Du är solen som skiner upp dagen

2008-04-23 | 15:50:27 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
När jag loggade in på msn bara för att få bilder av Susanne, hade jag fått ett offline meddelande av en internetvän där det stod "du är solen som skiner upp dagen". Det var sött sagt tycker jag.

Har suttit ute i solen och läst "Tillsammans är man mindre ensam" den boken är verkligen underbar och jag rekommenderar den och det var sjukt varmt ute och jag blir lycklig över att det är vår, jag kan cykla,ta på mig mindre kläder, vara ute och gå utan att frysa. Bara massa fördelar!

Sitter hemma ensam och lyssnar på Håkan Hellströms förra skivan,alltså inte den nyaste, men den vill jag köpa, eller ladda ned, aldrig hört den. Ska beställa klipptid snart också, måste bara gå in och ta lösenordet igen,smidigt att beställa klipptid på internet! Ska klippa mig som Amelie från Montamorte :*. Sedan färga håret med Henna färg bra med naturliga produkter, eller ja naturens produkter haha eller något. Fick även hem djurens rätt affischer idag som jag ska sätta upp lite här och var där de står "Jag är inget försöksdjur" och blanketter som jag ska dela ut. Känns bra att göra något bra för djuren!

Jag mår varken bra eller dåligt, jag orkar inte tänka så mycket men jag tror jag mår bra eller iaf helt okej, fall man inte tänker så mycket blir allt mycket bättre.
I morgon har vi kör på skolan och det suger,kör är det sämsta då man verkligen inte kan sjunga!.

I kväll är det frusna män söker kärlek och det måste man ju lätt se, speciellt killen med svart hår han är så söt!
Dessutom kan man ju inte motstå norrbottens dialekt`n! Helt underbart ju haha eller något och sedan på ZTV har jag ens ztv?  Iaf kl 22.00 där är det ett program som en tjej som var med i metro idag är programledare men nu vet jag ju inte ens om jag har ZTV men iaf, jag hoppas det!

Snart är det helg igen och det är massa skönt, ingen aning vad som händer i helgen men iaf :).


image31

Mums med macka med kaviar på och andra med gurka och gott te och en massa bra bok!<3

image32

Jag är ju så emo så jag kan inte visa mitt ansikte, haha eller något. Jag satt ute och stekte i solen iaf.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback