Tisdag och ursäkta för att texten ser så jobbig ut att läsa. Det knasar sig när jag ska göra styckeindelning heh.

2011-03-01 | 12:14:06 | Direktlänk | Tankar | 11 Kommentarer
Vaknade och fick höra att farfar troligtvis fått en liten stroke, det var inte så kul att vakna upp och få höra det. Mamma och pappa är där nu men de får ingen kontakt med honom och han ligger bara och sover. Håll tummarna för att han blir bättre okej? <3 Jag gick och la mig i mamma och pappas säng när mamma hade åkt och gosade med hunden, vi låg och sov tillsammans i pappa och mammas dundersköna säng och Zoya var dryg och skulle bara ha gos, men när hon hade fått det ett litet tag så somnade hon. Sen dök den där Ally voffen upp och var gosig också. Nu har jag vart uppe ett tag. Men har ännu inte gjort någon frukost hah. Dagens planer är att göra det fint här hemma, skriva lite brev kanske, plugga, promenera till en affär nära mig och kika lite, promenera Zoya i det fina vädret och lite andra planer. Nu får jag ta tag i dagen alltså och hoppa ur min pyjamas! Men först ska jag gå ut och hämta posten! :) Har ont i kroppen sen igår också, lite drygt, men det är sånt man får ta, en promenad och att röra på sig gör det nog bättre! Det är alldeles för mycket tankar som snurrar omkring också. Så en promenad att rensa tankarna blir skönt senare!

UPPDATERING: Jag har inte alls gjort allt jag har skrivit, fast det är ju ett tag kvar innan dagen är slut, i morgon ska jag iaf gå till den där affären jag tänkte gå till idag. För nu vill jag göra klart all disk och sånt där. Jag har råkat klippa min lugg också. Den blev lite sne, men äsch, jag ska försöka rätta till det senare nån gång. Det blev ganska bra ändå. Nu är jag hungrig och måste komma på vad jag ska äta till middag, men det löser sig alltid! (Hej vilket tråkigt inlägg.) Drygt att ha ont i kroppen när man vill göra en massa saker också, men det blir faktiskt bättre utav att röra på sig. I morgon måste jag komma ihåg att ta en promenad i solskenet om solen skiner i morgon med. Men jag var i  alla fall ute och lekte med hundarna i snön i över en halvtimme. Så då var jag ju ute i solskenet hehe. Fast ibland får man ju bara ta det lugnt också, än fast jag vill göra massa saker! Så nu ska jag gå och fortsätta med disken och sen ta tag i andra små saker.
UPPDATERING IGEN: Det ser inte så ljust ut för min farfar tyvärr. Men å andra sidan har han varit väldigt dålig och sjuk länge. Så jag är förberedd på om han kommer somna in nu. På boendet där han bor sa dem att de ger han ett dygn ifall han inte får i sig någon vätska. Det är klart det känns tungt om han nu inte får leva längre. Men samtidigt har jag vart förberedd på att farmor&farfar eller morfar kan somna in när som helst. Eftersom alla är dåliga. Mest Morfar och Farfar just nu då. Men jag får hålla tummarna att han klarar sig. Än fast jag inte tror det. Men farfar du kommer alltid vara världens bästa farfar än om du skulle ha oturen att inte få leva mer. Men jag ska hålla mina tummar för dig! <3

Hehe, såhär ser jag ut när jag hänger i min pyjamas och inte har borstat håret. Så nä nu jäklar ska jag verkligen ta tag i dagen!

Puss!

marie

Usch va tråkigt med din farfar :(



Men vad sa du nu igen, kunde du komma på partyt nästa fredag?

2011-03-01    13:09:20    http://lillbrun.blogg.se/
Linda

Nej vad tråkigt! Hoppas han blir bättre!

2011-03-01    13:09:20    http://taggtroden.blogg.se/
catarina

håller tummarna <3

2011-03-01    14:38:36    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Sofia Schöön

Åh, håller tummarna gumman. Min plastfarfar fick en stroke i somras, han mår fint nu.Så det finns ju hopp. :*

2011-03-01    15:14:35    http://sofiazim.blogspot.com
Cilla

Håller tummarna <3

2011-03-01    17:28:36    http://bloodysabbath.blogg.se/
Säl

Nej vad hemskt, hoppas din farfar bli bättre! <3

2011-03-01    17:35:21    http://lobotomi.wordpress.com
catarina

nej, :( <3 <3

2011-03-01    22:30:47    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Madeleine

vi håller tummarna för din farfar!

2011-03-01    23:23:27    http://bonjourvintage.wordpress.com/
mimmi

håller tummarna så himla mycket!

2011-03-02    02:44:14   
Erika

Så tråkigt.

Skickar en massa kramar!

2011-03-02    06:42:06    http://morgondimma.blogg.se/
ingrid

alltid tråkigt när folk går bort.. :(

men man får se det från den ljusa sidan, har dom verkligen något liv nu?

jag tror inte att morfar vill leva sådär som han gör nu, jag skulle inte vilja de.

pappa och jag skulle hälsa på han i fredags men han hade gått och lagt sig för kvällen straxt efter 16. jag kommer att bli ledsen om farfar dör, men det är tårar för att jag kommer sakna honom, inte för att de var orättvist att han dog.

men jag håller tummarna för det bästa för din farfar och våran gubbe! <3

2011-03-02    19:02:48    http://ingridoberg.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback