Fredag

2011-04-15 | 14:58:38 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Jag är less på allt som har med hosta och ont i halsen att göra. Jag är less på trötthet och orkeslöshet. Hoppas den här jävla förkylningen är över snart. Idag har jag inte gjort många knop. Känner mig hungrig men svårt att äta för min onda hals. Men får väl försöka äta något snart. Ikväll blir det Tacos mums! Nu ska jag nog byta kläder och sen hänga upp lite tvätt och fixa med lite disk. Har gått dåligt med pluggandet den här veckan också och andra saker som jag skulle göra. Tur att jag pluggat endel i alla fall. Ska försöka plugga mer i helgen också, tur att jag har hela nästa vecka på mig med nästan, så jag hinner bli färdig i tid.

Det här ska bli en bra helg hoppas jag. Vad tråkigt jag bloggar märker jag. Det ska bli roligare bloggning snart. Idag skiner inte solen men det är ändå 12 grader ute. Eller solen skiner litegrann. Måste handla mat med pappa idag också. Bäst jag klär på mig några vettiga kläder och gör lite nytta här hemma snart.
Hoppas ni får en bra fredag. Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt. Hoppas jag får det i alla fall. Kommer dock inte orka göra så jättesupermycket. Nä ska sluta klaga nu på min förkylning. Vafan. Jag är väl inte dödssjuk heller! Promenad ska det också bli! Nu verkar solen dyka upp också! Nu jäklar blir det ingen mer dator för idag, nu ska vi va produktiva här!:) Förutom ikväll då. Senare idag.

Puss.
Sommaren 2007 den här dagen klädde Sanna sig som en poppare hihi och jag klädde mig som en fjortis haha, nä, skoja, men jag hade ju inte en så långt t-shirt+ leggings liksom, så som alla fjortisar brukar ha ;P, så klär jag mig inte nuförtiden. Sen hade jag slitet hår också. Coola brudar det där!

beabea

Ja, men det är så himla lätt att skjuta fram det till sista dagen. Finns så mycket roligare saker att göra liksom.. vem orkar!

2011-04-15    15:03:21    http://peterstormare.blogg.se/
maja.

tack!

2011-04-15    16:17:16    http://maajis.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback