Igen berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.

2011-12-17 | 23:50:27 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Kom på en ny version om hur en perfekt dag skulle se ut för mig. En perfekt dag skulle se ut såhär... Jag skulle ligga och dra mig i sängen länge. Kliva upp i min egna lägenhet och göra en långfrukost, kika på Skärgårdsdoktorn eller kanske Saltön. Sen skulle jag gå på loppisar. Bjuda hem fina vänner på en filmkväll också skulle vi dricka en massa te och äta hembakta kakor och vara uppe länge,länge. Prata om allt och ingenting. Det vore allt bra fint det.
Eller att någon fin en skulle vakna upp i min säng och hålla om mig. Att jag skulle vara kär och ha världens finaste dag med den som jag höll kär. Eller bara gosa med någon fin en hel dag. Eller bara bjuda hem någon på middag i min alldeles egna lägenhet.
Nu längtar jag efter att få flytta hemifrån så sjukt mycket och nu letar,letar jag lägenheter till våren. För jag ska börja läsa två kurser till våren, en på heltid och en på halvtid uppe i Umeå. Så nu är det bara leta,leta och hoppas jag får något napp snart och då får jag min alldeles egna lägenhet.
Först tänkte jag leta lägenhet med en vän, men så ångrade jag mig. Så kan det bli ibland. Men så hade hon sett fel och hon skulle inte alls börja plugga i Umeå. Men jag vill bo själv. Jag trivs bäst att vara ensam rätt så mycket och att ha sällskap då och då.

Karin

Tack!

söndagar är bästa pluggdag! då får man (eller i alla fall jag) massor med gjort!

2011-12-18    10:54:30    http://oktoberfrosten.blogg.se/
Sofia Schöön

Jo men jag fattar verkligen det där med att inte vilja bo med en vän. Man måste passa ihop väldigt bra för att inte gå varandra på nerverna och jag har sett exempel på hur nära vänner glidit ifrån varandra när de flyttat ihop, för att det blivit för nära inpå och för att de börjat irritera sig på varandras rutiner osv. Lite tråkigt, men så är det liksom. Puss på dig!

2011-12-18    13:26:58    http://sofiazim.blogspot.com
Malin;

oj, kom på nu att jag glömde svara på ditt mejl på facebook (påminnelse med det där om vännen). kommer jag in i umeå, på senanmälan, så kommer vi ha det himla nice ändå, oavsett om vi delar lägenhet eller inte. så håll en tumme stenhårt för mig va? <3

2011-12-21    21:46:28    http://hallonte.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback