Tisdag och jag vill ju bara kramas.

2013-01-08 | 19:29:22 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Idag var en helt vanlig dag, en vanlig tisdag, jag var rätt så pigg i morse faktiskt än fast jag vaknade flera gånger inatt. Var less när jag jobbade, men hann med endel. Tänkte på en speciell person, men skickade inte iväg ett mess och en kompis ringde som jag pratade med i några minuter, denna människa fick mig att inse att jag måste ju göra något innan det är försent eller ta tag i det. Måste ju åtminstone hoppas på att jag får träffa den fina personen som jag saknar någon gång snart. Som jag saknar, som jag vill kramas med. Som jag hoppas vill kramas med mig också.  
 
Känner mig nere och tänker alldeles för mycket på allting. Vill flytta hemifrån. Men det löser sig sinom tid. Bara man får tag i en lägenhet. Vill hitta på roliga saker. Vill ha ett cafejobb eller jobba i ett kök. Men det kommer också att lösa sig. Det vet jag. Jag är ju ung ännu. Vore ju perfekt om man kunde kombinera lite allt möjligt, men det lär väl bli så sen kanske. Har druckit en kopp te och myst ned mig i sängen med tända ljus. Nu vaknade pappa (han jobbar natt i veckan så han har sovit en stund) så jag kan inte se programmen jag skulle se, eftersom pappa ska se hockey. Men tur att man kan se programmen efteråt i alla fall =).
 
Nu ska jag fortsätta bara ta det lugnt och sen blir det sömn senast nio eller så. I morgon är det onsdag och jag längtar tills helgen redan igen. 
 
Kram på er.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback