Måndag och lite aj aj.

2011-09-05 | 13:06:18 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Hade jag kommit in så hade jag vart på uppropet idag. Det är därför det gör lite ont i mig idag. Ville knappt kliva upp, men självklart klev jag ju upp ändå. Jag är bara andra reserv och nu har jag ganska mycket tappat hoppet för att jag kommer komma in. Men vi får se vad som händer den här veckan om någon hoppar av eller inte. Det jobbiga är ju att det var något som jag verkligen ville göra det här att gå en utbildning med att laga mat och så och lära sig en massa saker och sen bli kock efter 2 år, när man är färdig.

Det är ju det jag vill.. Men ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig. Men folk kan ju fortfarande hoppa av. Det har ju bara gått en dag liksom. Jaja. Vi får se hur det blir. Annars får jag hoppas att jag kommer in på någon distanskurs jag sökt, är reserv på de också och alla har inte börjat ännu. Om nu ingen hoppar av på utbildningen jag sökt och är andra reserv på. Så tänker jag söka fler distanskurser i höst, men i tid som jag ska plugga till våren och till våren ska jag söka samma utbildning igen också ska jag söka en massa jobb på olika fik och restauranger och verkligen ta tag i det också så man har bättre chans till nästa år.

Men som sagt... Vi får se hur det blir om någon hoppar av eller inte. Jag vill ju gå den där utbildningen nu och flytta hemifrån. Men allt blir inte riktigt som man tänkt sig jämt och ont gör det ju, när man nästan aldrig får ha tur. Men vi får se hur det blir med det, har ju bara gått en dag ännu, knappt det.
Men det här är ingen bra dag. Men nu ska jag äta något och skriva ett brev.

maria

åh tack fina du!

2011-09-05    13:27:32    http://konstbok.blogg.se/
A.

Jag tror att saker och ting händer utav en orsak... Jag blev antagen, men kunde inte gå på den skolan p.g.a CSN och jag blev väldigt besviken att jag inte kunde gå där, men det måste ha hänt av en anledning? Någonting bättre kommer hända mig. Och det gäller dig också tror jag. Vi fick inte det vi ville just nu, men något bättre kommer hända! Deppa inte ihop om du inte kommer in. Allting kommer att ordna sig, till det bättre. ♥ Ta hand om dig nu Lisa! Kram

2011-09-05    15:32:55    http://byangelica.tumblr.com
catarina

usch, lider med dig :( men det är verkligen tufft att få som man vill nowadays.. konkurrensen är håård, överallt i princip. alla vill vi samma sak; hitta en rolig sysselsättning som man kan försörja sig på. I guess.. eller också utbildningen (som du) för att komma dit.. det enda är väl.. man får inte ge upp, hur hopplöst det än kan kännas ibland. :(

2011-09-05    17:27:51    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Erika

det kommer fler chanser! :)

2011-09-05    19:53:22    http://sparvel.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback