Jag ska segra,men jag förlorar bara över mig själv....

2007-12-18 | 11:51:06 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Är hemma idag, snacka om att förlora över sig själv? Jag är så jävla kass, tänk om jag var bra?Jag var nog inte värd det där MVG:et. Jag vet inte, jag orkar ingenting, idag är en vilodag, i morgon blir en jobbig dag fast inte så jobbig, men den ska jag orka med i alla fall. Är ju jullov sedan <3

Jag känner mig tjock och äcklig idag, måste gå ut med hunden,jag orkar inte,jag vill bara bädda ned mig, tänk om jag fick må bra och vara lycklig? Jag hatar denna jävla tonårstid, tonårstiden suger. Men på måndag är det julafton, på lördag ska jag jobba på röda korset och jag vill verkligen inte, hellre dör jag eller något,eh.

Ska hämta Susannes julklapp i morgon,hoppas de inte blir sura, för en dag försent men det tror jag inte.  Lyssnar på Maia Hirasawa och borde gå och borsta tänderna, ska göra det strax, jag har inget liv, inget intressant. Jag borde ta tag i mitt jävla liv. Röksugen är jag också, hur kan jag vara det? Jag är inte ens beroende, men black devil eller menthol vore gott, fast jag ska inte röka och tur att jag inte är arton, för då kan jag inte köpa några, jag ska ändå inte röka, för så förståndig är jag..

Jag är så jävla sliten, men det går över, ska  vila upp under jullovet. Är rödhårig tjej nu, men det är inte morotsrött som på bilden..




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback