Lördags natt

2010-10-02 | 02:58:12 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Vi förfestade hos Anna, sen fick vi skjuts ned på krogen utav Annas polare Johanna och sen blev det Olles där Bengt Dahlqvist haha var dj och sen blev det harrys, dit vi inte borde ha gått. Var lite roligare på Olles om man säger så. Ångrar lite att jag festade ikväll men det var en trevlig,trevlig kväll med fina tjejer= Anna,Sanna och två av hennes kompisar. Sen promenerade jag hem och var lite rädd som vanligt när jag går i mörkret, men det gick finfinfint. I morgon ska jag baka massor och snart fyller jag äntligen år, det blir trevlarns. Tänkte nyss vad har hänt på ett år och nä, det har nog inte hänt så mycket i mitt liv på ett år. Förutom att jag börjat må mycket bättre och såna saker. Men ja,ibland börjar man tänka för mycket och jag borde gå och lägga mig. I morgon ska jag nog se en massa trevliga filmer eller någon i alla fall.¨
Vi hade ju himla roligt och det är ju det som räknas och hej dumma ångest som kommer ibland. Ska inte skriva om sånt i bloggen. Har slutat vara så himla privat. Eller vad man nu ska säga. Har två inlägg jag skrev förut som jag inte vågat publicera. Kommer nog inte göra det heller. Fast jaja nu ska jag sluta skriva massa fjant här. 
Puss på er och nu ska jag sluta blogga meningslösa inlägg hehe.

Mimi

Jag brukar också göra så ibland! Skriva alldeles för privata inlägg för att bara skriva av mig men sen inte publicera dem alltså.

2010-10-02    13:47:31    http://lobotomi.wordpress.com
Linda

Ja jag led stora kval mellan att köpa en snowboardjacka eller en kappa. Till slut valde jag en kappa då jag har andra bra "vanliga" jackor redan och en kappa passa min stil lite bättre just nu när jag har mycket klänningar och så. :)

2010-10-02    14:21:59    http://taggtroden.blogg.se/
Catrins Garderobstankar

Hej!



Ursch för ångest. Har ditt paket kommit fram? Annars kommer det nog på måndag. Grattis i förskott - vad kul att både du & shopen fyller år på samma dag. hurra!

2010-10-02    14:36:25    http://garderobstankar.blogspot.com/
Erika

Jag var också på Olles, men lite tidigare än dig =)

Käkade mumsig fajita pita.



Imorgon fyller du jämt! Och jag ska försöka hinna förbi. Ska iväg en sväng med syrran på dagen och så har vi middag kl fyra. Men jag ska försöka hinna komma förbi! Och om jag inte hinner kanske jag får bjuda ut dig på fika/lunch på måndag. Eller en annan dag i veckan om det passar dig bättre.

Hoppas att det gått bra med bakningen idag!



Kram!

2010-10-02    18:32:46    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback