Tisdagkvällens klädsel

2012-04-18 | 19:06:54 | Direktlänk | Dagens outfit | 4 Kommentarer

Skit i att jag ser tjockast ut ungefär usch och jag ska sluta skriva så jag vet, igår kväll var jag på Oriflame grejs, det var helt ok, de visade kläder från Amica också, måste gå dit nån dag, vissa kläder var riktigt fina!
Hade i alla fall en fin klänning på mig, men en dum glipa är det, det ska det ju inte vara och nu tänker jag inte skriva fler negativa saker om mig själv, det räcker med det första. Måste verkligen ta tag i att motionera mera snart, längtar tills hunden kicki dyker upp men blir inte förrän i slutet på maj, men det är ju snart iaf ;), tiden går ju så snabbt så!

Sofia

Usch, vet hur jobbigt det är att noja över sin kropp, jag gör det 24 timmar om dygnet. :-( Men raring, du är SÅ fin! Både på ut- och insidan! Lovar att skriva klart ditt brev i helgen. <333

2012-04-19    21:30:24    http://sofiazim.blogspot.com
Sofia

jag tycker du ska vara stolt över dig själv. du är en smart, engagerad och snygg tjej:) är det oriflame som tillverkar skönhetsprodukter du menar? de är det första svenska företag som använder fairtrade-råvaror i sina produkter. min klass träffade kokosodlarna i indien som säljer till oriflame, i vintras. ska skriva om det snart, det är på tiden att de får lite cred för sitt fina engagemang!:)

2012-04-20    01:54:59    http://lomeyende.blogg.se/
Monrou's vintage blogg

Superfint! :)



Brukar du shoppa i second hand butiker?

Nu kan du hitta alla second hand & vintage butiker i din stad på min blogg! Bra va? ;)



Kram

2012-04-20    22:59:11    http://monrous.blogg.se/
Veronica

Jepp, jag SKITER faktiskt i att du ser "tjock" ut på bilden. För du är fin PRECIS SOM DU ÄR! Har just börjat läsa din blogg :) och den verkar intressant.

Först när du accepterar att du faktiskt ser ut som du gör, det är DÅ du kommer kunna leva och älska livet. Glöm inte det. Kram

2012-04-21    09:29:38    http://forevers.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback