Öh, det är fredagnatt, jag drack nyss en kopp te, koffeinfritt var det såklart, jag lyssnar på trevlig musik, läser bloggar och försökte ta lite fina bilder för jag tog på mig mitt finaste läppstift, men nä, det blev inga bra bilder minsann, men jag

2010-10-16 | 01:44:20 | Direktlänk | Blandat | 13 Kommentarer
bjuder på några halvdåliga bilder ändå och det är skitsvårt att fota eftersom själva displayen är jätteliten där man ser mig alltså inuti kameran, så när jag tar bilder på bara ansiktet kommer det inte med och den här digitalkameran är jättejättejättegammal, det är min äldsta systers första digitalkamera, jag fick den av min pappa som fått den av min syster, hon har en ny mycket bättre nu och jag har den där sämsta kameran, med inga inställningar eller så, eftersom min kamera gick sönder i December som var himla bra, men jag har inte köpt någon ny ännu. Men nästa år  ska jag köpa en ny kamera eller när jag känner att jag har lust med det och har pengar också förstås. Fast nu har ju kameror blivit jättebilliga, typ finns för 900 kr, men jag köper ju hellre en massa kläder haha. Men när jag köper en ny kamera någon gång, kommer det bli mycket mer bilder och så! Orkar liksom inte dra med mig den tjocka digitalkameran jag har nu, när jag ska någonstans så då blir det mest att man snor bilder av andra eller så, från fester eller sådär hehe.
OCH JAG BORDE VERKLIGEN NOPPA MINA ÖGONBRYN, MEN JAG IDS INTE ALLTSÅ HAHA.
Eftersom jag borde det blev det med stora bokstäver och så...... Men ja, nån gång kanske.
Liksom här hela ansiktet kom inte ens med och hej Dollarstore kopp och ah, min tumme är lite äcklig, borde köpa något från apoteket jag vet, jag är lite äcklig som visar er det nu, ni kanske blir äcklade, men ni får leva med min äckliga vårta.
Hej jag ser bredast ut i hela världen ja men typ, men jaaaaaa ska sluta fjanta mig och säga såna där saker, hej pandor, en fyndad på en loppis för många år sedan tror jag och en panda jag fick i julklapp av min syster någon gång hihi. Hej, dumma röda ögon också grrrr.

Nu ska jag läsa vidare bland mina bloggar och lyssna på fin musik. Nätter är så underbara och i morgon eller någon dag måste jag skriva upp en lista på lite saker jag ska göra och fixa lite saker nästa vecka bordeeee jag också verkligen. Ja, herregud. Ta tag i mitt liv ska jag göra snart. Men nästa vecka är min syster ledig i alla fall två dagar och då ska jag vara snäll tjej och sätta upp en massa lappar på stan och göra reklam för studion där Robert jobbar, hihi! Åh, det vore så fint om man flyttade till Umeå, måste kolla upp lite saker och sådär, åh, smida planer, drömma sig bort.

Någon dag när man har mer pengar måste man resa till Paris också. Ja,ja och snart ska jag nog färga mitt hår, men inte ännu. Ska vänta några veckor till. Har ju nyss färgat det, typ 2 veckor sen, men jag är sugen på att bli brunhårig, har ju färg och allt, men ska åtminstone vänta ett tag till och jag kan inte göra blogginlägg utan att skriva haha. Fast lite har jag tagit tag i det åtminstone men mer,mer, mer, nästa vecka så! Börja göra en lista först bara, måste sluta vara så lat och skjuta upp allt. Det är bara dumt, så mycket skönare när man slutfört det där man skjuter upp liksom.

Ja också skulle jag säga att typ två tidningar har ringt mig i veckan och bah, vi har ett specialpris för dig, för du har haft den här tidningen förut blabla, du kan få den i ett helt år, för detta priset och ah, du får en t-shirtklänning också. Sen när dom hade babblat färdigt så bara nej, jag är inte intresserad. Haha. Tro hur många som faller för tidningarna när de ringer sådär? Inte jag i alla fall. Jag vill ju bara ha en tidning några nummer, det är trevligare att testa på massa olika tycker jag :).


Puss och Godnatt snart kanske.

Lena

Söt klänning!

2010-10-16    09:31:43    http://lenams.blogg.se/
anna

Snygg färg på läppstiftet och mönstret på klänningen var helt underbart!

ha en bra helg!

Anonym

tack så hemskt mycket för boktipsen!

jag ska leta reda på en massa böcker och mysa ner mig i en värld långt bortom denna....

tack!

2010-10-16    15:34:22    http://farmorsskafferi.blogg.se/
A.

sv: åh, tack för dina fina kommentarer! <3

sofia schöön

åh, finfin klänning!

2010-10-16    20:51:05    http://sofiazim.blogspot.com
Lotta

åh, tack!

2010-10-17    11:27:47    http://enlitenlotta.blogg.se/
hannah gärling

hallåj lisa!

med risk för att mitt brev inte hinner komma fram till ikväll och du inte får veta vad jag skrivit...



så, om du inte sett rally brudar,gör då det ikväll. klockan nio på kanal fyra! den är super! :)

2010-10-17    13:56:55   
sigrid

vilka fina, stora ögon du har!

2010-10-17    15:05:05    http://sigridsolis.blogg.se/
Mimounah

Jag gillar designen på din blogg, den är fin.

2010-10-17    18:03:56    http://mademoiselletragique.blogspot.com
lobotomimi

Vilka fina pandor du har jag har typ hela mitt rum fullt med pandor också! Och vad fin du är i allmänhet och haha jag släpar alltid med mig min stora tegelklumpssystemkamera oavsett vad jag går och fotar alltid allting :)

2010-10-17    21:44:18    http://lobotomi.wordpress.com
Julia

Åh din kommentar gjorde mig så glad!



Och du är otroligt söt, och du är en väldigt fin tjej. Ta åt dig nu, för jag menar verkligen vad jag skriver. Ha det bäst och jag tycker om dina pandor och din Marit-plansch.

2010-10-17    23:14:38    http://synasutanattverka.blogg.se/
Louise

Du passar otroligt fint i din septum-piercing!

Och pandor är typ bästa djuret ever.



sv: tack så himlanshimlans mycket för din fina kommentar!

2010-10-18    01:36:46    http://andvari.blogg.se/
Fifi

Men tack gumman!

Åh, vad länge sen det var jag var här inne, men du är fortfarande lika söt! Hur mår du?



kram

2010-10-18    19:20:47    http://fififantastic.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback