Söndag

2013-03-31 | 12:52:00 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Sitter och chillar vid mitt köksbord och lyssnar på radion. Tänker lite på allt möjligt. Inatt drömde jag att jag jobbade i ett kök och det var sådär konstigt som det bara kan bli i drömmarna. Ska snart ta mig ut på en liten promenad nere vid hamnen tror jag. Då det är så himla fint väder ute. Om några timmar ska jag hem till min syster och käka middag, sen ska jag dricka lite vin och umgås med några fina människor. Oroar mig för det nya vikariesystemet med sms, måste gå in i vikariebasen och kolla om städ finns med där, då det ska börja på tisdag. Eller klart det finns med, men ska in och kika på den sidan sedan.  Måste ringa till en kvinna på tisdag också och boka ett möte. Hatar att ringa till människor, men det brukar ju oftast gå bra, så det är bara ta mig i kragen och ringa ett samtal. Ska söka lite utbildningar till hösten också, kan man ju alltid göra liksom, ska söka samma som jag sökt 2 år i rad. Måste kolla upp den där utbildningen som finns här i Ö-vik också. Leta efter jobb och söka jobb. Var ju så dumt att jag aldrig sökte det där frukostbiträde jobbet som jag skulle göra, men ibland skjuter man upp saker tills det blir försent, himla dumt... Ja nu tänker jag högt och skriver ointressanta saker :)
 
Idag är det en sån där dag med superfint väder och jag önskar att jag hade haft min termos här, måste ta hit den, så man kan ta med sig en termos med kaffe och sitta i hamnen och mysa och skriva brev. Vore fint. Men nån vårdag i April eller Maj ska jag göra det iaf =).
 
Oroar mig över pengar och sånt, men det brukar ju alltid lösa sig på något sätt. Ska ta tag i att lägga upp en massa kläder på tradera någon dag också. Håller ju på att packa in i garderoben här och packa upp kartonger, finns en massa kläder man aldrig använder hehe. Så det blir second hand, slänga och tradera. Nu ska jag sluta skriva en massa tråkigt. Igår var en fin lördag, först umgicks jag med mina föräldrar och de åt middag här, sen slappade jag bara hela kvällen med Sanna och Micke, det var himla trevligt som vanligt.
 
Hoppas ni får en fin söndag. 



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback