Fredag och jag tänkte berätta om vad som hände igår när det åskade och blixtrade som tusan och jag blev rädd, för jag är himla rädd för åskan och blixten, vi alla har våra rädslor. :(

2010-09-17 | 20:14:55 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Det var såhär. Jag stod inne i duschen och hörde åskan utanför som bara dundrade på. Sen när jag klev ut ur duschen så går jag in till mamma och vi ser blixten+ hör hur det dundrar. Jordfällsbrytaren stängs av, mamma sätter på den igen och då funkar elen, men när vi går till datorn, så är den helt död, tv:n fungerar inte heller, eller jo, men det går inte att se någon kanal och hemtelefonen tutar det bara upptaget, men det + kanalerna med tv:n kommer ju fungera igen.

Men våran dator har gått sönder, så det kommer bli lite glest med uppdatering här, fast i helgen kan jag ju uppdatera hos min syster hehe. Fast antagligen är det bara fel på batterielemenatorn eller strömförsörjningsdelen som en praktikant på pappas jobb, berättade för honom idag, som är en datanisse, så det går antagligen att laga för en liten peng, så ni får hålla tummarna och hoppas på det bästa att datorn går att laga. För den där pojken sa att det var oftast något utav dom sakerna som blir fel på, när åskan slår ned i  datorn.

Så nu vet ni det.
Men till något intressantare så var jag och mamma oriflame grejs igår och vi vann en handkräm+ en blomma och nästa vecka ska vi på kundträff där man får handla grejor och Erika om du har tid så får du gärna följa med, det är på torsdag 18.30 inne på UH :).
Nej, nu ska jag väl låta min syster sitta här, sen ska vi hem till Robert, om jag följer med dit, annars åker jag hem, hehe.

På tal om någonting annat, så har jag köpt en finfin klänning som jag kanske får nästa vecka, på tradera alltså :).
Tänkte ladda upp några dagens klädslar också, men gamla kameran min vill inte fungera att lägga in bilderna i datorn, så någon annan gång kanske!

Puss!

anna

hoppas att det ordnar sig med datorfelet!

Angeliqa

Nej vad tråkigt att datorn gått sönder :(

2010-09-18    12:45:46    http://sopnedkast.blogspot.com
Erika

Jag tyckte att åskvädret var riktigt häftigt, såg blixtarna. Men så gillar jag ju åska =)

Men trist att den slog sönder eran dator :/



Jag shoppar redan oriflamegrejs av min faster som säljer =)



Kramar!

2010-09-18    18:46:59    http://morgondimma.blogg.se/
/C'

miss u too. livet suger lite utan dator, visst? :( haha, man är ju så jäkla beroende. känns så i alla fall. jasåå, du har inte fått mitt brev än, nejmen då borde det väl komma på måndag! <3 sköt om dig.

2010-09-18    20:46:44    http://carefulwishes.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback