Tisdag

2011-12-20 | 13:32:56 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Idag gick det åt skogen. Åh vet inte vad som hände med mitt huvud. Jag kunde knappt sova inatt. Jag var supernervös och mådde inte så bra i morse. Sen när jag kom dit så bara glömde jag en massa svar som jag redan kunde men mitt huvud ville liksom inte. Var massor som jag inte kom på. Så jag vet ju att jag kommer få göra om tentan. Känns så himla dåligt. Varför skulle min livs första tenta gå så dåligt för. Känner mig så dålig. Men man kan inte gräva ned sig, det är bara ta nya tag och nästa gång kommer jag klara det. Då ska jag läsa på massor mera också ska jag läsa allting som jag bara fick hjärnsläpp på också..... Verkligen inte min dag idag.... Nu ska jag nog läsa lite bloggar och sen gå och sova en stund. I morgon ska jag i alla fall klippa mig, det blir man ju glad av. Hoppas åtminstone jag blir godkänd på de 2 inlämningarna jag inte fått reda på än och nästa gång ska jag klara tentan!
Vet ju att jag inte klarat den eftersom jag nog svarat fel på massor och inte ens svarade på allt.... Usch.... Men nästa gång då ska det gå!
Då ska jag ha flyt. Nog om det. Kanske ska kika på gosiga julkalendern också. Ska försöka sluta tänka på det än fast det är svårt... Fikade i alla fall gott fika på Lundbergs med Marie efteråt som också gjorde tentan idag.
-------------------
En god nyhet i alla fall, mejlade läraren på en inlämningsuppgift och jag blev godkänd på enkäten. Skönt det i alla fall!

catarina

sv. usch vad tråkigt att det inte gick bra :( men inte ska du känna dig dålig för det! det är som du sa inte din dag helt enkelt. men förstår att det känns frustrerande :(



en roligare grej är dock att jag fick dina julklappar idag :D :D jag har dock redan listat ut en av dom, hehehe.



kram! <3

2011-12-20    13:47:51    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
catarina

sv. HAHAHA vänta.. va? öppnade jag dina klappar innan julafton förra året? hahaha. jag blir iiinte förvånad (a)



ja, bättre lycka nästa gång som det heter <3

2011-12-20    15:24:16    http://dailydoseofimagery.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback