Fredag och jag mår fint i min själ och kropp, för om en vecka och 2 dar fyller jag 20 hoho, vad jag längtar!

2010-09-24 | 21:40:44 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Pappa var till en datagubbe som konstaterade att batterielminatorn i datorn var helt sönder, så idag hittade han äntligen en ny som han köpte på Clas Ohlson, i morgon ska han dit igen och fråga hur han ska koppla in det och sånt, så i helgen funkar antagligen datorn och internet igen eller på måndag. Men förhoppningsvis i helgen. Just nu är jag hemma hos min syster och nördar, pratar, äter choklad och har det bara gosigt. Får lön på måndag också, gosigt, med lite pengar. Då ska jag inhandla höstskor och kanske en höstjacka+ beställa ifrån H&M, de har fått in en massa fint på hemsidan nu såg jag.


Igår var jag på kundträff med Oriflame det var himla trevligt, mamma ska testa på att bli konsulent ett litet tag, så då kan alla som vill köpa deras produkter köpa genom mig hihi! :) Har tagit en massa dagens klädslar också, som jag ska lägga upp när datorn och allt det där fungerar igen.  Åt på ett nytt ställe i veckan, pizza och kebabkällarn på stan och mums så gott det var. Där vill jag ha mat från nästa helg då jag fyller 20, den 3:e oktober får ni inte glömma att gratta mig ;). Då blir jag gammal tant hihi, nej, jag hoppar ur tonåren och allt blir underbart. Men allt känns ju himla fint just nu också. Man kan ju alltid hoppas att det blir det hehe... Än fast man har ju alltid sina små problem då och då hehe.

Den här veckan har jag vart ledig också, har tagit det lugnt, gjort en massa hushållsysslor,skrivit brev, tittat på serier och filmer. Himla fint.
Nu ska jag kolla klart på bilddagboken och läsa lite bloggar.

Puss på er finaste ni! Vi ses antagligen snart igen och ska blogga mera när jag fått internet och datorn fungerar igen! Fast har ju internet men ingen fungerande dator, men om någon dag så! Oj, vad det känns som jag tjatar hahaha. Får hoppas den fungerar som den ska sen bara. Ursäkta för mitt tjat.

Hejrå!

c

tack för dina alltid så fina & uppmuntrande kommentarer sötnos <3



& SKITBRA att du sa till/påminde mig om din B-day :D <3

2010-09-25    16:24:09    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Erika

Det där nya stället pizza och kebabkällarn, var ligger det ?



Sv. Ja, på måndag blir det spännande att se hur frisyren blir ;)



2010-09-25    17:36:07    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback