Lördag

2010-10-02 | 23:57:19 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Idag har jag slappat, bakat tårta, muffins och cookies, i morgon ska jag göra glasyr till tårtan bara och kanske göra äppelkaka. Längtar tills jag vaknar och får öppna paketen jag gömt i min garderob som jag fick med posten i fredags hihi. Sen var jag hos min syster och slappade mest, åt god laxsås med pasta till middag också. Blir trevligt att fylla 20 i morgon och komma ur tonåren och få gå på systemet heh. Tänkte ta en dagens klädsel idag men de blev ingen bra bild och sen dog kameran. Ni får se mina fina strumpbyxor och t-shirt någon annan gång. Nu ska jag läsa bloggar och sen kanske dricka någon mer kopp te och se på lite sällskap kanske haha, så himla kul! Mja, har inte så mycket att komma med.

Gosig bild från Oktober 2008 bjuder jag på och nu ska de de där skorna slängas för de tvättades i tvättmaskinen förut och blev alldeles för små. Inte så himla smart. Men jaja, jag köpte dom för en hundring så gör inte så värst mycket. Har knappt använt dom heller. Men trist är det ju ändå hehe. Måste köpa lite nya skor snart! Har hittat några fina skor nu i alla fall på internet, internet is the shit. Hittade ju inga i stan men har sett fina på H&M s hemsida och skopunkten.
Kyss

c

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET LISAS FÖDELSEDAG; HURRA HURRA HURRA :D

Grattis finafina du!! Hoppas du får en grym 20-års dag! Se till att köpa mycket sprit nu ;D HAHA, nej skämta. Men lite smått avis blir jag :C

Och hoppas du får fina presenter också, skulle velat skickat nåt men det kanske kmr i efterskott (a) <33

2010-10-03    00:01:20    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
bella!

måste också ha nya skor! fast det måste jag ju egentligen hela tiden, enligt mig själv.

2010-10-03    09:26:49    http://zie.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback