Ett utkast. Jag kan inte sluta tänka på vissa saker så jag måste skriva om det.

2011-08-29 | 00:42:09 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag tog fram en klänning idag och sa till min mamma att jag skulle sälja den.. Men så sa hon att jag kanske behöver den någon gång i framtiden... Men jag tror jag ska sälja den ändå. För det är så jobbiga minnen i den. Det är så att den här svarta spetsklänningen följt med när jag sa farväl till min farfar och morfar. Men den kanske ska få följa med på en fest eller på något som inte är sorgligt, så det inte blir en sorgeklänning längre.
Vi har en bild på Zoya när hon ligger i en sackosäck i vårt vardagsrum och jag har en massa bilder på min vägg som har suttit där ett tag. Det luktar Zoya om vår kökssoffa,fast inte på alla ställen och jag drömde om henne en natt. Jag tänker på dagen vi tog bort henne och det hastiga slutet. Det slutet vi inte alls var beredd på men som var bäst för henne. Jag tänker på jobbiga saker. Jag tänker på hur jag är ibland.
Jag tänker på att jag mest bara vill åka bort och mina föräldrar ska åka på mysig kärleksweekend nästa helg och mamma sa att jag kunde få låna pengar och åka någonstans om jag ville. Men det är så jobbigt att låna pengar. Jag tror nästa helg ska bli världens myshelg, fast samtidigt. Jag tycker inte om att vara ensam i vårt hus. På något sätt känns det läskigare att vara ensam i ett hus än en lägenhet. Jag vet inte varför. Det är bara så... Men nästa lördag är det mysig backluckeloppis och jag kanske hittar på något eller så ångrar jag mig och åker någonstans. Det vore så fint. Att bara komma bort för en dag eller en helg. Ja. Jag får se hur jag gör. Men jag blir nog hemma ändå. Tänker inte låna pengar. Det är bara jobbigt. Ska nog ha världens gosigaste helg med mig själv och kanske finna lite sällskap.
Jag vill gråta i en famn. Men det är inte så lätt. Jag har nog egentligen en massa tårar som borde komma ut.
-
Det här skrevs för några dagar sen eller om det skrevs igår och till helgen ska jag gå på gosgos backluckeloppis och sen får jag se vad jag mer ägnar helgen åt.

catarina

usch det gör lite ont i mig när du skrivet så ledsamt. :( kram på dig<3

2011-08-30    06:13:00    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Ida

I en lägenhet har man folk omkring sig, på sätt och vis. Så känner jag :)



Kram på dig!

2011-08-30    12:16:55    http://aidu.blogg.se/
Sofia Schöön

Vet du vad? Idag fick jag mitt första brev i mitt nya hem. Och det var från dig.<3 Tack för att du gjorde min dag fin.

Och jag vet verkligen vad du menar med att det är hemskt att låna pengar. Isch. Fast kanske borde du komma iväg och göra något roligt i alla fall? Annars kan du ju tända doftljus, se på film och äta något gott. Det funkar också. <333

2011-08-30    20:41:02    http://sofiazim.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback