Garderobsbutiken avslutar sitt 1 årsfirande med att alla som beställer mellan den 25-31 oktober får ett hemligt paket på köpet! :)

2010-10-27 | 16:42:23 | Direktlänk | Tips | 2 Kommentarer
Som sagt ni ser vad rubriken säger. Så det är bara klicka er in och beställa er något fint kanske? :) Ni får ju ett handplockat hemligt paket på köpet också än vad ni handlar för något! http://garderobsbutiken.se/
Den här superfina klänningen fastnade jag för men den är stl S så det är nog inget jag kan ha, än fast den ser stor ut. Men det kanske finns någon annan som vill ha den! :)
Den här superfina tröjan kan man ju köpa om man vill :).
Fina gammeldags hårnålar som jag nog funderar på att klicka hem. Hårnålar behöver man ju alltid! :) 25 kr också liksom :)! Fast för mig blev det dom svarta ändå! :D Så dom bruna får nån annan köpa!

felicia

Bra tips!

Åh, visst är det störigt när något man verkligen vill ha inte finns i ens storlek?! Men jag tycker du hittade fina grejer ändå!

2010-10-27    16:56:58    http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Linda

Halloj! Ja, jag tar ca 1 - 1,5 dl men jag har jättetunnt hår, du har ju tjockt så du behöver nog lika mycket som mig :) Njaaa... det som är Lingon i samma märke innehåller dåliga ämnen. Men om man använder schampoo och sådär så spelar det inte så stor roll då de ämnena finns i schampoon. Men om man ska va strikt så är det nej ;)

2010-10-27    17:21:28    http://taggtroden.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback