Lördag och lite tankar i huvudet.

2011-03-06 | 00:50:17 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Råkade kolla runt på facebook och jag känner mig pissigt dålig nu. Men det har jag väl fan rätten att känna också. När alla människor verkar ha kommit så långt i sina liv sen gymnasiet och var fan har jag kommit? Ingenstans i mitt liv. Jag har inte flyttat hemifrån . Jag pluggar och jag är rädd för att inte lyckas och jag är rädd för så himla mycket och ja. fy. Ibland kan man känna sig pissigt jävla dålig alltså. Men jag kan ju ta tag i livet också. Jag ska också komma någonstans i mitt liv snart. Men när jag får mitt slutbetyg, så kommer jag bli glad. Måste fixa med ett bra cv, söka en massa sommarjobb och gå på studieplus någon dag alltså! Sen blir jag ledsen när vissa människor pluggar någon linje som är typ svår och tänker "fan vad det är smarta" och jag kan ingenting alls. Jag vet inte ens vad jag är bra på. Baka kanske. Men ingenting annat. Eller klart jag är bra på mer.

Skulle kunna skriva om dumma känslor jag fått också, men det skiter jag i. Nä, usch.

Eller nä nu ska jag sluta skriva så jävla deppigt och patetiskt. Men jag känner mig så jävla patetisk och dålig. Jag hatar när folk frågar vad jag gör nuförtiden. För jag har ingenting  vettigt att svara. Jag hatar när folk frågar hur man mår. Man säger alltid "det är bra" än fast det kanske inte alls är det. Jag mår mycket bättre nu än förut och det är ju huvudsaken. Men jag är rädd för en massa saker. Eller okej kanske inte en massa saker men. Jag var hemma hos min farmor i fredags och det var så ledsamt. Jag höll på att börja gråta.
Jag visste ju att farfar skulle kunna somna in när som helst. Men det kändes ändå så konstigt. Att han inte var där. Han satt inte vid bordet. Han sa ingenting. Han finns inte mer. Men han har det bra i himlen. Det tror jag. Nu slipper han lida och ha det jobbigt med. Nu gäller det att finnas till för min fina,fina sköra farmor. Om några veckor ska jag gå på min livs första begravning och min morfar har blivit mycket sämre. Men han är ju också gammal och sjuk.

Nu ska jag kika runt lite innan jag hoppar ned i sängen <3. I morgon måste jag verkligen försöka plugga. Det har inte blivit så mycket pluggande. Men i morgon ska jag sova ut, äta långfrukost och plugga, skriva ett brev. Det ska bli en bra dag och i fredags festade jag hemma hos Devinia. Det var så himla behövande, fint och roligt!
Puss och nu ska jag inte skriva mer. Snart kommer jag någon vart i mitt liv också. Det lovar jag.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback