En söndagskväll och jag dricker chaite och lyssnar på Norah Jones och sammanfattar helgen i ett inlägg, dock utan bilder än så länge.

2011-08-28 | 22:28:03 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Just nu har jag ingen blogginspiration och jag har ingen ordning i vår dator så jag har tappat bort en hel hög med roliga bilder men de ligger nog någonstans i datorn, jag ska finna dem då jag vet att jag lagt in dem i datorn hehe och kikat på dem. Just nu sitter jag nyduschad och dricker gott chaite med en skvätt mjölk i eller havremjölk för att vara exakt hehe. I helgen har det inte hänt så mycket, i fredags var jag på fest och det var hur kul och fint som helst, handlade på BOOM med min mamma, köpte en jättejättefin diskhandduk med cupcakes på och recept, två muggar för 10 kr styck utan öra, tror jag ska köpa fler kanske men i någon annan färg. Sen köpte vi lite andra småsaker, till middag åt vi bakpotatis med en god,god röra  och sallad till som jag gjorde. Jag har blivit grym på att göra smaskens sallader och röran gjorde jag ju också, mycket,mycket godare med hemgjorda röror till bakpotatis än köpta usch och fy.

Sen var jag på fest och tog en del bilder. Ska lägga upp lite senare. Igår var jag mest trött hela dagen och mamma väckte mig på morgonen och undrade om jag ville följa med henne till stan men jag var så trött och nyvaken så jag sov bara vidare. Men när hon kom hem hade hon köpt en sjukt god tomatmarmelad som var hemgjord på bondens marknad och annat gott. Jag måste ta mig dit nån gång innan de har slutat vart här. De har så mycket goda saker där! Men igår slappade jag mest bort hela dagen och fixade ett traderapaket. I dag har jag också slappat, gått på stan med mina föräldrar och Sanna åt middag här, vi åt tacos och någon god kaka till efterrätt. Känt mig latast och insett att jag måste ta tag i lite saker snart,snart. Särskilt en sak, som att köpa skor... Haha. Att det ska vara så jobbigt. Men jag ska verkligen fixa det i veckan så jag kan ta mig ut på långpromenader utan att få ont i fötterna!

Sen har jag gjort en del annat, men det har vart en rätt så lugn helg förutom partandet i fredags då och en hel del tankar som snurrar omkring just nu. Nu ska jag läsa lite mer bloggar och i morgon ska jag ta en cykeltur och handla lite grejer och åka på en Second hand butik i Husum som snart lägger ned och sen ska vi på soptippen hehe, ska baka en äppelkaka också mumsmums och göra piroger till middag om jag inte blir för lat, men vi har tänkt det i flera dagar så i morgon kanske det blir av hehe.

Tror jag ska skriva ett inlägg om Zoya någon dag också med en massa bilder och så. Men jag kan säga som så, det känns bättre och bättre för varje dag som går än om det fortfarande är tomt och saknigt och så. Det har ju bara gått en vecka liksom. Men än om vi skaffar en ny hund framöver så kommer ju Zoya alltid ha vart min favorithund. Det går inte att jämföra en hund med någon annan och jag hoppas vi får en liten hund i vår vardag snart igen så man kommer ut på promenader och har någon att gosa med. Ja, så länge jag bor hemma men på helgerna också när jag kommer hem såklart. För har man haft en hund så inser man hur jäkla tomt och trist det är utan en mysig hund.


Ni får hålla tummarna för att jag får ett bra samtal till veckan också eller veckan efter det. Så jag får plugga i Umeå i höst.
Nu blev det här ett väldans långt inlägg men det var skönt att bara skriva utav sig. =)




Bild från Skeppsmalen som jag tog i sommar avslutar jag inlägget med.

Puss.

Camilla Andersson

tack så jättemycket för dina fina ord ♥♥

2011-08-28    22:59:44    http://camillalola.blogg.se/
catarina

du verkar haft en fin helg överlag :)

2011-08-28    23:06:50    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Sara

Tack tack du!

Jag måste säga att jag tycker att ditt hår är otroligt coolt.

2011-08-29    08:04:01    http://moncabinet.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback