Ett tips till er alla där ute!

2011-06-12 | 13:14:30 | Direktlänk | Tankar | 6 Kommentarer
Ni ska inte blanda en massa alkoholhaltiga drycker för då kan man bli jättekonstig! Drack alldeles för mycket igår och började känna mig konstig. Ringde pappa och sen tänkte jag inte riktigt klart. Så jag gick hem istället...  Det var som att alla tankar tänktes på något konstigt sätt, jag pratade konstigt och jag trodde att jag skulle dö. Men när jag vaknade fanns jag kvar, det var ju fint det i alla fall. Att jag finns fortfarande. Men det var en bra kväll tills jag blev sådär konstig och jag ska aldrig mer dricka för mycket, spy är inte så härligt precis. Pratade konstigt också. Ja, alla människor lär sig av sina misstag. Jag är inte bakis i alla fall. Så ni ungdomar där ute för att inte bli för fulla eller konstiga, drick inte en massa olika drycker! Utan drick bara samma sak hela kvällen, då blir man inge konstig! Dessutom kanske man skulle ta och bli nykterist? För det här bevisar ju bara på hur dåligt alkohol är och vad dåligt det är för kroppen! Pinsamt att skriva det här inlägget med, men jag gör det ändå.

Sofia Schöön

stackars liten! <3

2011-06-12    13:33:49    http://sofiazim.blogspot.com
jennifer

Jag hade en liknande upplevelse (första gången jag drack, hejochhå), trodde jag skulle dö. På riktigt. Efter det bestämde jag mig för att bli nykterist. Känns bra att veta att alla hjärnceller numer är intakta. Haha. :)

2011-06-12    13:47:07    http://jenniferstroud.blogg.se/
catarina

åh en liknade sak hände en kompis häromkvällen, hon trodde hon skulle dö så mycket att hon höll sin syster i handen och börja sluddra om himlen och massa läskigt. creepy shit :< du måste va försiktig lilla tjej!

2011-06-12    14:20:01    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Jeanette

Det låter som om du blivit drogad. Hur mycket drack du egentligen? Jag har druckit mycket tidigare och blandat och allt sånt där men det enda som händer är att man kräks eller somnar, eller både och. Givetvis är det en hel del kallsvett och illamående, snurr och sådant inblandat också. Men det som är bra med att kräkas när det blivit för mycket är ju att det dåliga kommer ut och man mår bättre när man vaknat.

Jag har haft kompisar som mått som du beskriver men dom har blivit drogade.

2011-06-13    08:57:46    http://interruptedfashion.blogg.se/
Jeanette

En till sak. Du har inget att ursäkta dig för, skämmas för eller tycka är pinsamt. Enda gången man märker att självförtroende brister är när man lägger till en sådan sak som att det skulle vara pinsamt eller att man tycker något låter dumt kanske fast man vet inte riktigt. Var stolt och ta för dig istället! :)



"Fake it til you make it"

2011-06-13    10:16:21    http://interruptedfashion.blogg.se/
Mikaela

Håller med Jeanette, det låter som att du skulle kunna ha blivit drogad.



Funderar själv på att sluta dricka alkohol ett tag, blir så konstig när jag dricker!

2011-06-13    15:26:57    http://lobotomi.devote.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback