Julafton del 3 av 3

2012-12-25 | 01:04:52 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
 
Bara för att jag gjorde om lite i min hylla lite och för att jag har fina koppar och en massa hårsprayer och nagellack.  Men jag är ju en nagellacksnörd också =).
 
 
Julklappar, jag fick julteet och ansiktsserumet av mig själv och knäpp som jag var hade jag slagit in det också, haha, bara på skoj :). Den tjusiga telådan fick jag av mina föräldrar, det fina brevpappret, ljuset och det spännande teet fick jag av min brevvän sofia, bästaste bästaste sex and the city boxen åh åh åh åh åh fick jag av sannis bästast alltså! Denna panda som jag trodde var ett gosedjur, är en vetevärmare som jag helt klart ska testa någon gång! Sjukt mysig är den. Fick jag också av sannis :).
 
 
Råkade få två presentkort från indiska men det gör ju ingenting eftersom det är en av mina favoritaffärer och denna vetevärmare var också en julklapp från mig själv. Sjukt bra uppfinning det! =) Nu har jag ju två såna också men det spelar ju ingen roll heller =). 
 
 
Fick finaste koftan, älskar mysiga koftor och den gosiga pyjamasen av mammsen å pappsen, älskar gosiga pyjamaser också! Den fina stickade tröjan köpte jag åt mig själv i veckan och slog in också. Jaja. Ni får tycka jag är barnslig och knäpp. Men pappa gör likadant ;).
 
 
Våra dagens klädslar och julkram på er alla från mig! 
 
 
Sen blev det julkram i min säng istället. Min megastora säng. Fast den dan jag flyttar blir det nog en mindre en Men det går bra det också =). Påtal om flytta så bannemig till våren ska det ske. Det har jag bestämt. Sen håller vi tummarna för att det blir av.

marie

Woho, bra grejer du fick :)

Svar: ja :)
Lisa

2012-12-25    10:00:12    http://lillbrun.blogg.se
Moa

Omg kopparna. De där blå kopparna. DÖR så fina.

Svar: hihi ja, de är superfina! :) jag älskar fina koppar! tack!
Lisa

2012-12-25    23:06:41    http://tendermercy.blogg.se
Anonym

Haha, brwvpappret jag köpte dig matchade typ din sex and the city-box! Du och Sanna är så söta tillsammans förresten. <3

Svar: haha ja det gör det ju :D
hihi tack! :)
Lisa

2012-12-27    16:56:25    http://sofiazim.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback