Måndag

2009-06-08 | 12:58:43 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Inget gick idag heller. Men var nog ingen skola idag eftersom Fina Beah kom på besök med lite pengar från våran slutproduktion och en fin dikt som Belinda hade skrivit, om du nu läser detta Belinda, så måste jag säga att den var jättefin och jag började gråta! Så fint var det.

Fått brev av Lenita, fått en ögonskugga,jag vunnit från tradera och mitt paket från kawaiidesign som innehöll prickiga rosett hårspännen och ett par lösögonfransar som jag ska ha på balen.

Malin: jag ska färga håret rött i veckan :*.


Några ord till min mejlvän som brukar läsa min blogg: Du skriver jättefina mejl till mig med fina ord och jag blir lika glad varje gång jag får mejl utav dig, det är fint att de är så långa och jag ska snart när jag orkar svara på ditt mejl, du är himla fin, bara så du vet.

(du får gärna kommentera i bloggen också om du vill det, men kommentera då med peter så jag vet att det är du :*)

Nu ska jag dricka en kopp te och äta frukost i den härliga solen, eller snart i alla fall, svara på brevet och i morgon ska jag till skolan, än om vi inte har några lektioner, för halv tolv ska jag luncha med klassen, finfint, åh. De är så söta.

Jag har fått en ny brevvän som jag ska skriva första brevet till idag, brev är det bästa jag vet som sagt, både att få och att skriva! :). I dag är en sån där dag, då jag inte har mycket för mig och jag har budat alldeles för mycket på tradera, på ett fint läppstift, som är jättebilligt!, jordgubbs body lotion och duschbad, bodyshops självfallet!, mango bodybutter och en klänning. På söndag går alla auktioner ut förutom klänningen och läppstiftet, får hoppas jag vinner, fast vinner jag inte blir jag glad också, för då slipper jag betala haha.

Klänningarna är finfina och går ut om 2 veckor, de ska jag bara ha! Miris kläder är finast! Hennes blogg hittar ni här: bookofmiri.blogg.se. Finaste bloggen är det också, där kan ni klicka er till hennes shop på tradera :).

M

jag saknar dig också, snart kommer nog brevet. förlåt för att jag är så seeeeg.

kram va. :*

2009-06-08    13:51:54    http://chokladstaty.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N

Hejdär :) haft en bra dag hitils ?

2009-06-08    13:53:52    http://haaiidi.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback