Jag har världens finaste farmor.

2011-03-10 | 00:26:28 | Direktlänk | Glädje | 0 Kommentarer
Man kan inte bli annat än glad när man kommer till ens farmor och när jag står och steker potatisbullar säger hon att jag ska sätta mig ned och jag säger: det går bra att stå och sen tänker jag att äsch, jag kan väl sätta mig ned, så då tar jag stolen och sätter mig och steker potatisbullarna. När hon säger att det var så himla gott med potatisbullar. Hon säger att hon inte har någon matlust och vill bara ha en potatisbulle men då säger jag: ta två och hon säger: okejdå. Så då får hon två och säger flera gånger hur gott det är, såklart var det keso och lingonsylt till och hon äter upp båda två. När hon säger att jag är så himla duktig, bara för att jag stekt potatisbullar, för att jag typ alltid diskar eller något när jag är där.

När hon sa att mitt hår var fint, att mina kläder var så himla fina. När jag inte alls tyckte mitt hår var fint. Det var ju längesen jag färgade håret nu, typ en månad sen, ja, det är längesen för mig haha.  När hon bara är så rar. Ja, min farmor har blivit mycket mysigare. Hon frågar om hon kan tona håret? Sen funderar hon i vilken färg hon ska ha. Hon ska klippa sig och tona håret nästa vecka, det är en frisör som kommer dit och gör det, där hon bor. För att hon vill vara fin för farfar på begravningen. När hon pratar om hur mycket farfar tyckte om mig. När hon säger att vi är duktiga och så snälla. Min farmor är bara så himla rar. Så är det bara och på senare år har jag börjat lära känna henne mycket mer och idag berättade jag för henne att jag pluggade på distans. Hon typ förstod direkt "jaha, var det Linda gjorde" (en utav mina kusiner). Svarade hon då. Man blir så himla tacksam för att hon är så tacksam för maten hon får och allting.

Min mamma sa idag att vi kunde ta nescafe, jag sa: nä, vi gör riktigt kaffe och farmor sa: ja, ni ska ju ha riktigt kaffe ni! Riktigt kaffe är ju bryggkaffe om ni förstår ;). Deras kaffebryggare gör världens godaste kaffe alltså. Jag lovar ;). Nere i resturangen där vi fikade idag också, fanns det sjukt gott kaffe och det är så fint att veta och höra hur mycket hon tycker om min vän Christian hihi.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback