Svar från frågestunden del 1

2011-07-01 | 02:32:12 | Direktlänk | Frågestund | 0 Kommentarer
Hur ser dina framtidsdrömmar ut? Just nu är det mest att jag vill flytta hemifrån,inreda en egen lägenhet, bygga upp ett liv helt själv och betala mat och allt sådant själv. Plugga och ha ett bra jobb. Jag har sökt en utbildning på 2 år i Umeå där man blir kock när man är färdig som jag hoppas jag kommer in på. Kommer jag inte in på den så söker jag konditoriutbildning till våren istället och söker en massa jobb istället eller får praktik någonstans. Ja. Så ser planerna ut just nu och jag hoppas verkligen jag kommer in i Umeå på utbildningen jag sökt. Det vore så fint. Att äntligen få flytta hemifrån. Sen har man ju en dröm att man ska träffa den stora kärleken och flytta ihop med den tjejen eller killen så småningom och skaffa några barn. Jag vill jobba som en kock på en restaurang där jag får skapa och vara kreativ eller ett konditori. Skulle även kunna tänka mig att jobba med barn eller äldre. Bara jag har ett jobb där jag känner att jag utvecklas som person, men det finns nog många jobb där man gör det.

Vilken är din absoluta favoritfilm? Varför? :) Åh, så svår fråga. Jag har massor utav filmer som jag älskar. Men Amelie från Montmartre. Är så himla fin och varför den är min absoluta favorit, för jag har sett den 10 gånger. Älskar hur hon är i filmen och man blir så himla glad utav se henne och jag känner mig litegrann som henne och Audrey Tautou är en helt fantastisk skådespelare och jag vill ha en så söt lägenhet som henne.

Vad vill du bli när du blir stor? Just nu vill jag bli kock eller konditor.

Är du vegetarian? Nej, jag äter fisk så jag kan inte kalla mig för vegetarian. Eftersom jag äter dött djur och det kan hända att jag blir nyfiken på att smaka hur något kött smakar eftersom det var så längesen jag åt det. Men ska jag vara helt ärlig så är det inte så särskilt gott när jag tänker på att det är ett dött djur. Men då borde jag ju känna samma med fisken. Men jag tycker man ska äta vad man vill och vad man tycker är gott och sen ska andra människor inte lägga sig så mycket i det. Tycker jag inte om att äta kyckling och vill äta vegetariskt eller fisk eller vad som helst ska jag faktiskt få göra det också.

Vad vill du jobba med när du blir vuxen? Drömyrke? Just nu är drömyrket kock eller konditor. Men... Ska jag vara helt ärligt så skulle jag i drömmen vilja vara skådespelare. Det verkar så underbart. Men jag är för dålig för att bli det eller något... Det får nog förbli en dröm tror jag. Men finns väl en massa yrken man drömmer om. Skulle ju vilja vara konstnär. Om jag bara kunde måla. Eller poet. Eller typ musiker. Om man kunde sjunga. Finns ju vissa yrken som skulle vara finfina att vara men kanske inte möjligt att genomföra. Men jag vill jobba med äldre,barn, människor, på restaurang,fik, affärer osv :). Men just nu brinner jag för att jobba med att baka kakor eller laga god spännande mat.

Favorit mat? Jag har nog ingen särskild favoritmat, eller jo sallad! Det är hur gott som helst+ att man kan variera det i en oändlighet. Eller pasta med laxsås. Det är så himla gott. Avokadomackor älskar jag också eller yoghurt mmmm. Eller mackor med gott pålägg på!

Favorit ämne i skolan? Jag hade nog inget särskilt favoritämne i skolan, när jag gick teater var teater mitt favoritämne, kvinnligt manligt mänskligt, psykologi och kursen jag läste nu människan socialt och kulturellt. Jag gillar ämnen där man känner att man utvecklas och praktiska ämnen! Ja, som teater då. Idrott hatade jag.. hehehe.

Vill du ha barn någon gång? Den dagen jag hittar den rätta som jag kan vara mig själv med och har saker gemensamt med så vill jag ha barn. Den dagen vi vart tillsammans länge, trivs ihop, jag har ett fast jobb och vi bor ihop så vill jag det. Men inte än på några år.

Vad har du för plan till hösten om du inte kommer in i umeå? Jag har ingen särskild plan. Jag tänker mest att det löser sig. Jag håller tummarna mest bara. Men jag ska kolla på sena anmälningar på studera.nu i morgon åtminstone!

Ska vi fika någon dag snart? Nu har vi ju redan fikat men vi kan fika någon dag igen! :) Det är ju alltid trevligt!

Vilket är ditt favoritplagg? Jag har många plagg jag tycker om. Men dessa plagg tycker jag om lite extra just nu

Den här klänningen för den är så otroligt skön!
De här grymt sköna och mysiga brallorna!
Den här klänningen. Sen har jag massa fler plagg jag tycker om i min garderob! Men favoritplagg är helt klart klänning!:D

Favorifärg? Rött och blått är fint. Men jag gillar många färger. Grönt är också finfint!

Om du fick resa vart du ville, vart skulle det bli? Till Paris nu genast!!!!!!! :D

Klänning eller byxor? Klänning helt klart. Men det visste ni nog redan!:)

Kjol eller shorts? Svår fråga. Tycker ju om båda. Men säger nog shorts eller åh. Vad svårt det blev. Säger båda två. Eller okej då shorts!

Vad är det mest romantiska du varit med om? Jag vet inte riktigt. Har inte vart med om så mycket romantiskt tycker jag eller som jag kommer ihåg. Men jag minns att det var ganska fint och romantiskt när jag träffade mitt ex för första gången och  vi var så himla kära. Min senaste pojkvän alltså 2010. Vi låg i hans säng och tittade på Lady Chatterlys älskare och gosade massor under täcket och allting var bara så himla fint och första natten var så underbar minns jag. Än fast det blev dåligt sen så var den natten egentligen bland det bästa jag vart med om. Sen spelar det ingen roll att det blev dåligt sen. För det var ju fint då.  Fast minns inte vilken kväll vi såg filmen, men det var någon gång då.
Fast egentligen så är nog det mest romantiska jag vart med om första gången jag hade sex, med en kille som jag hade träffat från sthlm. Jag minns att allting bara var så himla fint och han tog det så lugnt och försiktigt och det var så sjukt mysigt alltihopa. Men åh. Nu kommer jag ju på massor!
När jag var på Urkult 2008. Jag och busskompis låg på golvet nere på stora scenen. Vet inte varför vi låg på golvet. Men så plötsligt började vi hångla och sen varje natt i tältet så låg vi och gosade massor innan vi somnade och han sa  att jag var så himla söt när jag sov och kunde titta på mig i timmar och när vi stannade och hånglade lite då och då.
Jag kanske inte har vart med om så mycket romantiskt. Men jag har vart med om massa gosiga saker som jag berättade om nu.




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback