Juldagen

2007-12-25 | 18:23:11 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I går var det julafton, det var mysigt, vi åt inte massa kött och sånt som vanliga familjer på julafton efter 3/5  av familjen är vegetarianer så det blev blana,potatisgratäng,tofubiffar,rödbetsallad och julvört, sen så klart julmust, men vi var nöjda ändå. Jag fick allt jag ville ha, det mesta iaf, något med hello kitty, kläderna jag ville ha, arvikabiljetten och sådär :):

Det var en mycket trevlig dag och jag var glad! :), i dag är det tråkiga juldagen och jag har bara suttit här hela dagen, ska se på pistvakt filmen sen i kväll, väntar på att pappa och mamma ska komma hem från farmor och farfar. Sanna ligger bara och sover, tråkmåns.

Jag önskar baby var hos mig i går, då skulle jag vart ännu gladare än vad jag var. Jag saknar honom massor, jag vill bara att han ska komma hem. Skrev lite i går med:

"Om du hade legat i ett paket
Hade mitt hjärta tagit ett skutt
Jag hade kramat dig och sagt att du var fettsnygg.
Sen hade jag gett dig mat, för du hade antagligen vart hungrig, om du hade legat i ett paket.
Jag hade vart lycklig här och nu."


Jag drömmer så konstiga drömmar men de är roliga :D, det roliga är att jag minns allt vad jag drömmer nuförtiden,det är kul. På torsdag är det julfesten ska dit med Cecilia, det kommer bli roligt minsann :). Sitter och slappar, lyssnar på Lars Winnerbäck, fin musik det! Nyaste skivan, som Sanna laddade ned här om dagen. Snart är det nytt år, då blir det nya tag och jag ska bli duktigare och inte skolka. Lika mycket hoppas jag.. Men jag har inte skolkat så mycket. Men jag ska aldrig vara hemma när jag inte orkar, ska försöka ta mig till skolan ändå. Det hjälper inte att vara hemma när något är svårt eller om man är fett deppig.

Söt-Tidda kommer hem i morgon, ska åka till henne någon dag nästa vecka eller så :): Hoppas Susanne blev glad för julklapparna från mig, man kan alltid hoppas. Jag hoppas också att pappa och mamma har köpt Ben &Jerrys då  skulle jag bli glad, kan de inte bara komma, så jag får öppna mer klappar ;D:

Rensning, jobbiga dagar.

2007-12-22 | 01:02:38 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Rensade bdb på vänner som aldrig kommenterar osv. Torsdag: Träffade Susanne och hon berättade om det hon var misstänkt till, jag blev förvånad att människan hade beställt knark och jag är helt slut och förbannad nu. I dag har jag bara slappat och haft det bra.
I morgon ska pappa ringa till Kupan och säga att jag har ångrat mig eller något, för jag orkar verkligen inte jobba där, eller jag vill inte, hur kul är det liksom? Gå där själv, utan lön osv. Fan,tråkigt ju, nej jag kände att jag verkligen inte ville.

Jag saknar J,J,J,J,J,J,J kommer dö utan hans fina,söta gb-inlägg nu när han är borta, men jag går ju och längtar efter något att tiden ska gå snabbt, men jag ska njuta av lovet och sådär, sen så hoppas jag att hetaste Joel har det massa kul i Sydamerika i Paraguay, hans hemland. Jag skrev en dikt när jag satt och såg på film idag, jag fick bara de fina orden på hjärnan

"Du får mig att le, dina ord är som socker. Mitt hjärta tar ett extra skutt när du säger att jag är kärlek och sötast.  Du som är sötast <3. Du uär snygg som en modell och din insida är den underbaste man kan ha. Dina gästboksinlägg på bdb har vart underbara och gjort mig glad, när jag har haft meningslösa dagar". <3


Al
ltså jag tycker om honom så fruktansvärt mycket och jag vågar inte säga till en människa som har tyckt om mig alldeles för länge som jag inte är ett dugg intresserad av att tjo,jag vill inte ha dig, inse det liksom? För han är jättegammal och läskig, men det inser han inte själv, men så länge jag inte träffar honom är det lugnt.
Joel är liksom åååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh sådääääääär ÅÅÅÅÅÅÅH, jag blir helt till mig i hjärtat och det tar extra skutt.


Jag är dum och skickar sms till den där Ola som vill ha mig, som skriver sms som jag saknar dig, men jag saknar inte honom,jag vill inte träffa honom,jag vill inte ha honom,jag tycker han verkar läskig,seriöst. Han är mycket,mycket äldre än mig, han har levt halva livet, jag vill inte vara i hop med en gammal gubbe, liksom, heh.

Nu till något annat jag tycker synd om Susanne som är misstänkt för narkotikabrott när hon är 100% oskyldig liksom, jag ska göra allt för att det ska fixa sig, nej,jag kan inte göra så mycket, men jag står vid din sida, jag finns där för dig, du är min bästa vän och jag gör allt för personer jag tycker om.

Nu blev det mycket skrivet här, men det är skönt att skriva av sig verkligen, det är så jävla skönt, denna vecka har vart jobbig, speciellt när jag och Susanne insåg att man inte lita på henne, har ju känt henne länge ändå. Jag blev så fruktansvärt förbannad och chockad i går, jag var gråtfärdig hela kvällen. Men jag började ju inte gråta.

Såg på film i kväll med syster Lucky Break, den var underbar, min syster somnade som vanligt, som hon alltid gör när hon lägger sig ned med filt, det är lite gulligt, min syster är gullig och jag älskar henne.

Susanne är den bästa vän man kan ha och jag tycker om henne så fruktansvärt mycket, så det går inte att beskriva i ord. Jag önskar jag kunde visa att jag tycker om människor på bättre sätt, jag vet inte hur man gör, men jag kramar henne varje gång jag träffar henne, det är väl ändå ett bevis på att man tycker om en människa eller?

Nu lyssnar jag på någon musik, vet inte vad det är, men det är sjukt bra, kan iofs kolla på windows media player, men det orkar jag inte, jag insåg att jag lyckas skriva mycket om jag bara skriver utan att tänka, ja man skriver ju faktiskt utan att tänka, orden bara rinner ur en, på tangentbordet och jag hör bah pofpoff hur det låter på tangentbordet.

Nåväl, nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska sluta skriva, för jag vet inte vad jag ska skriva längre. På måndag är det julafton och då får man JULKLAPPAR <3, ja,jag tycker om julklappar,jag är en materialist :D, men jag tycker även om att ge julklappar, jag kommer tycka om alla den vegetariska maten som mamma ska laga i år, min mamma är rätt underbar ändå, de lagar vegetarisk mat än fast de egentligen inte är vegetarianer, det tycker jag är fint, för det är bara någon gång i månaden de äter kött egentligen, det är så fint, att de gör som sina barn, inte äter kött liksom. Nu har jag ont i min arm för att den är på ett konstigt sätt, Men jag vet, jag sätter mig på ett annat sätt,ändrar sittställning, ehm, Det kan misstolkas,haha.

Jag längtar tills Tidda har skickat Lasse Lindh autografen, Tidda är en så fin människa också, som jag inte alls har känt länge, jag kommer aldrig glömma när vi bröt i hop och tröstade varandra <3.

Jag ska segra,men jag förlorar bara över mig själv....

2007-12-18 | 11:51:06 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Är hemma idag, snacka om att förlora över sig själv? Jag är så jävla kass, tänk om jag var bra?Jag var nog inte värd det där MVG:et. Jag vet inte, jag orkar ingenting, idag är en vilodag, i morgon blir en jobbig dag fast inte så jobbig, men den ska jag orka med i alla fall. Är ju jullov sedan <3

Jag känner mig tjock och äcklig idag, måste gå ut med hunden,jag orkar inte,jag vill bara bädda ned mig, tänk om jag fick må bra och vara lycklig? Jag hatar denna jävla tonårstid, tonårstiden suger. Men på måndag är det julafton, på lördag ska jag jobba på röda korset och jag vill verkligen inte, hellre dör jag eller något,eh.

Ska hämta Susannes julklapp i morgon,hoppas de inte blir sura, för en dag försent men det tror jag inte.  Lyssnar på Maia Hirasawa och borde gå och borsta tänderna, ska göra det strax, jag har inget liv, inget intressant. Jag borde ta tag i mitt jävla liv. Röksugen är jag också, hur kan jag vara det? Jag är inte ens beroende, men black devil eller menthol vore gott, fast jag ska inte röka och tur att jag inte är arton, för då kan jag inte köpa några, jag ska ändå inte röka, för så förståndig är jag..

Jag är så jävla sliten, men det går över, ska  vila upp under jullovet. Är rödhårig tjej nu, men det är inte morotsrött som på bilden..


"Du har tänkt allt som sagts om mig"

2007-12-13 | 10:09:00 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Denna låt med Kent är helt underbar! I dag skulle jag segra,vilket som gick åt helvete. Skulle ju gå till skolan alla dagar innan jullovet, men det gick inte så bra. Dagar man är hemma, är de tråkigaste dagarna dessutom. Men det är skönt att få vila upp sig i bland också. Sova ut och sådant, har vart förbannat trött hela veckan. Men jag är förbannat trött på mitt tråkiga,meningslösa liv. Men det kanske blir roligare snart vem vet. Det gick lika dåligt på religonsprovet som jag trodde, ska göra omprov efter jullovet.
Nu har jag inget mer att säga,ska gå och äta frukost och försöka göra något vettigt....
Columbus-kent


"Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen

Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt
Håll mig älskling nu.

Stockholm vaknar långsamt
På droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld
till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
En okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med
så håll mig hårt min älskling nu

Vaknar staden långsamt
och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld
för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
en oändlig kontinent

Stockholm vaknar långsamt
och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld
till hela Kungsholmen
Och det känns som när vi kom hit
till möjlighetens land
Du kan följa mina spår hem
Columbus var mitt namn"

"En kväll låg hon medvetslös på golvet med klocka och tablettburk"

2007-12-11 | 16:28:39 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Ja,imorgon är det dags att spela "Älska mig" igen fast på Ängetskolan denna gång. Jag har inte direkt något att skriva. Skulle träffa Angelica idag, men hon var inte i stan tydligen,jag blev irriterad. Jag hade en bra helg och mådde bra hela helgen. I går mådde jag också bra, i natt skrev jag massa dikter och somnade på en gång, när jag väl försökte. I dag så gick det skit på muntliga historieprovet,jag kunde ingenting alls, men så kan det vara.

Jag ska inte klanka ned på mig själv bara för att det gick dåligt,jag pratade ju mer sen än vad jag brukar, ska ta en fika med Cilla efter skolan i morgon, massa najs,har inte träffat henne på jättelänge,känns det som. Jo,jag träffar ju henne i skolan varje dag,men umgåtts med menar jag.

Jag önskar att sommaren kunde komma, bah sådär, poffpoff eller något, jag är så less på vintern,denna kyla, hur fort det blir mörkt, det är mörkt när man åker till skolan och likaså när man kommer hemifrån skolan. Det ska bli sjukt skönt med jullov som vi får nästa torsdag. Massa najs! På lördag ska jag på rymdrävarna på sliperiet, bara 30 kr, vill någon följa med kanske? :)

Sitter och lyssnar på Raymond och Maria nu, jag lyssnar på musik som jag inte lyssnat på, på jättelänge,det är massa trevligt.
Jag vill åka till Göteborg,men ska dit på sportlovet, jag är väldigt intressera av hetingen, snygging, iiiih <3.

Men hur säger man till en människa som är kär i en att jag vill inte ha dig? Så den kan glömma en, men jag har inte träffat honom och ska aldrig ändå, så, så länge man inte träffar den där personen är det nog lugnt.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag slutar skriva här.

" På lördagar går vi på badhuset,jag tittar på tanternas bröst. Man får inte se på deras bröst. Jag blev utskälld, det får man inte. Vart ska jag då titta? De sa de ingenting om. Jag vet inte vem jag tycker bäst om mamma eller faster? Med mamma låtsas jag att tycker bäst om henne,det gör jag med faster med.

En replik ur Älska mig, som jag säger.
Ibland går jag bara in och sover hos faster, då gråter mamma"

Länge leve livet eller vad säger man?

2007-12-06 | 11:34:48 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Jag orkar verkligen inte, jag ville göra historie.provet idag så jag hade gjort bort det, men hon var sjuk. Måste göra kulturhistoria helvetet idag, kommer ta en jävla tid, dessutom har vi bad i morgon på skola, hatar,hatar.

Nu har jag lunchrast och jag är ensam igen,jag med mig själv,jag är ensammen i mig själv,gömd i mig själv. Jag är verkligen sådär att jag inte orkar. Jag vill må bra men jag kan verkligen inte.
Torsdagar är dryga, likaväl som alla andra dumma dagar? Tänk om livet blev bra en gång, då skulle jag bli glad.

Men jag är stolt över mig själv att jag spelade teater där i går, men jag orkar inte med mig själv. Oj,vad peppad jag är, oj vad glad jag är idag, verkligen.. Känns ju verkligen så. Känner mig verkligen usch idag.

"Jag hugger i sten,jag börjar se en kontur av armar och ben."

2007-12-05 | 08:34:27 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Vi ska skriva något som jag inte har någon inspiration till och då blir det bara svårt. Mer ångest får jag, men det kommer säkert gå bra att spela, orka ångest det suger. Onsdag är en ångest dag, just i dag. Man måste plugga och göra skoluppgifter. Men har ingen inspiration till det och det suger, eller motivation. Jag önskar man hade motivation. Nu är det massa folk här och jag vågar inte skriva mer, fall läraren skulle upptäckta det, typ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gick bra att spela på Högland idag, men min puls slog på högvarv hela tiden, det gjorde mig irriterad,jag kunde inte vara avslappnad när jag spelade. Måste plugga historia nu eller strax, skjuter upp på det hela tiden, men bara läsa papprerna, i boken och sådär. Kuturhistorian har jag en stor uppgift men ska göra den i morgon, kommer ta hela dagen och natten eller något, men det skiter jag i, är ändå fredag sen.
Har haft massa lång tid på mig,men är slacker och har ingen ork till någonting alls.

Men men, nu ska jag gå härifrån i alla fall och plugga på det där och dricka kanelte, något vettigt iaf. Det bästa med i dag, var två små söta barn som var i busskuren,när jag satt och väntade på bussen :).

"Jag går då inte ner och leker på gården"

2007-12-04 | 22:57:47 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag känner för att skriva blogg,men vet inte vad jag ska skriva.        Men okej,mitt liv är helt meningslöst,jag har ingen motivation eller ork till någonting alls. Jag ska spela teater på höglandskolan i morgon,min gamla skola, där jag blev mobbad och hatad, förstå vilken jävla ångest jag har, jag får verkligen inte klanta mig eller något,men det kommer jag inte göra, jag tror allting kommer gå super. Men sen vill jag inte ha religion, jag vill inte jobba med en människa, som jag aldrig har pratat med. Jag vågar knappt prata med läraren, han kommer inte fatta min blyghet eller så. För lärare förstår ingenting alls.

Jag lider med ångest hela tiden,jag vill inte vara kvar här på denna plats,jag vill flytta härifrån, ta mig härifrån  innan jag kvävs i det torra äckliga Ö-vik! När jag kan flytta ska jag, för jag mår verkligen inte bra här >:<.

Ska hoppa i säng och kvävas till döds nu av panik, jag vill bara må bra, men jag kan ju inte må bra här, jag kan må bra i sthlm för jag trivs där. Fan, ta tag i mitt liv och mina egna problem, men hur då? När jag inte ens kan må bra här, när jag gör saker jag inte vill, när jag inte orkar plugga eller har motivation till det. När mitt liv är meningslöst helt enkelt.


"Så nära får ingen gå" Nej ingen ska få gå mig sådär nära, som den där människan, som var en player tänkte ju inte jag på, men det var trevligt då.

"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor"

2007-12-03 | 22:43:04 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

I dag var en trevlig dag,jag kan alla repliker nu och det känns bra. Första repliken lyder så här
"Jag går då inte ner och leker på gården,jag är finare än de andra barnen, de har mamma och faster sagt,pappa flyttade när jag var liten och då kom faster"


Det gick helt okej i skolan idag, träffade Susanne efter skolan,det var massa trevligt, vi gick till UH och fikade, jag passade på att pröva något nytt "Glögglatte'" Ingen hit direkt, det smakade bara kaffe, fyfan :(. Sen köpte jag lite julklappar, men har fortfarande en hög kvar. Nu ska jag väl gå och lägga mig snart. Drack nyss en kopp kanelte, massa gott,kanelte är det godaste som finns.

Varje dag så vill jag ha de där långa söta gbinläggen, när jag får de så blir jag lycklig och sitter bara och ler för mig själv, skulle inte ni bli lycklig om någon skrev till er " Du är sötaste i hela universum". Jag blir så lycklig,kan inte sluta le, nu börjar jag nästan gråta glädjetårar. Jag hade ångest i morse men nu mår jag bra, men jag kan inte sluta tänka på en söt pojke. Vad håller jag på med? Jag har bara otur med kärlek, men han är så söt, så han får skylla sig själv.

På onsdag ska jag spela teater på min gamla högstadieskola,det har jag ångest inför, men det kommer nog gå bra, fall jag inte får blackout eller klantar till det på något sätt eller så.
Jag ska plugga i morgon,ska börja i alla fall. Jag måste börja i någon ände, man blir olycklig om man inte gör skoluppgifterna, kommer ju må bra när de är gjorda hehe, så slipper de ligga där och vänta på att jag ska göra de.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, hm, jag kom på en bra början till novell eller dikt i lördags. " Ett rosa hår såg hon framför sig" Ska fortsätta när jag har inspiration, för fortsättningen blev inte så bra.
Jag ska börja jobba med mig själv som sagt, jag vill må bra, jag ska inte vara nere i det djupa hålet hela tiden,det är inte kul längre,att känna sådär,men det har väl aldrig vart kul eller hur?


Nu ska jag avrunda där, bilddagboksböga mig lite,borsta tänderna, läsa lite mer ur "Att komma hem ska vara en schlager" Nu skrev jag nog fel men jag orkar inte bry mig.
Eller jo förresten i Mars ska jag se KENT live igen<3333


"Där elden falnar men fortfarande glöder"

2007-12-02 | 14:46:30 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Lyssnar på Lars Winnerbäcks underbara röst. Han är underbar,men finns många fler band som också är underbara. Gjorde ett klipp i fredags, jag köpte en jättemysig och flera storlekar förstor tröja på second hand, den är massa mysig. Var i Härnösand och det var mysigt, det var även skönt att Sötaste Tidda räddade mig lite, eller vi räddade varandra om man säger så.

Egentligen har helg varit rätt bra, men i morgon är det måndag,måste ta tag i plugg men jag orkar inte, ska träffa bästa Susanne med, massa trevligt! Ska nog gå ut och fota idag tror jag, bäst att jag går ut snart innan det hinner bli mörkt bara. Det blir ju mörkt så himla fort nuförtiden eftersom det är jul.
Min pappa är ganska bra på att avslöja vad man ska få i julklapp, vill både du och Sanna ha arvikabiljetten i julklapp? "Ja", Men då kan inte jag beställa dem, jag vet inte hur man gör, så då blire vi som får beställa de,haha!

Mamma har för övrigt bakat igen, lussebullar eller bullar som smakar som lussebullar,massa gott! Jag ska nog ta mig en kopp kanelte och läsa "Att komma hem ska vara en schlager". En helt underbar bok! Ska softa och försöka vila upp mig idag, vet inte hur det kommer att gå.

Men en dag kommer jag bli hel och jag ska kämpa för det,jag ska börja ta tag i mina problem,försöka sluta tänka negativt, men jag kan inte må bra för jag trivs inte i skolan,men jag kan väl koppla bort det på något sätt. Vet inte hur bara. Men det ska nog gå.

När jag har fått jullov ska jag bara SLAPPA sönder mig! Det blir nya tag efter jul! Då jävlar ska jag börja ta allting på allvar och försöka plugga så bra det går. Tror jag ska lyssna på Raymond och Maria idag, som man lyssnade på för flera år sedan,men de är faktiskt inte så dåliga,hehe.

"Kom hem till mig så gör vi något i hop<3"

Lars winnerbäcks texter är bäst!

Men nu ska jag ta tag i dagen,ska nog börja med att fota lite tror jag :). Det finns massa fina snöiga träd att fota,jo jag är nog lite av en trädfetisch, haha!


RSS 2.0