Dagens drygaste.

2011-03-03 | 00:06:35 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Kollade precis upp vilken bok jag ska ha till nästa kurs och vad ser jag då? Jo, att jag trodde ju att den fanns på biblioteket men inte upplagan jag behöver. Det suger ju. Så jag måste köpa boken. Jaja. Jag får sälja den på blocket sen! Ska sälja Religonsboken där också snart någon gång. Så då kan jag lika gärna fråga här och nu, det är ingen som behöver en Religon A&B bok? :) Fast hittade Människan socialt och kulturellt boken på blocket nu, hmhm, beror ju på vad frakten går på och ifall den finns kvar, den var ju iaf billigare där :). Har hittat flera likadana böcker nu, åhå, hoppas verkligen den billigaste finns kvar. Nu har jag mejlat flera haha och att det är rätt upplaga förstås!  Hittade den billigare där iaf, så nu har jag råkat mejla flera personer haha. Hoppas någon svarar bara ;P.

Lenita

jag brukar använda en äldre upplaga av mina kursböcker då och då. det brukar inte vara något problem eller någon större skillnad på dem. men jag brukar alltid höra om det funkar att använda en äldre version innan, gör det vetja så kanske du slipper köpa :)

2011-03-03    01:06:13    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com/
Lenita

svar: jag klipper endast luggen på mig själv faktiskt. mamma får klippa resten. är för svårt att klippa sig själv, åtminstone bak i nacken och så. fast andra människor brukar jag klippa som till exempel andreas, sanna och min granne. de har blivit nöjda och att klippa hår är väldigt roligt :) mest när man får fria händer. tack så mycket! åh. det programmet får jag kolla upp! jag har nyss börjat kolla på "big c" på svtplay, det är brabra. puss & kram <3

2011-03-03    01:10:31    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback