Julkalender, lucka 1,Berätta om dig själv.

2011-12-02 | 20:57:13 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer
Jag heter Lisa, tycker om att dricka gott te och kaffe, baka kakor, laga god mat när jag har lust till det, gå på loppisar, läsa bloggar, kika på tradera, fika med fina vänner, åka på festivaler, kika på fina filmer, mina favoritfilmer är Grabben i Graven Bredvid, En lanthandel i Provence, Amelie från Montmartre och många fler filmer tycker jag om, gillar att skriva brev, läsa böcker, läser mest romaner och drömmer om att flytta hemifrån och hoppas på att få göra det till våren.

Jag lyssnar mest på popmusik och där av mitt namn på bloggen, men lyssnar på annan musik också,några grupper jag tycker om är Markus Krunegård, Säkert, Håkan Hellström, Laleh och många fler. Drömmer om att bli kock och hoppas på att komma in på den utbildningen nästa höst igen, så länge ska jag roa mig med att läsa trevliga kurser på universitet och just nu läser jag en intressant kurs som heter matens kemi och sensorik.
Jag är mörkrädd men bara då jag går utomhus på kvällarna och det gör jag nästan aldrig. Kramas är bland det mysigaste som finns tycker jag med någon fin då. Jag tycker om att resa, fast jag har bara rest inom Sverige ännu dock. Umeå är en stad som jag tycker massor om. Jag är en sprallig, trevlig och rolig tror jag, rätt så lugn 21 åring som numera tycker det är gosigare att sitta hemma om helgerna än att vara ute och festa, fast det är kul att festa också om det är någon bra fest såklart. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Det är bara fråga om ni vill veta något mer om mig. Älskar blommigt också och koppar. Har en massa koppar och vill ha fler. Drömmer om att köpa en tjusig liten muminmugg.

Mikaela

Fina du! Ursäkta att jag är så hemskt dålig på att svara på ett brev, men har skrivit ett som postas direkt på måndag och härmed lovar jag att bli en bättre brevvän! <3

2011-12-03    02:43:13    http://impuls.blogg.se/
Erika

Vilken kul kalender, den skulle jag ha gjort om jag hittat den, hehe!

2011-12-03    07:16:46    http://morgondimma.blogg.se/
fanny

Du är fin!:)

2011-12-03    07:51:37    http://blanchettleaf.blogspot.com
Lenita

åh. muminmuggarna är så fina, precis som du!

2011-12-04    17:13:15    http://sovjetiskgalax.se
Mariie

åhh så fin ögonfärg du har! ^^



Svara gärna på det här inlägget -> http://mmaolii.blogg.se/2011/december/cover.html#comment

2011-12-04    21:42:54    http://mmaolii.blogg.se/
Anonym

Du ser så otroligt söt ut, speciellt när du ler :*

2011-12-07    19:17:21   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback