STOCKHOLMSSHOPPING

2008-06-14 | 17:17:59 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
I dag har jag och Jonas gått på stan och jag shoppade ett par gula cheapmonday, ett par shorts, en t-shirt, ett skärp, en klänning, man ska passa på när man är i huvudstaden :).
I går såg vi på Another Gay movie och älska på den liksom
Hur bra som helst!

I kväll ska vi äta Kycklinggryta och ja,jag äter inte kyckling i vanliga fall då jag är vegetarian men jag kan göra undantag :). Det smakade faktiskt helt okej än fast det är ett dött djur, hehehe.

I veckan är man hundvakt och det ska bli trevligt att promenera med zaida och umgås med sötishunden än fast hon kan vara jobbig när hon ska bita på en hela tiden men hela hennes söthet och underbarhet överväger allt och det är trevligt att umgås med mina söta favoritbögar :*

Snart är det arvika och det kommer bli underbart med Susanne, Robert och Sanna. Dessutom roligt att träffa massa nytt folk,internetmänniskor man aldrig sett och så. Tur att jag får studiebidraget innan jag drar till arvika så jag kan supa nå jääävulskt, ska bli full som en kastrull och se en massa bra band!

Påtal om ingenting när man ska sova på nätterna hör man alltid en massa ljud,konstigt då vi bor jättenära staden, eller ja på södermalm fast i ett ställe som heter hornstull :).

Ha det bra tills nästa gång mina kära läsare. Puss,puss!:)

sex4life

Vi har nu en tävling på bloggen, där vi lottar ut två jättehäftiga örhängen (= Var med och tävla du också!! http://sex4life.bloggsida.se/diverse/tavling-2

2008-06-14    21:11:16    http://sex4life.bloggsida.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback