Tisdagens somriga klädsel.

2011-06-07 | 21:29:16 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer
Idag har jag gått barfota och haft min fina sommarklänning på mig, en av mina favoritklänningar och tunna leggings, men måste köpa lite nya, de går ju bara sönder hehe. Fast nu har jag pyjamasbyxor på mig och flanellskjorta. Jag har jättemycket jag skulle vilja skriva om, men jag skriver om det senare, man ska ju inte skriva deppiga saker, men ibland måste man skriva utav sig för att få ur sig allting. Men jag ska skriva om det någon annan dag och hur jag skulle vilja att min sommar ska se ut, men nu har jag ju mer tid, så jag kan ju ta mig i kragen och göra en sak hehe. I dag fick jag ett fint brev på posten med ett gott te i. Sen har jag mest suttit ute, börjat läsa en bok, vart på soptippen med pappa, fixat lite traderapaket och nu ska jag snart se på en liten film, vissa filmer kan man se flera gånger, i dag blir det Mors Elling, den är bra och rolig, som jag nog sett några gånger förut, men vissa filmer kan man se flera gånger. :)
Hoppas ni haft en fin dag,  imorgon ska jag ta mig intill stan och posta paket, mysa nere vid hamnen, kanske gå på Saltmagasinet loppisen hehe och leta efter lite små presenter till två fina personer.
Puss.

catarina

men åh vad fin du är

sv. TACK TACK TAAAACK!! du är också jätteduktig och vi har kämpat oss igenom allt detta med stöd från varandra - visst känns det fint? <3 när kan du räknas som HELT klar eller är du det nu hihi? menar så det inte blir tokigt om jag skickar nån liten present snart ;$ <3 <3

2011-06-07    22:29:29    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Anna T

Hej Lisa :D!

De e lugnt, jaa jag bor kvar tills den 20:e iaf :)

2011-06-08    15:28:25    http://annatjernstroms.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback