när man bara skulle vilja ligga i en famn och kramas eller skeda tills man somnar.

2012-11-20 | 23:00:00 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Tänk om man fick ligga och kramas med någon man tycker om tills man somnade eller somna skedandes? Eller bara ligga och småprata. Eller ta en fika med en fin vän. Lite närhet skulle jag då allt behöva i alla fall av nån jag tycker om. Eller bara umgås med nån bra en som gör en glad. Orkar inte med den här nedstämdheten. Varför kan man inte bara få må bra för? Fast det är väl inget man själv kan bestämma över. Det går ju alltid över. Tur är väl det. Hoppas jag får jobba nån dag den här veckan i alla fall. Måste försöka ta tag i mitt liv lite också. I alla fall gör en enkel liten sak och jag blir deprimerad när jag läser vissa saker. För ibland går inte allt som man har tänkt sig. Jag hade skrivit i ett mejl till en mejlvän som jag mejlar med lite då och då, att min plan var att flytta hemifrån nu i höst. Men så har det inte blivit. Men nån dag blir det väl min tur också. Klart det blir. Bara mitt liv ordnar upp sig lite så och det är bara jag själv som kan ta tag i det.
 
.Men när man känner sig nere så får man bota det med promenader med hunden, kika på tv, läsa trevliga bloggar och gosa ned sig i sängen med te och nån tidning. Eller bara få ett fint sms av någon fin. Men jag vet ju vad det är jag blir nere av och ibland är det extra jobbigt. Man måste ju ha saker och ting att göra så man inte blir nere liksom. Men jag får hoppas på mer jobb snart helt enkelt. Det är ju skönt att kunna vara uppe lite längre, men det är inte värt det att vara ledig i flera dagar när man är halvdeppig om dagarna, men det ska nog ordna upp sig snart =). Nåväl jag hoppas min dag i morgon blir bättre. Den här dagen har bara vart långsam och rätt så tråkig, men jag har i alla fall promenerat med mysisarna (hundarna alltså), druckit gott te och kikat på " dom kallar oss artister"  som är ett himla bra tv program. Nu ska jag nog kolla om det finns något annat att kika på. Fast först blir det kvällsfika med pappa, sen ska jag nog krypa ned i sängen och kika på något. I morgon ska jag försöka ta mig intill stan. Ja nått måste man ju hitta på och följa mamma på oriflamegrejs, eftersom att jag har typ lovat henne det. ikväll ska jag drömma mysiga drömmar har jag bestämt och jag ska försöka bli bättre på att fota massor, som jag knappt gör nuförtiden.
 
men nu ska jag tänka på hur fint det vore att kramas med nån som kan kramas. det blir man ju gladare i alla fall när man bara känner sig melankolisk eller om jag ska lyssna på trevlig radio. puss.

Anna T - Nörd och Filmskapare

Ååh ja jag hoppas också att min nedstämdhet försvinner! Vet du jag tycker vi ska fixa fest på lördag!

Svar: jag ska hålla tummarna för att din nedstämdhet försvinner! =)
ja, det låter som en bra ide =)
Lisa

2012-11-21    00:25:49    http://www.annatjernstroms.blogg.se
Anna T - Nörd och Filmskapare

Grymt ^^

2012-11-21    11:28:16    http://www.annatjernstroms.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback