Dag 12, min vardag.

2011-03-22 | 20:20:44 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Nu orkar jag inte ta några bilder eller så. Men några bilder kan jag ju bjuda på. Eftersom jag pluggar på distans så får jag ju strukturera upp mina dagar precis som jag vill. Så länge jag bara pluggar och skickar in det i tid. Men jag brukar kliva upp vid 10-11, fast egentligen skulle jag vilja kliva upp tidigare. Sätter mig vid datorn och kollar litegrann, sen går jag och äter frukost, har jag inget jag ska göra den dagen så sitter jag ofta ganska länge och äter frukost, kanske skriver ett brev,läser tidningar. Sen klär jag på mig och sådär.

Gör lite hushållssysslor hemma eller så kanske jag åker intill stan och tar en fika med en vän, pluggar lite varje dag också, så man inte behöver göra massor sen, skriver ofta en lista på vad jag ska göra för någonting också just den dagen. Men oftast blir det mest hushållssysslor, plugg, kanske en fika med en vän, skriva ett litet brev,hundpromenad blir det ju varje dag. Ja, min vardag är nog inte särskilt spännande. Läser bloggar. Kikar på tradera.

Bakar kanske en liten kaka. Tittar på bra tv-program. Dricker oftast en kopp te varje morgon också :).  Varje morgon så tvättar jag ansiktet också, med min blåbärs hudkräm från Oriflame. Äter oftast ingen lunch, eftersom jag äter sån sen frukost, men ibland blir det lunch med Erika inne i stan och då går vi oftast på Reuterdahls. Fast ibland äter jag lunch istället för frukost också, men ibland kan jag ju kliva upp tidgare och då blir det ju både frukost och lunch hehe. Men sen när jag får jobb så blir ju mina dagar mer vardag liksom.

För nu är det ju som att jag är ledig liksom, än fast jag pluggar. För jag får ju sova hur länge jag vill, så länge jag bara pluggar liksom. Jag får ju strukturera upp mina dagar precis som jag vill och det är ju ganska bra, än fast jag skulle vilja ha mer rutiner i min vardag liksom. Men det får jag ju sen när jag får något jobb. Så man kliver upp en viss tid varje dag osv. Men jag aktiverar mig alltid med en massa saker att göra. Så man inte tänker för mycket, för då blir man bara deppig. Men visst kan jag ta det lugnt och så också. Men jag vill oftast ha något att göra liksom. Jag gör allt möjligt på min vardag men en vanlig dag när jag bara är hemma ser väl ut som att jag kliver upp, äter frukost, slappar, gör lite hushållssysslor, pluggar lite, läser lite bloggar,promenerar med hunden osv. Sen gör jag ju annat också än vad jag skrivit nu, men det här bara så som det brukar kunna se ut hehe.
Den här bilden får symbolisera när jag dricker te och skriver brev :).
Den här får symbolisera fika med en vän :) eller lunch med en vän.
Hundpromenad med Zoya :).
Eller den här bilden kan ju symbolisera fika med en vän :) Fotograf:Sanna
När jag går omkring i myspys kläder på kvällarna eller dagarna när jag bara är hemma.
Dricker en massa te :D.
Gosar med Zoya för det gör jag ju typ varje dag :).
Softar i soffan framför bra tv i gostofflor.
Fyndar på Second hand gör jag ju då och då också!
Den här bilden får symbolisera plugga :)

catarina

superduperfin bild på dig där när du fikar! ;* åh. man vill bara.. pussa dig! typ :D haha! ;$

2011-03-24    05:50:41    http://dailydoseofimagery.blogg.se/

Fina bilder :)

2011-03-25    09:38:57    http://knaper.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback