Måndagsnatt, en text om att må dåligt och om att vara hel.

2012-11-06 | 00:28:00 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Förstår inte vad jag gör vaken. Såg klart på så mycket bättre eller såg det igen då jag inte hängde med i det lördags. hamnade i en blogg. läste om ätstörningar. såg en väldigt smal tjej och läste en hemsk text. började tänka på när jag var fjorton år och hade ätstörningar och det var ingen som förstod någonting. hur jag bara kunde rasa en massa i vikt och när jag gick till en kurator, berättade för henne att jag skadade mig själv och att jag tyckte jag var tjock. så sa hon bara att hon tyckte jag såg smal ut. men på den tiden var jag kanske femton eller något. men jag var inte hel på den tiden heller. när hon  frågade om jag hade skadat mig själv sen sist sa jag bara att nej,det hade jag inte. fast jag kanske hade gjort det. sen träffade jag en kille som bodde utanför örebro på den tiden också som inte alls var hel. Men den första killen jag hade, det var han som sa att jag var underbar och fin. det var han som fick mig att sluta med att gå ned i vikt. just den sommaren när jag var fjorton var kanske den jobbigaste i mitt liv.  då min mamma var sjuk fast den sommaren så försvann lite utav mina ätstörningar då jag hade en pojk som tyckte om mig och när jag såg en bild på mig alldeles nyss så kände jag knappt igen mig själv. jag såg bara en tjej som var väldigt smal och såg ledsen ut.
 
Nåväl jag vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inlägg. Jag tycker inte om min kropp varje dag. Men jag har inga ätstörningar. Klart jag har vissa dagar när jag bara känner mig tjock och vill gå ned en massa kilon hit och dit. Men jag gör inte det. Jag äter mat för att det är gott och jag försöker tycka om mig själv så gott det går :). För jag är faktiskt bra som jag är. Eller jag försöker intala mig det i alla fall och idag är jag hel på insidan än om man har dåliga dagar ibland. Det har ju alla. Men jag är fortfarande rätt så hel och mår bra i mig själv ofta i alla fall och har fina vänner runt omkring mig som gör mig glad. Dessutom har jag ju världens gosigaste myskompis som gör mig gladast såklart. :)
 
Godnatt världen. Nu ska jag sova och drömma om fina saker.:)

Marie

Det är lätt att bli deppig och tänka för mycket på nätterna :/
Men tänk på att om du inte gått igenom det du gjort så hade du nog varit en annan idag. Man lär sig av sina erfarenheter som man säger!

Svar: ja,usch :( nej. precis, jag hade nog inte vart lika stark om jag inte gått igenom det. men tonåren ska nog inte vara lätt. det är tur att man inte är tonåring längre ;) och det är tur att jag har lärt mig något av mina erfarenheter :)
Lisa

2012-11-06    10:05:23    http://lillbrun.blogg.se
Pelle

Det är det jobbigaste med tonåren, att man ska vara så destruktiv.

Svar: ja fy. det är det dummaste! men det är tur att man inte är tonåring längre iaf :)
Lisa

2012-11-06    12:48:30    http://pellespersonliga.blogg.se/
Sofia

Usch vad jag hatar dåliga kuratorer... Hade själv en hemsk kurator när jag var 15, grät efter varje besök hos henne. :(

Svar: usch vad hemskt :(
Lisa

2012-11-08    12:12:41    http://sofiazim.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback