Tvivel

2007-11-28 | 22:19:32 | Direktlänk | | 4 Kommentarer
På att jag inte kommer klara detta. Jag mår inte så bra just nu,jag är svag om man säger så. Jag vill bara gråta hela tiden. Övningen på skolan gjorde det inte bättre,jag menar man skulle ta fram känslor som ledsen, jag tänkte på när mamma var sjuk och höll på bryta i hop, men nej jag får inte gråta inför andra människor,nej,nej.
Så jag bröt inte i hop.

Jag är bara så trött på alltihopa, idag blev man bortglömd. Jag är trött varje dag, hela tiden. Hur länge ska jag orka kämpa? Skriver en novell i svenskauppgift nu, som bara blir mörk och tragisk... Det blir fan en självbiografi på mig,haha!:/

Nu ska jag nog hoppa i säng snart,jobbig skoldag i morgon. Alla vänner,känns som om ni bara glider i från mig. Jag vill ha en söt och snygg kille som kommer från ... :D. Jag vill inte! Snälla, låt mig sluta plågas? Men ett och halvt år kvar av plågeri.
Ska träffa Susanne i morgon<3, sen skriva klart novellen... :/ Åker till H-sand på fredag och träffar Tidda baby<3

Jag vill bara vara lycklig,vacker,smal och älskad <3. Men när blir jag det? Aldrig!:/ Känns det dock som, ingen vet hur jag mår och känner mig, ingen vet hur det känns att ha ångest inför skolan hela tiden som jag...

Kreativitet

2007-11-14 | 19:09:28 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Kreativt skrivande,kursen man valde lite roligare och kreativa kursen sådär. Det man får göra är svenska övningar, vad är det för kreativt med det? Kanske producera en novell innan jullovet, det låter inte särskilt kreativt va? Nej,verkligen inte. Nu har läraren gått och blivit sjukskriven också. De säger "Det finns ingen vikarie heller" Jaha, så vi ska ha sovmorgon nu och ingen lektion eller vad menas det? Det måste ju finnas en vikarie för fan. I dag tog jag sovmorgon i alla fall och det var väldans skönt med en sovmorgon! ^_^

Men jag menar det måste ju finnas vikarier men nog med det, jag är less på livet och vill ta en paus men hur gör man det? På söndag åker jag till Stockholm på kent konsert, lycka i några timmar i alla fall.

Saknar massa människor,irriterar mig att jag inte kan träffa de på länge heller, kan träffa de när jag har fått mitt studiebidrag och köpt alla julklappar men inte innan liksom.... :/ Kanske inte ens kan träffa de då, men de borde ha pengar så de kan träffa mig om de  vill träffa mig liksom? Jag blir så irriterad...

Ge mig bara helg så blir jag glad.

När allting faller och tröttheten finns där hela dagarna

2007-11-13 | 15:53:28 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Än hur mycket jag sover så finns tröttheten där, jag blir inte pigg av en nattssömn när det är skola. Jag är bara trött,tröttare,tröttast om dagarna.
Jag förlorar vänner känns det som,ni tycker inte om mig, och om nu du läser det här så tycker jag att du borde säga att du inte tycker om mig längre, jag står ut, du får berätta för mig om du inte tycker om mig.

Jag kan förstå om man inte tycker om mig, jag är ju ändå bara ingenting,osynlig och äcklig. Jag mår aldrig bra, jag kan inte må bra och det finns ingen ork till ingenting. På söndag på kvällen kommer jag vara lycklig, då ska jag sjunga kent och jag är i sthlm,den mysiga staden!

Jag förstår mig inte på mig själv och jag önskar att jag kunde vara bra på engelska,jag orkar inte ta tag i allt plugg. Snälla låt mig bara ta en paus från allt, om det nu gick, men det går ju inte. Fyfan.

Lyssnar på Säkert just nu och det är lycka, så ta nu och lyssna på säkert tycker jag!

Något dåligt,denna kvinna kan inte skriva:


"Solen skiner,tårarna kommer. Varför kan du inte vara glad? Solen skiner ju! Var glad!
Kan inte,vill inte. Finns ingen glädje inom sig.... Glädjen finns på söndag! GLÄD DIG ÖVER DET!  Snart får du se kent! Din fula flicka.  Du kan inte vara glad!  Fula flicka! Var glad och må bra!"

Nej,jag orkar verkligen inte andas, men jag gör det ändå.
Jag kan inte leva upp till alla ideal,jag kan inte vara smal. Jag är så dum,jag tar bussen hem när jag kan gå? Lat är jag också. Då kommer jag aldrig kunna bli det jag vill vara. Jag är så jag vet inte vad jag är. Jag vet ingenting längre. Jag vet att jag behöver prata med någon bara.


RSS 2.0