Snart är all längtan över!<3

2008-01-16 | 23:57:57 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Snart bara en dag tills han kommer hit, Gulligaste alltså. ÅH,jag längtar sönder mig. Det ska bli så underbart allting, sova med honom och allt. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jag har så lätt för att bli intresserad av folk haha, men göteborgaren dissar ju mig så ;P. Men det konstiga är ju,jag längtar som en majs gör. Jag tror fan aldrig jag har längtat så här mycket!.

Det har vart så jävla mycket läxor denna vecka, teater är inte bara teater och slappt som vissa tror. Teater är ARBETE SOM FAN! Man ska komma i håg manuset, man ska kunna spela det, man ska vara utvilad, men jag är aldrig utvilad. Okej,speciellt inte just nu när jag pratar med honom alldeles för länge på nätterna. Men snart är det helg och då får jag sova ut i alla fall med en gullig pojke och hur bra är inte det på en skala 1-10. 10, nej det är inte bra, det är helt underbart.

Jag är inte så jävla deppig, jag deppar inte ned mig i hålet just nu iaf, för jag tänker på honom. Jag ska aldrig mer skada mig själv,för det har inte hjälpt mig ett dugg ^_^. Om någon som skadar sig själv läser detta,så säger jag bara, man  får ångest efteråt och fula ärr! Har nästan inga ärr, men i alla fall,det syns ett tag efteråt. Fattar inte hur patetisk jag var förr,varje dag, så satt jag inne på mitt rum och grät och använde säkerhetsnålen,tog med mig säkerhetsnålarna överallt, jag var ju helt besatt. Nu blir jag nästan rädd när jag ser säkerhetsnålar, men sen så vet jag ju att jag inte ska göra något.
Försökte mig på allt att skada mig men fick ångest efteråt. Sa till kuratorn som jag gick hos i 9:an att jag hade slutat skada mig själv, men jag ljög ju för henne.

Lyssnar på kent nu och längtar ännu mer. En låt med gyllene tider ett citat ur en låt med de "Jag vill känna din kropp emot min<3". Kan inte sluta tänka på att han ska ligga i sängen här inne bredvid mig, åhh. <3.

Fan vad jag är trött alltså, känns som om jag ska somna, men jag sov 2 timmar i dag iaf på dagen, men jag kan inte gå för jag är så besatt heh. I morgon-idag ska jag nog orka vara snygg i skolan,sett ut som ett skabb hela veckan heh.
På fredag händer två bra saker :), träffar Susanne och får min julklapp massa trevligt, Susanne är för bra, träffar Angelica O_O och ska lämna tillbaka klänningen. Sist men inte minst det allra bästa träffar GENKIGULLET<3.

Aja, skriver mera någon annan dag. Lev väl!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback