA.Nu ska jag på födelsedagsfest och bli lite fullis och mysig. Sen ska jag däcka i Carros soffa. Hoppas ni får en fin fredagskväll och imorgon ska jag ta en shoppingtur till Umeå.

PUSS!

Fredag

2009-10-09 | 13:09:26 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
I dag fick jag födelsedagspresent utav Susanne, det var goda teer eller det ena har jag inte smakat men det lär nog vara gott och en fin bok om vänskap och några fina ord. Sen fick jag ett brev utav en brevvän och av en gammal vän, då blev jag chockad men det var fint. Jag kommer att svara på det också!

I dag ska jag nog handla mat med mamma, sen ska jag göra en födelsedagspresent och åka på födelsedagsfest ikväll och vara fin sen ska jag till Umeå imorgon. Det kommer bli en fin helg och en fin fredag.

Puss!

Tradera

2009-10-08 | 15:06:03 | Direktlänk | Blandat | 15 Kommentarer
Har lagt upp lite nya auktioner på tradera, ska lägga upp lite mer sedan.För mer fina kläder och mycket billiga priser kika in här:  http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=927136&listtype=0

Chailatte

2009-10-07 | 19:27:40 | Direktlänk | Tips | 10 Kommentarer
Jag har ju försökt göra chailatte med vanligt chaite men har inte direkt lyckats. Men så hittade jag ett chaipulver på en webshop och det var inte så himla dyrt heller. Så jag köpte det och det smakar ljuvligt. Nu kan jag få min chailatte att smaka som på ett fik. Hur fint är inte det?

Chailattepulvret kan ni hitta här: http://www.extodia.se/catalog/drink-me-chai-latte-vanilj-p-408.html

De har en massa gott te och annat smarrigt där också.

Chailattepulver finns att köpa på Barista och syrup finns att köpa på fik ibland. Annars får man nöja sig med vanligt chaite och man kan ju göra sitt eget chaite om man är pysslig utav sig. 
Det finns spice chai också, men jag är mer för vanilj :).Bildkälla: http://static2.devote.se/gallery/big/20090915/db3db296bf63ae1ec20f1351a8725597.jpg


embrassez-moi, chéri

2009-10-07 | 01:08:45 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Det ösregnar ute. Jag lyssnar på en fin spellista jag hittade i en blogg. Jag tänker. Jag drömmer mig bort. Tänker på honom. Tänker på den fina sommardagen då jag och min vän Luffy satt uppe på gamla järnvägsstationstaket. Det var ju rätt galet men fint. Fast sen började det regna, så vi gick ned. Skulle ju bli lite halkigt att gå ned om vi hade suttit kvar.

Jag är inte ett dugg trött och funderar på att se på en film till av alla mina filmer jag fick när jag fyllde år. Såg på Slumdog Millionare nu ikväll och den var så himla bra och fin.

Ifall det hade vart Arvika nu och jag hade vart ute så hade jag känt mig ungefär såhär:


Det åskade och blixtrade kan jag också tillägga.

Men eftersom jag är i ett hus och slipper bli blöt och det inte åskar så känner jag mig mysig istället. Ösregn är mysigt. Regn är fint.

Känner mig bara mysig just nu och icke sömnig. Fast vore bättre om man var lite lagom sömnig. I dag var jag i stan med min pappa, det var trevligt. Vi köpte presenter till mamma och jag fick ett fint äppelgrönt nagellack och idag fick jag paket av Lenita, det var inslaget i hjärtepapper och ett silvrigt papper. Det innehöll ett jättefint lila nagellack och ett te som hette höstglöd och var smaskens.

I dag har jag bakat havreflarn men hade ingen grädde som man skulle ha i+ att jag inte hade något florsocker. Nästa gång ska jag ha alla ingredienser så man kan göra den goda chokladsmörkrämen också.

Puss på er.
Fint

2009-10-05 | 20:00:21 | Direktlänk | Fina små saker | 12 Kommentarer
Det finns en fin pojke,men det finns många fina pojkar och flickor. Men den här fina pojken skrev såhär till mig igår och så glad jag blir. Han är så himla fin och en sån där poppojke. Jag gillar poppojkar. Någon vacker dag ska jag hälsa på honom.


Du får komma när du vill väntar på dig, puss sötis

Fika

2009-10-05 | 18:18:33 | Direktlänk | Fika | 4 Kommentarer
I dag tog jag en lundbergsfika med Marie och pratade. Det var trevligt att ses! Vi tog en liten födelsedagsfika. Hennes blogg hittar ni här: Marie
Stulen cykel

2009-10-05 | 18:12:09 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Idag när jag gick och skulle hämta min cykel så fanns den inte där längre. Den var jättebra och lätt att cykla på så om någon Ö-viksbo ser min cykel eller om någon ser den på blocket igen. Får ni hojta. Fan vad arg jag är. Men pappa ska ringa till polisstation och anmäla det i alla fall och jag får skylla mig själv som inte hade något lås, men man tror ju inte att nån ska ta en gammal cykel liksom.... ÅH, JAG VILL GRINA! Fast det hjälper ju inte. Men arg är jag.


Om en fin vän

2009-10-04 | 17:07:21 | Direktlänk | Fina små saker | 3 Kommentarer
Carro är en jättefin vän som jag är glad över att hon kom in i mitt liv. Nästa helg är det hennes tur att fylla år, då blir hon 18 år och får köpa sina cigaretter alldeles själv och då ska hon få paket.

Igår gjorde hon ett jättefint inlägg till mig, det kan ni hitta här: Ett fint inlägg.

Du är verkligen jättefin Carro bara så du vet och tack för det fina inlägget till mig.

Puss.


Födelsedagsbarnet

2009-10-04 | 16:36:16 | Direktlänk | Glädje | 4 Kommentarer
Igår var jag pepp på den lilla festen vi hade hos Robert innan vi gick ut på krogen. Fast vi hade lika gärna kunna vart hemma hos Robert hela kvällen, det hade nog vart roligare. Men man har ju blivit gammal, kom in på Harrys och behövde inte ens visa leg. Haha.
Jag dansade och var pepp och jag hade på mig en ny rosett och halsbandet :).Dansade till en jättebra låt med Mando Diao. Fast den är inte så himla bra, men den ger mig fina minnen. Hade på mig mitt rosettarmband också, hihi.Fotograf:Robert min vänFödelsedagspresenter

2009-10-04 | 16:32:28 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer


Jag fick ett jättegott kärlekste av Tyra med posten i fredags och en fin hjärtetesil.Ful bild jag vet haha, men jag la teet som jag fick av en mejlvän i en fin burk istället, gott höstte! :)Fick en herrans massa filmer av mina föräldrar, några jag önskat mig och några inte. Men alla är ju bra så det gör ingenting. Fast slumdog millionare har jag inte sett, men den är bra har jag hört. Bondgården är en bra barnfilm som jag såg på julafton,haha.Fick tjocka strumpbyxor och tjocksockar och bra cd-skivor och en bok av en jättebra författare av mina föräldrar också och rosetterna, kortet som det står en syster och en jättefin text och sen ligger det ett halsband på med rosett på fick jag av min ena syster.Två fina skålar som är bra att ha när jag flyttar hemifrån, en fin ljuslykta, ett vinställ som man ska ha baginbox vin i och ett gott vin fick jag också utav mina föräldrar.

Högen med tre böcker i är min lilla bokhög. Hehe.

Jag har fler presenter att få också, de ser jag framemot :). Av några vänner och min äldsta syster.
Min farmor har ju blivit så himla borta nu, så hon har glömt bort alla födelsedagar. Det är lite tråkigt. Men man vill ju inte påminna henne heller. För då skulle hon bli helt förstörd.

Men jag är nöjd med mina födelsedagspresenter, speciellt nöjd är jag med det jättefina rosetthalsbandet jag fick utav systeryster.

TACK FÖR ALLA GRATTISHÄLSNINGAR IGÅR OCKSÅ HÄR PÅ BLOGGEN! :)

GRATTIS PÅ MIG!

2009-10-03 | 00:07:52 | Direktlänk | Glädje | 17 Kommentarer
Nu är klockan över tolv så nu får jag säga grattis. Längtar tills jag vaknar i morgon :). Då är det min födelsedag på riktigt men tillsdess GRATTIS på min nittonde födelsedag!


Finaste Tyra

2009-10-02 | 23:59:37 | Direktlänk | Glädje | 1 Kommentarer
Du betyder mer för mig än du tror. <3

Här är ett fint inlägg till mig ifrån henne: http://tjugotva.blogg.se/2009/october/detta-inlagg-ar-bara-for-finaste-lisa.html#comment

Så himla vackert. Puss på dig gulligaste du!

Han

2009-10-02 | 23:41:12 | Direktlänk | Kärlek | 1 Kommentarer
Jag kan verkligen inte få honom ur mitt huvud. Dessutom är han världens finaste. Men vi pratar typ aldrig och ses nästan aldrig. Ibland pratar vi och det är fint. Men han är fin i alla fall. Jag tänker på honom i smyg, hur fin han vore att ha som pojkvän. Hur fin han är. Men det är i hemlighet och man får drömma.

Saknad

2009-10-02 | 23:00:45 | Direktlänk | Glädje | 3 Kommentarer
Nu i frusna tider, men det är mysigt med, saknar jag sommar och festival och mitt finaste festivalragg, jag får hoppas vi ses nästa Arvika! Han var något extra den där karlstadsbon.

Har vart halvdeppig och sur idag, men imorgon blir förhoppningsvis en mycket bättre dag :). Har smakat teet jag fick utav min mejlkompis, det var smarrigt. Ska smaka teet jag fick utav Tyra, finaste Tyra senare. Te är bäst <3.

Så nu tänkte jag dela med mig utav några somriga bilder.SKEPPOHOJ!Jag har vart fjorton år och kär. Jag är den med färggladaste kläderna men det förstod ni nog.

Det är äkta festivalgrej att tvätta håret i en hink :).Att vara full och röka knasiga urkultsciggaretter är härligt det med. Nästa år måste det bli urkult igen <3.


Kanske sommarens roligaste bild. Jag och min pappa tänkte inte på att man kan ju faktiskt ha allt det där längst upp på ryggsäcken så jag såg ut som en byfåne påväg till arvika och en tant på samma gång. Men det är kärlek.Det bästa med sommaren måste ju vara att få gå barbent!Sötaste pandan måste ju få vara med på mina sommarbilder också!Den här gubben som jag skrek att jag älskade när jag var full på arvika 08, underbart. Han skrev en låt till mig,pandis och carro det var vackert. Ingen sommar utan gula gubben!Bästa början på sommaren var studenten och hångel med en fin pöjk.


Glass i hamnen <3.Carro och jag.

PUSS.-

2009-10-02 | 16:03:47 | Direktlänk | Tankar | 10 Kommentarer
Jag hatar folk som sviker. Dom är inte värda mig eller något. Ska tröstäta massa godis ikväll. PUSS

GLÄDJE!

2009-10-02 | 12:36:39 | Direktlänk | Glädje | 3 Kommentarer
Paket i brevlådan är glädje,glädje,glädje! Idag fick jag 3 såna, ett med en ögonskugga som jag köpt ifrån tradera, ett paket ifrån tyra, ska öppna paketet i morgon och ett paket ifrån Sofia en mejlvän, som jag fick te och choklad ifrån.

Åh, imorgon är det min stora dag. LÄNGTAR!

Nästa vecka får jag förhoppningsvis fler paket också och när jag åker med Carro till Umeå, ska hon köpa present till mig. Jag älskar att få paket och fylla år och imorgon gör jag det!:)

Drömmar

2009-10-01 | 15:52:22 | Direktlänk | Glädje | 10 Kommentarer
Min hjärna har blivit helt drömmig på sistone. Jag drömmer om att bo i Stockholm, sen tänker jag hur skulle jag våga det? Sen tänker jag, men jag vill ju. Någon dag ska min dröm bli sann om att flytta till Stockholm. Bara bo inneboende hos någon och plugga. Gå på fina fik. Hitta till fina second hand. Umgås med fina människor. Promenera. Må bra helt enkelt. Jag tror att jag skulle kunna vara lycklig i Stockholm fast det kan jag ju inte veta ännu.Men lycklig kan man ju vara var som helst. Men jag har flera vänner i Stockholm. Så det skulle nog inte bli lika ensamt åtminstone.  Fast jag skulle kunna bo i Göteborg också. Men det är närmare till Stockholm. Jag tänker att nästa år kan jag flytta, sen tänker jag, shit, vad underbart det vore. Skulle man inte trivas är det ju bara att flytta hem igen. Drömmar är drömmar. Man ska ha drömmar.

Jag har städat som en galning idag och ska fortsätta röja upp lite mer senare.Bild från ett mysigt fik i stockholm, mackan var jävligt mumsig kan jag lova.

Puss.

Gammalmodig

2009-10-01 | 13:08:41 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Ja, jag vill nog inte riktigt släppa in det nya och då pratar vi om bloglovin, men visst skulle det vara enklare och gå in där och se vilka som uppdaterat, men då måste jag ju först lägga till alla där haha. Dessutom så tycker jag det finns en tjusning med att titta igenom alla bloggarna som jag följer på morgonen för att se om någon uppdaterat. Fast bloglovin är säkert bra. Det är det nog.

Det jag hatar med bloglovin är bara att alla som säger "följ min blogg med bloglovin osv". Jag kommer nog lägga till alla bloggarna på bloglovin någon dag!

Puss.

Tips!

2009-10-01 | 13:02:00 | Direktlänk | Tips | 2 Kommentarer
Gör riktig varm choklad med kakao och lite socker istället för att dricka den där äckliga söta oboyen. Fyfan vad gott det är också med lite grädde på toppen. Nu ska inte jag dricka den söta äckliga oboyen längre, fast kommer tyvärr göra det ändå någon gång.

Men riktig varm choklad är underskattat. För det är för himla gott.


RSS 2.0