Svar på anonyms kommentar.

2012-04-20 | 22:47:05 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Varför skriver du i varje inlägg att du ser tjock ut och att kameran adderar kilo? Man ser väl ut som man ser ut och annars får man göra något åt det:)

Svar: Jag vet faktiskt inte varför jag skriver det. För att jag har en förmåga att alltid klanka ned på mig själv och har tyckt länge att jag ser tjock ut och säger att jag är tjock. Ända sen jag var tonåring. Har sagt så även när jag var smal och nu är jag väl rätt så normal, men tycker fortfarande jag är tjock. Men jag har tänkt börja motionera mera, har inte blivit så mycket av det, men går ju en hel del på jobbet i alla fall, men när man kan börja cykla så ska jag göra det i alla fall, men ska nog köpa ett träningskort på friskis och svettis tror jag eller ett motinssim kort eller både och :). Allting handlar ju egentligen om att jag skulle börja lära mig att acceptera mig själv för hur jag ser ut. För jag är ju inte tjock. Kanske är lite fett på magen som jag vill ska försvinna och börjar jag motionera mera så försvinner det nog. Det hela handlar bara om att jag ska lära mig att börja tycka om mig själv och inte se alla brister på mig själv hela tiden.

catarina

bra svar! du har så rätt i att allt handlar om att acceptera sig själv. men en grej du kan göra för att komma en bit på vägen är kanske att inte skriva att du är tjock, även fast det sitter i ditt huvud att du tycker det så tänk innan du skriver; nej, om jag skriver det så vinner dom felaktiga tankarna. kanske det kan vara en grej att publicera en bild utan att skriva nåt negativt? nu vet ju jag att du först brukar skriva något negativt men sedan därpå nåt positivt, så att tankarna nästan jämnar ut varandra, men jag menar att du enbart ska framhäva det positiva! för du är fin som du är, & innerst inne vet du också det. <3

2012-04-20    23:25:33    http://dailydoseofimagery.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback