Darling

2008-01-31 | 22:37:09 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
I morgon är det du och jag igen <3, vid denna tiden har jag hamnat i Stockholm. Stora huvudstaden! Det kommer bli så åh <3 Superbäst för han är superbäst!

I dag var en bra dag eller helt okej. Svenskaprovet gick bra kändes det som, iaf allt förutom sista sidan, jag minns inga texter eller vem  som hade skrivit de, om jag har tur hade jag rätt på någon fråga. Men man vet aldrig.  Var på en föreläsning om utbytesstudenter, den var intressant och väldigt bra! Skönt att slippa kören. Den är en utav de värsta ämnena. Jag kan verkligen inte sjunga, så jag sjunger så lågt så möjligt heh.

Skulle väl gå på indv informationen också men orkade inte, blir lätt att välja ändå, men står mellan 4 olika ämnen just nu, men får välja tre, ska iaf välja filosofi,hälsopedagogik vet jag, det kommer bli majs! Kreativt skrivande kursen har blivit roligare faktiskt! Vi ska börja med dikter nästa gång, massa kul! Ska ta med mig två diktsamlingar som jag har :). En har Anna Jörgensdotter skrivit, hon är så jävla bra på att skriva <3.

Soppan i skolan idag var ingen hit, men makaronerna i soppan var i alla fall god, drack nyss te och brände mig på tungan som vanligt. Fyndade i stora staden idag :P, ett linne och en t-shirt eller t-shirt vad ska man kalla det för 50 kr och underkläder för 50 kronor, najsmajs :):

Det är sjukt hur jävla bra han är. He makes me happy! <3

Less

2008-01-30 | 17:21:29 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag blev det jobbigt på teatern,kunde inte koncentrera mig eller något. Men alla dagar är inte bra dagar! Det var det att folk kom in och ut som störde. Mest att rektorn kom in. Har beställt bussbiljetter to my love nu. Ska snart äta och sen plugga massa svenska. Vill bara göra bort provet nu, så jag får känna mig fri någon gång! Har gjort So-provet klart nästan så det är rätt lugnt, som vi ska göra på fredag,fortsätta med det.

I morgon är det man får kolla på indivudella val, ska kolla på två st eller en, iaf filosofi, eller så skiter jag i att kolla på något och får sluta tidigare i stället heh, men jag får se hur jag gör, alltid intressant att kolla också.

Det bästa med livet är att jag börjar tycka om småsaker, idag var  himlen rosa och blå, det var vackert och promenaden hem med massa bra musik i öronen och bara samla sig.  Koppla av, var mycket bra. Jag tycker om att promenera själv med musik i mina öron.

Kände mig dock massa gråtfärdig idag, skulle kunna börja gråta när som helst,vet inte varför men, allt kändes bara så jävla jobbigt.
----------------------
Jag har pluggat åtminstone försökt.
Sen övergick det till att börja tänka jag är så jävla dålig lalalalal. I dag är en dålig dag! :/
Men men!

Du är det finaste jag vet.

2008-01-29 | 21:27:39 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Och jag tycker om dig så sjukt,sjukt mycket! <3

I dag var det en bra skoldag <3, matten jag slapp göra VG-MVG provet för jag sa att jag aldrig skulle klara det,klarade ju knappt G-provet så. Teatern vi kom framåt och det var roligt som vanligt. Lunch: LAX<3 Den godaste fisken någonsin är lax och sen är såklart makrill mums på mackan! Ett tips till er alla där ute är fil med knäckebröd och blåbärssylt sjukt gott, det kanske inte låter så gott, men det är väldigt gott! Men sedan var det ju samhällskunskap och SPILARNA var sjuka som skulle vara på vår lektion och hans hade glömt proven hemma, heh.

Så då fick vi sluta tidigare, sen hade vi våran tisdagslång rast och sen var Linda sjuk, så en fett med slapp dag alltså! Sedan såg jag Cilla och jag gick med Cilla och Isse på stan. Det var råtrevligt fast jobbigt att jag såg en massa som jag ville ha, som man alltid gör tyvärr!. Sedan promenerade jag hem med Amelie i mina öron och kände mig lycklig. Jag kunde tänka: Jag mår faktiskt bra! Livet är inte så illa ändå. Jag skadar inte mig själv, tycker det är läskigt när jag råkar skära mig när jag rakar benen, det är fan smärta! Förstår inte folk som skär sig. Fast de mår ju så dåligt. Så de uppskattar ju smärtan iofs.


På fredag åker jag till stora huvudstaden Stockholm för att träffa den underbaraste jag vet. Du lyser upp i vardagen och av att tänka på dig så mår jag så jävla mycket bättre! Att tänka på dig när jag ska gå upp på morgonen,gör det lättare.. Det är alltid lika jobbigt att kliva upp på morgonen. Men samtidigt skoldagen går ju alltid lika snabbt, eller oftast i alla fall går den sjukt snabbt! Alla dagar går sjukt snabbt.
Fast det är ju bra för då blir det snabbare fredag ^^.

Jag lider av skolångest,knappt börja läsa en bok som ska vara utläst på fredag,men får ingen uppgift först på måndag, så ska läsa den på bussen ned till sthlm i stället typ, haha är tanken eller något.
Jag orkar inte med att läsa dåliga engelska böcker,men jag förstår litegrann iaf.
Orka att jag fick de dåliga generna,dålig på matte och engelska. Det suger ju FETT! Men, huvudsaken man får godkänt på saker och ting, så tänker jag.
Huvudsaken att jag fick godkänt när jag gick ut på högstadiet, så jag kom in på det jag ville på gymnasiet, eller något...

Ni som bevakat mig på bilddagboken,jag har gjort så vänner bara får se för jag tycker att bara vänner behöver se mina bilder och orka att andra ska se, om ni vet vem jag är, får ni bli min vän :D.

Söndag

2008-01-27 | 10:50:18 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
redan? Måste läsa engelskaboken idag och försöka komma på något vettigt till en krönika, smartast är nog att läsa massa krönikor först  typ Linda Skugge krönikor eller något. I går så softade jag och såg på en dålig film som fick mig att somna.  Jag brukar tycka om såna dära amerikanska komedier men den där var bara åt helvete dålig.

Somnade vid halv tre i natt och vaknade 6 första gången och sen 9 andra gången,fast klev upp halv elva. Drömde massa roliga och konstiga drömmar :D, Vi skulle typ göra om huset och sedan var jag helt plötsligt ute i Gullvik. Vet inte vad jag gjorde där. Gick med Malin på isen och sen såg jag på  Cabaree med Malin och Jimmy. Släkten var också är. Sen gick jag på promenad igen med någon kille och min syster, vi var långt uppe i norrland då. Vaknade då, oj så mycket konstigt man kan drömma :D. Jag berättade även att Chrille var inne på akuten i natt för Malin. En sann sak som jag drömde i alla fall. Knas han är som  super och hamnar i slagsmål. Man kan nog klassa Krille som en alkolist? Eller jag vet inte,nu ska jag inte vara elak.

I natt låg jag bara och saknade och saknade. En saknad går inte över först man får träffa personen igen <3. Ska snart gå och äta mumsfrukost :*. Köpte tomat ciabatta i går och de lär ju antagligen vara goda. Det är sol ute och det gör mig på bättre humör. Tror jag ska ta en promenad runt höglandsjön om jag bara byter musik på min mp3 först. Sen fota lite och sådär <3.

Det finns småsaker i livet som gör det bra.

Saknad

2008-01-26 | 00:30:28 | Direktlänk | | 2 Kommentarer

Först nu jag har börjat inse hur mycket jag tycker om honom när jag inser hur mycket jag saknar honom. När jag är gråtfärdig av saknad. Kan man sakna någon så mycket på så pass kort tid? Det är så jävla sjukt tycker jag. Man vill ju inte direkt bli besatt heller precis.

På något sätt känns denna helg bara meningslös och jag borde få inspiration till att skriva en jävla krönika,jag vet ju inte vad jag ska skriva om, men om jag väl började kanske det skulle bli bra vem vet? Lär ju sluta med att jag skriver om hur mycket jag hatar dagens utseendesfixering och sen eftersom man kan skriva om sig själv i en krönika och jag hoppas bara läraren ska läsa den. Kan jag skriva om när jag var inne i ätstörningsperioden. Men nej,jag vill göra en krönika om något kul. Kärlek? Men det är ju inte alltid kul inte när det går snett. Åh,fan vad svårt,beslutsångest typ. Måste läsa en bok i helgen "flugornas herre" fast på engelska förstås. Vill inte,vill inte. Kommer inte fatta någonting alls. Varför skulle jag bli så dålig och kass på engelska?

Ärligt talat jag är inte bra på någonting,jag vet,jag klankar ned nu, men ojdå? Ovanligt, lalal. Jag har dåligt samvete över att jag åt massa chips, jag skulle bli nyttig? Lycka till liksom, det är redan kört och snart är jag tjockare än någonsin, haha, känner mig så i alla fall. Eller okej,jag har blivit nyttigare iaf på vardagarna.  En sak som jag är så sjukt rädd för är att gå upp i vikt, om det skulle stå någon högre siffra på vågen. Skulle jag ju bli arg. För jag vill väga det jag väger nu. Fast helst av allt om jag ska erkänna. Skulle jag vilja väga det jag vägde förr. Men det är bara två siffror som jag egentligen skiter fullständigt i faktiskt. Huvudsaken folk tycker om mig för den jag är och om de kan kolla på mig utan att blunda så är det faktiskt lugnt,haha.

Just nu skule jag helst av allt ligga och sova med den jag tycker om och hålla om hela natten lång. Denna vecka har vart jobbig och nästa kommer bli ännu jobbigare, känns det som om. Jag kämpar på för jag vet att livet kommer bli bättre och det är ju redan bättre i mina tankar, då man vips har någon som tycker om en och som jag tycker om massor tillbaka.. Men när jag tänker på helgen för en vecka sedan, så det första som kommer upp i min hjärna är typ "Jag vill känna din kropp emot min":

Just nu lyssnar jag på Amelie <3, det är så sjuk bra musik, jag älskar det. Ska lägga in alla låtar på min mp3  sedan, kommer bli underbart att lyssna på.
I dag efter jag har sovit ska jag bara ta det lugnt och på tal om inget vill jag inte ha pizza i morgon längre. Jag vill äta något nyttigt.. Synd att min syster har hunden hela helgen,annars hade jag gått runt höglandsjön, åh,jag är så sugen på det. Fast kan gå där själv runt men det är inte lika kul som att ha en söt hund med sig liksom.

Åh,detta blir nog jobbigt att läsa för er som läser min blogg, för jag orkar inte med kommatecken osv nu och jag börjar bli trött och dryg. Men det är ju min dagbok som ingen behöver läsa. Jag har insett att jag skriver blogg oftare nu än förr, har kanske mindre liv eller något? Haha,vem vet liksom.

Tänk om man kunde spola tillbaks tiden? Då skulle jag vilja spola tillbaka till fredag för en vecka sedan,för vad jag minns,var det nog väldigt mysigt just då,just nu i denna stund.

Uppdatering:

En timme senare, sitter och hatar mig själv för mitt tråkiga liv. Som Evelina säger skolan tar över mitt liv, skolan bestämmer eller något. Jag vill upptäcka saker! Åka ut och resa, göra massa roliga saker. Jag funderar nästan på att sluta vara ute på internet,gömma mig i böcker. Men för att kunna behärska mig ifrån att gå in på bdb så måste jag ta bort bilddagboken och jag vill inte ta bort den. En lösning kan vara att byta till ett lösenord jag aldrig skulle komma i håg. Jag vill bara glömma allt för ett tag.

Fattar inte varför allt ska känna så  jävla jobbigt och hur man kan känna sig så ensam ibland. Kanske för att det alltid är ensamhet, vem vet? Jag vill vara där jag mår bra, inte är det Ö-vik i alla fall jo om jag umgås med människor jag mår bra med. Lyssnar på bra musik eller så.
Men saken är säker jag ska flytta så snabbt jag kan.

Livet skulle ju bli roligare om man gjorde roliga saker på dagarna,skrattade bort problemen kanske? Fast vet inte ens vad jag har för problem, haha. Eller ett jag borde börja tycka om mig själv mera och inte  tycka illa om min kropp som jag gör så innihelvete.. ..Kan bara ta åt mig när jag hör honom säga att jag är fin. Men inte annars, för att det känns så jävla äkta.

Vill seriöst bara glömma allt i böcker och försvinna in i en slags drömvärld ett tag. Varför kan inte hela världen få vara snäll och färgglad? Tänk så fint om fler hade färgglada färger på håret eller kläder? Om fler var annorlunda eller så? Fast då skulle de inte bli lika speciellt med annorlunda personer iofs.

Nu sitter jag här och är hungrig, men jag orkar inte äta och jag har borstat tänderna. Mat är överskattat, ändå äter jag alldeles för mycket mat känns det som...

Nåväl, godnatt...


Tiden går.

2008-01-25 | 19:42:19 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag var jag med på idrotten alltså på skidor, jag är förkyld men var med ändå, åkte 2,5 km spåret med Belinda. Det gick fettbra och var kul :):  Nu är det äntligen helg och en vecka kvar tills jag ska till min älskade gulligull <3. Sitter hos Robert och dricker Cola Lime nu, det är fett soft, vi softar runt, som softare :D.

Ska köpa hårfärg i Stockholm så jag kan färga håret knallrött eller knallrosa<3.  Livet blir ljusare och finare, när man har något fint att tänka på. Var i Sundsvall i går och såg på superbra teater Cabaree, människorna var snygga och allt var fett bra. Jobbigt att komma hem sent bara och så.

Umgicks med Cilla och Company idag det var majsigt :), har fått tillbaka mitt busskort också som jag hade tappat, som höglandskolan hittat och skickat hem till mig. :). Sedan så har jag fått semesterersättning för att jag jobbade i somras. Hela 227 kr :).

Nu ska jag gå och vara social,fast kan ju vara social här. Det ska bli en lugn helg som vanligt i helgen, ska läsa en dryg engelskbok och kanske krönikan till kreativt skrivande...

Jag tycker om dig Sötnos <3

Torsdag

2008-01-24 | 11:43:00 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
trött och åter trött. Om en vecka och en dag är jag i stockholm <3. Jag orkar inte åka till sundsvall i dag, men ska bli kul att se på teater i alla fall <3. Snart har jag matte massa jobbigt och drygt! Vill bara att dagen ska ta slut eller något.

Orkaorka.Jag vet inte vad jag ska skriva, ens haha.

IRRITATION!

2008-01-23 | 18:51:48 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
I dag var vi JÄVLIGT irriterade som fan alltså. Varför kom inte människan på repetion ?Det är det viktigaste som finns att vara på en repition. Vi blev JÄVLIGT irriterade må jag säga.
Håller på att ladda ner Amelie soundtracket nu <3. Borde plugga men jag är så jävla lat. Jag vill bara vara med min babe. Men har prov på fredag i samhälls och har pluggat litegranna i alla fall.

Hoppas hon kommer på fredag,annars får vi ta ett jävla snack med henne, om hur viktigt det är att vara med på lektionerna!

Kreativt oj vad kreativt idag är det onsdag...

2008-01-23 | 09:10:54 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Nyss haft kreativt skrivande, eller har fortfarande, men vi fick gå och sätta oss vid datorer. Ska skriva en krönika, ingen aning vad jag ska skriva om. Lär ju bli en mörk en, eller så kanske man ska skriva om kärlek? Jag vet inte :D. Måste bara få någon lysande ide. Har teater sedan framtill lunch härligt! Samhällsprov på fredag. Ska plugga i dag till det. Svenskaprov nästa vecka och krönikan som ska in då. Alltid massa läxor,men man klarar sig. När man har något bra att tänka på i vardagen.

Onsdagar har en tendens att vara helt okej,eftersom vi har så lång lunchrast i alla fall,fast det är lite jobbigt att ha sån lång lunchrast också, men men. Det funkar. Jag vill sluta nu, men slutar halv 4 idag. För då ska jag ringa baby<3.

Jag är trött, fast i morse orkade jag fixa mig. Poäng till mig liksom eller något. Jag saknar dig <3.. Men 9 dar kvar nu tills vi ses igen <3.
------------------------------------------------------
Nu skiter jag i om du läser min blogg igen, men jag fattar inte den där människan,helt besatt utav honom än fast hon är hans ex.
Men jag tänker bara säga att någon bättre människa än honom finns inte, för du är det finaste jag vet och du finns i mina tankar.
Och jag längtar mer än någonsin redan.
Jag hoppas denna vecka och nästa vecka går SNABBT, okej redan torsdag,jobbig dag i morgon och prov på fredag,hipp hipp hurra? Men samhällsprovet ska nog gå bra hoppas jag.

När det väl blivit fredag är det bara 7 dagar kvar och sen när 7 dagar har passerat, så kommer lyckan och bli total. Spendera helgen med en väldigt fin pojke och sedan träffa en väldigt bra vän :) samtidigt. Kan det bli bättre? Vara i Stockholm ett ställe, där allt är fint och bra. Det är mysigt att åka pendeltåg också och allt sånt där. Trevligt att åka buss långt också,fast än man får ont i rumpan av att sitta så länge. Men i alla fall.

Påtal om inget, jag vet hur du ser ner på alla. Jag vet hur du inte tycker om mig. Men det skiter jag i . För det finns andra människor som tycker om mig. 

Jag får skriva vad fan jag vill på min blogg, för det är min blogg. Jag skriver av mig. Jag kan skriva jag hatar jesus, än fast jag inte knappt vet vem det är.

Nej, nu ska jag nog hoppa ner i min säng och drömma fina drömmar (hoppas jag)? Jag vill inte drömma om att min syster blir helt cp i huvudet :(, för hon är verkligen inte cp i sitt huvud, hon är bara lite majsig.

Nåväl, godnatt lev väl!

Du är min solstråle på tal om inget som skiner upp i den gråa världen.<3


Jag hade en gång en bat :D

2008-01-22 | 22:28:34 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
haha,det var så kul,tror Sanna sa det, haha :D. I dag var en bra dag i skolan. Redovisningen var lagomt flummig och rolig. Jag kunde knappt stava på tavlan haha, och råkade skriva 19.15 i stället för 1915 och när jag pratade om Augusto Pinochet så sa jag och ja han har levt eller något.Klart han har levt haha. Sen träffade jag Susanne efter skolan,det var fett trevligt :). Drack god varm choklad på UH och åt en underbar macka, min mage var hungrig.

 För jag orkade inte äta lunch på skolan idag. För det luktade så jävla äckligt i hela matsalen, så man blev avskräckt. Tur att det finns frukt i alla fall att äta. Jag vill ha fredag inte den som kommer,men nästa fredag.

 Jag är så sjukt glad, för att jag äntligen hittat någon, 2 år senare. Snart var det ju två årsen det tog slut mellan markus och mig. Vilket är skönt,han var ingen bra kille. Tjatade om att jag går och skär mig nu. Hur synd om det var om honom osv... Jag kommer nog kunna bli lycklig och mer pepp på allt i år. Om det håller så att säga,men det hoppas jag. Jag skiter i om jag skulle bli sårad igen.

För nu vågar jag chansa. Jag är kär. Då vågar man chansa på allt. Han är det finaste jag vet och vakna upp på morgonen och höra någon säga "Godmorgon underbaringen". Det är nog det finaste jag vaknat upp till och mysa och känna någon mystisk helt underbar känsla. Det bästa är ju att han bor i sthlm för då kan jag ju träffa Jonas då också :).

 I morgon har jag kreativt skrivande.... -suck-. Jag hatar kreativt skrivande, inte ens börjat med krönika helvetet. Inte lämnat in novellen för han sa att lämna den i facket, för hittade inte hans fack. Men ska lämna den i morgon i alla fall. Hoppas tiden går snabbt, när man vill att den ska gå snabbt. I går var jag grinig och grät en jävla massa.

Drömde riktigt jävliga mardrömmar också. Hoppas jag inte gör det i natt. Då blir jag ledsen i ögat. Ska nog lägga in Gyllene tider låten. "jag vill känna din kropp emot min" Ska nog hoppa i säng snart,är sjukt trött som vanligt. Har iaf vart nyttig idag, ett framsteg.

 Sa nej till en bulle på skolan,ett framsteg. Måste bli nyttig, får vara onyttig på fredagar och lördagar ;D. Längtar tills jag kan börja cykla igen, I miss it! Cykla är det bästa som finns och promenera så klart. Saknar Tidda,ska nog hälsa på henne någon gång snart igen. Jobbigt att allt i livet kostar pengar. Kärlek kostar dock inte pengar :). Det är mer värt att åka till Stockholm för att träffa honom och att halva studiebidraget åker än att köpa massa kläder. Kärlek är värt mer än kläder. Han är värt guld.

Måndag.

2008-01-21 | 16:35:59 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Nu är han ju inte här länge och jag saknar redan, men snart så ses vi igen om tio dar :).  Var sjukt trött i skolan idag och började gråta när jag skulle sova i natt, bara för att det var så tomt, så då tog jag kudden och låtsades att det var honom,,men det var inte så speciellt kul att krama en kudde. Tungt att kliva upp i morse när han inte låg bredvid också... Dålig morgon i morse som sagt. Men men.

Träffade Cilla på skolan och hoppade på henne och kramade henne :D, Cilla är en fett bra människa! :) iofs alla jag känner är väl typ bra människor. Orkade knappt spela teater idag, då är det illa. Ska lägga mig tidigare idag, lär ju inte hända, men gullet har ju kommit in på en kurs, så jag är fett stolt över det! Dessutom kan jag ju då lägga mig i tid, tisdag-söndag  XD iaf.

Lyssnar på Lars winnerbäck nu, det är fett bra musik " När sommaren kommer, så åker vi vart du vill :)". Sitter och fryser och väntar på att mannagrynsgröten ska bli klar, I want food! :D.  I dag är  en slapp dag för jag orkar inte göra något alls. Suger att jag har blivit förkyld,men snart blir jag nog frisk :).

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Så känner jag mig :D Kärleksfull!.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering:
Jobbig dag i dag, jävligt jobbig. Jag har blivit mer förkyld. Nu gråter jag för att jag saknar honom eller jag har ju ingen aning varför jag gråter. Ingen anledning. Eller okej,allt känns så jävla overkligt. Jag brukar aldrig gråta, så jag känner mig svag för att jag gråter. Jobbigt att redan sakna någon man får träffa om elva dagar. Men det är kort tid, bara kämpa liksom. Men jag fattar inte,jag borde vara glad nu ju.

Mamma o pappa var dryga och jag har ingen anledning till att gråta och då blir det ännu drygare som sagt.

Just nu vill jag känna din kropp emot min och höra pulsen slå <3.

"Utan dina andetag"

2008-01-21 | 00:03:48 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Helt otroligt underbar helg, den går fan inte att beskriva i ord. Det kändes verkligen så rätt och helt plötsligt så låg vi där och skedade och allt var som vi ville. Närhet och fina ord är det bästa som finns. Att börja tycka om någon på så där kort tid är mystiskt. När han satte sig på bussen kändes allt helt plötsligt tomt, men jag åker ju dit snart i alla fall. Allt gick bra som jag trodde som tur var :).

I morgon är det tillbaka till det dåliga livet igen? Teater är roligt i alla fall minsann. Måste umgås med någon vän denna vecka inser jag, för annars kommer allt bli så jävla ensamt. Det var så skönt att prata ut med honom,eller öppna sig inför genki-gullipojken, sötaste pojken liksom. Skönt att vi kunde öppna oss inför varandra.

Jag ska nog hoppa i säng snart men det kommer suga att sova ensam i natt verkligen. När man vill sova med den man tycker allra bäst om. Nu sitter han på bussen påväg hem och jag sitter i rummet. Där vi spenderade en hel del tid. Det känns extra tomt just då. Ben och Jerrys är goda grejjer och speciellt med någon som man tycker om, då blir det ännu godare, heh! ;D

Men ja idag-imorgon så blir det tillbaka till ensamheten igen. Men jaja, bara några få lektioner. Jag klarar det,snart fredag igen. Hoppas inte lärarna ger oss femtusen läxor denna vecka i så fall. Kommer jag blir arg xD.
Lyssnar på Emilie Autumn nu. Massa bra musik <3

Bara för att vi lyssnade på denna låt på repeat och flera andra när vi sov i natt, så tänker jag lägga upp den här.
Den är helt underbar<3

Haha mitt citat idag då det allra bästa ;D "Hello kitty underkläder is the shit" ;DKent.-Utan dina andetag

"Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag ?""Jag vill känna din kropp emot min"<3

2008-01-17 | 17:51:15 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Det är precis vad jag vill yeahyeah. Men i morgon får jag känna din kropp emot min baby <3. I morgon blir en bra dag, förutom att vara i skolan. Men teatern är ju i alla fall alltid kul. Ett - mitt hår ser förjävligt ut, köpt hårfärg idag i alla fall så ska hem och färga. Är hos Robert nu och ska ta hem mina tuggumin<3. Har syndat idag och ätit en chokladboll och morotskaka, men skitsamma, så får det vara, ibland ska man vara onyttig heh.

Var segt i skolan idag men fint att få söta sms, alltid fint. Köpte en ny t-shirt idag på rean på bikbok O_O, med skor på den var fett het och två smycken på glitter. Ska nog hem och renbädda och sådär strax. Måste ju göra saker heh. När man ska få gullig pojke besök hihi :*. 

"Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå 
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på
Jag ser på dig, och du ser på mig
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig
Jag vill känna din kropp emot min...
När vi två blir en... "
Det är verkligen så :*, i morgon denna tid så umgås jag med honom. <3.
____
Nu har jag renbäddat och såna där saker,småstädat lite. Varit sur över att min laddare var försvunnen men jag fann den tillslut. Skridskor i morgon så jag måste ha värsta stora väskan :(, dryyygt! >:<, men men. Har ju lovat mig själv att sluta skolka från idrotten nu så :). Då får man lida pin!

image3

Detta är då det jag handlade idag :). REA<3

Snart är all längtan över!<3

2008-01-16 | 23:57:57 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Snart bara en dag tills han kommer hit, Gulligaste alltså. ÅH,jag längtar sönder mig. Det ska bli så underbart allting, sova med honom och allt. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jag har så lätt för att bli intresserad av folk haha, men göteborgaren dissar ju mig så ;P. Men det konstiga är ju,jag längtar som en majs gör. Jag tror fan aldrig jag har längtat så här mycket!.

Det har vart så jävla mycket läxor denna vecka, teater är inte bara teater och slappt som vissa tror. Teater är ARBETE SOM FAN! Man ska komma i håg manuset, man ska kunna spela det, man ska vara utvilad, men jag är aldrig utvilad. Okej,speciellt inte just nu när jag pratar med honom alldeles för länge på nätterna. Men snart är det helg och då får jag sova ut i alla fall med en gullig pojke och hur bra är inte det på en skala 1-10. 10, nej det är inte bra, det är helt underbart.

Jag är inte så jävla deppig, jag deppar inte ned mig i hålet just nu iaf, för jag tänker på honom. Jag ska aldrig mer skada mig själv,för det har inte hjälpt mig ett dugg ^_^. Om någon som skadar sig själv läser detta,så säger jag bara, man  får ångest efteråt och fula ärr! Har nästan inga ärr, men i alla fall,det syns ett tag efteråt. Fattar inte hur patetisk jag var förr,varje dag, så satt jag inne på mitt rum och grät och använde säkerhetsnålen,tog med mig säkerhetsnålarna överallt, jag var ju helt besatt. Nu blir jag nästan rädd när jag ser säkerhetsnålar, men sen så vet jag ju att jag inte ska göra något.
Försökte mig på allt att skada mig men fick ångest efteråt. Sa till kuratorn som jag gick hos i 9:an att jag hade slutat skada mig själv, men jag ljög ju för henne.

Lyssnar på kent nu och längtar ännu mer. En låt med gyllene tider ett citat ur en låt med de "Jag vill känna din kropp emot min<3". Kan inte sluta tänka på att han ska ligga i sängen här inne bredvid mig, åhh. <3.

Fan vad jag är trött alltså, känns som om jag ska somna, men jag sov 2 timmar i dag iaf på dagen, men jag kan inte gå för jag är så besatt heh. I morgon-idag ska jag nog orka vara snygg i skolan,sett ut som ett skabb hela veckan heh.
På fredag händer två bra saker :), träffar Susanne och får min julklapp massa trevligt, Susanne är för bra, träffar Angelica O_O och ska lämna tillbaka klänningen. Sist men inte minst det allra bästa träffar GENKIGULLET<3.

Aja, skriver mera någon annan dag. Lev väl!

Skolan.

2008-01-15 | 13:45:15 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Linda var inte här i dag tydligen,ska till tandläkaren kvart över tre. Sitter och väntar ut tiden, pluggar lite och så. Är hungrig men jag orkar inte gå härifrån för att äta. Massa läxor och skit denna vecka. På fredag ska jag träffa Susanne och då kommer Genki från Stockholm hit till Örnsköldsvik. Det kommer bli roligt!

När jag kommer hem sedan ska jag nog öva lite på religonsredovisningen,borde skriva klart fuckingnovellen också, bajs på den. Var äcklig lunch idag, så därför är jag hungrig höh.

Jag är sjukt trött idag,för jag sover så konstigt nuförtiden. Jag har inte så mycket att tillföra. Jag vill bara ha fredag <3. Gjorde något stort i fredags, var med på idrotten och ska börja vara med varenda gång nu. På fredag är det skridskor,det ska bli trevligt!

Nu ska jag bara vänta ut tiden, nej jag ska nog skriva lite mer i novellen,sen gå ner till "stora staden" Lolzz. Justja idag ska jag och Sanna beställa kläder från H&M :).

Ångesten kommer,ångesten går.

2008-01-13 | 15:26:42 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Jag har fan hela jävla tiden ångest inför allting, jag hatar det. Jag har inget liv heller och det suger ju , men livet blir ju fan vad man gör det till. Jag måste orka ta tag i skolan. Jag måste börja orka leva. I dag efter jag sovit så ska jag läsa ut en bok av august strindberg eller ja ett drama. Fundera på vad jag är i Mahlins egen regi, 3 saker som kan beskriva mig, läsa manuset tusen gånger. Det är så mycket man borde göra hela tiden ,men inte orkar eller hinner med, det gäller att prioritera. Egentligen vill jag ju bara sova bort allt, men det går ju fan inte heller.

Nästa vecka blir döden, redovisningar,jag hatar att redovisa.... :/ Ska till tandläkaren och jag hatar att gå till tandläkaren. Fredagen kommer bli räddningen för då kommer sötaste Genki till mig. Då får jag kramas och ja,jag hoppas det blir trevligt och bra eller jag tror och hoppas! Jag längtar som fan också, hur kan man längta så mycket som jag gör?

I dag var jag hos Robert det var helt okej, men de är ju för gamla för mig, för gamla att umgås med, haha men roliga,fast jag fattar inte vad gör jag där liksom? Vad fan gör jag där? Jag borde umgås med jämnåriga människor, med vänner. Eller egentligen vill jag bara vara hemma, men varför fan var jag inte det då? Jag är så dum....

Jag hatar min ångest som kommer krypande i magen, jag hatar hur jag inte passar in någonstans. Hur jag visar mig glad, men egentligen inte är. Hatar att jag åt den där pizzan också. Jag borde äta nyttigt och jag BORDE gå ner i vikt. Men då skulle ju bara alla klaga, men ingen skulle egentligen bry sig, men de skulle säkert säga du är bra som du är lalala och sånt där jävla tjafs. Som folk säger att man är snygg och skit, när man är egentligen jätteful,äcklig och helt jävla dum, eller känner sig så. Jag känner mig typ värdelös inuti mig ibland. Eftersom jag klarar inget och är så jävla svag.

Nåväl, nu ska jag nog gå och läsa Rigora och jag,eller sditta här ett tag, eller så ska jag väl sova.

Förstår inte varför folk läser min meningslösa blogg eller, förstår ingenting just nu. Jag vill bara kramas, inte fått någon kram idag. KRAMAR är underskattat! Kramar är det mysigaste som finns om man kramar någon mysig eller någon man tycker om.

Äntligen Fredag!<3

2008-01-11 | 19:29:29 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Var med på idrotten idag, man känner sig så stolt efteråt, så ska nog aldrig mer skolka idrott. Dessutom så blev man svettig och det var roligt! Nu är det äntligen helg igen, älskade helg. Ska läsa ut Drömspelet med August Strindberg i helgen.

Har vart en väldigt jobbig första vecka men har träffat Susanne som jag hade  saknat massor, du är så bra.<3.
Även träffat Cilla måndag,tisdag,onsdag,torsdag i skolan inte dåligt! Hon är också alldeles för bra. Sett Angelica två gånger på stan och gömt mig, haha fan vad töntigt, men jag orkar bara inte träffa henne, för att jag är så jävla irriterad på henne som sagt.....

Ska se på Nina Frisk och äta Ben & Jerry glass i kväll <3, nu är det fredag och då får jag vara onyttig och på lördagar, men inga andra dagar, jag ska lyckas. Jag måste verkligen bli nyttig. Ska försöka gå hem varje dag nästa vecka också, lär ju inte bli på fredag men men, då har jag ju iaf idrott. Handlat massor denna vecka på rean, finfint! Nu har jag massa saker som jag behövde :). Även fått mina böcker som jag hade beställt. Började läsa Rigora och jag i går. Började gråta när de beskrivde när de torterade hamstern,läskigt värre.

Bilddagboken har blivit hackad, så den kan man inte vara inne på,hoppas det fixar sig, så man kan logga in i morgon i alla fall :). Ska hem till Robert i morgon på födelsedagsfest det blir nog roligt hoppas jag :). Dricka lite Kanel/Äppelvin ska jag också göra. Åh,jag längtar faktiskt!  Det var tydligen nästa fredag Genki kommer, jag längtaaaaaar. Jag vill skeda och kramas! <3.

Men nästa vecka blir djävulsveckan, har religonsredovisning, ska göra grupparbete på historian och redovisa antar jag, matte som jag inte förstår mig på. Men sen så kommer resten gå fint. Ska åka skridskor på idrotten då, kommer bli roligt!

Nu har jag inte så mycket mer att tillföra,hoppas klockan går snabbt så jag får se på filmen snart. Pappa ska se på Postkodsmiljonären han är helt besatt utav det, heh.

image5

Bild på saker jag shoppat denna vecka :D: klänningen,två halsband, två strumpbyxor, fast bara ett par som syns där suddig bild och jag är ful på den men skitsamma :D, glad i alla fall med världens utväxt...

En bättre dag.

2008-01-08 | 16:12:30 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Ja,jag vet att jag är en dålig människa. I  dag var det matte och där får man ingenting gjort,eftersom jag förstår ingenting, måste verkligen ta itu med att prata med Håkan.  Sen så flöt väl dagen på rätt bra faktiskt. Den gick snabbt eller ja snabbare än annars förstås.

Borde ta itu med att läsa det där skådespelet,drömspel när man väl har börjat, så kommer det nog gå rätt snabbt, fast gäller ju att man ska förstå vad man läser för något också.  Varför har jag blivit en tråkig tyst typ? Fast jag är ju det bara i skolan men inte annars, för jag finner inga ord och vet inte vad jag ska säga,kanske anledningen är till det antar jag.

I morgon är det fucking kreativt skrivande, det är nog det tråkigaste i skolan,ångrar mig som fan att jag valde den kursen, men men jag får skylla mig själv helt enkelt.  Jag fattar inte vem, som skrev det där, fast jag är ganska säker på vem det var, men ja så kan det gå!

Nu ska jag gå och läsa den där boken, verkligen intressant inlägg :P, fast inga utav mina inlägg är intressanta, men jag skriver ju bara ned vad jag tänker och lalala, sådär, det är ju ingen som behöver läsa, vad jag skriver precis.

Jag är bara less.

JA HELVETE!

2008-01-07 | 22:45:57 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Jävla helvete! Sov inte ett skit i natt nästan, jag var så jävla fucking nervös för skolan. JAG tycker inte om skolan, 1,5 år. Jag ska härda. Jag tycker verkligen inte om skolan. Den är som en stor jävla jävel upp i min skalle. Jag mår inte bra utav skolan. Jag mådde iofs inte bra på lovet heller och sov bara bort dagarna. Ja,herrejävlar mitt liv är inte att leka med. För det är så kasst så det finns inte oftast. Någon gång har jag lust att kyssa en tjej inför släkten, bara för att se hur jävla arga de skulle bli. Ja,hela min släkt eller mina morbröder osv, de är emot homosexuella,bisexuella, så det vore kul att se hur de reagerade.

Jag ska härda ut skolan, jag ska verkligen härda så gott det går. Jag hatar de som klagar, de har iaf vänner eller någon de kan prata med i skolan. Är jag så jävla annorlunda så det finns inget att säga mig? Jag har iofs inget att säga till de. Jag längtar tills på fredag för då kommer Genki till Ö-vik, det ska bli trevligt! Men på fredag är det skidor på idrottshelvete och jag som lovat mig själv att börja vara med och bli duktig. Men näh, jag kommer inte vara med på badet i år heller. VAFAN MÅSTE MAN BADA MED SKOLAN FÖR OCH DUSCHA NÄR FOLK SER PÅ? Det är fan läskigt, se massa nakna äckliga kroppar, simma i en stor pool där det är trångt och äckligt. Jag fruktar verkligen bad på badhuset, det är äckligt. Sen de där TOALETTERNA som är asäckliga!!!!!! Om man kan simma, så borde det räcka tycker jag!!!

Ja,jag är allmänt irriterad på allt. Jag kan skriva om fler saker också som jag inte tycker om, när de har stringen så man ser den eller när man ser halva arselskåran på folk. Det är så jävla äckligt. Fattar inte varför vill man visa det? Nasty shit! Eller spetsunderkläder, eller ja spetstrosor då ser man ju hela paketet på en gång, hur kul är det? Nej,jag håller mig till mina hello kitty underkläder.

Äta mat i skolan är hemskt, fast det har det alltid vart och jag kan aldrig sluta jämföra mig med andra. Enligt mig är jag ju tjock och det fulaste som finns. Enligt andra är jag smal och snygg. Men jag förstår inte, hur kan man se något sånt på mig? Jag ser bara de där tjocka valkarna som rinner ner och mina kärlekshandtag som sticker ut, men jag tycker om mina nyckelben och det är väl fan alltid något? Jag tycker om mitt hår än fast det  har en förmåga att se jävligt slitet ut.

Jag har svårt att prata om hur jag mår för andra, jag håller bara det för mig själv. Men jag hatar andra som klagar, för jag klagar aldrig. Men jag skulle gärna ha en axel att gråta på eller någon att skeda med på nätterna när jag mår sådär dåligt. Gräver ned mig i kudden och gråter, så ingen ska se eller varken höra mig. Har ju slutat skada mig själv, det är alltid något. Tycker det gör ont när jag skär mig på benen när jag rakar mig, för det är ju aldrig med mening. Men på vintern så låter man det växa som en vinterpäls innan man orkar raka. Sen så ingen  ser ju mina ben så det är lungan. 

En positiv sak med att vara majs, det är att ha små bröst, för då slipper man ha djävuls bh, det är verkligen döden, fast ibland så på vissa kläder är jag ju tvungen. Det är ju lite illa. Men vissa som har bh, ser man ju brösten på ändå. Haha! Jag tycker det är fult. Man ska ju inte se massa saker, då blir det ju fan tråkigt om man skulle börja göra något intimt med den människan sen. 

Än idag så förstår jag inte hur någon har kunnat vilja se mig naken, att han inte spydde eller något? Jag var så jävla rädd just då, för han var sådär snygg och allt var fint, men som tur var just då var att lampan var släckt, så han slapp se allt ;D, fast ångrar mig ju efteråt eftersom han är en player och allmän idiot.

Jag är alltid smårädd när jag går förbi min gamla skola för jag vet hur jag blev mobbad där och hur de kollade på mig och kallade mig för saker och ting. Det är ju en bra sak med gymnasiet iaf att man blir inte mobbad.
Nej nu ska jag väl sluta skriva och hoppa i säng kanske.

Kommentera gärna.


Söndag,dagen innan skolan börjar igen,jag orkar inte.

2008-01-06 | 15:51:33 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

I dag är det stora feta ångestdagen,jag vill verkligen inte börja skolan igen, jag har inget liv,jag önskar att jag gjorde massa saker på dagarna i stället för att bara sitta hemma och inte göra ett piss. När jag kommer hem från skolan så gör jag ingenting. Jag vill inte börja helvetet igen, jag vill inte. Jag är så jävla utanför, ingen vill umgås med mig,finns ingen att prata med, men vafan jag HÄRDAR! Jag ska klara det, jag orkar inte ta tag i plugg,ingenting.
Jag bara sover.

Nej,jag mår inte bra men detta år ska bli bättre. Jag har inte gjort något vettigt alls på hela jävla lovet och nu är det över. Hur kul är det egentligen? Inte så jävla roligt, jag hatar söndagar, jag hatar att jag sov bort denna dag också. Hoppas jag kan somna vid elva i kväll, om jag har tur, jag har ju ändå bara sovit 6-7 timmar nu typ. Känner att jag knappt orkar vara uppe i dag helle, usch, allt är så meningslöst egentligen. Drömmer läskigt,konstiga drömmar om nätterna också. Eller ja, nu sov jag ju på dagen men i alla fall. Drömmer alltid cp-drömmar. Ser inte framemot att träffa klassen igen,har fan inte saknat någon,kommer aldrig ens sakna någon heller.

Men jag ska ta tag i skolan och härda, ska försöka skaffa mig ett liv också....

Mål för året är i alla fall:

-
Bli nyttigare, gå hem från skolan varje dag, i varje fall försöka
-- Äta mer till lunch så jag iaf blir mätt , ska försöka.
-  Skaffa mig ett liv, good luck,lol
- Sitta vid datorn mindre
- Sluta äta fisk
- Åka på ARVIKAFESTIVALEN!
- Träffa massa internet kompisar i år igen, Irl.
- Åka till  Göteborg och  Stockholm
- Bli mer nöjd över mig själv.
- Gå ner i vikt, fast egentligen inte, men jag vill bli nöjd över mig själv,fast det kommer jag aldrig bli, men längst inne i pannbenet  vill jag gå ner i vikt, men jag får inte för mig själv. Fast jag är rädd om jag skulle börja motionera mera, kanske jag går ner, eh, men antagligen inte!

F
inns inget vettigt att göra idag, bara deppa sönder sig och läsa Bitterfittan <3, skulle ha pluggat på lovet men lov är tillför att vila upp sig. Fattar inte hur det kunde gå så jävla fort? Det är ingen som nog fattar i klasshelvetet, hur jävla utanför jag känner mig heller. Det är ingen som vet hur jag mår egentligen.... Men men. Skitsamma, allt fixar sig, men tror fan inte detta år kommer bli bättre alltså. Jag orkar inte vara positiv.


Nyårsdagen

2008-01-01 | 20:31:51 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Längesen jag skrev i min blogg nu känner jag. Kanske dags att skriva? Men vad ska jag skriva för något?  I går var det Nyårsafton och den blev väl inte den bästa, alla blev lite sura och irriterade, det kändes som om allt var precis mitt fel. Jag vill bara ha Fredag för då kommer antagligen Sweetheart hem. Jag vill färga mitt hår, det är bara skabbigt och fult. Fyfan.  Jag känner mig som en skabbig människa.

I dag har jag bara slappat som resten av hela lovet. Sett på några avsnitt av Sex and the City, det är roligt att se på och man blir på bättre humör,jag skulle vilja vara som de, alla är så tragiska men roliga XD. Ska snart gå ut med hunden och försöka fota lite.. Lär inte gå så bra eftersom det är så mörkt ute. Då min kamera inte alls är så himla bra i mörker.

Jag vill ha något nytt te, jag är less på kanelte samtidigt som det är det godaste teet som finns. Men om ni har något tips på något gott te som jag inte har smakat, så skulle jag bli väldigt glad! ;D: Jag vill beställa tre böcker så jag har något att läsa, tre massa bra böcker och sen köpa lite nya kläder,jag har ju pengarna så heh. Men jag vill ju åka och hälsa på Jonas i Stockholm också så då känns det ju dumt att slösa massa pengar på onödiga saker. Fast böcker är ju inte onödigt i alla fall :).

Jag har inte så mycket mer att säga, så jag ska nog gå ut med hunden nu och sen ska jag se på mer Sex and the City eller så på en film.

Skriver mera någon annan dag.


RSS 2.0