I ljus och i mörker.

2008-02-29 | 23:45:55 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Livet var ju, jag var ju på bättre humör.-Nu sitter jag bara och vill ha måndagnatt. Det är så jävla jobbigt att sakna så mycket att man vill gråta. Allting är bara så jobbigt,fast egentligen inte. Jag vill gråta i din famn.
Jag vill bli kramad och få höra ord som någon verkligen menar. Jag vill göra något roligt och upp-piggande men snart är det ju KENT!!!!!!!! <3<3 Snart får jag se mina älsklingar igen,  med min älskade och en massa bra vän och kommer vara massa andra där också, ihihih!<3

Mitt sportlov kommer bli bra när måndagen kommer, då kommer livet vända.
Men nu känns allt bara så jobbigt och jag håller på att börja gråta...
Livet måste väl få vara jobbigt kanske.

Älskade Konrad

2008-02-29 | 18:31:22 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Hoppas du får det bra i hamsterhimlen <3
Rest in peace älskade Konrad! :*


image10

(gammal bild)

Utan dina andetag

2008-02-29 | 10:53:45 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
jag älskar den låten. I dag blev det en dålig morgon,när jag låg deppig och hade ångest, och orkade inte gå till skolan.... Men jag tycker man får ha såna dåliga dagar, men efter lovet ska jag skärpa till mig iaf.
Sen så klart somnar jag om så klockan blir halv tio, och då får man inte sjukanmäla sig längre,jippi.

Jag drömde konstiga drömmar som var helt åt helvete,vaknade kallsvettig. Drömde att jag var i stockholm och hälsade på jonas, (hans lägenhet såg inte likadan ut som den gjorde när jag hälsade på ). Det var massa konstigt folk där och Jonas eller Lasse fyllde år, Lasse var och handlade mat. Jonas försvann. .Sanna blev deprimerad. Jag också. Vi gick ut på en promenad och Sanna la sig på backen och var helt konstig. Sen skulle jag ringa 112 och då hade jag ingen röst längre, ingen ville hjälpa mig heller som gick förbi. Jag hatar mina sjuka och konstiga drömmar!

Sen drömde jag att vi spelade guitar hero och då om man förlorade ramlade man ner i sjön och nästan dog, haha så jävla sjukt >:<. Just det sen drömde jag att mamma höll på bli sjuk igen,varför drömmer jag sånt hela tin?  För jag är väl rädd för det antar jag..

Varför klagar man på saker och ting hela tiden? Jag har vänner kanske inte så många i Ö-vik,jag har pojkvän, jag får mat,kläder och bostad. Men ändå är man deprimerad, kanske för att jag har det så jävla bra? Finns alltid de som har det sämre eller bättre liksom.

Ska skärpa mig efter lovet och alltid gå till skolan, för nu har det blivit så här denna vecka och förra veckan. Men det har en förmåga att bli så innan lov då jag blir orkeslös och konstig då.
Men kommer inte bli såhär inför nästa lov.
Jag hatar lingonveckan det gör mig på bajsbajs, dåligt humör!!! >.<.

Så idag ska jag läsa Pappa pralin, massa bra bok, kanske beställa någon bok från adlibris eller köpa i morgon, tänkte dra intill stan då och kolla på second hand och bara softilofta lite, fall systeryster har lust ^_^.

Hoppas helgen går mega snabbt, men det kommer den göra,för det gör den alltid.
Jag har insett en sak, pojkvän gör mig inte lycklig, men det gör mig inte gladare, jag tror jag kommer bli lycklig någon gång, men det kommer att dröja.
Det dumma är att just nu känns det som om att jag kommer börja gråta någon gång, när jag umgås med honom igen,för jag behöver gråta, men jag vill inte gråta när jag är med honom, för jag mår ju massa bra när jag är med honom! Han gör mig ju glad.

Jag vill vara någon, men jag är mig själv,jag vill bara vara jag vet inte,jag vill inte vara någonting, men jag vill inte vara ensam, men jag härdar så då går det att vara ensam eller hur?

Jag är så äckligt rädd för att han ska säga, att han inte vill ha mig längre, men jag försöker att inte tänka på det, då lär det nog funka ett bra tag. Men jag menar han är ju snygg och hans insida är super och jag är ingenting.
Jag är luft.
Men enligt andra så är jag tydligen också snygg med skabbigt hår och fett.
Enligt andra är jag bra och en underbar vän.
Så jag får väl tro på det och försöka tänka att jag är snygg än fast jag inte är det.
Kommer iaf bli snygg när jag har klippt mig, vet dock inte hur än, när jag färgat håret igen, när jag har min hästsko i näsan, när jag blivit sminkad på make up store.

Men nej, då är jag ju bara en fake människa!!!! Då ser jag ju ut som egentligen inte gör, om jag har massa smink, det går ju inte.
Men jag vågar ju visa mig utan smink ibland också, så jag får vara fake någon gång ibland!.

Men nu ska jag sluta gnälla, men det är en blogg och jag får skriva av mig. Det dumma är att den oftast är deppig.
Men om jag skriver ett blogginlägg när han är här, så kommer det ju bli glatt, så jag får skriva ett glatt inlägg när han är här ,helt enkelt!!! :D

"Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag ?"

Älskar den låten, för jag tänker på dig då och vad vore jag utan dina andetag sweetheart? <3

Nu ska jag gå och äta frukost och sen vara slapp och sen kommer min syster kalla mig för skolkare när hon kommer hem och äter lunch, är ju en skolkare, har ju glömt att sjukanmäla mig och pappa kommer tro att jag har problem.
Det är min familj i ett nötskal.
Orka bry sig säger jag.

Nu vill jag bara ha lov.

2008-02-28 | 21:44:18 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Är fruktansvärt less på skolan men får ju sportlov i morgon som tur är. Ska skriva ett CV i stället för jobbansökan på svenskan,för det känns mycket enklare.  Jag hatar det jag tyckte om i går, heh, på tal om inget.

Det är en seg och tråkig dag i skolan idag. Slutar om 10 min och då blir det k/m/mänskligt
----------------------------------------
Ska snart hoppa i säng.
BABE kunde inte komma i morgon,för på måndag ska han på seminarium, så han ska åka på måndag eftermiddag i stället, men han kan ju stanna i 6 dagar eller tills på måndag om han vill :). Så det blir ju ett tag ändå.
Ser framemot det!
Hoppas skoldagen i morgon går superduper snabbt! Så det blir lov, älska! <3.
Ska slappa bara hela helgen som vanligt!

I dag har jag inte gjort någonting ,bara gjort en läxa sen jag kom hem och det har vart massa skönt!
Mår helt okej just nu iaf...


Saknar dig, men det är väl som vanligt, vi pratade iaf en stund i telefonen idag och det var majs att höra hetingens röst igen! ^______^^

Hoppas jag får min hårfärg i morgon,så jag kan bli snygg i håret igen ,det vore najsmajs, på lördag är det sista delen i melodifestivalen typ och det ska bli spännande värre!
Ha det bra allesammans till nästa gång jag skriver,tjolahopp!

En bra dag

2008-02-27 | 21:05:48 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
I skolan var det rätt slappt och bra idag! Det var trevligt med besök och en föreläsning,kvinnan var trevlig och intressant att lyssna på! Roligt att få veta mer om islam och muslimer, sånt man inte vet så mycket om.

Träffade Susanne och det var mycket trevligt! Smsat med finaste <3. Men saknar honom cpmycket,men bara 2 dar kvar nu!!!! :DDD

Fick det som kvinnor har en gång i månaden, så jag blev lycklig haha seriöst, jag blev fan det, bara för att den kom 5 dagar senare, än vad den skulle göra, började tro att något var fel med mig typ hahaha, eller typ " hej,jag är gravid" Men hej,jag kan inte vara gravid. För det skulle vara väldigt,väldigt konstigt faktiskt!
Det sämsta med lingonveckan,haha det ordet är så fult :D.
Är att man känner sig äckligast, än äckligast!
Men det varar ju inte i en vecka som tur är  ;D.

Jag vill köpa böcker men jag är fattig lapp, ska iaf köpa underbar och älskad av alla som jag tappat bort :(((, tror nästan den ramlade under någonstans i bussen hem från sthlm,för den har vart försvunnen sen dess, liksom boken för bara 60 kr :), hade ju bara pocketboken innan.
Sen vill jag läsa August strindbergs bok röda rummet!!
Man måste ju fan ändå vara lite kulturell och ha läst den!

Min pojk är den snyggaste som finns i hela världen, snart ska jag hoppa in i duschen tjolahopp och i morgon ska jag eh få reda på halvtidsomdöme i idrott och jag vill inte :(. Visst jag har ju börjat vara med nu men iaf, jag är lite smårädd.
Nu ska jag hoppa in i duschen,tjosvejs!
Puss på gullet!

Sen sprack det igen

2008-02-26 | 20:35:28 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Den där härliga glåädjen som var i min kropp en stund, försvann snabbt. När jag satt och gjorde kulturhistoria provet :(, det gick dåligt och jag kände mig dålig. Skäms ju fan inför läraren,det är en sjukt bra lärare och intressant ämne, sen helt plötsligt går det dåligt, då blir jag arg på mig själv faktiskt.

I morgon ska jag göra förhör i engelska, och jag har knappt läst boken,jag är så jävla dålig,bara för att jag är sämst på engelska, men glosorna lär jag ju kunna iaf. Sen ska jag iaf träffa Susanne efter jag slutat <3. Smsat med finaste idag och om 3 dar ses vi igen, helt underbart! Love it, för du är underbar.

Nu ska jag gå och äta en macka och titta på tv eller något, tjohej så länge!


Åh

2008-02-26 | 12:35:23 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
jag som trodde jag skulle få ig på samhälls provet, men då får jag VG nu blir jag glad inuti!
En lektion kvar halv två, historia, ska bli intressant!"
Sedan är det kulturhistorie prov klockan tre, får hoppas på det bästa, har ångest inför det, men men!

Ha en bra dag alla!
Ska jag ha när jag slutat och promenerar hem med bra musik i öronen!

Puss :D

Hela mitt liv är baserat på ångest.

2008-02-25 | 16:42:09 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
För man har ju ändå ångest hela jävla tin.
För allting, det är så jävla jobbigt och irriterande. Har iaf renskrivit kreativt skrivande uppgiften nu. Ska läsa lite i kulturhistorie boken snart, inför provet jag ska göra i morgon, som jag egentligen skulle gjort i fredags. Det är tråkigt att inte ha något att göra på teatern nu eftersom jag inte är med i någon egen regi, så jag kommer läsa pappa pralin på lektionerna xD, den boken är bra <3<3<3.

Vill bara att denna  vecka ska ta slut nu så jag kan träffa mitt gull. Längtar!
Längtar tills på onsdag också för då ska jag träffa Susanne igen :).  Vill ha 6:E mars så jag får se kent också,det vore lycka gånger tusen det!  ^____^.

Dagen på skolan gick snabbt i alla fall som tur var. Men nu vill man bara att hela veckan ska gå superduper snabbt!. Sitter och lyssnar på David Bowie och tråkar lite, var duktig och gick hem från skolan idag i alla fall. Gick  bort lite feta kalorier. Men för att återgå till rubriken, man har ju ångest hela tiden, på kvällarna, när jag ska till skolan har jag en slags ångestklump i magen, inför lektioner, hatar grupparbeten också när jag är ensam och hatad känns det som om >.<.

Ska bli skönt med sportlov och slippa skolan i ett litet tag. <3.
Nu ska jag gå och vänta in maten, stuvade makaroner blir det idag, najs med stuvade makaroner.
Nu kom Sanna hit och störde, så nu slutar jag skriva, tjohej leverpastej!

Eller just det, fall ni vill ha djurens rätt broschyrer är det bara säga till eller jag ska dela ut fler, som man skriver sitt namn på och sen så skickar man den med posten, sedan så stödjer man SÄG NEJ TILL DJURFÖRSÖK!

Jag vill bara gråta.

2008-02-24 | 00:34:21 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag saknar dig alkfalkflaökfakfa såååååhär..... Men om 5 dar,fem dar, fem dar, så är det vi igen!
Jag är på jävligt dåligt humör just nu och vill bara gråta. Jag insåg att jag har lite vänner, men det är bättre med få riktiga vänner än flera falska vänner. Jag insåg att jag egentligen är jävligt ensam nyss, men det gör ingenting,för jag klarar mig,. om ingen vill umgås med mig det skiter jag i .

Fattar inte varför människorna i härnösand säger att de vill umgås med mig och saknar mig, de kommer ändå aldrig att hälsa på förutom Tidda då. Susanne och Cilla är de riktiga vännerna, eller jag tycker ju om Anna också. Men bättre med få riktiga vänner än flera falska som sagt. Jag saknar så jävulskt att kunna umgås med jonas, det var liksom åhhhhhh det var perfekt, för jonas var som min bror, fast jag är glad för hans skull att han trivs med sin Lasse, men jag saknartttt.

Jag känner mig nostalgisk nu och vet ingenting, i morgon är det söndag igen och ångestsöndag, men jaja, bara det blir fredag snabbt så blir jag glad...

Känner mig sådär tjock och äcklig igen och fattar ingenting, hur kan han vilja ha en tjock och äcklig människa, när det finns femtusen mycket snyggare än mig, men tydligen så, eller jag är ju glad för att han tycker om mig som den jag är.
För du är liksom perfekt baby, hela du är   perfekt, hela du är kärlek <3.
Allt på dig är perfekt och hela din insida är liksom ahhhh,underbar, du är underbar, du är lyckan. <3.


Jag skriver bara tragiska inlägg och klagar hela tiden,men det är ju min blogg,jajo min blogg,jag får ju skriva vad fan jag vill egentligen.
Egentligen borde jag lägga mig och sova,för finns ingenting att vara uppe för och jag ska sluta klaga på hur mycket jag saknar, jag ska sluta.
Jag vet inte jag har bara abstinens av att få säga fina ord till finast och kramas, sova tillsammans allt det där, men alldeles strax får jag ju, så varför klagar jag för?

Jag har inte ett skit att klaga över egentligen. Den där ensamheten inuti mig som jag har i skolan, har jag också valt själv, så jag ska sluta klaga från och med nu.
Jag vinner över ångesten,jag ska vinna över allt.

Jag ska OKEJ FRÅN OCH MED NU:
.- Aldrig mer ta bussen hem.
- PROMENERA MYCKET,MYCKET.
Jag vill inte vara tjock och äcklig.
jag vill vara nöjd över mig själv,men kommer aldrig bli det,ja,jag har en mycket bra inställning.

Men jag sa nyss på msn att jag var tjock och då svarade människan:

nej du är inte tjock men du har lite extra runt midjan, och han har ju för fan rätt, jag ser ju ut som jag gör.
men fortfarnade kommer jag i stl 36.
jag önskar jag kunde tycka om min kropp.
Det är min önskan.

Men ja skitsamma,slut på klagandet. I morgon eller ja idag, blir det en långpromenad.

Spöket på Canterville

2008-02-21 | 15:33:41 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag såg jag på spöket på canterville, på sliperiet , 3:ornas slutproduktion vet inte vad jag ska säga om den faktiskt... Men den var helt okej. Men våran ska bli bäst!

Kom till sista lektionen och jag var ju klar med uppgiften så jag hade inget att göra,bara dra hem då alltså! En rätt slapp dag i skolan idag. Ska snart börja plugga till kultur provet i morgon,blöhö, men sen är det inga mer prov iaf innan lovet <3, efter i morgon är det bara 5 skoldagar kvar och sen blir lyckan kommen.  I morgon ska jag träffa Susanne efter skolan och det ska bli trevligt. Jag var på stan i går och såg massa snygga kläder,ge mig pengar säger jag bara eller ett bättre second hand där man kan hitta mer saker!
Går dit för ofta kanske, så jag inte hittar något,kanske ska ta mig i kragen och våga mig ner till Röda Korset, inte vart där sen jag syndade i jul och sa att jag skulle jobba där,men gjorde aldrig det ehe.

Jag vet inte hur jag mår egentligen, "men jag klagar inte,det enda jag begär ett ordförråd som gör det till en möjligt uppgift för mig själv".
 
Ska bara slappa i helgen och inte göra ett dyft,ska bli sjukt skönt, har vart massa trött hela veckan och allmänt less och på dåligt humör.


Men jaja, snart får jag träffa det som gör mig på bra humör, den som jag saknar massa,sjukligt mycket :>. Om bara 8 dar <3

Jag vill ha sportlov.

2008-02-20 | 16:16:57 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Jag tycker tiden går snabbt men jag vill att den ska gå ännu snabbare,för jag saknar min babe så jäkla mycket,så sjukt jäkla mycket... Det gör ont i mig, att jag inte får vara med dig! Men jag vet att jag får vara med dig om 9 dagar. Kan inte tiden bara gå ännu snabbare?

Jag blir less på allt jävla PLUGG! Ville ju göra glosförhöret idag men Sofia hade vart tvungen att gå hem,så det blev ingen engelska idag. I kväll blir det Tjenare Kungen och göra en jävla analys till kvinnligt-manligt-mänskligt kursen,drygt, men har haft en vecka på mig i morgon så får skylla mig själv,att jag inte börjat än. I morgon kväll blir det hårdplugg inför kulturhistorian, men ska väl bara läsa igenom alla jävla sidor några gånger, egentligen är kulturhistoria kul bara för att vi har en så underbar lärare, men prov är jobbigt.

Tills på onsdag ska vi skrivit 7 diker till kreativt skrivande, jag har skrivit 4, men det kommer jag fixa i helgen,hoppas vi inte får något mer plugg nästa vecka, blir ju ändå lov sen, så tycker inte de borde ge en massa,massa sista veckan innan lovet.

I dag fyller Susanne år GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN! :)

Jag ska nog beställa rosa och röd hårfärgen sen,ska bli röd först, rött är hett <3, rött och svart mums, ska även beställa hästsko ringar. Vill pierca mig i läppen någon gång också när jag har pengar. Vi har vart duktiga och tokstädat nere i teatern, så det ser bra ut där nere!

Fick höra av Cilla att Angelica ska flytta ner på söder i sthlm, haha, då kommer hon ju aldrig få klänningen av mig, som jag haft hos mig i jättelänge,såå då kan jag lägga den på second hand eller vad fan som helst.

Känns bra att jag gjorde bort historian igår, ska bara lämna den i Lindas fack i morgon, ska bli så jävla skönt med helg efter denna veckan! För blev ju inte direkt en slapp helg förra helgen,denna helg som kommer ska bli slapp som fan., ska inte göra någonting alls <3

Jag hatar dessa dagar,hela veckan har vart så här deppig och grå,vill bara gråta och usch, känner mig tjock och äcklig. Kommer känna mig duktig när jag gjort kvinnligt-manligt-mänskligt uppgiften, hon sa ingenting om att skriva på datorn men det ska jag göra ändå,för då blir det snyggare :>.

 Nu orkar jag inte blogga mer,tjobido.


Det blir kentigt i år!

2008-02-19 | 16:18:33 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Först och främst blir det Kent 6:e mars och sedan i sommar på Arvikafestivalen, kommer bli helt bäst ju! Trodde ju aldrig jag skulle få se kent men vips efter jag sett de på arvika har jag sett de 3 gånger, helt coolt ju!

Är så äckligt jävla less, vill bara grina och skrika och gakgakgakgalkgalkglak tyyyyp!
Jag orkar inte med läxor,men ska ta tag i mina läxor idag, öva på glosorna, göra historian och börja på kvinnligt/manligt/mänskligt uppgiften. Det dumma är man har ju lång tid på sig på det mesta. Men skjuter upp allt som fan hela tin. Så då ökar högen. Ska bli så jävla skönt v.10 när man inte har någonting alls och kan slappna av med det finaste man har här i livet, om jag skulle tappa honom skulle jag gå isär.

Är bara så JÄVLA sjukt less på skolan just nu,fast det kanske jag alltid är? Jag vet inte.. Jag är less på ensamheten, men jag är glad för att jag har Cilla att prata med :*. .
Vill mest av allt bara skrika och grina just nu eller skriva lite och få ur mig all ilska. Jag är en tonåring som är deppig, så är det i tonåren man är deppig och hatar livet, haha.

Var trevligt i skolan idag iaf  och mycket lugnt när vi bara var 8 st där. Eftersom modedesignarna var i Sundsvall idag.

Nej nu ska jag gå till mitt rum och lyssna på bra musik,skriva reflektionen och sedan renskriva den, så en av 4 läxor blir gjorda, ska plugga till kulturhistoria provet på torsdag,för då är resten av läxorna gjorda. Om jag gör historian nu och kvinnligt-manligt-mänskligt läxan efteråt när jag har sett på Tjenare Kungen igen, vi ska analysera könsroller och grejjer.

Tjo så länge! Dessutom tror jag att döden är livets orgasm, för då slipper man vara rädd för att den är så farlig.

Teaterfestival

2008-02-18 | 16:06:26 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Den började i fredags och slutade i söndags, men i fredags var det bara en teater som jag redan sett, i lördag såg jag tre stycken. Den perfekta kyssen på Hampnäs var helt underbart,lovely,lovely! Alla skådespelare var mums! :)

I går så spelade vi hela dagen lång  yeah, det gick bra och sen såg jag massa teater också, teaterfestivalen var massa roligt och bra! Men när jag vaknade i går var jag rädd, för då mådde min röst verkligen inte bra, men den överlevde allt, liksom "Överlever du härnösand så överlever du allt".

Jag borde plugga,plugga,plugga. Men jag är trött och less på livet. Jag kommer inte bli någonting. Känner mig konstig bara inuti. Vill bara att det ska bli fredag v.9 så jag får träffa lovely sötaste, tur att jag har dig iaf <3. Saknar Jonas gör jag också, Tidda med som är i Sundsvall och inlagd på psyket nu,önskar jag kunde göra någonting,önskar så jävla mycket att jag kunde.

Drömde helt sjuka drömmar i natt, träffade nån kille,ingen aning vem det var, som var intresserad av mig, men jag sa till honom "Jag har pojkvän", då sa han,jaha?. Det var skönt att sova ut i morse, sovmorgon är bra grejjer.

Nu vill jag bara sova igen och igen. Jag vill bli frisk från min förkylning också. Dessutom vill jag ha en bättre kamera,vill ha Kent konsert,vill ha närhet från Sötast. Jag vill ha allt i princip som jag inte har just nu, nu har jag bara mig själv och min trötthet, ingen inspiration till någonting. Jag känns bara som något tomt. Ett tomrum inuti mig, eller något sådant.

image8

Där var alldeles innan jag skulle spela Vera i nattorienterarna igår. <3.

Jag vill hitta min bok Underbar och Älskad av alla som är spårlöst försvunnen,men ska gå på jakt efter den nu och gå och läsa, vill läsa massa böcker och bara försvinna i den världen.

Jag orkar inte

2008-02-16 | 00:45:41 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
men jag kan ju inte bara ge upp...
Det känns som om alla hatar mig just nu.
Jag orkar inte i dag egentligen men vadå jag vill ju se teater.
Jag orkar ingenting.
Jag vill gråta,gråta,gråta,gråta,gråta.
Jag är svag just nu.
Men skitsamma,allt fixar sig en vacker dag.

Jag orkar inte klaga,jag orkar inte förstå.
Jag orkar inte ett skit
Livet är bättre än förr i alla fall.
Trodde inte det skulle bli så här bara. Så här ensamt. Men jag har lärt mig att leva med ensamheten..
Nej,man kan inte må bra varje jävla dag.

Alla hjärtans dag!

2008-02-14 | 13:10:26 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag är hemma och sjuk idag, eller bara lite förkyld och lat.  Alla hjärtans dag är så jävla överskattat. Ett jävla påfund är vad det är säger jag bara.
I morse så orkade jag bara inte kliva upp och i natt var jag rädd för att sova för jag trodde döden skulle komma och ta mig i natt. Drömde massa konstiga drömmar som jag inte minns nu. Vill fota massor men har ingenting att fota. Men någon dag ska jag ut och fota och ta fina bilder!

Tar det bara lugnt idag och ska knarka lite te snart. Är bara så less på allting just nu och saknar..

Ni alla får ha en bra alla hjärtans dag! Men det lär jag inte ha, eller det är  bara som en vanlig dag för mig för Andreas kan jag inte träffa först om 2  veckor eller något. Längtar.<3

Livet är bra eller inte.

2008-02-13 | 17:51:25 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Dåliga saker med livet just nu som jag kan rada upp:

- Jag saknar finaste
- Jag mår dåligt för att jag är trött,förkyld,fryser och är less.
- Jag kommer inte bli någonting här i livet
- Min röst mår inte bra
- Jag känner mig tjock,äcklig,dum och ointressant idag.

Men bra saker med livet:
-  
jag vill egentligen gå ner massor i vikt men jag vill egentligen inte,.så jag skiter i det.
- Jag har slutat skada mig själv för längesen
- Jag har pojkvän
- Man får gå hur man vill i gymnasiet.
- Mina vänner är finast och bästast och så klart också min pojke men han är ju en vän också.

I dag har vi teatrat hela dagen och det var trevligt. Har även fått 5:an och det var ju najsmajs :). Har inte så mycket att tillföra vill bara att söndagen ska vara över och sen kommer jag vara död nästa vecka, kommer ju inte bli så utvilad i helgen. Men hur ofta är det teaterfestival egentligen då? Första gången i år ju! Rätt coolt faktiskt.

Om du var här

2008-02-12 | 21:39:02 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
lyssnade på den låten i bussen påväg hem idag och saknade ännu mer. Men jag kommer klara ett par veckor med saknad, vet ju att jag får träffa honom igen och det blir en längre tid den gången :)..
I dag så  gick det bra på teatern alla repliker sitter ju nu som de ska nästan i alla fall. Umgicks med Cilla efter jag hade slutat och det var väldigt trevligt! Fyndade även en sjal på second hand. Det jobbiga med idag var att matteläraren var nog sjuk eller något, så första lektionen  blev en håltimme, där man hade kunnat legat hemma och sovit...  i stället.

Beställde tid på Make up store för sminkning, som jag fick när jag fyllde år. Det blev inte först v.11, för de hade ingen tid först då, tråkigt >.<.. Men men, så är det, när man inte är ute i god tid.. >.<. Skulle gå hem ifrån skolan idag men tog bussen i stället då jag har blivit förkyld igen och då det var massa kallt ute. Knarkar massa te nu, druckit 4 koppar idag. Min röst måste verkligen,verkligen överleva tills på söndag!!!!

I morgon blir det teater hela dagen lång, trevligt värre! Då slipper man kreativt skrivande, sjukt härligt, orka Kennet!. Orka min blixt på kameran också. Jag vill ha sommar och festivaltid nu och jag vill hålla din hand.<3

image6
Jag tycker om min nya sjal <3, eller ny och ny. Men ja i alla fall!

Jag saknar dig.

2008-02-11 | 22:49:42 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Så jag går sönder,hoppas tiden går fort!! Nu känns allt så långt borta. Umgicks med bästa Susanne idag efter jag slutat, det var trevligt :). Vi såg på film,pratade och softade bara massa. Jag börjar bli jävligt irriterad på en sak här i livet, men så kan det vara.

Vi fick Kulturhistoria provet framflyttat i alla fall det var skönt. I morgon ska jag ha en slappar dag när jag har slutat. Ska hem och se på film och bara softa massor!!!! <3. Lyssnar på Frida Hyvönen nu och fryser massor, orka frysa >.<.

Jag önskar jag var lycklig,men jag är på godväg :).

Jävla ångestsöndag

2008-02-10 | 20:56:26 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag hatar mitt liv idag. För jag är bara deppig och ångestartad. Har pluggat till kulturhistoria provet i morgon, ett stort jävla prov, vet inte om det kommer gå bra, vet inte om jag fick in något i min osmarta hjärna.
Började gråta och tappade koncentrationen. Jag vill vara liten igen ibland så man får tröst så fort man gråter. Fast jag drar mig undan så ingen ska se att jag gråter. Livet är inte en dans på rosor. Bara för att jag är kär och tillsammans med finaste så är inte livet bättre. Jag mår bra vissa dagar men andra dar så bryter jag bara ihop.
Tur att jag slutat skada mig själv i alla fall. Mitt liv börjar gå framåt, äntligen!

Men jag vet inte,jag tror jag kommer sluta på Ica heh, när jag blir äldre. Vill bara ha v.9 på fredag nu, då kommer sötaste hit. Men jag vågar inte hoppas på något alls. Kärleken kan sluta när som helst. Fall jag hoppas att det håller länge kommer det kanske gå dåligt. Jag är bara så rädd för att bli sårad. I morgon ska jag träffa Susanne kommer bli skönt, inte träffat henne på länge. Sitter just nu och lyssnar på Kent <3. Snart får jag äntligen se de igen! Kent är så jävla bra.

En sån här dålig dag som idag, så förstår jag inte varför någon tycker om mig eller kan säga att jag är snygg. För de ljuger bara,jag är inte fin någonstans. Inte på nått JÄVLA ställe.
Jag skulle bli nyttigare i år,har inte lyckats så jävla bra, men året är inte slut än eller något.

En sån här dag så skulle jag bara behöva ligga i din famn och veta att du finns där för mig.

Det har bara passerat en vecka sen var jag hos dig, men än så är saknaden som värst. Livet går ut på att sakna härda, må dåligt. Men det är bra också ibland som tur är.

image5

Jag skulle bara vilja försvinna och åka in i en fantastivärld såna dar. Men jag vet att livet kan vara bra, så jag ska inte försvinna.
Jag vill försvinna in i min bokvärld. Men jag vet inte vart boken har tagit vägen som jag läser just nu,helt försvunnen är den. Men bara leta. Den dyker nog upp. Ibland så vill jag bara pausa. När jag låg i hans famn ville jag bara pausa och låta det vara sådär fruktansvärt overkligt bra. Varför kan inte livet få vara overkligt bra oftare?

Men det är nog bra att man inte alltid mår bra. Men man mår oftare dåligt än bra. Det är väl enklare att falla dit liksom ner i det mörka hålet.
Nu låter jag som en deppig människa, men jag är ju det ibland och en blogg är tillför att skriva av sig som en dagbok och man behöver ju inte läsa.

Onsdag

2008-02-06 | 16:46:14 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Åh fyfan vad glad jag blev! Kulturprovet är förflyttat tills på måndag, åh vilken tur, kan plugga massa i helgen då! I övrigt bra dag på skolan idag! :)

Skrev massa dikter på kreativt skrivande, när vi skulle läsa dikter egentligen men det gjorde jag också, lägger väl upp nån dikt i morgon. Glömde boken i skolan. Promenerade hem så nu behöver jag inte känna mig tjock i alla fall! Åt en supergod apelsin,apelsiner är det godaste som finns,när de är goda så att säga!

Nästa helg är det teaterfestivalen, vet ej hur mycket det kostar 11.30 och 12.30 på söndagen spelar jag, kom och titta Ö-viksbor! :)
Har inte så mycket att säga idag, en bra dag i dag helt enkelt bara.


Tisdag.

2008-02-05 | 22:41:35 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Tisdagar är bra dagar och idag var en bra dag, helt bra, var med Cilla efter skolan och vi träffade Julia, det var roligt :). Kände mig jävligt lat för att jag inte gick hem bara. Får gå hem i morgon i stället! Vissa dagar kan man känna sig tjock och äcklig, idag var en sådan dag, men sen så tänker jag ju, orka gå ned i vikt. Man blir ändå aldrig nöjd. Men sen idag när jag provade den där toppen på Vila och då tänkte jag: "Vafan,jag är ju inte så tjock ändå".

Folk säger ju att jag inte är tjock, så de har väl rätt tror jag. Jag som har en skev bild av mig själv. Just nu vill jag bara att min pinkod ska komma hem till mig, jag bara är åååååhiiig, typ haha.
I morgon ska jag börja plugga till kulturhistoria provet som är på fredag. Känns så jävla drygt. Borde ju ha läst ut den där jävla engelskaboken för längesen också, men jag är ju lat, Vet iaf vad den handlar om, ska fan se filmen i helgen! Det är ju samma som boken nästan så. 

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är mitt syre, du finns i mina tankar hela tiden, hela året började så jävla bra, jag får kärlek som jag inte hade fått på länge. Jag fick höra massa fina saker och får. Det är sjukt hur bra en människa kan vara? Det är sjukt att en sån bra människa kan vilja vara min. Det är underbart hur mysigt och underbart, det kan vara att bara ligga och hålla om den man tycker om mest och somna så..<3

I dag är det dagen man ska äta semlor men semlor är snusk! Jag tycker verkligen inte om semlor alltså! Så jag åt en Giffel istället som pappa hade köpt på edmarks, våga bojkotta semlor! Det är inte ens gott för fan. Men på kanelbullens dag kan jag äta kanelbullar för kanelbullar är så jääääääävla gott :D. Speciellt mamsens nybakade <3. Mina bullar blir bara hårda och äckliga typ haha om jag bakar.

Nej nu ska jag gå och ta mig någon macka att äta tror jag.
Tjohej.
När vi två blir en

2008-02-04 | 15:57:11 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Helgen gick alldeles för snabbt, när vi skulle sova lyssnade vi på låtarna som har blivit våra, utan dina andetag, om du var här, så nära får ingen gå och när vi två blir en. Resan dit gick rätt snabbt och han stod där och väntade på mig när jag var framme och var sötare än sötast. Var massa mys att åka pendeltåget hem till honom sedan och pussas i pendeltåget <3.

På lördagen träffade vi Jonas och Lasse, det var trevligt att se hur Jonas  bor och framförallt träffa Jonas igen :). Sedan skjutsade Jonas oss till Heron och det var ju snällt :). Där vi spelade dansspel, först tänkte jag, jag kommer bara skämma ut mig och sådär, men det var roligt faktiskt än fast jag inte var så duktig, men jag var ju bara nybörjare, så vad kan man begära liksom? ;D

I går så gick vi på bio, Arn den var helt okej, i alla fall inte dålig som så många tycker att den är. Åkte nattbussen hem, var hemma 6 i morse ungefär. Försökte sova på bussen men gick inte direkt så bra, man skulle haft en kudde, det har jag lärt mig till nästa gång, att ta med mig en kudde alltså. Sov tre timmar när jag kom hem och skippade första lektionen. Tur att det var slappt i skolan i alla fall.

Jag tycker bara om honom mer och mer, han är för underbar och för bra för att det ska vara verkligt! <3

Vill sova nu men ska ju på teater som Evelina,Mahlin och Emilia är med i, eller de har småroller men i alla fall, det ska bli spännande, men mest av allt vill jag bara sova! Jag är så jävla trött alltså, nej ska sluta klaga nu ^_^.

Jättemånga hade laddat upp på bilddagboken,går så när man har många vänner,jag vill lägga upp bilder ju, men så klart är bdb störd just nu.
I dag testade jag och Mahlin att sätta ljus på teatern,det var roligt! :)

Det var väl allt för denna gång, men min helg var som sagt helt overkligt underbart bäst och bra! :)

Today

2008-02-01 | 11:16:34 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
I dag åker jag till min finaste pojke <3 och i morgon träffar jag Jonas och hans man.
Är lite så här exhalterad och uppspelt och åhhhhhhh, det kommer bli så bra,så bra<3. Åker om tre timmar och är framme i kväll, drygt att åka buss, men skönt när man är framme hehe :).

Var en trevlig teaterlektion idag, för jag fick in en replik som jag haft svårt med i typ länge, eller ja,jag fick in det helt enkelt! På engelska såg vi på vänner,softlersssss!  Snart har jag samhälls,ska fortsätta på provet men jag är typ klar. Sen så går jag in i drömmarnas värld med Amelie soundtracket och Regina Spector.

Ni får ha en bra helg allesammans! :)
-----------
Mindre än en timme kvar nu och jag är så här glaaaaaaaaaaaad *:D, livet är bra!<3


RSS 2.0