-

2008-10-31 | 12:15:18 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Borde borsta tänderna och klä på mig. Men jag orkar ingenting. Vill dra till stan eller något men det ids jag inte heller. Allt känns så jobbigt bara. Borde orka göra något. 

Jag kollade nyss i en flickas bdb och jag blir alltid så avundsjuk på människor som är så himlans snygga. De får en att känna sig rätt ful. Jag önskar jag skulle orka anstränga mig och allt det där. Så jag också kunde känna mig fin. 

I dag blir nog en rätt värdelös dag som alla andra. Mitt lov har inte vart ett ganska lyckat lov på det stora hela.

Puss.

-

Har vart uppe i 2 timmar och inte gjort någonting nästan. Rätt meningslöst. Just nu är jag nojjig och tänker för mycket. Lyssnar på Anna Järvinen och Annika norlin-för varje hjärtslag <3.

Jag vill bara vara tillsammans med någon. Jag saknar kärlek.


-

2008-10-30 | 18:29:15 | Direktlänk | | 3 Kommentarer

Ibland känner jag mig bortglömd. Som att jag inte har några vänner. Fan. Varför ska allt vara så jävla jobbigt för? Jag vill börja om från början.

Fan,fan,fan det skulle vart du. Jag känner mig dissad. Igår skulle kalle komma till cityterminalen där jag satt i flera timmar orkade inte röra på mig. Men han kom inte. Ni vet inte om att jag är jävligt svag va? Och jävligt rädd för att leva ibland. 

Jag orkar inte öppna mig. Det är för jobbigt. Ni vet inte hur mycket jag tänker egentligen. Allt är skört. Kent är fint. Musik är det bästa jag har. Jag hoppas något värt händer i helgen, kanske super bort mitt vin, röker en cigarett, shoppar något fint eller bara lever och mår bra. Fast hur ska det gå till? 

Men allt löser sig någon gång. Jag ska gå och lägga mig nu och jag skiter i om jag sover bort dagen i morgon. Allt är så fruktansvärt meningslöst just nu. Det är så himlans skört och grått.


Tankar från ett block

2008-10-30 | 17:33:11 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Fast först måste jag säga jag ångrar resan,alla pengar som försvann för att jag åkte dit.  Nu kommer lite tankar jag skrev igår när jag väntade på tåget från katrineholm. Då mådde jag inte så bra, grät och hade mig så alla såg...

Inget blev som jag trodde.Han var tråkig. Han utnyttjade mig kändes det som. Jag mår sämre än när jag åkte dit inte så konstigt iofs.

Ska bli skönt att komma hem igen,slänga sig i sin egen säng och sova. Förtränga allt som hänt. Allt kan inte bli lyckat jämt. Motgångar har alla det här är mitt fel. Det här är mitt sämsta lov hittils fast första dagarna var ju bra och jag kom hem tillslut. 

Sämsta lovet,jag är sämst.Natten var ångest,gårdagen var jobbig. Med gårdagen menar jag tisdagen. Jag gillar honom men jag är inte kär i honom och jag borde inte tycka om honom för vi har inget gemensamt. Fast nu kan jag säga istället. Jag saknar honom lite bara för att jag hade känslor för honom innan jag åkte dit. Men det har jag inte nu.

Jag skriver inte allt ur mitt block för det är inget spännande. Jag fick hålla hans hand och han sa att han tyckte om mig en gång på fyllan och det räknas inte. Jag vågade inte säga att jag tyckte om honom. Så kanske därför allt blev konstigt. Nej,allt blev konstigt för vi är inte gjorda för varandra.

Onsdag 29/10

När man inte lyckas med kärleken,aldrig lyckas. Denna gång trodde jag att jag skulle bli kär för allt kändes så bra innan. Några dagar var det fint sen vände allt. Nu ska jag åka hem och jag har fått uppleva lite falskt gulligull eller äkta? Falskt tror jag det var. Han var mobbare som liten,jag var mobbad. För mig kändes det i hjärtat när han sa det. Jag vågade inte berätta om alla minnen och tankar jag har inom mig. Det är som att jag är gömd i mig själv. 

Jag ångrar mig lite att jag åkte eftersom allt blev fel. Jag började gråta på natten i min tysthet så han inte skulle höra. Jag är stark så jag ska radera han som en jävla internetfil. Det värsta vore ju egentligen ifall han inte ens hade kommit till tågstationen. Så det som var bra var väl att han kom dit. Jag ska ta mig upp igen än fast allt känns jobbigt  och jag kan stå på egna ben. 

Jag förstod att något var fel då han inte ens sov i samma rum sista natten. Fast det var skönt för jag var less men jag sov tryggare med honom i samma rum. Men nästa gång jag träffar någon ska det blir något äkta. Då ska jag känna personen bättre. Visserligen blev vi aldrig tillsammans men iaf.  Just nu vill jag kramas och bli omhållen. Bara prata ut om alla tankar och känslor.

Skrivet på Cityterminalen där jag alltid råkar tänka på mitt ex:

Varje gång jag sitter på cityterminalen. Tänker jag på dig. Samma med fazer mjölkchoklad och nynäshamn får mig att tänka på dig. Ibland önskar jag man kunde spola tillbaka tiden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu är jag skör och bara gråter. Orkar inte hitta på något och ska väl hitta på något att äta snart. Jag vill hitta på något kul. Men på söndag är det iaf detektivbyrån på sliperiet sen är det meningslösa lovet över och jag har aldrig något att se framemot längre. Allt känns bara tråkigt nuförtiden. Jag borde palla skolan men jag har ingen kraft längre. Inget som driver mig att hålla humöret uppe. Visst jag mår bra med mina vänner. Men inte så ofta jag umgås med dem. 

Jag kan dra till Umeå,jag kan shoppa, jag kan sitta hemma. Men känns jobbigt att dra till något place och sanna och robert umgås jag alltid med så.. Fast jag är ju mig själv när jag är med de och mår bra så. 

Ikväll ska jag knarka te och se på Amelie från montmartre eller något annat.

Nu har jag skrivit av mig så det räcker och blir över. Saknar mycket.

Puss.

 

 

 

 

 

 

 


Fredag

2008-10-24 | 23:41:54 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Jag är nervös. Nervös. Jag vill prata med dig. Men vi ses i morgon så. Jag har nästan packat ned allt och allt blir nog fint hoppas jag. Inte så mycket att säga. 

PRESSMEDDELANDE till Jonas, vi kan ses en snabbis i morgon! Skicka sms till min mobil,samma nummer som vanligt.

PUSSPUSS.


Jag borde

2008-10-23 | 22:59:52 | Direktlänk | | 2 Kommentarer

Jag tror jag ska köpa den där klänningen i morgon jag blev kär. Men kruxet är S är för litet och 40 är lite stor, och 38 fanns inte,men funderar på den ändå. Jag blev kär,kär,kär.

Nu är det nära. Snart en dag kvar! Jonas jag tänkte på dig när jag såg den, kul att vi såg den samtidigt :D.

GODNATT


Torsdag

2008-10-23 | 12:14:45 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Slappdag 2 lektioner av 4  pga ingen lärare.  Snart idrott, usch!. Sen  ska   jag sätta in pengar, köpa blutsaft och träffa Susanne. Börja packa lite borde jag göra idag också. Jag är sjukt trött och det är kallt ute och igår blev jag glad av ett sött  sms.Söta sms är bäst. De förlänger dagen.

-----

Skulle träffa Susanne men hon hade magvärk, carro hon kunde inte,dålig dag. Kanske blir bio med pappa ikväll men tror inte det... Glömde köpa creme fraiche till maten woho.  Tråkdag detta varit faktiskt. Synd att hon flyttat så man inte kan ses när man vill heller och kan.. Så får träffa henne nästa gång hon kommer upp. Det dröjer nog.

-

Såg patrik 1,5 idag, rekommenderar den massa bra film! :D. Snart ska jag nog sova eller jag vet inte när och sen är det redan fredag,det blir en fin dag. :)


Så himla trött.

2008-10-22 | 12:53:38 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer

I dag känner jag att jag behöver lov. Är jättetrött. Vaknade av ett sött sms i morse, 07.22 och jag tänkte dags att kliva upp kanske? Så jag klev upp. Nu är jag hemma och borde plugga projektarbete, men ska skaffa en bok om stereotyper och kolla på lite olika sidor, som jag hittade förut. 

Måste börja packa också men det gör jag i morgon eller på fredag. I morgon ska jag äntligen träffa Susanne igen,sätta in pengar,köpa blutsaft, hej jag behöver järn!. Fredag hämta vin hos gubben, träffa Isabelle,packa, lördag:åka iväg. Så kommer resten utav veckan se ut och i kväll är det bonde söker fru <3.

Idag är jag sjukt himla trött, det är jobbigt. Jag har blåsor på min hand sen  jag försökte öppna en drickesflaska igår himlarns konstigt. Jag råkade äta en kycklingbit som jag trodde var qourn så nu är jag hungrig redan igen för blev inte så mycket till lunch. Ska smaska på ett äpple snart. Jag kan inte fatta att på lördag då får jag träffa honom,sova i samma säng och allt, då är vi bredvid varandra,nära varandra. Lycka!! :*

Mer jag ska göra idag: Följa med pappa och handla mat och baka hallonmuffins, ta en promenad med hunden senare. Det blir nog en ganska soft dag, det som är kvar utav den.

 

Dagens outfit:

Klänning:H&M Kofta:Kupan Röda korset. Leggings:H&M

Puss.


Komplimanger

2008-10-20 | 20:27:46 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

I går fick jag en komplimang av Tidda jag såg mest bara trött ut och var helt ofixad då sa hon "majs du är så fin" och kramade om mig, det var en lång kram och vi smekte varandras hår. Hon är en fruktansvärt fin vän. I dag så sa Carro att jag var fin idag då blev jag också glad, för idag var också en ful dag. Det är såna dagar man blir glad då man inte ansträngt sig ett dugg eller då C skriver att jag är himmelskt fin som nyss. Puss.


Klockslag 15.45

2008-10-20 | 18:26:49 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Går bussen från Centrum- slutstation Arnäsvall eller något böle också. Det kliver alltid på sjukt många personer så jag får ångest,hatar när det sitter jättemånga på bussen och när man inte får sitta själv, såklart satte sig någon bredvid mig än fast det fanns andra platser. Det jobbigaste är när man sitter längst in, trycker på stoppknappen och ska gå ut och personen måste kliva upp och sen är det sjukt mycket folk i bussen så det är en lättnad att gå ut. Hade kunnat skippat klockslag 15.45 bussen och gått hem, men jag var hungrig och frusen så jag orkade inte gå hem.

I dag är jag bara trött och vill ha lördag. Jag tror min lördag kommer se ut så här, lite mat, bussåkande,träffa kalle en snabbis på centralstationen, kliva på tåget till katrineholm,sminka mig och ha fina kläder, komma fram och kramas, dra till en fest och dricka vin ifall jag får tag på något och hoppas på lite gosmys, så jag tror min lördag och den veckan kommer bli finfin. Min lördag kommer även bestå av nervositet och träffa massa nya människor. Men det blir nog finfint!.

I morgon ska jag hämta tågbiljetten,sätta in pengar, promenera, köpa något fint klädesplagg kanske, det blir nog en fin tisdag, eller en tråkig det får jag se.

Denna kvällen kommer det blir lite tv som vanligt och jag ska försöka lägga mig innan 12, tror jag kommer lyckas. Du är Sötast och gör mig glad.

Såg att någon klottrat det i härnösand och bilden är menad till dig. <3 <3<3 Eller orden är menade till dig.

Puss.


Helgen och tankar

2008-10-19 | 17:47:14 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Skrivet på bussen hemifrån Härnösand,men skriver mer nu också.

Tankar,ångest. Ser människor sitta på bussen vart de ska vet jag inte för bussen går från Sundsvall-Haparanda. Mitt mål är Örnsköldsvik.  Jag undrar alltid vad de har för liv och vad de gör och tänker.  Jag sitter där långt fram med mitt röda hår och mina tankar nedsjuken i en bok. De tänker kanske samma sak som jag om människorna på bussen,vem vet?.

Min vän sitter påväg till Gävle och behandlingshemmet Älvgården med sin ångest. Jag hoppas,hoppas att en dag att hon kan bli frisk. Eller i alla fall bättre. Så hon klarar av vardagen. Så hon slipper sin ångest,slipper skada sig själv,sina psykoser så hon bara får se det fina i vardagen.  Hon berättade att hon fått många psykoser på vägen hemifrån Jonas, jag insåg vad ska jag säga? Så jag berättade att jag får panik när jag går hem på natten. Jag inser även att jag behöver en större bok att skriva ned mina tankar i . Det vart en ganska lyckad helg på det stora hela. Den innehöll te, fotande,kalas,guitarhero och rockband spelande, massa kul!, Pizzabakande och en film såg vi Underbar och Älskad av alla. <3. När hon kysste sin man Jonas så hoppas jag på att jag får kyssas nästa helg då jag åker till ett nytt ställe mot andra mål. Nämligen Katrineholm.

Jag önskar att jag fick uppleva kärlek snart igen också. Det kommer bli en jobbig vecka eller en vecka likadan som alla andra kanske, det kommer det nog bli. Ikväll är det ensam mamma söker och det ska jag se. Men på onsdag är bästaste bonde söker fru och på torsdag ska jag träffa Susanne, äntligen <3!

Det blev mycket fotande denna helg då Tidda fick en systemkamera i födelsedagspresent.

Foto:Tidda.

Jag lyckades med rött läppstift denna dag.

Ligga&Kramas

Det var allt för denna gång. Puss! <3


Fixat

2008-10-17 | 09:26:16 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Fredag nu är allting fixat,fyllt på mobilen,beställt tågbiljett, nu är det bara att åka om en vecka och en dag! I dag drar jag till Härnösand och det kommer bli finfint. Måste bara packa klart när jag kommer hem och göra mig kalasfin. Lämna tillbaka en film,hämta ut biljetter iaf en utav dom.  Köpa en present till Tiddatjejen!

Jag är hungrig och har snart svenska,tråkigt,tråkigt. :> Har lunch sen och sen teater. Sen är det äntligen helg igen! Alltid lika skönt med helg och fredagar. Det är kallt ute idag,det suger sig lite.
Jag hoppas jag har fått mitt bankkort idag också fast spelar ingen roll,för jag klarar mig ändå.

Puss ha en fin dag alla

-

Nu drar jag till HÄR NÖS AND

PUSSPUSS!


Torsdag

2008-10-16 | 13:39:52 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
 • Vaknade upp och kände att allt var värdelöst
 • Pallade inte gå till skolan,ringde och sjukanmälde mig.
 • Tänker på dig för mycket, men snart blir iaf tankar en verklighet
 • Provade inte studentmössan, så när ska jag göra det då? Osmart,utav mig att missa det.
 • Har vart utan fisk i 2 veckor och jag ska hålla det länge, men borde äta mer som man ska äta istället för fisk,nötter,advokado osv.
 • Hade lovat mig själv att vara med på badet,så sämst dag helt enkelt
 • Jag vill besöka paris eller något annat coolt
 • Jag fryser så jag nästan skakar, ska nog bädda ned mig i soffan med te och film.
 • Jag grinar nästan,idag är en känslig dag, jag vet inte varför.
 • Men nu är allt bättre, för jag fick en fin kommentar på bdb av finaste.

Så vad ska jag göra mer idag?

 • Nu ska jag beställa biljett till sthlm och tågbiljett till katrineholm
 • Göra våffelsmet
 • Promenera med hunden
 • Packa litegrann.
 • Se på en film (kanske)
 • Se på tv lite kanske?
 • Läsa ut boken ikväll? Läsa i den som varje kväll i alla fall
 • Göra säkert något mer också, som jag inte komemr på nu.

Men imorgon ska jag till Härnösand och besöka Tidda på kalas <3 Fryser som fan gör jag med. Lyssnar på Håkan och vill grina, sen när blev jag sån? Läser bästa boken just nu iaf lyckans hjul, imorgon ska jag ta med mig djurensrätt propaganda och sätta upp affischer och massa sånt där. Ska ta en långpromenad sedan tror jag iaf med hunden.

Jag ska få pengar av mamma, jag blir lycklig,iofs var de skyldig mig pengar och skulle bjuda på resan till Tidda,men iaf, jag blir lycklig. I morgon hoppas jag på att jag får mitt bankkort!!!

PUSS


Onsdag!

2008-10-15 | 18:08:01 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Var ju massa trött men kunde inte somna,onödigt. Cyklade intill stan och umgicks med Isabelle finfint. Lyssnar på Markus krunegård mums, i morgon har jag bad hej ångest. Jag är pigg nu och jag tänker på dig för mycket.  Så mycket så att jag vill hålla din hand. Så mycket att jag vill dricka te med dig. Påtal om te påste smakar skit, ska vara riktigt te, drack nyss jordgubbste och var inge gott för det var i påste. Kanelte är det bästa teet.  Ikväll är bonde söker fru,det får ni inte missa! Pusspuss

---

Jag mår dåligt nu, jag dricker nyponsoppa. Fryser,känns som om jag håller på och få feber. Allt påminner mig om mina ex idag. Jag känner mig bara gråtig och äcklig. Men jag kan bjuda på två egopics iaf.

 

 

Just nu behöver jag prata med dig. Blehehehhehehe jag känner mig dryg. Fast just då loggade den människan in. Tanken blev till verklighet, det var ju lite coolt.


Jag vet

2008-10-14 | 23:11:20 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Jag är dryg

jag är låtsaskär och lycklig på låtsas, jag kan inte vara lycklig först vi träffats.. men man blir glad när man får sånt här sms när man väntar:

"Längtar efter dig, saknar dig jättemycket<3". Jag kan inte sluta le. Snart ska jag börja på saga till Jonas,imorgon eller så, så han minns allting hiihih.

I morgon ska jag träffa Isabelle det ska bli finfint, som vanligt. åhhhhhhhhhhhhh.ge mig lördag v.43 och ge mig mitt kontokort, och jag vill beställa biljett nu! Jag vill bara sova med dig! Längesen jag kände mig så här. Väldigt längesen.


Hej

2008-10-14 | 20:21:04 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

HEJHEJHEJHEJ

HEJHEJHEJ

Hej är ett sånt fint ord, idag sa en kille hej till mig som jag knappt känner, då blev jag glad, och vi sa ett ord till varandra efter hej, men hej är jättefint ord. älskar det.!


Tisdag

2008-10-14 | 11:39:39 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

I dag så tog jag "sovmorgon", så som man gör ibland, när man inte orkar ta sig upp, ska till skolan om en timme för då har jag 2 lektioner. Sen ska jag vara duktig och dra till banken för att kirra med nytt bankkort. Sen vara snällast och baka kaka till mamma som fyller 46 år idag, GRATTIS på mamma! Ikväll blir det Djurensrätt möte på sliperiet, ska bli spännande och kul.

Hoppas ni får en fin dag och jag skäms lite för att jag tog sovmorgon,men jag har ju hela 3:an på mig att komma igen den kursen, så det är lungan.

----------------------------------

JÄTTETRÖTT,JÄTTETRÖTT,jag håller på att somna, jag vill bara sova, men ska på djurrättsmöte, sen får jag sova, men det kommer jag inte göra. För jag kommer prata med finaste istället. Ehehhe. Jag är så sämst.  Måste lägga mig i tid ju.  Snart får jag mitt nya bankkort skönskönt, innan helgen sa han . Snart är kakan klar och snart ska jag äta god middag. Snart ska jag rasta hunden. Massor med snart. Du är finast och jag ska berätta det för dig när vi ses, vilket som är snart.

 

PUSSPUSS.


Måndag

2008-10-13 | 19:14:49 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

La mig alldeles för sent inatt så jag är sjukligt tröttis. Teatrade idag och det gick finfint. Umgicks med Sanna det var finfint med, känner inte henne så bra så vi får bara lära känna varann bättre.

Dagens jobbiga: Mitt bankkort har fått spunk, måste dra till banken och kirra det

Dagens dumma:jag tog bussen hem :(

Dagens goda: Fruktsallad och en brownie på Lunkan

 Dagens tröttaste:Jag

Dagens sötaste:Ligga,hihi

Dagens bästa: Fligge har avslutat sitt konto på helgon så jag slipper skriva till henne på kalles begäran

Dagens mysiga: Jag är bjuden på kalas på fredag, måste bara fylla på mobilen sen så vill jag dra dit, hoppas det börjar vettig tid bara så jag hinner

Dagens irriterande: bajspåsen hade gått sönder,så jag kunde inte ta upp hundens bajs,men det var ju inte mitt i vägen iaf.

Dagens fina: Jag åååhade åt en serie jag såg på nyss, stackars mannen han sökte på kärlek på google och blev medlem på en sida, stackarn,hoppas han hittar nån i nästa program då :D

Snart är det HÖSTLOV! Ska bli sjukt skönt.

I kväll slappar jag bara för det behöver jag, är tröttis, snart ska jag rasta hunden.

Tråkigt inlägg javisst. Pusspuss


Du gör mig så glad

2008-10-12 | 23:48:35 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Men det jag tänkte skriva i mitt inlägg var något som jag tänkte på medans jag satt på toaletten men så klart har jag glömt bort det.  I dag så var jag på teater först var det en som handlade om august strindberg och nästa var en man som pratade om sin heliga familj, åh det var så bra. Men nu kom jag på vad jag skulle prata om men det orkar jag inte dra upp nu för det är bara deppigt. Så istället så tänker jag säga att du gör mig så himla himla glad och snart är jag där. När jag kan när det är lov. Då ska jag hålla om dig. <3

Men heliga familjen fick mig att börja tänka på sorg, min mamma, när hon mådde som dåligast, som tur var så slutade jag tänka på det sen. Men man ska inte förtränga saker, man få må dåligt och gråta, det är tillåtet. kom ihåg det alla. Jag förtränger saker alldeles för ofta.

σ liggค säger:
osv. runt 04.45 på morgonen skrev jag Jag tror på dig och mig.

jag blir röd och rörd. Nu borde jag sova, men jag har sovmorgon. Men snart ska jag vara duktig. Veronica maggio är fortfarande bäst och det är sjukt irriterande när msn kukar upp sig, jag får säga kuka upp sig what the fuck liksom eller som klintan skulle ha sagt "Life is a bitch then you die"

Tänker på dig 

PUSSPUSSPUSS!

 

σ liggค säger:
åh du är en fin ros

Det är dumt att jag inte har råd att åka till sthlm så ofta, för nu tänker jag skita i alla som jag tänkte träffa och umgås med finaste, jag bestämmer ju själv och gör vad som känns bäst för mig faktiskt! Jag är arton, då får jag faktiskt bestämma över mig själv vad jag vill och ska göra heh, det är ju mitt liv.

 


Söndag

2008-10-12 | 14:42:54 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Vad har jag gjort hittils idag?

Sovit för länge,men man ska ta sovmorgon på helgen!, dammsugit flera rum, tagit bort ur sängen, ska renbädda sedan. Så sjukt mysigt att sova med renbäddad säng och vara nyduschad samtidigt. Jag längtar efter dig och tänker på dig, snart ska mina tankar bli en verklighet?

Jag använde oliv ansiktsvatten och dagcreme idag, den var bra, den ska jag använda mer,huden blir mjuk och len, jag tipsar willys egna!:D

Inatt drömde jag att jag skulle föda ut ett barn, så nu vill jag ännu mer inte ha barn på lång,lång tid. I dag ska jag renbädda, åka på teater kl 19, dubbelföreställning, heliga familjen och djävla karl, det blir säkert bra,bra,bra! :D.

Detta är en fin dag, snart ska jag intill stan med pappa igen, för han skulle kolla på nån dress typ, sen så är jag så himla snäll så jag ska hjälpa han med att slänga bort skräp

PUSSPUSS.


-

2008-10-11 | 22:46:27 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Jättetrött. Ska nog sova snart. Kunde inte somna inatt :((. Har vart en lugn dag. Men nån dag vill jag ha en inte göra någonting dag, en sån dag behöver jag snart. känner jag. Nästa helg får det bli.

Godnatt eller något, får se när jag lägger mig iofs. PUSSPUSS.


-

2008-10-11 | 00:28:24 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Jag hatar mens. Det får mig på dåligt humör. Jag får ont i magen och det kommer blod ur könsorganet. Man känner sig så jävla äcklig! Men varje gång jag får det blir jag glad för då vet jag att jag inte har barn i magen, men det visste jag ju redan innan men iaf. Man får klaga varje gång man har mens. Snuskmens, snuskblod. USCH!

 


En ganska lyckad kväll på det stora hela

2008-10-11 | 00:02:36 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Väntade och väntade,tillslut så kom hon intill stan. Vi fikade på UH,såg film, hade det gosigt, pratade om allt och inget. Du är en så fin vän och jag tycker om dig massor,massor Caroline. Jag önskar att du inte hade det så jobbigt. Men jag finns där för dig. 

I dag köpte jag snygga trosor på rea,jag gillar rea men jag hatar rea för då luras man alltid till att köpa något än fast man ska spara pengar. Så onödigt. Så elakt liksom. 

Just nu sitter jag och tänker på dig och saknar dig, jag längtar till höstlovet, får hoppas allt går enligt mina planer bara.  Det är så sjukt att man kan sakna en person som man inte träffat. Men allt var så fint som han sa igår. Det finaste är ju att han spelar bluesmusik. Tänk liksom att vara med någon som spelar gitarr. Det är det finaste jag vet. Men då blir jag avundsjuk att jag inte kan spela. Fast jag blir oftast avundsjuk. Men jag kan ju i alla fall baka. Bakade en jättegod kladdkaka idag. Dessutom kan jag fynda på second hand väldigt ofta nuförtiden. 

I morgon efter jag sovit ska jag nog gå på stan med pappa det ska bli fint. Så sällan vi gör något tillsammans. Fast jag vet inte om vi ska det, men jag hoppas det. Det är trevligt att umgås med pappa ibland för han är den finaste pappan, jag tyckte så synd om honom idag då hans öga gjorde ont. Fast då borde jag ju alltid tycka synd om mamma, hon har ju alltid ont. Men jag brukar säga till henne ibland att det kan inte vara lätt att alltid ha ont. Sen så är jag snäll och plockar ur diskmaskinen och sånt ibland så hon slipper böja sig ned.

Nu ska jag sluta svamla och imorgon kan jag lägga in bilder happy panda! Ni är finast allihopa. Alla är fina. Pusspuss.


Fredag

2008-10-10 | 08:29:33 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Jag har ingen filosofi, det är mest irriterande att han inte sa det i måndags eller innan. Det är såna här dagar jag önskar att jag bodde jättenära skolan så jag hann gå hem och sova en stund extra och gå tillbaka.
Så nu har jag ingenting att göra framtill 10.10 känns ju lagomt kul eller inte... I dag är en sån där dag då jag inte ville gå upp ur sängen utan mest ligga kvar. Men det kan man ju inte bara göra..
Nåväl ha en fin dag alla.

-

2008-10-09 | 13:32:58 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Jag orkar ingenting idag. Tankar,gråtig.  Allt blir ändå bara till skit... Saknad. Vill resa bort. Komma bort... Bara do it då. Men vet inte vart. Till Stockholm vore ju fint iofs. Men jag vet inte. Jag får se. I morgon blir kanske en fin fin dag.  Umgås med Finaste Carro hoppas jag.

-

Nu har jag rödare hår och lent hår, använde en inpackning jag har haft jättelänge,vill ha fler såna ju, men får köra med olivolja hädanefter det sägs ju ska vara bra för håret. Jag försöker ringa carro men det tutar bara upptaget. Får prata med henne imorgon då. Synd att hon ringde och jag inte hann svara dock. I kväll såg jag på film Ha ett underbart liv, den var fin, ni borde också se den.

Jag är så jävla ensam och grinig just nu. Fyfan. Less på det här. Ta min hand eller låt bara bli. Eller sov med mig inatt så blir jag glad.

PUSS.


Regn

2008-10-09 | 12:08:57 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Vaknade i morse och ville verkligen inte, kunde inte peppa upp mig heller, så jävla kasst, kunde jag göra cooper kunde jag väl vara med på orienteringsfriluftsdag? Nej, ni hör ju hur kul det låter,verkligen... Dessutom skulle den vara om det ösregnade också,hur tänker de egentligen?

Så jag somnade om och drömde massa konstiga drömmar. Usch,jag bara drömmer hemskt eller konstigt nuförtiden. Vaknade flera gånger inatt också, det sög. 

Ska väl bara slappa och känna mig dålig idag,vilket jag redan gör och min mens kommer  snart också. Jag hatar mens, tur att det bara är några dagar i månaden, usch. Drygt att den ska vara så oregelbunden bara, drygt att mens finns överhuvudtaget.

Jag hatar dagar då man vaknar upp och allt känns pang och pannkaka dåligt. Jag orkar inte ens äta frukost men ska ta mig en kopp te och franska snart. 

Hoppas ni får en fin dag iaf, Puss.


"Glöm dina bekymmer, I morgon kommer nya."

2008-10-08 | 19:24:56 | Direktlänk | | 4 Kommentarer

Jag vill vara snygg naken. Inte ha några brister och fel, inte på insidan heller. Då skulle jag vara glad. Men jag kommer alltid ha mina brister och fel antar jag... 

Snart är det första avsnittet av Bonde söker fru woho!:D


-

2008-10-08 | 13:16:29 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Usch. Idag är en sån där dag då jag känner mig svag och orkar ingenting.  Måste verkligen ta tag i allt..

 

Köpte kylskåpspoesi på röda korset

 

Och en söt liten väska.

 

Hej!


-

2008-10-07 | 21:13:50 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Ångest.

Tisdag

2008-10-07 | 18:07:19 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Slapp dag som vanligt. Lunch på Lundbergs en macka. Bytt kläderna mot finfina kläder. Imorgon kanske ska jag köpa finfina shorts ifall de verkligen bara kostar 99 kr. Köpa fina saker på Röda korset åtminstone en väska. Älskar när man fyndar där, så himla sjukt billigt!

I dag lagade jag faktiskt mat,det är rätt ovanligt att jag gör det. Det blev en gryta med morötter,banan,paprika och qournbitar med lite kryddor och kokosmjölk med ris till och vitlöksbaugette,rekommenderas, rågott blev det :).

Jag ska nog se på en film ikväll och idag har jag ingen ångest,det är underbart. I morgon ska jag skaffa internetbanken kanske, känns massa brais. Så enkelt och lätt.

PUSS!:*


-

2008-10-06 | 21:31:15 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Fruset,tankar,känslor. Provet gick åt helvete tror jag. Ifall vi inte har matte imorgon som vi ska ha kanske, så ska jag nog kirra lite grejjer. Som internetbanken som man får göra nu när jag är gammal. Jag har vart duktig och lagt djurens rätt flyers i brevlådorna här på gatan. Finfint,hoppas någon bryr sig och ändrar sin kost!

På torsdag är det orienteringsdag och jag vill inte. Måste skriva upp mig i morgon på nån bana. Det enda positiva denna vecka är att jag ska på teater på söndag typ. Får hoppas nått kul händer.

Jag känner bara att jag vill ge upp ibland..  Det kommer nog bli en lika tråkig vecka som alla andra. Usch... I morgon ska jag nog ut och jogga lite.


-

2008-10-05 | 22:03:39 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

B,jag saknar dig. Hoppas du kommer till mig nån helg. Ifall att blir fint, tänker jag dissa sthlm och umgås med dig på höstlovet istället. För jag behöver inte åka bort egentligen,jag känner bara att jag vill åka bort, men det är ju inget måste liksom :D.-

"Du har inte en aning om att jag tänker på dig precis just nu"

Snart borsta tänderna och sen plugga mera till V Maggio och sen snarka.

PUSS och natti.


-

2008-10-05 | 19:20:12 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Gjort analysen,pluggat alldeles för lite. Jag vill ha cigarett, jag är röksugen vet inte varför men ja, det kan man väl också vara ibland. Skit dag vill bara grina och dö i min ångest. Eller dö just idag. 

Hoppas ni mår bättre .Ibland så vill man bara ge upp. Snart är det ensam mamma söker sen ska jag plugga mera. Tänker unna mig Fossil Fuel ben och jerrys glassen också som jag fick i present än fast jag ätit massa skit i helgen. Men tänker vara nyttig hela veckan sen i alla fall.

SKITSKITSKITSKIT

BAJSBAJSBAJSBAJS PÅ allt. Får jag grina i din famn?

Låg i min säng och lyssnade på veronica maggio det var fint iaf.

PUSSPUSS


-

2008-10-05 | 12:00:20 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
 • Ångest
 • Dåligt väder
 • Halv dåligt humör
 • Ska intill stan och fixa min konstanalys, göra något mer också kanske
 • Sen hem och plugga filosofi.
 • Jag  har den hederliga söndagsångesten
 • Jag drömde läskiga drömmar inatt och om nån kille som var råsnygg som jag inte vet vem det är. Påsåvis är drömmar spännande

        Ha en bra dag alla i alla fall! Puss


-

2008-10-05 | 00:27:05 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Ångest. Jag hatar dig.... I morgon ska jag plugga, det känns jobbigt. Måste dra på den där utställningen med. Känns ännu jobbigare. Skulle mest bara vilja sitta hemma faktiskt.

Jag är trött, kaosartad och behöver inte få tänka på någonting. Vara avslappnad men det är inte så lätt dock..


Lördag

2008-10-04 | 15:23:44 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Än fast vi var så få blev det bra i alla fall, men folk verkar inte förstå vad arton år betyder. Bara dissade mig sådär. Menmen. Jag drack Strawberry Wine som nästan var som saft, rökte cigaretter ,det får man göra på fyllan. Fast jag får ju röka nu också när jag vill men tänker ju inte börja. Vet ju hur dåligt det är.

Var på krogen, det sög, eller helt okej, såg en snygg kille som hade flickvän buhuhuhuh, men hans kompis var snigel men jag vågade inte heehhe! Dessutom var han inte min typ. 

Somnade i Roberts soffa inatt och vaknade sliten, nu fryser jag bara och har ångest. I morgon måste jag plugga inför filofsofiprovet, alldeles för trött för att göra det idag. Dra intill stan på Konstutställning på kulturfabriken och göra en konst analys.

Usch, det är så jobbigt att det börjar bli så kallt ute, jag vill mest sitta inne med en tekopp i handen. Veronica maggio är bäst btw, lyssnat på skivan jag fick igår flera gånger. I dag måste jag laga mat ,det känns mest bara jobbigt. Ikväll kommer kanske Carro, det skulle vara fint om hon kom.

Ska se på film, äta tårta och få massa presenter i kväll av pappa och mamma <3,mysigt! Blir firad en dan senare, det gör inget, då ser man framemot det ännu mer bara :D

 

Finfina. Det vart en ganska lyckad kväll på det stora hela. En ganska lyckad kväll på det stora hela.

Jag skakar nästan,det är lite jobbigt att vara så frusen... :/

 

PUUUUUUSS!


-

2008-10-03 | 20:07:06 | Direktlänk | | 2 Kommentarer

Blir en superliten födelsedagsfest :(((((((((

Jag ville ha en stor födelsedagsfest ju.

kom nån då. bajs på mitt liv typ ja

bajs på denna födelsedag :(((((( JAG vet inte vad jag gör.

 Ska supa ned mig eller nått :((((((((((

BAJSKORV


-

2008-10-03 | 18:50:05 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Sämsta födelsedagen

här sitter jag i mina fina kläder och fin och allt. Sen har ingen kommit än, jättetråkgit,fast sa ju ifos 19-20 tiden. Får hoppas några kommer. Annars kommer jag ligga och grina hela kvällen :((((((((.

Om ingen kommer så tar jag livet av mig. Vet att 3 kommer komma iaf. Och Isabelle så I hope for the best. Annars då jefvlar :((((.

 

PUSSSSSSSSSSSSS


-

2008-10-02 | 22:13:43 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Djurrättskafet var trevligt och nu är jag med i djurrättsgruppen som ska bli här i Ö-vik. I morgon fyller jag år och de mesta är på topp faktiskt. 

Härligt.

Jag har tappat min vante, veti nte hur,antagligen från bilen eller när jag gick in i bilen, ledsen, så om ni ser en röd vanta på stan i Ö-vik eller nån som bär en röd vante, ta ifrån den då! Eller helt enkelt får köpa nya vantar :(.


-

2008-10-02 | 14:01:26 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Ikväll ska jag på djurrättscafe` det ska bli spännande. Jag joggade och gick på coopertestet, 2 km, tänker jogga hela nästa år! Vill ha bättre tid än vad jag fick.

Nu vill jag kirra massa folk till min fest,tråkigt om det bara är några få >:<. Ha en fin dag puss.


Stereotyp

2008-10-01 | 12:59:34 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Nu har jag gjort min projektplan och ska börja arbeta, vet inte hur jag ska gå tillväga bara. Lyssnar på Scarlet Johansen på hög volym och allt är fint för en liten stund. Har gjort bort veckans läxa iaf det jag har kunnat. I morgon ska jag vara duktig och städa och jag har gjort en tipsrunda, hah, så jävla roliga frågor :D, vet dock inte om den som har minst eller flesta poäng vinner,jag får se :D.

Imorgon är det Cooper testet och det ser jag verkligen inte framemot, men denna gång ska jag vara med, så jag får känna mig nöjd efteråt och så.

På fredag fyller jag äntligen år, det kommer bli finfint, kommer vara med I öa också, pinsamt :), me såklart man måste vara med :P.

Ha en fortsatt fin dag alla. Puss.

-------

Idag ska jag äta tråkmiddag risgrynsgröt och jag börjar bli trött nu. Det regnar ute också, bajsbajs. Jag borde arbeta, men har faktiskt kommit en vart nu :).

 RSS 2.0