Imorgon är det 2 år sedan.

2011-06-09 | 22:06:01 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Imorgon är det 2 år sedan jag tog studenten. Förra året den dagen när det hade gått ett år och jag kände att jag inte hade gjort något vettigt på ett år så grävde jag ned mig under täcket och mådde skit hela dagen. Men i år tänker jag inte göra det. För det har faktiskt hänt något på ett år den här gången. Jag har pluggat upp mina betyg och klarat det galant. Jag är hel på insidan. När jag tog studenten var jag inte hel. Då var jag ganska trasig. Nu är jag hel. Visst såg jag framemot studenten då men jag var så himla rädd för framtiden och jag mådde skit på insidan, jag grät samma dag och ville inte åka på min student, men sen åkte jag dit och det blev en minnesvärd och fin dag i mitt liv! Med ett hemligt äventyr på natten också hihi, det glömmer jag aldrig! Sen kan man väl säga såhär: än fast jag kanske inte kommit så långt med pluggande, så har jag kommit långt när det gäller att uppleva saker och att må bra på insidan och jag hinner ju! Herregud jag har ju hela livet på mig och i höst kanske jag befinner mig i Umeå om jag har tur?

Jag har inte haft någon depression på jättejätte länge och är stark i mig själv. Mår jag dåligt, är det oftast bara någon dag och sen blir det bra igen och jag har lärt mig att för att inte må dåligt ska man göra en massa saker men man ska även kunna slappa av med en god bok. Visst att jag kanske tycker att jag är lite tjock ibland, men det är okej. Det tycker alla. Alla har ångest ibland. Men jag mår ju för det mesta helt okej och om jag har tur, så går livet ännu mer framåt om jag hinner skicka in min komplettering, hoppas jag får hämta betyget på måndag, annars får jag ringa dit.
Om jag kommer in i Umeå så blir det lycka för mig. Det blir en nystart i livet. Det blir en utmaning, men eftersom det verkligen är något jag vill göra, att gå en utbildning där man lär sig laga en massa mat, så kommer jag kämpa för att klara det. Ja, håll tummarna för mig. Men nu ska jag ha världens bästa sommar och i morgon ska jag umgås med en finfin vän och äta glass. Det blir fint. På Lördag ska jag umgås med fina Sanna, det blir fint det med.

Ja, man behöver inte hinna göra så mycket saker i livet jämt. Huvudsaken det går framåt och att man mår bra på insidan. För det är det viktigaste. Det är många som har kommit långt i livet på 2 år men de kanske inte är hela på insidan som jag?
------------------
Kan ju även berätta att jag har lärt mig av mina misstag. Som den där pojken jag var tillsammans med som jag var så himla olik. Jag har lärt mig att jag aldrig mer ska ha långdistans förhållande, högst typ 10-15 mil, lite lagom sådär och att jag ska lära känna en person ordentligt innan jag blir tillsammans med den så man inte ser några sidor man inte har sett tidigare utav personen så man känner den ordentligt innan blir tillsammans med den, det har jag också lärt mig! Hellre väntar jag och blir tillsammans med någon riktigt bra en än träffar fel person igen!

Angeliqa

Helt rätt. Att du nu känner dig hel på insidan är ju också ett tecken på att det har hänt väldigt mycket efter att du tog studenten. Allt arbete är inte synligt på utsidan.

2011-06-10    06:06:15    http://sopnedkast.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback