Nu ska jag göra ännu en lista och sen lovar jag att inte göra listor på ett tag, eftersom det blivit så mycket såna nu ett tag.

2011-05-12 | 00:38:56 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer

När jag vaknar på morgonen är det oftast av att mamma kommer in på mitt rum och säger att jag ska ge Zoya mat eller att jag ska gå ut med henne, sen somnar jag om och väckaren ringer klockan tio, för jag inte ska sova för länge, stänger av alarmet och går upp ibland, men oftast drar jag mig ett tag till eller somnar om. Beror på när jag somnat natten innan, men jag går ju ut med Zoya också förstås eller ger henne mat. Efter jag klivit upp sen nån gång, så brukar jag sitta vid datorn en stund innan jag gör frukost. Beror på vad jag ska göra just den dagen.

Värsta stadiet i livet är när man är sådär deprimerad och allting bara känns hopplöst och när det är alldeles för mycket jobbiga tankar i huvudet på en, som det ganska ofta är för tillfället tyvärr.

Den bästa känslan är när man är lycklig! Eller bara glad åt någonting. För att man har lyckats tex och fått ännu ett mvg hihi. nu ska jag bara få bra betyg på sista inlämningen också, bara jobba på och slutprovet.

 

 

När jag fyllde 19 år, det var en fin födelsedag det och lite partande hos Robert var himla trevligt. Fotograf:Sanna och oj, nu saknar jag den där klänningen lite, hoppas du använder den Sofia ;).

Jag är rädd för tiden som går alldeles för fort och döden,gå till doktorn för jag tror jag har en massa sjukdomar. Men jag borde ändå gå dit någon gång snart och ta lite prover, så man verkligen vet att man mår bra, jag är lite hypokondrisk ja...


Jag tycker det är fascinerande med människor som sticker ut och verkligen vågar vara sig själva, människor som lyckas med någonting, människor som kan sjunga sådär sjukt bra, grymma skådespelare osv.

Jag skulle vilja åka till Paris, Italien och London helst nu, men inte samtidigt eller ligga och hångla med nån person jag tänker på lite ibland.

Jag ogillar elaka människor, när tiden går för fort, när man inte hinner med, när jobbiga saker händer i livet, när saker inte blir som man vill, orättvisor,homofobi,mobbning osv.

 

Jag tog en outfitbild förra året i Sannas gamla lägenhet, hon har finare kök nu! :) Får ta och egofota mig där någon dag hihi.


Jag tycker om att gå på loppis, kika på tradera,skriva brev,skriva mejl till trevliga människor,dricka te, gå på fik med fina vänner, resa, hälsa på fina människor, klänningar särskilt blommiga, ligga och hångla med någon man tycker om, promenera,baka,laga mat och en massa mer.

Jag lyssnar på en massa olika. Mest popmusik förstås och en massa annat. Oskar Linnros, Håkan Hellström, Bob Hund och Säkert är några som jag tycker om och här kan ni se mera av vad jag lyssnar på http://www.lastfm.se/user/majs Fast jag brukar ha lyssnat på mycket spotifylistor, så det är mycket jag inte lyssnar på så mycket där med annars. Just nu blir det mest Youtube, men ska lyssna lite på spotify snart igen också.

Jag tittar på massor men Pluras Kök och Bonde Söker fru är en utav favoriterna hihi.

Bästa dagen på veckan är lördagar tror jag för då är det ofta loppisar i alla fall på våren och sommaren, så då kan man vara duktig och kliva upp tidigt, åka på en loppistur och sen komma hem igen vid ett och känna att jag redan hunnit med massor och sen äta något kanske, ta en promenad och bara hitta på fina saker. Helgen är bäst!

 

Man kan ju fynda en tjusig långklänning på Second Hand då om man har lust, men jag åker oftast på andra loppisar som bara är just den dagen, Second Hand finns ju alltid liksom och den där klänningen får mig att känna mig lite tantig hihi.


Folk brukar säga att jag är rolig och att jag är sprallig.

När jag blir arg så skriker jag litegrann och säger elaka saker, sen ursäktar jag mig och sen är allt bra igen. Men jag blir nästan aldrig arg. Fast när jag blir arg, så blir det ju ofta att jag klankar ned på mig själv och gråter en skvätt istället, eller så pratar vi om det vi är arga på i familjen tills det är bra igen. Men som sagt jag blir sällan arg.

Jag grät senast
i natt när jag var lite nere.

I sommar vill jag hångla, ha picknickar, åka på Urkult,Storsjöyran kanske eller Arvika, träffa en fin vän igen som jag inte träffat på länge, åka runt på en massa loppisar, jobba lite, få ett bra besked, bada massor, cykla och bara ha det underbart och få vara lycklig!

 

 

Längtar till man kan gå barbent igen och jag saknar mitt pojkkorta hår lite, men nu ska det minsann sparas litet tag i alla fall.


Andrea

Vad fin du är i klänning!

2011-05-12    08:41:32    http://andreagunnarssons.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback