Alla strävar efter att vara vacker

2008-04-10 | 14:35:38 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Åh,lugnet kom in i min kropp,jag ska få redovisa bara för Helen (Min K/M/M lärare och det känns massa bra, försöker skriva i hop något nu men vill fortfarande finna mitt anorexiarbete.


Vad har anorexi med skönhetsideal att göra?
Jo,man vill vara vacker, men vad mer?
Finns ju såklart massa mer som har med det att göra.

Slappaste dagen idag igen, massa skönt, men nu håller jag på att kissa ned mig men orkar inte gå på toaletten hehe, drack kaffe på lundbergs med mina klasskamrater och det var trevligt, så nu har jag en härlig kaffesmak i munnen eller inte.

Med denna lektion,jag skulle lika gärna kunna gå hem nu för hon lär inte komma hit ner, men jag ska väl försöka arbeta ändå, man kan ju iaf promenera hem idag och det är ju najsmajs.

I morgon är det bad på idrotten och jag ska faktiskt vara med :), det känns bra faktiskt och det är massa skönt med slappa veckor. Är massa trött idag men fattar inte varför, men ja ibland kan man vara trött heh.

Sitter bara och suktar efter festivaaaal,ge mig arvika.
Nu ska jag väl försöka jobba lite kanske. I dag känns det lugnt i min hjärna,speciellt då jag inte behöver redovisa inför den där klassen och kan bara redovisa inför läraren helbra ju!<3



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback