Lördag

2011-03-26 | 23:59:17 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Hej världens lugnaste dag, har inte mått så bra, varken psykiskt eller fysiskt, mest vart trött också. I går var det ju Begravningen, det var sorgligt. Det var vackert. Det var läskigt. Men fint på samma gång.  Sedan blev det minnestund och då fikade vi, pratade och hade det himla trevligt. Efter det åkte vi till Farmor och åt middag, jättegod middag och efterrätt. Åkte hem, fixade mig och åkte på fest, förfest hos Anna och sen Merry Can.

När jag väl kom hem så började jag gråta och låg och skakade i min säng. Det var det värsta. Jag hatar att skaka. Vet inte ens varför jag började göra det.

Ni kanske tycker jag är knäpp som festade samma dag som jag vart på begravning. Men jag tycker ju om min farfar lika mycket för det. Sen kände jag att jag ville göra något och jag blev bjuden till fest samma dag och jag hade inte träffat Anna på superlänge.

Det var en sjukt trevlig kväll och jag pratade med trevligt folk på Merry Can, bland annat en granne här på gatan haha :) och några andra trevliga personer. Trevliga personer är det bästa som finns!

Nu ska jag bara läsa lite, lite fler bloggar innan jag hoppar i säng och kanske ser någon serie eller så somnar jag direkt bara till en bra lista på spotify. I morgon ska jag vara mer produktiv. Göra lite saker som måste göras. Jag hoppas verkligen jag blir godkänd på inl 1 i msk-människan-socialt och kulturellt och slutprovet i etik och livsfrågor.åh,åh,åh.

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer.
I morgon ska jag fortsätta på den där listan jag håller på med. Eller kanske nu vem vet!

Puss och godnatt.

Erika

Begravningar är inte lätta, men det brukar vara ett fint avslut.



Japp, vi kan boka in en fika i veckan. jag ska kolla min kalender när jag kommer till jobbet imorgon, vet att jag inte kan på tisdag men sen är det nog fritt fram. Men som sagt. Jag ska kolla så att jag är säker =)

2011-03-27    20:15:18    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback