Jag borde egentligen sova just nu, men jag känner bara för att skriva av mig om allt och ingenting. Del 1 av del 2 som handlar om något helt annat.

2011-09-23 | 03:03:23 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag läser om blyghet. Om hur blyg man blir när man träffar någon som man beundrar. Då började jag tänka på när jag såg Bob Hansson på Urkult, jag minns hur stum,blyg och nervös jag blev. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag var lite berusad också. Jag sa bara till honom "Du är en grym poet" eller vad jag nu sa. Jag har nästan glömt. Han sa tack och sen sa jag än en gång. Du är en grym poet. Efteråt så var jag så arg över att jag inte gav honom en kram eller bad om en kram eller hans autograf. Jag har ju träffat honom i Ö-vik också, när jag såg en föreställning han hade här. Men då sa jag väl inte liksom hur bra jag tyckte han var. Men Bob Hansson är verkligen hur bra som helst, jag älskar hur han skriver sin poesi. Det är så fint egentligen hur blyg man kan bli när man träffar någon som man beundrar väldans mycket.

Ett annat exempel på det där är när pappa fick med mig till Confusions när de spelade här i Ö-vik i somras. Min pappa hade sagt till mig att de var jättebra och jag hade knappt lyssnat på dem innan också såg jag dem och började tycka om dem hur mycket som helst. Sen skrev jag i bloggen att jag sett dem också skrev de sedan i min blogg dagen efter. Det tyckte jag var finfint! Då blev jag så himla glad. Att de hittat till min blogg. Men så såg jag ju sångaren i Sundsvall i det bandet när jag var där och jag ville bara gå fram och säga "Jag tycker ni är bra" Eller liksom bara säga något. Men då blir man sådär fånigt feg istället. Men de vet ju i alla fall hur bra jag tycker att dem är. Något jag blev väldigt arg över var dock att våran ortstidning aldrig skrev något om deras spelning här i Örnsköldsvik. Sånt är lite trist tycker jag.

catarina

sv. hahaha fan vad du är söööööööt! du är verkligen en del av min blogg, du bidrar till att göra den bättre för att du så ofta kommenterar :) så självklart ska jag inte sluta ;* <3

2011-09-23    06:14:06    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Sofia Schöön

Påminner om när jag var 15 och var på en konsert med ett band jag gillade jättemycket då. De var förband till ett större band som jag inte gillade, så när det andra bandet började spela satte jag mig mot en vägg och bara degade. Och så typ 3-4 meter bort kommer MITT band ut genom dörren och bara står där och pratar med varandra. Så nära mig liksom. Men inte fan vågade jag gå fram och prata. xD

2011-09-23    10:42:12    http://sofiazim.blogspot.com
Erika

Vad kul att de hittade till din blogg =)



Jag var hur blyg som helst i tonåren, men det går att träna bort. Jag är det fortfarande till viss del, men med träning så går det bättre, hehe!



Sv. Ja, det känns skönt att flytta. Och nu får jag mycket närmre till sjön också så det blir lättare att ta promenader.

Nu har jag traskat uppe på skyttis med vagnen om mornarna. Bra träning att skjuta på vagnen uppför backarna =)

2011-09-23    14:00:21    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback