Underbara Urkult 2011, Torsdag. Del 1 av något som kommer bli många delar! Ja, jag skrev nog lite osammanhängande och inte om allt. Men nästa ska bli mer sammanhängande haha.

2011-08-10 | 23:23:05 | Direktlänk | Glädje | 4 Kommentarer
Först satte vi upp tält och sånt men det tog jag ju inte bild på, efter det så gick jag och Hanna på en promenad vid området och så, hon köpte ett par brallor och sen följde jag henne till Kyrkan så hängde vi där för hon skulle se Triakel.
Hon var en glad tjej och vi kikade i programmet och planerade.
Jag var för ni vet party och inte sugen på att sitta inne i kyrkan så då gick jag väg på egna äventyr och påväg till ja, jag vet inte vart jag var påväg, justja, jag skulle hämta programblad och lösa in mig och få festivalarmband så det var gjort, träffade jag Finn och 2 från Lg2s och Kniven från helgon som hade lovat att hälsa på mig, så då hängde jag lite med dem.
En till bild på grabbarna.
Sen hamnade vi tydligen vid nått camp ja bah ah okej, det är festival då ska man hänga!
Här va tjejen som låna mina tändstickor som hon tyckte var fina med tulpaner på hihi och hon hade ingen tältplats och då sa jag, ja men att jag hade tältplats och då sa jag till en kille där att det var på den där lugna campingen och då sa han, det blir väl inte så populärt att sova där då. Men det var inte så lugnt där. Sen blev jag less på att bara sitta och fick lite tråkigt, så då gick jag min väg därifrån för att gå och kolla om Triakel hade spelat klart i kyrkan, men de hade de inte, eller jag stod och lyssnade ett tag och sen smsade Marie och sa att hon var framme, så då gick jag dit också hängde vi tills Hanna kom tillbaka och då bytte jag om tror jag, ja, det spelar inte så stor roll. Det är inte lätt när alla dagarna bara flyter ihop till en enda liksom.
Här är den coola tältbilden i alla fall.
Sen var jag och Hanna så himla hungriga så då gick vi och åt vållulla såklart, eller vårrullar som de heter egentligen, men jag sa bah: jag har ätit vållulla eller hur jag sa, så de bara, va vadå? och tyckte jag var lite knäpp. Men jag är ju rätt knäpp också så. Fotograf:Marie
Vårrullar dock var de alldeles för starka, men såsen och riset var gott, sen såg vi Marie och hennes mor. Vi skrek Marie, Marie,Marie, men tyvärr hörde hon ingenting och sen ringde vi tror jag, men fick inget svar, men sen dök hon upp :). Fast minns inte var hon var. Ehehhe, jag säger då det. Men här är bilder från när hon dök upp i alla fall!
Hanna och Marie är glada flickor det!
Haha, jag hade svettats så mycket så min lugg blev jätteful, jag tyckte inte om den.
Sen blev det dags för cirkus, cirkusminnesstund för cirkusnisse. Fint var det. Så fint och sorgligt också. Kändes som Nisse var där. Men var han ju inte. Men han finns förevigt kvar på Urkult i våra hjärtan.
Del 2 från torsdagen dyker upp i morgon! ;D Har massa.massa bilder, men ändå inte tillräckligt typ.. Haha.

Linda

Wiiiie :D

2011-08-10    23:39:13    http://taggtroden.blogg.se/
catarina

sv. haha och jag säger som jag sa till henne också - tycker du? :o haha. vad ska jag med en lookbook till liksom



PUSS på dig

2011-08-11    13:46:32    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Anonym

Aah! Jag var också på urkult!!!! Visst är urkult så himla bra? Det är första gången jag går in på din blogg (den är jättejättefin) synd att jag inte såg den innan urkult för då kanske jag hade känt igen dig och gått fram och hälsat, hehe. Lyckokramar/mirjam

2011-08-11    18:11:04    http://miiiirres.blogg.se/
emma

men så mysigt!

2011-08-11    21:07:36    http://timglas.spotlife.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback