Del 4 från maskeraden den 13 augusti, jag tog en hel massa bilder alltså och det här är sista delen då!

2011-08-31 | 17:46:00 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer

Dansa ;D

Jag och Nina dansar ;D.
Skitsnygg dans hade vi hehehe.
Syskonen inne i köket :).
Nina dansar igen ;D.
Eriks kattsamling :)

Jag åkte hem vid 12 på natten då mina föräldrar hämtade mig då det var en bit bort. Det var en grym fest och jag åkte hem när jag var på topp! ;D Jag har laddat upp nästan alla bilder, men inte alla. Det blir ju så mycket bilder då ju hehe. Om någon bild ska tas bort så är det bara säga till! Så gör jag det på direkten. :)

Del 3 från Maskeraden 13 Augusti.

2011-08-31 | 17:39:59 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer

Käka ölkörven ;D.
Erik och Anders var ju macken ;D.
Sjunga lite!

Bilder från Maskeraden som var mats hejdå fest innan han flyttade. del 2.

2011-08-31 | 17:21:46 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer

Det var lite rööööökigt ute!

Stackars katten :(.

Fortsättning följer! ;D

Fika med Erika och lille Oscar :) på Reuterdahls idag. Mums!

2011-08-31 | 17:04:22 | Direktlänk | Fika | 1 Kommentarer

En sjukt god räkmacka och indian chai te. Mumsmums. Sen promenixade vi lite på stan och hennes Oscar var ju  med också :),det var trevligt som vanligt! :)

Bilder del 1 Från maskerad 13 Augusti. Jag fann bilderna nu i datorn! ;D

2011-08-31 | 01:46:44 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Vi hängde hos Mats först innan vi drog till Linda på maskerad, fast det var ju Mats hejdå fest men den var hemma hos Linda :).
Marie fotar :).
Ray och Anders.
Jag i bilen påväg till Maskeraden. Jag var Lilly i How i Meet Your Mother. Då det var tema komediserier.
Den här bilden tror jag Marie tog på mig med min kamera jag hatar bilden men jag tänker ändå lägga upp den så ni får ännu en bild på mig. Fyfan. Jag hatar hur tjock man ser ut när man sitter ned och inte tar kort från en viss vinkel. Men äh. Jag bjuder på den här bilden!

Marie var en ur kvarteret skatan :).

Anders och Mats alldeles innan vi gick hem till Linda.

Där blev det grillning och de flesta var utklädda, inte alla, men några i alla fall. På bilden ser ni ju Macken i alla fall :).

Hänga vid elden och äta mat! ;D

Fortsättning följer! Nu börjar jag bli tröttisen och borde hopp i säng. I morgon fortsätter jag med att lägga upp bilder från maskeraden! ;D. Tog en massa bilder!

Nu vilar du i himlen men jag gör ett inlägg om dig för du och jag var så himla bra kompisar och jag kommer alltid att älska dig. <3

2011-08-31 | 01:26:34 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Här är år 2006, men vi tog Zoya 2003 då hon var ett och ett halvt år och då var vi fodervärd till henne för hon var en tik som skulle avla valpar till hundskolan i sollefteå som fanns då. Hon tog den första kullen och fick tyvärr fel på köldkörteln och fick inte ta några fler valpar så då blev hon våran egna hund. Jag hade ingen digitalkamera förrän jag blev 15 eller så. Så jag har inga digitala bilder på henne innan hon var tre-fyra år.  Hon var en hund som tyckte om att kramas massor och älskade att ligga i soffan och ha huvudet på kudden. Hon var en hund som jag kunde gråta hos och som alltid brydde sig om en och när man ramlade när det var halt ute, blev hon alltid orolig för en och kollade oroligt på mig om det gått bra. Hon var så rar och snäll. Jag kommer alltid minnas henne som världens snällaste hund. <3.

Hon var alltid nyfiken när man skulle fota bilder eller ja, hon var oftast nyfiken överhuvudtaget.

Jag börjar med att lägga upp bilder från det året jag började ha digitala bilder från och sen gå ända till i år. Men tyvärr har jag inte tagit så mkt bilder som jag egentligen har velat ta. Men det har blivit endel bilder på min käraste hundkompis i alla fall.

Hon älskade att bada! :)
Egentligen vill jag inte lägga upp dessa bilder då ni ser hur smal jag var då men spela roll egentligen. Jag mådde ju inte bra då och brukade ofta kura ihop mig hos Zoya. <3

Hon var den sötaste hundtjejen och som sagt hon tyckte om att sova i soffan, sängar och allt möjligt som en människa också tycker är skönt hehe.

Den här bilden tror jag togs på julafton 2007 eller några dagar efter. Mamma tyckte Zoya skulle få vara julfin haha. Hon fick slips men vi tog ju bort den på en gång efter bilden togs ;P.

Zoya och Ally blev bra,bra hundkompisar med varandra och brukade bada tillsammans och leka massor. Men Ally som ni redan vet, blev ju sjuk i ung ålder och Elin fick ta bort henne då hon var så himla sjuk. Så nu vilar båda tillsammans med varandra i hundhimlen.

Vi brukade ofta vara ute och gå i skogen och springa i skogen, särskilt när hon var ung och pigg.

Kramades det gjorde vi ofta!
Man kunde typ göra vad som helst med Zoya, här hade vi busat lite med henne och hon fick mössa, halsduk och vantar på sig. Men jag tror inte hon behövde det... Haha... Men hon tyckte nog det var varmt och skönt.
Zoya hade en hundkompis för några år sedan som hette Brian, de brukade leka med varandra då och då. Jag tror de nästan var lite kära i varandra, men Zoya var nog ganska kär i den gamla hunden Julle som bor här på gatan där vi bor, de tyckte om varandra massor också brukade hon träffa en hund som hette Sara, Freddie och Japp och en massa andra hundar träffade hon under sina 9 år.Hon tyckte om stora hundben och att leka i snön! Hon var en riktig liten snöhund min älskade hundkompis. Vi brukade leka massor i snön också brukade jag göra snöänglar och kasta saker som hon fick hämta.

Hon älskade att kura ihop sig bland en massa kuddar och så.

Hon var alltid lite barnslig och lekte ofta med gosedjur och andra leksaker hihi.

Som sagt hon var en sängliggare, vare sig hon fick eller inte så hoppade hon alltid upp där hehe, men sen fick hon ju ligga där så. Men var inte alltid så kul att ha henne där speciellt inte när hon tappade en massa hår. Men det var inte så farligt. Det blev ju så mysigt och varmt att ligga i sängen bredvid henne!
Vi gosade mycket och jag tog ibland bilder med henne hihi.

Bild från den bästaste hundens i världens sista sommar tyvärr. Det gör ont att skriva det men hon behöver ju inte plågas mera och får vila i hundhimlen i alla fall.

Varje gång hon vart ute i regnet eller hade duschat så fick man ju alltid lägga badlakan där man visste att hon skulle lägga sig. Hon var ju en slapp och mysig hund :* <3.

Såhär gjorde hon ofta. Tog alla kuddar och la dem i en hög eller så la hon kuddarna i rad på soffan och la sig på dem. Ibland kunde jag höra henne låta när hon fixade med kuddarna eller när hon fixade med kuddarna i kökssoffan och fixade ordning så det blev gosigt.
Zoya var min första hund som jag någonsin haft och därför kommer hon alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer alltid ha minnena kvar från henne och det går inte att beskriva hur ont det gjorde när vi blev tvugna att ta beslutet att ta bort henne eftersom hon var så sjuk... Det gjorde ont i hjärtat och tårarna sprutade. Jag sa hejdå till henne och sen blev det bara tomt,tomt och när vi kom hem förstod jag ingenting alls och det var tomt i flera dagar efteråt. Nu har det börjat kännats bättre men det är jättetråkigt att inte ha någon att promenera med. Hon kommer alltid ha den där platsen i hjärtat som världens bästa och finaste hund, än om vi skaffar en ny hund någon dag så kommer ju aldrig den hunden ersätta vad Zoya har betytt  för mig. För hon har betytt massor och funnits där i svåra och fina stunder i livet. Vi har en massa fina minnen tillsammans hon och jag. Jag har hur många fina minnen som helst att tänka på och det får jag aldrig glömma att nu betyder minnena allt och finns bevarat i mitt hjärta. Som när hon och jag gick runt höglandsjön när hon fortfarande orkade. Vi trodde ju det var lederna som var fel på. Men det var en massa fel tyvärr. När hon badade och simmade, när jag badade med henne. Ja. Jag har så många fina minnen tillsammans med det här hjärtat som vilar i himlen.

Jag ser sjukt rolig ut på den här bilden, 2007 nån gång vi lekte i hörnsjön och hade det bara fint tillsammans som vi alltid hade såklart.<3.
18 Augusti fick vi dock reda på att du var så himla sjuk och vi märkte ju på dig hur dåligt du mådde så då fick du somna in. Vila i frid världens underbaraste hund. Jag tror du vilar i hundhimlen nu och har det bättre än vad du skulle ha haft om vi inte hade tagit det beslutet vi blev tvungen att ta. Det vettiga beslutet. Jag kommer alltid älska dig. <3

Mysiga blommor på vår förstukvist.

2011-08-30 | 20:58:00 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer

En hög med fikabilder. Har jag sagt att jag tycker om att fika?

2011-08-30 | 12:59:00 | Direktlänk | Fika | 2 Kommentarer
Fika är ju det bästa som finns med fina vänner och bästa sysselsättningen mumsmums. Här kommer en del bilder. Jag har ju hur mkt fikabilder på datorn som helst nästan :).
Baugette med grönsaker och te på UH för några år sedan med min fina vän Devinia. Fotograf:Devinia.

Drack ofta te för några år sen och åt goda kakor, ja, det gör jag väl fortfarande men haha. Fotograf:Devinia här med.

Iste och brieostmacka på UH också för längesen.
Tedrickande och brevskrivande på vår bro en fin vårdag för ett bra tagsen.
varm choklad i en fin kopp, dock tror jag koppen har gått sönder. :

Smoothie på UH för några år sedan med en fin vän.
Jag var i Stockholm 2008 på sommaren och då träffade jag en internetvän jag bara pratat med 2 dagar typ och jag undrade om hon ville ta en spontanträff och träffa mig så då sågs vi och umgicks hela kvällen och det var hur mysigt som helst. Hon var fin  och det var på den tiden jag fortfarande drack caffe latte. Nu är det riktigt kaffe som gäller :).
Den här bilden minns jag såväl. Jag träffade en tjej för också några år sen, kan ha vart 2009 eller 2008, men vi sågs bara en eller två gånger tyvärr. Då gick vi på UH, jag tog någon smaskig drink och en kanelbulle. Det var en sommardag tror jag.

En kaffe, saffransbulle och god smörgås på Lundbergs, ännu en av mina och Devinias fikor för några år sedan hihi. <3.
Bakade vit chokladcupcakes någon gång för ett bra tagsen och drack te till.
Kaffe och superstor morotskaka nån gång i vår med Linda och Marie :).

Först en macka på UH innan vi köpte en glass i efterrätt :).

Marie hon började med en macka innan glassen också och Mats var också med.


En slush typ smoothie liknande men inte lika god och grov baugette på UH också i sommar med Cilla.
Den kvällen jag och pappa åkte på Bagageluckeloppisen i Banafjäl nån gång i Juli så finfikade vi!

Smaskens glass på UH och nån cappucino isdrink som var helt okej också nån gång i sommar med Carro.
Det bästa fikat på Lundbergs! Deras morotskaka, ja, de måste ha något hemligt i den för att få den så god och deras räkbaugette eller bara deras räkmackor och kaffe är gudomligt smask!
En gång i början på året testade jag Macarones för första gången och tja, de smakar väl rätt okej, men de finns godare smaker än dessa, har köpt några på Coop nån gång som var godare. Men jag tycker macarones är rätt överskattade :).
Blåbärsmjukglass när vi var i Umeå en gång i sommar jag och mina föräldrar och den var sjukt stor och god!

Den där sjukt goda salladen på Reuterdahls. Bästa lunchen är det!

Testade bagels tallrik på Waynes, det var ganska så gott.
Det syns nog vilket som är mitt favoritfika ställe Lundbergs och såklart Reuterdahls. Sen tycker jag om UH med såklart typ ;D.

Ett utkast. Jag kan inte sluta tänka på vissa saker så jag måste skriva om det.

2011-08-29 | 00:42:09 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag tog fram en klänning idag och sa till min mamma att jag skulle sälja den.. Men så sa hon att jag kanske behöver den någon gång i framtiden... Men jag tror jag ska sälja den ändå. För det är så jobbiga minnen i den. Det är så att den här svarta spetsklänningen följt med när jag sa farväl till min farfar och morfar. Men den kanske ska få följa med på en fest eller på något som inte är sorgligt, så det inte blir en sorgeklänning längre.
Vi har en bild på Zoya när hon ligger i en sackosäck i vårt vardagsrum och jag har en massa bilder på min vägg som har suttit där ett tag. Det luktar Zoya om vår kökssoffa,fast inte på alla ställen och jag drömde om henne en natt. Jag tänker på dagen vi tog bort henne och det hastiga slutet. Det slutet vi inte alls var beredd på men som var bäst för henne. Jag tänker på jobbiga saker. Jag tänker på hur jag är ibland.
Jag tänker på att jag mest bara vill åka bort och mina föräldrar ska åka på mysig kärleksweekend nästa helg och mamma sa att jag kunde få låna pengar och åka någonstans om jag ville. Men det är så jobbigt att låna pengar. Jag tror nästa helg ska bli världens myshelg, fast samtidigt. Jag tycker inte om att vara ensam i vårt hus. På något sätt känns det läskigare att vara ensam i ett hus än en lägenhet. Jag vet inte varför. Det är bara så... Men nästa lördag är det mysig backluckeloppis och jag kanske hittar på något eller så ångrar jag mig och åker någonstans. Det vore så fint. Att bara komma bort för en dag eller en helg. Ja. Jag får se hur jag gör. Men jag blir nog hemma ändå. Tänker inte låna pengar. Det är bara jobbigt. Ska nog ha världens gosigaste helg med mig själv och kanske finna lite sällskap.
Jag vill gråta i en famn. Men det är inte så lätt. Jag har nog egentligen en massa tårar som borde komma ut.
-
Det här skrevs för några dagar sen eller om det skrevs igår och till helgen ska jag gå på gosgos backluckeloppis och sen får jag se vad jag mer ägnar helgen åt.

Tar lite bilder på mig själv i natten sådär.

2011-08-29 | 00:09:56 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer

Såhär blir håret mitt efter jag duschat och borstat det hej självfall och knashår. Jag orkar inte att ta tag i att färga det än heller. Ska väl nån gång framöver. Är bara lite lat och sådär. Jag har myspys kläder på mig och undrar varför jag sitter här fortfarande, pratar med en trevlig internetvän och läser bloggar fortfarande. Borde egentligen göra något annat kanske och hej böcker i bakgrunden på bilderna, jag satt på golvet, för jag laddar kameran just nu hehe.

En söndagskväll och jag dricker chaite och lyssnar på Norah Jones och sammanfattar helgen i ett inlägg, dock utan bilder än så länge.

2011-08-28 | 22:28:03 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Just nu har jag ingen blogginspiration och jag har ingen ordning i vår dator så jag har tappat bort en hel hög med roliga bilder men de ligger nog någonstans i datorn, jag ska finna dem då jag vet att jag lagt in dem i datorn hehe och kikat på dem. Just nu sitter jag nyduschad och dricker gott chaite med en skvätt mjölk i eller havremjölk för att vara exakt hehe. I helgen har det inte hänt så mycket, i fredags var jag på fest och det var hur kul och fint som helst, handlade på BOOM med min mamma, köpte en jättejättefin diskhandduk med cupcakes på och recept, två muggar för 10 kr styck utan öra, tror jag ska köpa fler kanske men i någon annan färg. Sen köpte vi lite andra småsaker, till middag åt vi bakpotatis med en god,god röra  och sallad till som jag gjorde. Jag har blivit grym på att göra smaskens sallader och röran gjorde jag ju också, mycket,mycket godare med hemgjorda röror till bakpotatis än köpta usch och fy.

Sen var jag på fest och tog en del bilder. Ska lägga upp lite senare. Igår var jag mest trött hela dagen och mamma väckte mig på morgonen och undrade om jag ville följa med henne till stan men jag var så trött och nyvaken så jag sov bara vidare. Men när hon kom hem hade hon köpt en sjukt god tomatmarmelad som var hemgjord på bondens marknad och annat gott. Jag måste ta mig dit nån gång innan de har slutat vart här. De har så mycket goda saker där! Men igår slappade jag mest bort hela dagen och fixade ett traderapaket. I dag har jag också slappat, gått på stan med mina föräldrar och Sanna åt middag här, vi åt tacos och någon god kaka till efterrätt. Känt mig latast och insett att jag måste ta tag i lite saker snart,snart. Särskilt en sak, som att köpa skor... Haha. Att det ska vara så jobbigt. Men jag ska verkligen fixa det i veckan så jag kan ta mig ut på långpromenader utan att få ont i fötterna!

Sen har jag gjort en del annat, men det har vart en rätt så lugn helg förutom partandet i fredags då och en hel del tankar som snurrar omkring just nu. Nu ska jag läsa lite mer bloggar och i morgon ska jag ta en cykeltur och handla lite grejer och åka på en Second hand butik i Husum som snart lägger ned och sen ska vi på soptippen hehe, ska baka en äppelkaka också mumsmums och göra piroger till middag om jag inte blir för lat, men vi har tänkt det i flera dagar så i morgon kanske det blir av hehe.

Tror jag ska skriva ett inlägg om Zoya någon dag också med en massa bilder och så. Men jag kan säga som så, det känns bättre och bättre för varje dag som går än om det fortfarande är tomt och saknigt och så. Det har ju bara gått en vecka liksom. Men än om vi skaffar en ny hund framöver så kommer ju Zoya alltid ha vart min favorithund. Det går inte att jämföra en hund med någon annan och jag hoppas vi får en liten hund i vår vardag snart igen så man kommer ut på promenader och har någon att gosa med. Ja, så länge jag bor hemma men på helgerna också när jag kommer hem såklart. För har man haft en hund så inser man hur jäkla tomt och trist det är utan en mysig hund.


Ni får hålla tummarna för att jag får ett bra samtal till veckan också eller veckan efter det. Så jag får plugga i Umeå i höst.
Nu blev det här ett väldans långt inlägg men det var skönt att bara skriva utav sig. =)
Bild från Skeppsmalen som jag tog i sommar avslutar jag inlägget med.

Puss.

Ihhhh.....

2011-08-25 | 21:51:02 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Min äldsta syster Elin ska åka och kika på en hund som hon ev ska bli fodervärd till någon dag framöver. Jag hoppas det går bra hihi! Vill ju ha en liten hund att klappa på. (Nu pratar jag om liten hund på riktigt också hihi, jaja, vi får se hur det går! :).  Saknar det så himla mycket och Zoya massor såklart. Finaste Zoya. Ska göra ett inlägg om henne någon dag med massa bilder och sådär. Påtal om hundar så har jag skickat in papper idag för min mamma ska ev bli fodervärd till en avelstik så man inte behöver lämna bort den såklart, någon gång framöver. Det är väl dumt att skaffa en hund snabbt efter ens hund har dött. Men våran familj måste verkligen ha en hund så man kommer ut och går, ja min mamma åtminstone. Vi får se hur det blir med den saken!

Råkade vara lite impulsiv och unna mig något ja förutom fika för första gången på länge! :)

2011-08-25 | 17:42:20 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
239 kr för båda säsongerna tillsammans :) på 70% och det kallar jag ett fynd! Längesen jag köpte någon serie eller ens en film. Nu har jag något att roa mig med hihi, har ju första säsongen sen innan. Fick dåligt samvete över att jag köpte dem men samtidigt så man måste väl få unna sig något ibland.

Rösta på mig är ni rara! :*

2011-08-24 | 23:27:22 | Direktlänk | Tips | 3 Kommentarer
http://ida.elle.se/era-sommarminnen/?show=comments#disqus_thread
Hihi!

Lisa i slapparkläder en tisdagsnatt och slappfrisyren.

2011-08-24 | 13:45:18 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer
På tredje bilden är jag inte sur, jag bara kollar ned.

Är med i tävling där man kan vinna lite gott och blandat :)

2011-08-23 | 21:44:36 | Direktlänk | Tips | 3 Kommentarer
Är med och tävlar om detta hos Catarina och tävlingen finner ni här: . Jag är med för att vinna de tjusiga nagellacken och allt annat tjusigt dock passar inte toppen men den kan man ju ge bort till någon fin en om man skulle vinna :).

Dagens smaskiga fika med Marie på Lundbergs :)

2011-08-23 | 21:32:35 | Direktlänk | Fika | 1 Kommentarer
Det var smaskens som vanligt och trevligt!:)

Ett av mina föräldrars senaste loppisfynd.

2011-08-22 | 14:18:41 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer
De köpte den för 25 kr eller mindre, vi ska sätta upp den senare i köket men den får stå där ett tag först, jag fixade precis dit vetemjöl, grahamsmjöl,socker och havregryn :), sen kan man ju variera vad man vill ha där i också. Smart grej!

Sista kvällen med gänget den 12 Augusti <3

2011-08-22 | 12:57:42 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Anna var pepp i solskenet hemma hos henne eller hos hennes mamma där hon bodde innan hon flyttade igen till Uppsala! :)
Marie en trevlig tjej det där! :)
Anna pratar om Storsjöyran :)
Marie.
Den kvällen hade jag min favoritklänning, ett nytt halsband och en nyklippt lugg så jag kände mig väldans fin.
Anna fortsätter tala om något intressant :)
Nejbir dök också upp :)

Spexiga damer!

Såhär kan det se ut mina vänner när man ska blogga  från en soffa och försöka titta på tvskärmen samtidigt då alltihopa är kopplat till tvn ;).
Sen skulle det promeneras intill stan!
Anna är spexig!;P
Jag är spexig och sånt där hahahahhahahaa.
Knäppa tjejer hihi.
Sen fick vi hjälpa en full stackare, men han tog sig till Public där han tyvärr blev utslängd och sen fick han gå hem, ja han kom hem i alla fall :).
Inne på Public, jag unnade mig en sjukt god rabarbercider,mumsmums.
Robert talar med Anna i telefonen som ville vi skulle komma på efterfest men jag skulle ju hem till farmor tidigt nästa dag och Robert skulle på bröllop nästa dag, så det blev tyvärr ingen efterfest hehehe.
Vi träffade någon påväg för att hämta min cykel som vi pratade med, vi träffade en tjej också. Sen hämtade vi min cykel, jag följde Robert till Sibylla för han skulle äta lite och sen cyklade jag hem. Var väl hemma runt halv fyra, vet inte hur det kunde segas ut så länge hahaha. Men det var en grym kväll och natt!

PS: ALLA BILDER JAG LAGT UPP SÄG TILL OM NÅGON SKA BORT ELLER SÅ, DET GÄLLER ALLA BILDER JAG LÄGGER UPP PÅ BLOGGEN FRÅN FESTER OCH GREJER

Saker som är mer jobbiga och mindre jobbiga just nu och hur dåligt livet kan kännas ibland.

2011-08-22 | 12:09:15 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
1. Nu har jag ju förstått att Zoya inte finns mer. Men det är så sinnessjukt tomt, det blir bättre för varje dag som går. Men jag har ju ingen svart voff att klappa på, ingen som viftar på rumpan i kökssoffan, ingen hund som får rulla sig i gräset, ja, jag skulle kunna säga massa saker jag saknar med Zoya men än om det inte är så lätt just nu så får jag tänka på alla fina minnen jag har med henne och att hon har det bättre i hundhimlen än att hon skulle fortsätta lida.

2. Att inte veta någonting, inte känna någon längtan till hösten. Bara en stor ångestklump i magen. För att man har hamnat reserv på alla distanskurser och utbildningen jag har sökt. Men jag är andra reserv på utbildningen så det är bara hålla tummarna för att det ska gå vägen.

3. Min mobil har gått sönder totalt men jag har en annan mobil och när jag la in simkortet i den glömde jag pinkoden. Men nu har jag mejlat halebop och bör få pukkoden snart. Men det jobbiga är ju att ska skolan kontakta mig (ja, jag har hopp i alla fall). Så kan de ju inte ringa min mobil. Men de kan ju i alla fall ringa hemtelefonen eller mejla mig. Men det är inte ens säkert någon hör av sig idag. Men som sagt jag behåller hoppet.

4. Att inte känna ork och lust till någonting. Men samtidigt. Jag måste ju fortsätta leva än om min hund inte finns mer, för hon hade velat att jag skulle vara glad och ha det fint. Så idag ska jag ta tag i lite hushållssysslor som måste göras, så jag får tänka på något annat och lyssna på bra musik när pappa cyklat till jobbet. För är jag ensam då kan jag greja på som tusan.

5. Nej, allt är inte så jäkla dåligt. Det är bara jag som vaknade på fel sida idag. I morgon ska jag träffa Marie och då blir det trevligare. För fina vänner är bäst!

6. Att man alltid ska vara så jävla beroende utav pengar. Ha pengabekymmer. Vara rädd för att pengarna inte ska räcka till det eller det. Man får försöka tänka helt enkelt, men i fredags slösade jag bort lite pengar så jag fick dåligt samvete. Men jag ska åtminstone leta upp mer att sälja på tradera någon dag! :) Det är ju tur att jag mest köper billiga saker. Nu kanske ni säger att jag fikar och grejer, men mat måste man ju äta och jag prioriterar hellre bort mina pengar på gott fika än att gå ut på krogen en kväll. För fika med fina vänner är livet så att säga hihi.

Urkult Söndag sista delen, hemfärd!

2011-08-22 | 00:12:58 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer
Hanna på söndagen när vi sitter och kikar på mina bilder och skrattar lite.
Spexig och fin tjej det där!
Jag gör en ful min där jag illustrerar hur sliten jag är ungefär och knäpp haha.

Hanna är pepp medan vi väntar på att Mats ska komma till bilen så vi kan börja vår hemfärd hemåt.

Julija är nog rätt pepp med på att åka hem tror jag kanske.
Jag var som sagt trött haha. På morgonen vid nio när jag gick upp för att gå på toaletten, hade sovit typ 2 timmar, så sa en gubbe där vi bodde till mig att jag såg jättetrött ut och ja, det hade han rätt i, men sen såg jag tydligen mindre trött ut :).

Påminner mig själv om att jag måste färga håret i morgonkväll eller så. Är bara så lat!

Sådär. Nu har jag laddat upp alla bilder från Urkult och nästa år kanske jag ska ta ännu mer bilder om jag åker dit då igen. En gång Urkult, alltid Urkult typ!

Urkult lördag del 4. Sista delen.

2011-08-22 | 00:05:55 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer

Brudarna är peppade på Hoven Droven! :)
Så himla bra, dansade som tusan ;D.
Tomas han dansade som tusan eller om han stavas Thomas, det vet jag ju inte men spelar väl inte så stor roll heller. ;P.
Spexig kille! ;D
Gick och försökte få pajkarn att de skulle gå och dansa, gick väl inge vidare, men Erik dansade sen i alla fall :).
Anders bjuder på något gott.

Grabbarna skrev en rolig sak innan de åkte hem och satte på tältet heheh. Fotograf:Marie

Jag och Hanna,fotograf: Marie
Sen åkte gänget hem förutom jag och Hanna då och Mats och Julija var ju också kvar, jag var hungrig och fann en Finn, vi gick på knäckebröds picknick och det var trevligt och sedan följde jag med honom till Älvcampingen, trevligt värre!

Nå pajkar.

Nån tjej som skulle gå och lägga sig och Finn, lite av min klänning och väska hehe.

Finn med 2 boys, vet inte vilka då jag glömde namnet på de flesta förutom de jag redan träffat förut eller de namn som bara fastnade helt enkelt.
Sen gick vi vidare till den där elden.
Träffade på ett par som jag träffade när jag var i Uppsala i Februari, trevlarns!
Sen träffade jag på en kille jag bara satt och pratade med och umgicks med hela natten tills jag blev så trött så jag gick och la mig, vid typ halv sex, det var trevligt, han var skojsig och vi var varandras följeslagare hehe.
Trevligt camp och sen dansade jag massor tills jag gick och la mig och då var jag så trött så jag höll nästan på att somna. Trevlig sista kväll och hela Urkult är som en dröm som inte går att beskriva om man inte vart där, helt klart en av de bästaste festivalerna som finns! <3

Urkult Lördag del 3! ;D

2011-08-21 | 23:39:08 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer

Jag och Hanna gick till Tidda campet kan vi kalla det för, jag råkade börja fota suddigt igen... Än en gång haha.

Tiddas kille :).

Tidda posar in i kameran.
Hanna :)

Den stackars sovande killen som blivit målad på utan att han vet om det :(.

Som sagt suddigt var grejen på  Urkult säger vi heheheheh.

Kramforskillen, eller ah, jag tror han kom därifrån i alla fall, han var rolig och hans söta sovande kompis.


En brud som jag tyckte var fin så jag fotade henne helt enkelt! ;D.
Han vaknade sen och fick våtservett och fick bort skiten i alla fall :).

Sen träffade jag på Erik, Linda och Christoffer, de var ute efter rökelser. :)Träffade på Malin också sen! :)


Några fler trevliga typer men det råkade bli suddigt igen haha...Innan Hoven Droven :).

Men åh, det är typ hälften eller mer än hälften sudd, men här är Lotta och hennes gäng i alla fall! :)Lottas kille :).Träffade på en bekant och hennes pojkvän :).De var glada, jag har för mig jag sa att de skulle se ut som ett förälskat par eller något haha typiskt mig... Jag är så knäpp..

Urkult Lördag del 2

2011-08-21 | 20:20:38 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Ett sött litet barn jag bara var tvungen att fota, det var ju så gulligt!
Råkade bli suddigt än en gång, Lotta och hennes man :).Sen såg vi Väärt och det roliga med bilden är att det ser ut som det är bara en som kikar på bandet hehe!Väärt var typ bääst!Gänget i regnet!

Bilden hamnar i fel del men jag orkar inte bry mig hehe, fotograf:marie.
Gänget i regnet igen. Fotograf:Marie
Folk vid scenen! :)

Haha ännu en rolig bild! ;D
Jonathan :D.Spexiga!

Coolingar! ;D
Tillbaks på vår camping en kort stund.

Fortsättning följer! ;D

Urkult Lördag del 1

2011-08-21 | 20:00:16 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer

Paret med regnkläderna och Anders han spexar sig lite! :)
Blev något fel när jag tog bilden tror jag så här ser de ut som 2 pirater :).

De är så söta hihi!
Vi hittade ett ställe där vi tog skydd när det regnade som mest, mina stövlar hade börjat gå sönder och nu finns dom snart inte mer, dumma skor som bara skulle gå sönder, men men, jag har fina minnen med dom!

Tur man hade regnjacka säger jag!
Sen råkade jag börja fota lite suddigt igen, så kan det gå när man inte vill använda blixt.

Linda :).
Här ser ni ju varför jag inte gillar blixt, bilderna blir ju inte alls lika mysiga, men Linda är söt! :)
Sen gick jag, Anders och Marie och fikade, det var så himla gott och skönt att sitta inomhus en stund! :) Billigt också! Lundbergspris ;).
Fortsättning följer!

Filmkväll med den där tjejen som jag tycker om väldigt mycket, min fina syster. <3

2011-08-20 | 23:34:06 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Vi åt massa gott och såg på En lanthandel i Provence som jag sett nu för tredje gången, den är så himla fin och jag låg i hennes soffa och mös, jag höll nästan på att somna, så skön är den och så mysigt var det,  rolig min läpp ser ut också, är väl massa läppklet på den som vanligt hehe!

Mina senaste loppisfynd som jag köpte på halva priset i Husum hihi.

2011-08-20 | 23:30:03 | Direktlänk | Fina små saker | 1 Kommentarer
Fyra fina tallrikar för 10 kr styck på halva priset, koppen tio kr, 4 tjusiga assietter för 10 kr styck och sen köpte jag en stol jag ska måla om och göra fin för 25 kr och två fina cigarettaskar som jag ska ge en till en vän och man kan ju ha vad man vill i dem :).

Bara lite blandade bilder från idag.

2011-08-19 | 20:11:03 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
När jag väntade lite på Carro så fotade jag lite för att tiden skulle gå, fast nu väntade jag inte så länge alls men haha.
Var inte så snygg i håret idag hehe.

Fika med fina Carro idag på Waynes oj,oj, man måste utmana sig själv ibland hehe.

2011-08-19 | 19:54:18 | Direktlänk | Fika | 2 Kommentarer
Jag tog en bagel med cream cheese och grönsaker som man fick fylla själv såklart, gottigt värre! Men jag vill testa med marmelad eller lax också mmmmm. Grillad är den också.
Carros tallrik med salami.
Fina tjejen med coola solglasögon, alla mina vänner är så fina hihi!

Två fina saker den här jobbiga dagen eller fyra egentligen eller fler.

2011-08-18 | 23:42:58 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
1. Den söta och roliga kocken på ikea när vi åkte dit på hemvägen för att äta lunch, han gav mig potatis och sen när jag inte tog potatisskålen på en gång så skojade han lite med mig och han var så himla söt. Jag tänkte. När jag blir kock ska jag bli som han, för han gjorde verkligen allt det jobbiga lite bättre. Han fick mig att le. Det var fint en sån här dag.

2. Alla fina människor som skickat sms,skrivit på internet och de 2 fina internetvännerna jag pratat med i telefon idag så jag glömt det jobbiga och fått tänka på något annat. Det är så mycket värt när det gör ont i en.
3. De som tittade sorgset på mig och förstod vad som hade hänt när jag stod utanför djursjukhuset i Sundsvall och tårarna sprutade ur ögonen  och varför vi blev tvungna att åka dit var för att om hon hade haft livmoderinflammation så hade de för lite personal att göra det i Ö-vik men jag tror att de kanske inte hittat alla hennes fel i Ö-vik heller, eftersom det var ganska många hemska fel hon hade.... När jag gick ut från toaletten där och de tittade på mig och jag förstod att de förstod att något hade hänt. De gamla paret där utanför som bara tittade på oss och jag tror de egentligen ville säga något men kanske inte vågade och hur mycket ens föräldrar betyder för en när något sånt här händer. Det är skönt att ha någon att dela med sorgen med och prata av sig med.
4. När vi åkte  till Husum för pappa skulle betala lite saker på en loppis där han skulle köpa, vi ska hämta de senare och där fann jag en massa saker på rea, ska fota allting i morgon, de har allt på halva priset och har så mycket fint där. Längtar till jag ska dit igen innan de stänger igen.

5. Jag fick brev av min fina vän Hannah idag och det blir man alltid glad av, fina brevvänner liksom och vänner, fick ett jättefint armband som gjorde mig glad. <3

Fredag del 2 på Urkult. <3

2011-08-18 | 23:29:00 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer

Massage på urkult hihi.
Massage hihi.

Mina partybrudar :)

Träffade på Conny!Träffade såklart på Christoffer och Linda också, vore konstigt annars :).Roliga tjejer i bilen! :DHäftiga brudar de där alltså höhö.Parta med fina Tidda och bli lite fullis höhö.Mats här får du bildbeviset på att du såg rolig ut den kvällen som du sa vulgär :).Träffade på Anna också :).Hanna, någon främling och Finn!Mats och Hanna.Någon söt tjej jag ej kan namnet på hon kanske heter Kajsa? Har för mig det och Mats igen!En fin tjej jag känner lite,lite sådär.Folk jag hängde med 2010 med!Träffade på Busskompis bror igen!Tidda och han i lila är kompisarna i buljong mannen! :) men jag var lite knasig så jag sa bara grönsaker i buljong hela tiden :(, här har ni låten: http://www.youtube.com/watch?v=w0J892BMEdI

Glad kanske lite berusad kille? :)

Kille som festade hos mig för längesen och två brudar.
Jag vet bara namn på en här och det är Pelle som är bruden alltså hihi!En full tjej och sen så hamnade jag i hennes tält och åt chips med creme fraiche, gottigt, sen blev jag fylldeppig och gick och la mig. Ringde en kille och var dryg också heheheheheh....

Forsätttning följer!

Tyvärr men det var inte livmoderinflammation det var cancer...... :( Vila i frid i hundhimlen darling!

2011-08-18 | 17:59:18 | Direktlänk | AJ | 7 Kommentarer
Som sagt Zoya var i Sundsvall idag på Sundsvalls största djursjukhus, påväg dit var hon varm som ett element, det gjorde ont för henne att ligga, hon visste inte hur hon skulle ligga, hon ville knappt gå och när vi kom till Sundsvall tillsist. Så fick vi vänta ett bra tag. Sedan tog de blodprover på henne, ultraljud för att kolla om det var livmoderinflammation och kände på henne överallt.  Tillsist efter en hel del kännande, så kom han fram till att det var knölar som var antagligen elakartade eller tumörer menar jag, en böld i hennes underliv som varade och någon knöl som satt på insidan. Det känns så sjukt att hon hade allt det här. Hon hade grejor i hennes ljuver också. Det känns ju helt overkligt. Det var ju inte förrän igår eller i i förrgår hon började bli dålig.
De var ju så säkra på att hon hade inflammation i livmodern, men symptomen hon hade liknade ju det. Det var bruna jättekonstiga flytningar som kom idag. Hon var jättejätte varm och hade antagligen hög feber. Läkaren sa att de skulle kunna operera men att det skulle bli så mycket eftersom all skit skulle ju förmodligen kunna komma tillbaka. Så vi tog ett jobbigt men vettigt beslut. Hon slipper lida mer och får ha det fint i hundhimlen förhoppningsvis. Det känns jävligt tomt, overkligt, konstigt och allt på en och samma gång. Zoya finns inte mer, hon ligger inte i soffan... Hon är borta. Men hon kommer alltid finnas med mig i mitt hjärta hela livet ut. Än om det känns fruktansvärt konstigt just nu.

Vila i frid älskade vän, jag kommer älska dig för alltid och det sa jag ju också innan vi sa hejdå. Du vet att jag alltid kommer älska dig för du var ju min bästa hundkompis. Vi har ju känt varandra sen jag var 13 år ju....  Konstigt det där med döden, alla sjukdomar som livet. Man vet aldrig vad som kan hända. Det bara händer jobbiga saker det här året känns det som. Alla bara dör ifrån en. :(
Men du finns alltid med mig i mina tankar älsklingen min, nu slipper jag se dig plågas mer som tur är. Nu har du det bra!


var precis hos veterinären med hunden för hon var konstig och fick ett jobbigt besked.....

2011-08-18 | 03:37:12 | Direktlänk | AJ | 8 Kommentarer
Jag satt vid tvn och hörde en flåsande hund som inte alls såg pigg ut så då ringde mamma veterinären och nu har vi vart där i 2 timmar ungefär och åkt hem och har fått det hemska beskedet som jag själv inte ens kan förstå. Som känns alldeles för overkligt. Min hund har alltså livmoderinflammation och är jättejättejätte sjuk och nu har hon fått lugnande och i morgon ska vi ringa till Umeå eller Sundsvall som ska göra operationen om när de har tid och hon sa att det var akut. Så jag hoppas hoppas hoppas verkligen det finns tid på en gång i morgon bitti så Zoya får bli frisk igen eller om hon blir ännu sämre så vi måste ta bort henne. Ja allting känns overkligt. Jag fattar ingenting. Än fast jag märkte att hon löpte konstigt, men det tänkte jag väl inte vidare värst på. I alla fall nu vet ni.
Tycker alla kan hålla tummarna för min älskade hundkompis Zoya. För det här känns så sinnessjukt att Zoya ska vara så jättesjuk....
Krya på dig älskade hund. <3 än fast ditt liv kanske inte blir så mycket längre om du inte har turen med dig och blir frisk igen efter en operation. Jag älskar dig!
Eller jag vet ju inte om det ens är lönt att operera om de måste låta henne somna in på en gång. Men nu sa hon iaf att hon skulle opereras på en gång eftersom det är här akut. Ja. Jag kan inte tänka klart. Måste sova lite först innan vi kan ringa om några timmar.

Fredag på Urkult! :) Del 1

2011-08-17 | 23:38:05 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Grilla i regnet! :D
Christoffer.
Marie och Anders som knasar sig lite hehe! :D

Träffade Tidda och hennes pojkvän som höll på att äta :).
:)
Träffade söta Angelica som jag inte hade träffat påååå länge! Iofs hade jag inte träffat tidda på länge heller men :).
Nu orkar jag inte skriva om hela Urkult längre men här kom jag till mina fina partyflickor efter jag gjort mig snygg i tältet hihi.  Vi hade det så himla skojigt där alltså! ;DHär såg vi lite Eastwick och kollade på folk som dansade hihi.
Sen blev det diktskrivande på hög nivå och vet ni vad jag träffade Bob Hansson på Urkult men jag vågade inte ge honom en kram bara säga att han är en grym poet hihi.


Marie, Thomas som Hanna känner och grabbsen som höll i diktskrivningen man fick gratis frukt, pennor och lite annat med, som tygväskorna! :)Sen ställde vi oss i kön för pannkakorna för vi var hungriga som jag vet inte vad!


Jag är så snäll så jag lägger upp alla bilder på de jag har på datorn på pannkaksbrudarna! ;DSinnessjukt goda pannkakor alltså och määääääättande, helt perfekt, 40 kr för 4 också!Sen råkade jag börja fota lite suddigt....Marie vid bilen.Men jag var rätt fin, måste verkligen färga det igen i morgon!
Sen blev det suddigt igen! :( jättekonstig bild men hanna säg bara till om den ska bort! så försvinenr den.

Men fortsättning följer, ni får vänta med spänning! ;)

Tankar bara.

2011-08-17 | 23:14:22 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Skulle egentligen behöva skriva av mig men vågar inte längre. Jag borde helt klart skaffa en blogg som är lösenordskyddad. Tror jag ska göra det någon gång snart. Där jag bara skriver om saker inte så många får läsa som jag tycker är för privata helt enkelt.
Men kan väl skriva om lite saker här ändå. Jag har ju vart så himla privat förut såatte. Men ja först och främst så känns livet inte så roligt just nu. När jag bara går och väntar på besked från utbildningen och alla andra kurser jag sökt. Jag vill ju så mycket. Men jag tänker positivt och fyller dagarna så gott det går med fina saker och försöker att inte deppa ned mig totalt. Ibland så kanske jag gråter eller tänker alldeles för mycket. Men vem gör inte det egentligen? Men sen tänker jag. Lisa du har en reservplan om inget skulle gå eller kanske två. Jag vet inte. Tänker inte skriva om de här. För jag hoppas de inte behöver bli aktuellt. Men jag tänker inte deppa ned mig totalt. Man ska se problem som möjligheter eller vad man säger och tänka framåt istället för bakåt och inte klanka ned på sig själv.
Nu tänker jag inte skriva mera. Vill inte börja skriva om allt och ingenting som kanske inte alla borde veta om vad som försigår innanför mitt huvud. Jag mår ju för det mesta bra liksom nuförtiden. :)
-
Fast ska kanske börja skriva av mig mer här ändå. Jag saknar det.

Claras bärpaj

2011-08-17 | 22:02:15 | Direktlänk | Recept | 1 Kommentarer
Ingredienser för pajdegen:

200 gram smält smör
5½ dl vetemjöl
1½ dl strösocker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
Fyllning till pajen:

2 dl blåbär
2 dl hallon
2 tsk strösocker
2 msk potatismjöl blandas och strös över bärpajen.
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 175 grader, smält smöret och rör ner alla torra ingredienser i kastrullen. Tillsätt sedan ägget. Fördela degen i  en smord pajform och tryck ut kring kanterna. Lägg i bären och rör ihop strösocker med potatismjöl och strö över pajen. Grädda i mitten av ugnen i 18-25 minuter. Kan behövas längre också, beror ju på vad man har för ugn. Servera med vaniljvisp eller grädde eller varför inte glass? Sen kan man ju ta vilka bär man vill! :)

Sen är det bara ta ut kakan ur ugnen och njuta! :)

Gjorde ju precis den här och den blev sjukt god, mums,mums, vad nöjd jag blev! :)
Dock så skulle jag silat över potatismjölet och sockret, men man lär sig av sina misstag! Marie sa åt mig när jag skrivit en sak på facebook att jag skulle lägga upp recept och bild och då var ju redan halva ätit av hehe.
Älskar den här kalendern :)

Kramas?

2011-08-17 | 01:11:11 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
jag vill så himla mycket bara lägga mig och kramas just nu. tänk om du kunde vara här. du som jag inte alls ska tänka på. nä. jag skulle kunna kramas med vem som helst som är fin just nu. så det så! Men man får ju ändå drömma! :)
-
Men nu ska jag nog lägga mig i soffan istället och se på serie eller lägga mig i sängen och sova. Inatt tänker jag drömma om att kramas och kyssas eller kanske skedas. Det vore så fint.

Hej saker och mitt rum.

2011-08-16 | 23:13:24 | Direktlänk | Blandat | 0 Kommentarer
Som ni ser är det ju flyttat på lite saker på mitt rum och hej sladdar, det är mina mobilladdare och min plattång och några små flytta hemifrån saker. Jag har lite flytta hemifrån saker överallt. Fast mest där de inte stör här inne i datarummet.
Hej saker och den där drinkrecept eller vad det nu står, den följde med elvispen pappa köpte fullt fungerande för 10 kr i helgen, massa bra recept där och jag har massa böcker att läsa. Om läslusten snart dyker upp igen!

Hej voff du tycker om min nya stora säng! <3

2011-08-16 | 23:08:48 | Direktlänk | Blandat | 1 Kommentarer
Du är den där hunden jag aldrig kommer sluta älska och som är sötaste voffen i världen för du är ju min hihi! <3 och du får ju vara mitt sängsällskap om du vill, om du har lust att värma sängen lite, för jag har ju ändå ingen karl eller tjej som sover där ;P.

Dagens sköna klädsel. :)

2011-08-16 | 23:04:01 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer
Idag har jag vart lite bohemisk och hängt i min långklänning hihi. Den här dagen har inte vart så spännande, men bra ändå. Nu ska jag snart göra kvällsfika och sen se film eller fortsätta sitta här. Eller se en serie hihi. Jag kan inte sluta tänka på en sak och det är så jävla jobbigt huhuhu. Det måste gå det här alltså! Måste försöka lägga upp mer bilder här också sen helgen och Urkult med! <3 Nu har mitt hår blivit mörkt  också, måste färga om det snart igen så det blir sådär fint igen! :)

Frukost/lunch på ett av mina favoritfik idag med Carro! :)

2011-08-15 | 22:49:04 | Direktlänk | Fika | 5 Kommentarer
Åh Reuterdahls sallad, man får välja dressing och 4 olika ingredienser+ att man får grönsallad då. Det är så sinnessjukt gott så det inte är klokt och det hembakade brödet. Mums,mums! :)
Sen måste man ju välja vilken kopp man ska ha och det är ju alltid lika svårt för alla koppar är ju omaka där, precis som det kommer vara i min lägenhet lite när jag flyttar hemifrån. Kaffet var sjukt gott idag! Lagom starkt och mumsigt! :) Man kan alltid lita på Reuterdahls!
Den här bilden får symbolisera Carro haha, för jag fick inte fota henne idag, här är hennes favoritkopp!
Lite burkar inne på Reuterdahls som jag smygfotade.
Sen promenixade jag på stan, köpte strumpbyxor för 20 kr på rea och lite välbehövliga underkläder, prövade joggingskor som jag ska köpa snart då jävlar blir det promenader! :) Råkade klä mig för varmt också och fläcken ni ser på bilden är säkert tandkräm som vanligt eheheheh. Skulle träffa en annan bekant sen men hon dök aldrig upp eller orkade inte vänta så länge och sen råkade jag tydligen skriva fel telefonnummer i torsdags när jag träffade henne. Usch, vad klantig man kan vara! :(

Torsdagkväll på Urkult del 2!:)

2011-08-15 | 22:35:06 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Vi hängde i parken med trevliga Johnny mfl. :)
Johnny, Joel och en Wilhelm.
Skål! :D
En kille som bjöd på vin och jag bjöd på godis tillbaks då blev han glad, hans flickvän och en fot haha!?
Grabbsen delar bänk :).
Där ser ni vinet ;P, var mycket vin på urkult heheheh och här är två tokiga killar och Finn :D. Ja, finn är väl ganska tokig han med är väl alla när de är fulla :).
Den här bilden jag vet inte men det blev dimmigt haha!
De där 2 killarna skulle väl göra sina partytrick kanske, speciellt den ena hehe.
När godiset åkte fram då blev de minsann glada! :)
Jag vet inte vad men Johnny tror jag pratar om något spännande :P.
Söta! :D
Eldnatten!
Mysigt.
Efteråt dansades det till ett bra reagge band! :)
Jag var glad och dansade mig svettigast till bandet och hade tydligen jackan som en kudde haha? Fotograf:Marie'En full kille som håller föreläsning om varför tändare är så dåliga ;P.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sedan promenixade vi till vår camping och sov då var klockan tre eller nått. Bra dag och kväll! Fortsättning följer!

Min 9-åriga hund var dålig på att hoppa in i bagaget igår så hon fick sitta i sätet och där trivdes hon minsann, hon var som en nyfiken liten tant :*.

2011-08-14 | 22:21:34 | Direktlänk | Blandat | 7 Kommentarer
Har jag sagt att jag har världens bästa och finaste hund? Det här gör henne ju ännu sötare. <3

Söndagens klädsel

2011-08-14 | 21:49:37 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer
Haha jag fluffade till håret precis när jag skulle ta bilden eheheh, blev inte så fint haha. Har mina favoritleggings från Indiska på mig också, de är egentligen långa men jag vek upp dem för de var så varmt.
Tycker jag ser jättetjock ut på bilden men det skiter jag i så jag lägger upp den  ändå!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag så har jag fikat hemma hos Erika, det var himla trevligt och sen umgicks jag med Sanna tills Elin hämtade oss, hehe, hon var ju ändå i krokarna liksom. Kom hem åt mat, sen skjutsade vi hem allihopa, eller ja 3 pers men ändå haha. Promenixade med Zoya på stan och sen har jag röjt upp på mitt rum. Det såg ut som ett bombnedslag, nu ska jag snart hoppa in i duschen när jag orkar och jag känner hur verkligen ointressant jag skriver. Vardagsskit som skrivs ganska tråkigt haha. Nu ska jag kika igenom bilder från helgens festligheter!

Precis så sa min internetvän som bor i Gällivare såhär.

2011-08-14 | 01:01:53 | Direktlänk | Glädje | 2 Kommentarer
Du har en sån där röst som får mig att tänka på soffmys och långa samtal. Tänkte du borde veta det.
Du har en sån där röst som får mig att tänka på soffmys och långa samtal. Tänkte du borde veta det.
Så himla fint sagt och jag som hatar min röst typ men pratar jämt ändå.... ;/

fest med gänget :)

2011-08-12 | 21:22:33 | Direktlänk | Glädje | 4 Kommentarer

Just nu är jag på sista festen med finaste Anna <3 innan hon flyttar till Uppsala, en snygg brud som heter Marie och Nejbir som jag också träffat förut. Nu ska jag fortsätta hänga med brudarna innan vi drar till krogen. Lalala. Hej, jag är inte så full som det verkar!

PUSS! :)

(Jag sa precis att jag skulle göra ett fylleinlägg men jag är bara lite berusad och glad i själen! :):


Hej dagens middag. Hej goda omelett!

2011-08-12 | 00:25:49 | Direktlänk | Fika | 7 Kommentarer
Det ser typ ut som en smörgås men det är en grymt god omelett som mamma gjorde till middag idag, egentligen skulle jag laga mat, men hon gjorde det i alla fall.  Det gröna är bladspenat, den var sjukt god! Åh, måste börja äta omelett oftare och jag åt ännu mer också. Det var ju så gott.
Idag hälsade jag på Devinia och sen gick vi hem till Linn som nyss flyttat till Sörliden där vi blev bjudna på smaskens lunch, omelett som var hur god som helst och sen råkade det bli omelett till middag med. Tror omelett kommer bli min nya favoriträtt! ;D Skulle egentligen laga Currygryta eller fisk idag, men blev det här istället. Mums!

Underbara Urkult 2011, Torsdag. Del 1 av något som kommer bli många delar! Ja, jag skrev nog lite osammanhängande och inte om allt. Men nästa ska bli mer sammanhängande haha.

2011-08-10 | 23:23:05 | Direktlänk | Glädje | 4 Kommentarer
Först satte vi upp tält och sånt men det tog jag ju inte bild på, efter det så gick jag och Hanna på en promenad vid området och så, hon köpte ett par brallor och sen följde jag henne till Kyrkan så hängde vi där för hon skulle se Triakel.
Hon var en glad tjej och vi kikade i programmet och planerade.
Jag var för ni vet party och inte sugen på att sitta inne i kyrkan så då gick jag väg på egna äventyr och påväg till ja, jag vet inte vart jag var påväg, justja, jag skulle hämta programblad och lösa in mig och få festivalarmband så det var gjort, träffade jag Finn och 2 från Lg2s och Kniven från helgon som hade lovat att hälsa på mig, så då hängde jag lite med dem.
En till bild på grabbarna.
Sen hamnade vi tydligen vid nått camp ja bah ah okej, det är festival då ska man hänga!
Här va tjejen som låna mina tändstickor som hon tyckte var fina med tulpaner på hihi och hon hade ingen tältplats och då sa jag, ja men att jag hade tältplats och då sa jag till en kille där att det var på den där lugna campingen och då sa han, det blir väl inte så populärt att sova där då. Men det var inte så lugnt där. Sen blev jag less på att bara sitta och fick lite tråkigt, så då gick jag min väg därifrån för att gå och kolla om Triakel hade spelat klart i kyrkan, men de hade de inte, eller jag stod och lyssnade ett tag och sen smsade Marie och sa att hon var framme, så då gick jag dit också hängde vi tills Hanna kom tillbaka och då bytte jag om tror jag, ja, det spelar inte så stor roll. Det är inte lätt när alla dagarna bara flyter ihop till en enda liksom.
Här är den coola tältbilden i alla fall.
Sen var jag och Hanna så himla hungriga så då gick vi och åt vållulla såklart, eller vårrullar som de heter egentligen, men jag sa bah: jag har ätit vållulla eller hur jag sa, så de bara, va vadå? och tyckte jag var lite knäpp. Men jag är ju rätt knäpp också så. Fotograf:Marie
Vårrullar dock var de alldeles för starka, men såsen och riset var gott, sen såg vi Marie och hennes mor. Vi skrek Marie, Marie,Marie, men tyvärr hörde hon ingenting och sen ringde vi tror jag, men fick inget svar, men sen dök hon upp :). Fast minns inte var hon var. Ehehhe, jag säger då det. Men här är bilder från när hon dök upp i alla fall!
Hanna och Marie är glada flickor det!
Haha, jag hade svettats så mycket så min lugg blev jätteful, jag tyckte inte om den.
Sen blev det dags för cirkus, cirkusminnesstund för cirkusnisse. Fint var det. Så fint och sorgligt också. Kändes som Nisse var där. Men var han ju inte. Men han finns förevigt kvar på Urkult i våra hjärtan.
Del 2 från torsdagen dyker upp i morgon! ;D Har massa.massa bilder, men ändå inte tillräckligt typ.. Haha.

Är med i tävling där man kan vinna smycken.

2011-08-10 | 21:53:48 | Direktlänk | Tips | 1 Kommentarer
Gå in och tävla hos min fina vän Catarina som jag måste träffa i höst igen hoppas jag :).

3 nya loppis fyndade böcker. 5 kr styck ;).

2011-08-10 | 20:29:36 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer
Billiga böcker som verkar bra är grejen och då får man köpa många billiga utan dåligt samvete också hamnar de i den där bokhögen. Hm, måste läsa ut den där boken nu som jag kommit längre än hälften i, Viva Mallorca-  en Höst på Mallorca heter boken jag läser nu.

En stor räkbaguette och kaffe på UH.

2011-08-10 | 20:24:05 | Direktlänk | Fika | 0 Kommentarer
Jag tänkte fota  Erika också. Men jag tar ju oftast bara en snabb bild på maten för jag måste ju minnas vad jag fikat, nä jag vet inte varför jag oftast bara tar kort på fikat och varför jag ens gör det. För att det ser gott ut typ haha och för att jag är en bloggnörd. Efter vi hade fikat och jag hade fått träffa Oscar för första gången, hennes lilla söta pojke så gick jag på Second hand och innan sa jag till Erika att jag inte brukar hitta något där, men så hittade jag 3 böcker där+ att jag träffade en tjej som jag inte träffat på jättelänge, läser hennes blogg också :). Sen promenixade jag på stan och kände mig bara jättetrött. Cyklade hem och sådär och blev pigg igen. Nu är jag dock trött igen, hur trött kan man bli efter en festival liksom?
(Påtal om det, innan veckan är över ska fan Urkult bilderna vara uppe, jag är bara så jävla seg! :P.)

Prutten i min nya säng som pappa köpte åt mig som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, tror ni jag är ännu mer pepp nu?

2011-08-09 | 23:09:25 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Har gjort om lite på mitt rum. Den kostade 1000 kr och eftersom jag har en sån rar pappa så tänkte han. Nu slår jag till när den är på blocket, jag prövade ju den också såklart haha. Den är jätteskön så jag har redan börjat sova i den, hunden har ju snott den av mig också, typ elak hund som bara tar min säng, men nu är dörren stängd så hon kan inte sno den haha.  Eftersom jag behövde ju ändå en ny säng, den är 140 stor så man kan typ ta hur mkt plats man vill. Verkligen lyx... Men frågan är ju, kommer jag hitta en lägenhet där den ryms? Men jag kan ju använda den som soffa också om jag hittar en liten gosig lägenhet!
Hon är bara söt och jag vet att jag har fula väggar. Förresten jag ska börja lägga upp videosar, fast inte på mig själv. Men filmade Väärt och sådär på Urkult bara! :) Nu måste jag komma in på skolan också påtal om inget. Jag är liksom andra reserv. Gör ont om jag inte kommer in......

Blev medlem i djurens rätt igen hihi.

2011-08-09 | 23:02:56 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Fast historien varför tänker jag inte berätta här. Tänk om personen kollar min blogg. Blir det bara pinsamt. Men den här tröjan sov jag i natten till idag hihi. Den är stor och skön+ jättesöt!
(Bilderna från Urkult kommer, jag är bara lite seg på det och för trött för att göra det, men för dum för att sova)

Augusti.

2011-08-09 | 12:46:54 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Den ska bakas någon dag! :) Mums.

Vann i fina Catarinas tävling.

2011-08-09 | 12:44:08 | Direktlänk | Fina små saker | 4 Kommentarer
Det kommer bli välanvänt kära du!

Fick äntligen min premie efter hundra år från topphälsa i torsdags!

2011-08-08 | 23:22:45 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer

Den andra premien jag skulle få tog slut och man fick vänta jättelänge. Men så fick jag citron bodybuttret som luktar mums och duschcremen med och neccesären är väl fin den hehe.
(JA, JAG SKA LÄGGA UPP URKULTBILDER I MORGON ELLER SENARE INATT!!!!!!!!!!!!!!!, lovar!)

HEJ JAG VET NU.

2011-08-08 | 17:31:14 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Det som jag vill gå är jag reserv 2 på, reserv 2! Det kan gå! De kan tacka nej eller skita i att gå på uppropet. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ÄR NI SNÄLLA!?
----
På 2 distanskurser är jag reserv 77 och 33, på 3 andra distanskurser vet jag ingenting ännu..
-
MEN JAG VILL BLI KOCK OCH BO I UMEÅ. HÅLL TUMMARNA HÅRT FÖR ATT 2 TACKAR NEJ INNAN SKOLAN BÖRJAR, HOPPAR AV ELLER INTE GÅR PÅ UPPROPET!? ;)

Torsdagens outfit bah

2011-08-08 | 11:11:41 | Direktlänk | Dagens outfit | 5 Kommentarer
Jag ser ju lite skev å knasig ut men det bjuder jag på! Roligt med killen som kom med också. Den här kjolen köpte jag för 60 kr på Monki Umeå och älskar den, linnet köpte jag på H&M nån dag innan jag skulle åka och det passar också så himla bra tyckte jag! Men jag ska bjuda på massa massa massa festivalbilder sen när jag orkar också. Först blir det något att äta!
Jag blev bara svettig så luggen blev lite ful.. hehe.
Hehe. Sen när Hanna skulle se Triakel gick jag iväg på lite eget äventyr, men det blev tråkigt så då gick jag och hängde med Marie som precis hade kommit till Urkult.
Mer festivalbilder kommer senare. Jag har hur många som helst!

Home again!

2011-08-07 | 17:36:04 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Hemma igen och dödstrött. Nu blir det pannkakor,dusch och sen ska jag nog sova en stund. Har haft en fantastisk helg och bilder kommer senare! Jag har inte gjort något dumt heller så det känns bra. Jag menar. Sånt man får ångest av. För det är inte min grej längre. Men fann en fin kille att parta med och andra så det blev underbart.
HEJRÅ!

Snart drar jag till urkult!

2011-08-04 | 10:03:55 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer
He nu ska ja bare packe de siste å äta frulle å fixa i ordning mig. Ja ska försök å ha en underbar helg men he tro ja att he bli!
Ha en underbar helg ni!
PUSS

Bilder från i lördags. Fotograf:Sanna :)

2011-08-03 | 00:17:59 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Kul att mitt hår ser brunt ut haha och jag sipprar på drinken som inte alls blev god haha.
Äta kaka.
Finaste <3
Sanna har damm på kameran eller nått för det blev värsta fläcken som ni ser och jag ser tjockast ut typ och ölar lite.
Promenixa!

Bilder från vår älskade Arvikafestival som gått i graven nu.

2011-08-02 | 00:24:52 | Direktlänk | Blandat | 6 Kommentarer
Två coola brudar. Ja. jag var coolare förr i tiden! Fotograf:Robert, första året på Arvika.:)
Hungrig tjej som vill ha mat men sen bleve bajspizza som smakade inge gott :(.
Coola brudar. Fotograf:Robert.
Liten tjej! Som bara var 16 hihi. Så här såg jag ut då!
Coola var vi i alla fall på den tiden! Fotograf:Robert.
Jag åt laaaaangos! :D
Jag blev medlem i Djurens rätt men det är jag inte nu längre men ska bli på torsdag igen ;).
Jag tvättade håret i hinken och fötterna med och jag var lite smalare på den tiden mhm...
Vin, äta mat och egofotande!
Två coolingar som var peppa på Arvika 2008 i bussen.
Vi kom fram till Arvika efter en långresa och jag var tvungen att klä av mig lite. Fotograf:Robert.
Vi var lite knäppa sådär. Fotograf:Roberts bror eller Robert.
På Arvika spelade det ingen roll hur man såg ut och det var så himla vaaaarmt och jag sket i att min mage inte är helt platt. Fast nu är den tillomed ännu mindre platt haha. Fotograf:Roberts bror.
Fotograf:Roberts bror och det här var från kvällen då ja blev deppbajs.
Man råkade bränna sig lite...
Man åt pasta som inte var värd pengarna!!! Men det var okej för det var ändå Arvika.
Den här bruden var snygg som vanligt och året är fortfarande 2008.
Jag fotade mig i spegeln.
Gula gubben va där såklart. Jag mötte honom alla tre år jag hängde där och jag var full och älskade honom då.
Jag ritade på alla tält.
Jag umgicks med en snygg tjej och bra vän.
Vi hade vattenkrig.
Vi var oseriösa och lekte med kondomer. Så himla knäppa!
Vi var ju väldigt roade av det också....
Såg Kent <3<3<3<3<3.
Vi fixade skitsnygga regnkläder.. Haha. Fotograf:Roberts bror. När vi kom ut hade det slutat regna!!!!!::(:(:(:(:(:
Jag drack nyponsoppa.Fotograf:Roberts bror igen.
Det blev söndagmorgon och jag var slitnast i världen. Fotograf:Sanna eller Robert.
Det blev 2009 och tredje och sista gången för mig att åka till Arvika. På tisdagen var jag peppast i världen ungefär.
Korvburken fick jag använda till att slå dit tältpinnarna.
De va varmt och jag va besvärad.
Ja, jag var besvärad för mitt tält hade blåst upp men så fixade vi det, jag fixade tältpinnarna och skulle testa cidern den här gången gick inte lika bra....
Jag drack vin i en 5 dl mugg, ni kan ana varför jag blev så full.
Nä nu är jag trött och har ont i magen och ryggen. Så jag fortsätter nån annan gång med mitt fina arvikainlägg!

Om första natten på Arvikafestivalen 2008 som tyvärr gått i graven nu och den andra natten med. Del 1 och 2. Fast nu blev det alla nätter istället.

2011-08-01 | 23:28:45 | Direktlänk | Sommarminnen | 1 Kommentarer
Det var tisdagen på Arvikafestivalen, jag träffade en kille jag pratat med på helgon och vi umgicks hela kvällen och min kompis tyckte jag skulle kyssa honom..Vi var väldigt blyga. Men så kysste jag honom och jag minns att han kysstes så bra. Vi umgicks hela natten tills det var dags att sova, han skulle lägga sig. Men så undrade jag, som inte ville sova ensam om han inte kunde sova med mig inatt? Vi gick till mitt tält. Låg och hånglade,smektes, men sen hörde jag någon skrika utanför tältet, det var en tjej jag kände och min kompis pratade. Den här killen sov ju i mitt tält och jag tyckte han var så mysig och varför skulle jag gå ut ur tältet då?  När han vaknade sa vi hejdå. Men jag tog ju aldrig hans nummer..
-
Det var natt igen. Jag ville sova med honom igen. För jag tyckte han var så mysig och rar. Jag vågade inte säga det till honom. Så en festivalpolare frågar om jag får sova där och drar sen in mig i tältet och jag säger att jag vill sova med honom igen. Jag känner mig pinsam. Vi kramas. Jag börjar prata om allt möjligt och börjar sen gråta. Jag får låna hans sovsäck. Han lägger bara sin kappa över sig. När jag vaknar på morgonen kramas vi igen och säger hejdå.
-
Det blir torsdagskväll. Jag har druckit för mycket vin. Jag blir deppfull och går till mitt tält och gråter som en fjant. Smsar och ringer människor, ingen svarar. Jag känner mig så jävla fånig. Men så svarar en internetvän och säger att han ska komma till området och göra mig sällskap. När jag väl går och möter honom. Börjar jag nyktra till och ångrar mig för att han ska komma. Jag ser han jag vill sova med inatt igen. Han ska precis gå och lägga sig. Jag vågar inte gå dit såklart. Så jag går och möter min internetvän. Vi går till mitt tält och han tröstar mig. Sen händer något som kanske inte skulle ha hänt. Men det gör väl ingenting. Sen somnar han direkt efteråt och jag ångrar mig. När han vaknar på morgonen så går han därifrån.
-
De två första nätterna var de allra finaste på Arvikafestivalen 2008 och fina människor är det bästa som finns. De andra nätterna var också fina. Men när jag tänker på det, så fick jag ju sovsällskap varje natt. Sista natten fick jag sällskap av min vän Kalle som jag träffade för andra gången och han är sån himla fin vän. Han tröstade mig när jag blev ledsen igen. Men det var sjukt kallt i tältet och vi sov inte alls bra.
Nu låter det som festivalen var dålig. Men den var hur fin som helst så det så. Men bästa året på Arvika var nog 2009 än fast alla år vart bra och sådär. :)


RSS 2.0