Genom svårigheter mot stjärnorna

2008-04-09 | 23:09:49 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
det ska Susanne tatuera på latinska, massa fint tycker jag! Jag hade glömt va hd hon sa så letade upp det och sen så hittade jag detta som jag fastnade för:
"Droppen urholkar stenen, inte genom sin kraft, utan genom att ständigt falla."


I dag slutade jag halv tolv och det var soft, träffade Susanne och vi strosade runt på stan, tog en fika på lundbergs och pratade massor, det var en mycket trevlig dag och jag mådde bra, och jag mår fortfarande bra, vet att jag borde sova nu också men orkar inte för jag kommer komma upp ändå.. Fyndade en sjal på second hand i dag, massa najs.

I morgon har jag tre lektioner och jag kan säga, de här veckorna är paradis ^_^, inga läxor alls förutom ah bajs religonsprov på tisdag, men det får jag skylla mig själv för de har jag inte gjort än hehe. Livet är rätt bra faktiskt när man inte tänker konstiga störda tankar och när man umgås med bra vänner :). Dessutom kommer arvika bli det bästa i år träffa massa trevliga internetmänniskor och folk jag träffade där förra året och sen så ska jag och Susanne vara hetast där med likadana matchande kläder och jag får åka dit med min pappa, min bästa syster och min allra bästa vän, bättre än så kan det inte bli.
Ni som läser nu är dumma om ni tror att min "pappa" ska åka till arvika.  Jag menar min Robert "pappa" som ska ta bort all snö har han lovat.

I helgen blir det bakkalas och jag ska plugga, fast det kommer jag inte göra, hahahaha. Sitter just nu och lyssnar på laleh, hon är bäst, fast nu ska jag lyssna på något annat tror jag.

Hoppas ni alla har haft en bra dag, för det har jag haft.
"Om gud vill"



Puss


image24.

(Nu blev bilden jättestor, men fixare på skolan i morgon i explorer,för det funkar inte ibland  i opera, bajsopera, opera suger,men explorer är jättekuksegt :((( det vi har, buhuhu. Men köpte kaffe smaksatt med vanilj på kahls och det var massa gött!.)



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback