Lördag

2012-09-29 | 18:34:27 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Har världens chilligaste lördag, kom hem vid tolv idag från min vän som jag sov över hos, vi såg på film, drack smaskens kaffe, kramades och sånt där fint, dock så hängde jag inte med i cornelis filmen men jag har ju den så kan ju se den någon annan gång. Det var en väldans lugn och mysig fredagskväll och lördagsmorgon, tog en höstlig promenad, kom hem och somnade i sängen någon timme. Har tagit en liten hundpromenad, gjort en önskelista som ni såg. Fixat lite här hemma. Mest chillat vid datorn, läst bloggar och sådär. Ätit smaskens lax och potatis till middag, druckit kaffe och ätit glass.
 
Nu ligger jag i soffan med datorn och chillar, om någon/några timmar blir det en hundpromenix igen. Jag har lyckats med en nykter helg igen och det känns himla bra. Skönt att inte festa jämt också. Sen blir det lång dusch, med kanske hårinpackning,ansiktmask och sådant om jag orkar, sen är det ju pluras kök ikväll också som jag måste se :). Man kanske ska se på hela sverige bakar också, som är ett himla bra program som börjat på tv.
 
Livet är allt bra fint just nu, än fast jag inte vet när jag får jobba nästa gång nu igen. Åh, det är jobbigt att bara vara vikarie, men jag vet att telefonen kommer säkert att ringa någon dag i veckan och annars är det bara skriva in mig i vikariebasen för köksbiträde, borde kolla upp fler jobb också. Är himla sugen på att flytta hemifrån snart också, måste verkligen börja kolla efter lägenheter.  Fast det klart det inte alltid är fint, men de stunderna man mår bra är ju fina åtminstone. Än om man inte alltid mår bra såklart och har dumma tankar.
 
Slutsvamlat, puss på er finisar!

Lisas önskelista för den 3:e oktober fyller hon år :)

2012-09-29 | 16:54:09 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
 
 
 
 
En mysig fleecejacka från teamsportia vill jag ha.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotvård för mina stackars fötter önskar jag mig också.
 
 
En tjusig men ack så dyr muminmugg vill jag gärna ha till min samling, den här vill jag helst ha :).
 
 
En sån här handcreme som luktar mumsmums i någon god doft :).
 
 
Eller varför inte ett nytt tjusigt nagellack, helst från loreal, den här serien har massa fina lack!
 
 
Nån mumsig produkt från body shop skulle jag verkligen heller inte tacka nej till :).
 
 
Eller en ny fin tubhalsduk :)
 
Gott te uppskattas alltid också eller något annat fint .Svårt att önska sig saker och ting numera tycker jag. Men jag ser gärna framemot överraskningar också! :)
 
 

Tisdagskväll

2012-09-25 | 19:01:00 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Har precis ätit sen middag, tonfiskgratäng med pasta och vegbacon i och lite annat, det var mumsigt, har matlåda till i morgon också, nu blir det kaffe och en liten hundpromenad med kicki. Fortsätta drömma mig bort om helgen. Åh. Vill ha helg nu! :) För då blir det minsann kramar i stora lass och myspys med en finfin vän! =) Kan hända att det blir någon promenad till med min vän innan helgen också. I morgon är det Onsdag, då är det jobbande som vanligt, kanske tjejkväll med min syster på stan som anordnas där i morgon och självklart bonde söker fru på tv! =)
 
Nåväl. Nu hoppas jag veckan bara springer iväg. Borde göra en önskelista på bloggen snart också för nästa vecka fyller jag år :). Men nu ska jag dricka kaffe och chilla lite till framför datorn innan jag ska promenera med hunden kicki och sedan blir det fortsatt slapparkväll =). 
 
Puss!

Söndag

2012-09-23 | 20:57:00 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
En söndag som bara har sprungit förbi, klev upp vid kvarti tio, fixade mig, åt tacorester till frukost. Åkte och hälsade på farmor, som var så himla snurrig idag och mest bara grät. Blev ledsen i själen över att se henne så, att hon har blivit så dålig på så kort tid. Ville mest bara krama om henne och man vet inte riktigt vad man ska säga. Men det är tidens gång och jag hoppas vi hinner ta hem henne hit någon gång snart och att någon lördag kunna ta ut henne på stan eller något. Fina fina farmor. <3.  Handlade mat, kom hem, drack kaffe och fikade gott bröd. Tog en mysig höstpromenad med hunden, sen har jag läst massa bloggar, plockat in äpplen, så nu ska det bli äppelkakor, äppelkräm och sånt smaskens! 
 
Sedan blev det pizza från laguna till middag, himla gott, kaffe och glass till efterrätt. Kom in från en promenad runt sjön med hunden och en vän för en timme sen, det var mysigt! Nu har jag duschat, krypit in i mysiga kläder och ska göra kvällsfika, sedan blir det att lägga sig i sängen och se någon serie eller läsa lite bloggar innan jag ska sova för att gå upp tidigt,tidigt i morgon igen.
 
En bra helg som gått alldeles för snabbt som vanligt och nu längtar jag tills nästa helg :)

Mysig lördag och en fin loppisfyndad kopp.

2012-09-23 | 17:44:45 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
 
Igår var en chill lördag, jag tog det mest lugnt, gjorde hushållsysslor, läste bloggar, tittade på "nya landgång" och chillade massor i sängen.
 
 
Tända ljus, kaffe och god choklad, läsa bloggar, kika runt på olika sidor och bra musik är en bra kombo.
 
 
Min fina blommiga kopp som jag köpte på loppis i Umeå förra helgen :)
 
Är sämst på att fota just nu och ganska dålig på att blogga också, men försöker bättra mig åtminstone! =)

Sånt som är fint, sånt jag vill ska hända, drömmar, sånt som har hänt. allmänt fina ting.

2012-09-20 | 19:04:00 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
-Hångla med fina vänner som man tycker om massor och när jag äntligen vågade ta taxin hem med en fin person efter vi hade skedat flera gånger i en kompis soffa. 
 
- Den gången jag var uppe i Umeå i slutet på maj när det var gaykväll på en krog, ganska fort när jag hamnade på dansgolvet var det en tjej som jag började kramas med och ganska snabbt hångla med. Hon tyckte jag var snygg. Jag tyckte hon var snygg med, vi hånglade massor, sedan sådär spontant så följde jag med henne hem, efter vi suttit ute och hånglat massor. Väl hemma hos henne åt vi lingongrova, drack juice och sedan somnade vi tätt intill i hennes säng.
 
- En mysig hemmakväll hos en kompis som är himla finfin, tittandes på en fin film, drickandes kaffe, äta god glass, kramas, prata om allt möjligt, skratta och bara tycka att det är en himla fin kväll. Hångla i sängen, skedas och bara ha det mysigt. 
 
- Hånglade upp en vän på  festival i augusti när jag var full och sa att det var därför jag var vaken så sent för att jag ville hångla upp honom, vara galen ute i skogen och bli alldeles för full. Men inte ångra det dan efter. 
 
- Ligga tätt,tätt intill i en säng och smeka någons brösthår och den säger att det är det mysigaste den varit med om.  
 
- Vara för full hos en kompis och bada badkar med tre andra människor, galet men sjukt kul just för stunden.
 
-Köpa goda drinkar på krogen men ångra sig dagen efter när man ser hur mycket det kostade, men sen tänker man att äsch det kanske det var värt.
 
- Jobba på en mysig skola, träffa gamla lärare, titta på snygga lärare, ha trevliga arbetskamrater är det jag gör just nu och trivs gör jag men jag gör fortfarande inte min dröm. Att jobba i ett kök. Jag blir sugen varje gång jag tittar in i ett kök och ser kökspersonal. Blir avundsjuk innerst inne men sen tänker jag, att varför ska jag vara avundsjuk för någon dag ska jag jobba i ett kök och det ska bannemig bli snart. Än fast jobba som städare går bra också, men det är ju fortfarande inte min dröm. Men snart så ska jag bannemig uppnå den också, får hoppas de behöver köksvikarier fortfarande och leta upp fler cafe- köksjobb. Men jobba som städare funkar än så länge med, bara man har bra arbetskamrater så men det har jag ju också =). Efter nästa vecka vet jag dock inte, men får se vilket ställe det blir sen, löser sig alltid =).
 
- Drömma om att flytta hemifrån, kolla på lägenheter på internet, tänka på vad man skulle ha för möbler i sin lägenhet, drömma om att ha sitt eget porslin, kunna ta hem besök när man vill, tänker att jag ska kolla upp en massa lägenheter och snart flytta hemifrån, ja bannemig snart ska det ske! Jag är så redo som man kan bli! 
 
- Tänka på hur fint det vore med en myskväll till med en väldans fin vän. 
 
- Festa med fina människor är fint, men jag längtar till den dagen jag kan ha fest eller en filmkväll, eller bara äta kakor och dricka te i min alldeles egna lägenhet.
 
- Eller bara något så enkelt som att sitta i sin säng med sin alldeles egna dator och surfa.
 
- Eller vad kan mera vara fint som att bara chilla i soffan med en kopp te och ett superbra program på tv. Eller baka en god kaka och tycka att man är ganska bra ändå. 
 
- Titta sig själv i spegeln och vilja gå ned i vikt, mer än vad man gjort, men ändå tycka att man ser ganska bra ut ändå, fast nu skojade jag. Är väl inte så ofta jag tycker det. Men de dagar man gör det är fina åtminstone. 
 
-När ens mamma överraskar en på ens namnsdag med presenter.
 
-Trist att jag är sämst på att svara på brev men ska bättra mig som tusan, lovar att skriva ett fint brev till dig lenita när jag väl svarar och att du ska få en massa gott te och fina paket i efterskott.
 
- Fyller snart år och längtar som tusan, men vet inte vad jag önskar mig men löser sig ;).
 
- När jag såg en på skolan som hade snygga jeans och min kollega frågade vart hon köpt dem, samma dag prövar jag likadana och de sitter som ett smäck, får se när jag använder dem bara :):
 
-Fin musik som gör en glad.
 
- Önska att man vågade vara mer öppen, att man inte alltid sa att det är bra än fast det kanske inte är det. Önska att man kunde tala om allt och ingenting med fler, öppna sig och prata om sånt som har gjort ont eller tynger en ibland.
 
-Sova med någon som håller om en hela natten och man blir lycklig inombords när man vaknar för att den ligger så tätt intill.
 
- När man får fina sms och bara längtar ännu mera till nästa gång det händer något trevligt.
 
Världens längsta inlägg om allt och ingenting nu.
 
 
 
 
 

Fest 15 September hemma hos Carro

2012-09-18 | 19:13:08 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
 
Christian, en kompis som jag har känt sen jag var 14 :D, när jag var i fyllans rus kallade jag han för morfar och robert för pappa : haha.
 
 
Anna som jag också har känt sen jag var 14, en bekant till Robert, Robert som jag med känt sen jag var 14 och Carro som är en ny bekant som är en himla fin tjej! :)
 
 
Braiga tjejer som tusan <3
 
 
Fyllelisa som bara drack en massa av per mobergs rosevin och söt anna!
 
 
Knasisar :).
 
 
Sanna är på hugget och jag smsar säkert med någon fin och hej tjockaste armarna men det skiter jag i. Inte säga dumma saker nu. Förfest var rätt så bra eller väldans bra, micke var också där och en till men sen blev jag bara sur och irriterad på att någon sa något dumt till mig men jag ska inte ta åt mig. Sen gick vi på olles men jag blev dödstrött och deppig så då åkte jag hem istället. Lika bra det :). Förfesterna är alltid bästast! Ska lägga upp bilder från fler fester som jag inte lagt upp senare nån gång som är spexiga. Ska bli bättre på att fota annat med också.

Måndagskväll

2012-09-17 | 21:11:00 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Måndagskväll. Har ägnat kvällen åt att mysa i min säng med min nya bärbara dator och tänkt fina tankar. Nu ska jag göra kvällsfika, sen borsta tänder och gå och lägga mig. Kanske se någon serie om jag orkar. Jag hoppas veckan går snabbt så det snabbt blir helg igen och då hoppas jag på att få kramas med en fin kompis igen. Helgen gick alldeles för fort. I fredags var jag hos en kompis på filmkväll, fast vi pratade mest och kramades, det var fint. I lördags blev det Umeå och sen party. I går bakade jag, tog det lugnt och tog en mysig promenad med sannis och hundis. Lovar att bli bättre på att blogga också. Måste bara lägga in massa bilder i datorn från mina föräldrars dator, för nu vill jag ju alltid sitta och nörda vid min egna dator ;). Men nu ska jag börja tänka på refrängen, då jag ska upp tidigt som vanligt.
 
Puss och godnatt på er.

Umeå i lördags med mina föräldrar, hunden och en av mina systrar.

2012-09-17 | 17:03:27 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
 
Vi var på megastor loppis, myrorna och gick i stan, jag åt rullkyckling pizza det var mums :). Umeå är bäst!

Måndag

2012-09-10 | 11:23:04 | Direktlänk | | 5 Kommentarer
Jag sitter och skriver ett sms och helt plötsligt ringer det så jag besvarar samtalet utan att ens märkt att det ringt, i alla fall nu ska jag njuta som tusan av min lediga dag, läser just nu en massa fina bloggar, sen blir det brevskrivning, hundpromenad, hushållssysslor, lunch och en väldans god middag idag. I morgon till på fredag blir det jobb på ängetskolan igen :) och sen blir det kanske förlängning på det också. Kul att få jobba :), får hoppas jag får jobba hela september, så man får ut en härlig lön i slutet på oktober :).  
 
Annars så sitter jag och drömmer mig bort om att kramas med någon fin och sånt där som bara är helt underbart. Längtar till på lördag också för då ska familjen åka till Umeå för att gå på storloppis och på fredag fyller pappa år så då ska vi fira honom. Blir nog en bra vecka det här. Måste få tag i min mobilladdare idag också, beroende på hur länge min syster jobbar idag, tror jag glömde den hos henne i lördagskväll, spännande för er att veta va. Nu tänkte jag på något som jag skulle skriva men jag glömde bort det i samma sekund. Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag tills jag ska kliva upp tidigt och åka och jobba i morgon :) Nu blir det nog att skriva brev och lyssna på något bra.
 
Puss.
 
 

Fest 8e September

2012-09-10 | 09:37:00 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer
 
Det var en superbra förfest hos Sannis, jag drack per mobergs vita vin som var gottis och sedan blev det Merry Can, blir typ alltid Merry Can när vi ska gå ut nu, men Merry Can är bästaste stället, sedan sov jag över hos en kompis :).

Kicki är en hund som tycker om att sitta i fönstret och spana som en katt :)

2012-09-10 | 09:22:46 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
 
Finaste Kicki <3

Söndag

2012-09-09 | 18:27:21 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Nu är helgen redan slut igen, i fredags var jag bara hemma och slappade efter att jag hade gått på stan med min syster när jag hade slutat jobbet och sov bort hela fredagen. Igår var jag bara hemma och tog det lugnt tills jag var på fest hos min syster, sen drog vi på merry can och jag sov hos en kompis. Idag är det Söndag och i morgon är jag ledig, men antar att telefonen kommer att ringa om jobb i morgon :). Idag är en dag då jag bara är trött,seg och nedstämd. Tänker på en massa saker och det skulle vara skönt att skriva utav sig men det orkar jag inte göra, då jag har valt att inte skriva så mycket om saker och ting längre i min blogg. Det blir alltid bättre och det är ju tur det. Snart ska jag ut och gå med hundarna och sen blir det bara forsatt slappt resten av kvällen. 
 
Hoppas ni har det bra. Kram!


RSS 2.0